RSS Feed

Mihai Goţiu

citeste-i articolele

jurnalist

Cred că totul a început prin clasa a III-a, când tovarășa învățătoare Maria Tuza, în loc să-mi dea peste degete, a sacrificat orele de matematică și de biologie pentru a mă lăsa să termin o compunere pentru care ora de română nu mi-a fost de ajuns. Așa am învățat că ”a scrie” e un lucru bun și, de atunci, nimeni și nimic nu au reușit să-mi scoată din minte lucrul ăsta.

Nici măcar Facultatea de Drept (de la Cluj) și perspectivele pe care mi le oferea la absolvire. Și, în loc să stau eu acum, liniștit, prin cine știe ce Barou, Parchet ori Curte de Apel, în loc să ajung președinte de Consiliu Județean sau deputat (ca alți colegi de an de la ”drept”) am continuat să scriu.

Iar de la poeziile și scrisorile dedicate fetelor frumoase am trecut la lucruri mai serioase. Cel puțin în aparență, mai serioase. De la cărți la articole de ziar prin Fotbal Plus, Transilvania Jurnal, Transilvania Sport, Ziarul de Cluj, Pro Sport, Clujeanul, Ziarul Clujeanului, Tribuna, Echinox, Tomis, Ziarul de Duminică. În paralel, timp de 12 ani, am realizat emisiuni la Radio Cluj, transmițând, ”live”, meciurile de fotbal de la ”matineu, de pe la Dej, Sărmășag, Salonta, Baia Mare, Satu Mare, Cluj ori Oradea sau partidele de Liga Campionilor și finale de cupe europene la handbal feminin.

De scris, scriu atât despre ce-mi place, cât și despre ce mă enervează, fie că e vorba de sport, politică, investigații, cărți, filme, teatru, urbanism, ecologie, mentalități, gastronomie ori fete. Probabil că știți (dacă nu, aflați acum) ce a făcut Pavlov după ce i-a murit câinele. A continuat să-i ducă mâncare. La fel s-a întâmplat și cu mine, atunci când ziarele la care lucram s-au închis – am continuat să scriu. Și, pentru a preveni ”moartea câinelui”, mi-am deschis și un blog: www.gotiu.ro.


146 comments
 • 1

  アバクロ ペアルック

 • 2

  A&F Men

 • 3

  Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some nice practices and we are looking to swap methods with others, why not shoot me an email if interested.|

 • 4

  Nicio ființă nevinovată nu merită să moară, fie el om sau câine.

  Legea maidanezilor și evenimentele din ultimele zile par încercări disperate ale clasei politice de a deturna atenția populației de la faptul că o mare parte a politicienilor s-au transformat în agenți de propagandă a unor interese străine.

  Ce nu au înțeles politicienii respectivi e că cele două tabere, pro-animale și anti-animale, după ura reciprocă din timpul săptămânii, duminica iau o pauză în care, prin participarea la protestele săptămânale, sentimentul de ură este canalizat împotriva politicienilor corupți care au condus la distrugerea României în ultimii 24 de ani.

  Transformarea din ce în ce mai multor politicieni în agenți de propagandă a unor interese străine este considerată de majoritatea populației ca fiind dovada clară că acești politicieni și-au trădat țara și nu mai reprezintă România și poporului român. Proiectele economice legate de înstrăinarea resurselor solului și subsolului, de înstrăinarea terenurilor agricole ale României, de sănătatea populației, de salvarea patrimoniului spiritual, cultural și natural românesc țin de siguranța națională.

  Cu cât politicienii continuă să facă propagandă în favoarea intereselor străine și încearcă să manipuleze populația cu dezinformări fabricate de “servicii” și livrate prin intermediul mass media, cu atât mai multi oameni își trezesc sau amplifică sentimentul național și simt nevoia să ajute la prevenirea transformării României într-o colonie fără identitate.

  Nu degeaba protestatarii săptămânali cer, în numele majorității românilor, pedepsirea tuturor celor vinovați de distrugerea României în ultimii 24 de ani și recuperarea prejudiciului adus proprietății publice și bugetului național prin confiscarea integrală a averilor celor vinovați, atât cele din Romania cât și din afara țării.

