RSS Feed

Dragoş
Stanca

citeste-i articolele

Dragos STANCA este directorul companiei new media F5 din grupul Realitatea-Catavencu.

  • Lucreaza in presa din 1995. A inceput ca reporter la Radio Contact (achizitionat ulterior de Kiss FM) si corespondent la Cluj al mai multor publicatii nationale. A devenit apoi redactor sef stiri Radio Contact Cluj si realizator de talk-show-uri radio si tv (pentru Radio Contact si ProTV Cluj). A petrecut o perioada la grupul elvetian de publishing Ringier, urmand apoi sa structureze si sa conduca reteaua de ziare locale a grupului MediaPRO (intre 2000 si 2004).
  • Ulterior, a preluat managementul general al operatiunilor de publishing print si online ale grupului MediaPRO, ca general manager al PubliMedia.
  • In ianuarie 2007, a preluat conducerea diviziei print si online a noului grup Realitatea-Catavencu. Un an mai tarziu, a pus bazele diviziei business media a grupului (care cuprinde televiziunea The Money Channel, cotidianul Business Standard si saptamanalul Money Express) prin lansarea produselor print si, apoi, a portalului MONEY.ro.
  • Din octombrie 2008, s-a dedicat business-ului online si a initiat infiintarea companiei F5 si a regiei de vanzari cross-media F5 XMedia, care asigura toate serviciile de dezvoltare new media a grupului media dar si a altor parteneri.
  • Este licentiat in stiinte economice al Universitatii „Babes-Bolyai” si absolvent al programului eMBA Leaders, organizat de Scandinavian International Management Institute (SIMI), in colaborare cu IFRA si World Association of Newspapers (WAN).
  • Este membru in Consiliul Director IAB (Interactive Advertising Bureau) Romania si in Consiliul Director BRAT – Biroul Roman de Audit al Tirajelor (organizatia care reglementeaza auditul corect al cifrelor de difuzare si masoara audienta publicatiilor tiparite, prin SNA, si traficul site-urilor Internet din Romania, prin SATI).

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!