RSS Feed

Ioan T.
Morar

citeste-i articolele

Dacă veşnicia s-a născut la sat, în mod sigur ea s-a mutat la oraş şi a devenit o veşnicie mai dinamică. Şi eu m-am născut la ţară, dar am trăit exclusiv la oraş: în Arad ca preşcolar şi şcolar, în Timişoara, ca student, în Lugoj, ca profesor, în Bucureşti ca jurnalist. Am fost în Divertis şi Academia Caţavencu, am rămas doar la revistă. Îmi place să călătoresc şi să scriu despre asta. Vrea să mă fac „analist destinaţii”. Am scris cîteva cărţi de poezie şi de proză, am luat cîteva premii pentru asta, am fost tradus în cîteva limbi străine. În maghiară am fost tradus, înainte de 89, de Marko Bela.

Poate că Revoluţia a venit cam tîrziu pentru generaţia mea, dar internetul a venit la timp. Sunt unul dintre primii români care au avut e-mail. Cred în multe lucruri, aşa că e normal să cred şi în Internet. Cred în ziarele electronice în care nu se va împacheta niciodată slănină. Şi pe care nu le poţi folosi în loc de hîrtie igienică!

Cred în libertatea de expresie numai în asociere cu bunul simţ. Îmi place să am dreptate, dar nu mă deranjează cînd are altul. Accept mai degrabă o contrazicere politicoasă decît o aprobare mîrlănească. Sper că aici, pe  această platformă, am nimerit bine. Şi eu, şi Dumneavoastră!Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!