  Probabil că la nivelul “serviciilor” există informații despre politicienii și colaboratorii lor care prin trădare de țară și/sau subminare a economiei naționale au condus la distrugerea României în ultimii 24 de ani, având în vedere că politicienii s-au acuzat public unii pe alții de asemenea infracțiuni, iar poporul asistă ca urmare a deciziilor luate de politicieni la spolierea avuției naționale, distrugerea patrimoniului spiritual, cultural și natural românesc și la degradarea continuă a nivelului de trai și a sănătății populației.

  DNA, SRI, SIE etc nu trebuie să fie implicate politic, ci să apere numai interesele României și ale poporului român conform legislației actuale.

  Constituția României prevede:
  Art. 135
  (2) Statul trebuie să asigure:
  b) protejarea intereselor naționale în activitatea economică, financiară și valutară;
  c) stimularea cercetării științifice și tehnologice naționale, a artei și protecția dreptului de autor;
  d) exploatarea resurselor naturale, în concordanță cu interesul național;
  e) refacerea și ocrotirea mediului înconjurător, precum și menținerea echilibrului ecologic;
  f) crearea condițiilor necesare pentru creșterea calității vieții;

  Art. 136:
  (3) Bogățiile de interes public ale subsolului, spațiul aerian, apele cu potențial energetic valorificabil, de interes național, plajele, marea teritorială, resursele naturale ale zonei economice și ale platoului continental, precum și alte bunuri stabilite de legea organică, fac obiectul exclusiv al proprietății publice.
  (4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile.

  Codul Penal prevede:
  ART. 145
  Public
  Prin termenul “public” se înțelege tot ce privește autoritățile publice, instituțiile publice, instituțiile sau alte persoane juridice de interes public, administrarea, folosirea sau exploatarea bunurilor proprietate publică, serviciile de interes public, precum și bunurile de orice fel care, potrivit legii, sunt de interes public.

  INFRACȚIUNI CONTRA SIGURANȚEI STATULUI
  ART. 155
  Trădarea
  Fapta cetățeanului român sau a persoanei fără cetățenie, domiciliată pe teritoriul statului român, de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin acțiuni de provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine, ori de subminare economică sau politică a statului, ori de aservire față de o putere străină, sau de ajutare a unei puteri străine pentru desfășurarea unei activități dușmănoase împotriva siguranței statului, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.

  ART. 165
  Subminarea economiei naționale
  Fapta de a folosi o unitate din cele la care se referă art. 145, ori de a împiedica activitatea normală a acesteia, dacă fapta este de natură să submineze economia națională, se pedepsește cu închisoare de la 5 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi.
  Dacă fapta prevăzută în alineatul precedent a produs pagube importante economiei naționale, pedeapsa este detențiunea pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.

  Pro – România
  2013-10-04 04:52:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Salut,

  Vroiam sa-ti trimit un e-mail si gotiu.ro nu functioneaza :( .

  Traian
  2013-10-25 12:24:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  I love to read each of the information you share

 • 7

  I hope the owner of this site does not stop his spirit to continue to write and share things that are informative

 • 8

  thanks for this article, its very informative posting

 • 9

  Hi,

  I Recently came across your blog through Google and found it to be informative and interesting article, Really it’s a fantastic blog. Good job keep it up…..

  oh ya.. I have similiar site about skin bleaching, I hope the article on my site will be usefull for you and we can share each other. Thank you

  Keep up the great work!!!!!

 • 10

  Nice advice and really true. One of the vital essential issues bloggers, or any business, can do is strive not to supply up. Even if instances are powerful it’s vital to be there to your readers and customers outcome they are going to keep in mind you in a constructive light as soon issues get better and you can be rewarded to your efforts.

 • 11

  Again, this is great.thank you for sharing…

 • 12

  This is the Article that i need. Thank for your post. verry usefull for me. just share information too… if you’re planning to buy cuisinart waffle maker. visit here : goo.gl/cH4xRu../ or go to here cuisinart-waffl../ to read short details and reviews. Thanks

 • 13

  di coba di galau ane

 • 14

  Automotive Management Jobs

 • 15

  Health and Nutrition

 • 16

  Segera Hubungi HP: 085747854682 Salam Sehat

 • 17

  Pengobatan Alami Sipilis Gonore Raja Singa ??

 • 18

  wonderful post and very informative. I ponder why the other experts of this sector do not understand this. You must proceed your writing. I’m confident… you have a great readers’ base already!. Thanks. peluangbisnisgr../

 • 19

  Obat Wasir Murah Hp: 085747854682 Salam Sehat.

 • 20

  Obat Wasir Total De Nature.

 • 21

  Obat Kutil Kelamin Call Me – 085747854682

 • 22

  Obat Kutil Kelamin Super – Call Me – 085747854682

 • 23

  Tongkat Vagina Super – Call Me – 085747854682

 • 24

  Obat Kanker Super – Call Me – 085747854682

 • 25

  Obat Ampuh untuk Sipilis Raja Singa – Call Me – 085747854682

 • 26

  Masker Payudara Montok dan Kencang – Call Me – 085747854682

 • 27

  Obat Ampuh Untuk Wasir Ambeien Hemoroid – Call Me – 085747854682

 • 28

  Obat Wasir Ambeien Hemorhoid Super – Call Me – 085747854682

 • 29

  Pengobatan Wasir Hemorhoid Ambeien Total De Nature

 • 30

  Cara Mengatasi Keputihan Total De Nature

 • 31

  Breast Creams Plump and Beautiful

 • 32

  How to Naturally Get Rid of Syphilis Raja Singa Gonore

 • 33

  Total Herbal Treatment of Cancer and Malignant Tumors

 • 34

  Heal Potent Drug -Stage Breast Cancer Completed 1 2 3 4

 • 35

  How to Get Rid of Hemorrhoids Wasir Naturally

 • 36

  Herbal Remedies for Cervical Cancer and Cervical Potent

 • 37

  I recently came across your website and it truly is terrific. It covers marvelous and insightful articles. I studied a great number of of them and got so a lot from them. To me, you are putting in a superb work. Maintain on! I would like to appreciate you for generating a truly fantastic web website.

 • 38

  wonderful post and very informative. I ponder why the other experts of this sector do not understand this. You must proceed your writing. I’m confident… you have a great readers’ base already!. Thanks visit my blog too tentang peluang bisnis tiket pesawat online murah gratis trial disini atau kunjungi peluangusahatra../.

 • 39

  Obat Kanker Herbal Tanpa Operasi

 • 40

  awesome post thanks for sharing

 • 41

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

 • 42

  mauidigitalimag../

 • 43

  thank you for this worderful tips.your article is very great and realy i like this. Peluang bisnis tiket pesawat online MURAH 24 issued sendiri, klik disini. Atau kunjungi infobisnistrave../

 • 44

  Lung Cancer Drug

 • 45

  Rejuvenation medicine woman

 • 46

  Drug Hemmorhoid

 • 47

  Herbal medicine healthy

 • 48

  Lung cancer drug

 • 49

  Drug cheap natural cancer without surgery

 • 50

  Treatment of lung cancer

 • 51

  アピタイム APPETIME 腕時計

 • 52

  I love to read each of the information you share

 • 53

  My husband and i felt really relieved when Michael managed to round up his investigations from your ideas he grabbed from your very own weblog. It is now and again perplexing to just find yourself making a gift of tactics that many many others might have been making money from. We remember we now have the website owner to appreciate because of that. Those explanations you’ve made, the simple blog menu, the friendships you can give support to promote – it is everything superb, and it’s really facilitating our son and the family reckon that the subject is pleasurable, and that is particularly fundamental. Thank you for everything!

 • 54

  I am only commenting to let you know of the exceptional discovery my cousin’s girl found viewing your webblog. She learned plenty of pieces, not to mention what it is like to possess an incredible helping mood to make other individuals without difficulty gain knowledge of a number of hard to do issues. You truly did more than people’s desires. Many thanks for coming up with such warm and friendly, dependable, explanatory and easy tips on that topic to Gloria.

 • 55

  Treatment of Cervical cancer

 • 56

  Overcome cancer herbal

 • 57

  ローラ メルシエ laura mercier

 • 58

  Hi there, simply turned into alert to your blog thru Google, and found that it is truly informative. I’m going to be careful for brussels. I will be grateful for those who proceed this in future. Lots of other folks shall be benefited out of your writing. Cheers!
  It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve read this put up and if I may I desire to counsel you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you could write next articles relating to this article. I want to read more things approximately it!
  Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically the closing phase :) I take care of such information much. I used to be seeking this particular info for a long time. Thanks and good luck.
  hey there and thanks on your info ? I’ve definitely picked up anything new from proper here. I did alternatively experience some technical issues the usage of this website, since I experienced to reload the site lots of times prior to I could get it to load correctly. I had been thinking about in case your hosting is OK? Now not that I’m complaining, however slow loading circumstances instances will very frequently affect your placement in google and can harm your high-quality ranking if ads and marketing with Adwords. Well I’m including this RSS to my email and can glance out for a lot extra of your respective intriguing content. Make sure you replace this again very soon..
  Wonderful items from you, man. I have take into account your stuff prior to and you’re just extremely excellent. I really like what you have received right here, really like what you are saying and the best way by which you are saying it. You are making it entertaining and you still care for to keep it wise. I can’t wait to learn much more from you. This is actually a tremendous site.
  Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I’ll be subscribing in your feed and I am hoping you write again soon!
  I just like the helpful information you supply on your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am somewhat sure I’ll be informed many new stuff proper right here! Good luck for the next!
  I feel that is among the so much significant info for me. And i am happy reading your article. But should statement on few basic things, The web site taste is perfect, the articles is really nice : D. Just right activity, cheers
  We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You have performed a formidable process and our whole group will be thankful to you.
  Undeniably consider that which you stated. Your favorite reason seemed to be at the internet the simplest thing to be mindful of. I say to you, I certainly get annoyed even as other people think about concerns that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the highest and defined out the whole thing without having side effect , folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you
  This is very interesting, You are an overly skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look ahead to searching for more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks
  Hello There. I found your blog the use of msn. That is a really neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn extra of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.
  I beloved as much as you will receive performed proper here. The cartoon is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you would like be delivering the following. in poor health without a doubt come more beforehand once more as exactly the similar just about a lot steadily inside of case you defend this increase.
  Hello, i feel that i saw you visited my blog thus i came to return the choose?.I am trying to to find issues to enhance my site!I assume its good enough to use some of your ideas!!
  Simply wish to say your article is as astonishing. The clearness on your post is just spectacular and i can suppose you’re a professional in this subject. Well together with your permission allow me to grasp your feed to stay up to date with imminent post. Thanks 1,000,000 and please continue the enjoyable work.
  Its like you read my mind! You appear to grasp so much approximately this, like you wrote the book in it or something. I feel that you simply can do with a few percent to drive the message home a bit, but other than that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.
  Thank you for the good writeup. It in reality used to be a enjoyment account it. Look advanced to far brought agreeable from you! However, how can we be in contact?
  Hi there, You’ve performed a fantastic job. I will definitely digg it and in my view suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.
  Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your website, how could i subscribe for a weblog site? The account aided me a applicable deal. I have been a little bit familiar of this your broadcast offered brilliant transparent idea
  I’m extremely impressed with your writing abilities and also with the layout in your weblog. Is that this a paid subject or did you customize it your self? Anyway stay up the excellent high quality writing, it’s uncommon to see a great weblog like this one today..
  Pretty portion of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I success you get right of entry to persistently rapidly.
  My brother suggested I would possibly like this web site. He was once entirely right. This submit truly made my day. You cann’t consider simply how much time I had spent for this info! Thanks!
  I do not even know how I stopped up right here, however I thought this publish was once great. I do not recognize who you are but certainly you’re going to a famous blogger when you aren’t already. Cheers!
  Heya i am for the primary time here. I came across this board and I to find It really helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to offer something back and help others like you aided me.
  I used to be recommended this website by my cousin. I’m now not positive whether this put up is written via him as nobody else recognise such special about my problem. You’re amazing! Thank you!
  Nice weblog right here! Also your website rather a lot up fast! What host are you the use of? Can I get your affiliate link to your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol
  Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The total glance of your site is wonderful, let alone the content material!
  I am now not certain where you’re getting your info, but good topic. I must spend some time studying much more or figuring out more. Thanks for fantastic information I used to be on the lookout for this information for my mission.
  You actually make it appear really easy with your presentation but I to find this topic to be actually one thing which I feel I would never understand. It seems too complex and very wide for me. I’m having a look forward in your next submit, I will try to get the hold of it!
  I’ve been browsing online more than 3 hours as of late, yet I never found any interesting article like yours. It is beautiful value enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content as you did, the net shall be a lot more helpful than ever before.
  I do believe all the concepts you’ve presented in your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are too brief for newbies. Could you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.
  You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.
  I will immediately snatch your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.
  Someone necessarily assist to make significantly posts I’d state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to create this actual submit extraordinary. Excellent job!
  Fantastic site. Plenty of useful information here. I’m sending it to some buddies ans also sharing in delicious. And of course, thanks in your sweat!
  hi!,I really like your writing very much! share we keep in touch extra approximately your article on AOL? I require an expert on this space to unravel my problem. May be that is you! Taking a look forward to look you.
  Amazing issues here. I’m very satisfied to peer your article. Thank you a lot and I’m taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?
  I just couldn’t depart your web site before suggesting that I actually loved the standard info a person supply on your guests? Is going to be again regularly to check out new posts
  You’re actually a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve done a fantastic activity on this matter!
  Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognise what you are speaking approximately! Bookmarked. Please additionally consult with my web site =). We will have a link exchange contract among us
  Great paintings! That is the kind of info that are meant to be shared around the internet. Disgrace on Google for no longer positioning this put up upper! Come on over and visit my website . Thanks =)
  Useful information. Lucky me I found your site accidentally, and I am shocked why this coincidence didn’t happened earlier! I bookmarked it.
  I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Studying this information So i’m satisfied to exhibit that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I so much no doubt will make certain to do not overlook this site and provides it a look regularly.
  Woah this blog is excellent i really like reading your posts. Keep up the good work! You understand, many individuals are searching round for this info, you could help them greatly.
  I savour, cause I discovered exactly what I was taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye
  Thank you for some other excellent article. Where else could anyone get that type of information in such an ideal manner of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such information.
  It’s actually a great and useful piece of information. I am glad that you simply shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
  Excellent put up, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not notice this. You must continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!|What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & assist other users like its aided me. Great job.
  Thank you, I have just been looking for info about this topic for ages and yours is the greatest I’ve found out till now. However, what about the bottom line? Are you positive in regards to the source?|What i do not understood is in truth how you are now not actually a lot more neatly-appreciated than you might be right now. You’re very intelligent.
  You understand therefore considerably in the case of this topic, produced me personally imagine it from numerous varied angles. Its like men and women are not fascinated except it’s one thing to do with Girl gaga! Your personal stuffs great. Always maintain it up!
  Normally I don’t read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great post.
  Hi my loved one! I wish to say that this article is awesome, nice written and include approximately all significant infos. I would like to look extra posts like this .
  of course like your website but you have to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll certainly come back again.
  Hello, Neat post. There’s an issue along with your website in web explorer, might check this? IE still is the marketplace chief and a huge component of other folks will pass over your wonderful writing due to this problem.
  I have learn a few excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to make such a fantastic informative web site.
  Whats up very cool web site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds also?I am satisfied to find a lot of helpful info here in the publish, we want develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .
  It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
  Fantastic points altogether, you simply gained a new reader. What could you recommend about your publish that you made a few days in the past? Any sure?
  Thank you for another informative site. Where else may just I get that kind of info written in such a perfect means? I’ve a venture that I am just now operating on, and I’ve been at the glance out for such information.
  Hello there, I found your website by way of Google at the same time as searching for a related topic, your website came up, it seems to be good. I’ve added to favourites|added to my bookmarks.

 • 59

  Hello there, just become alert to your weblog through Google, and located that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate in the event you proceed this in future. A lot of people will be benefited out of your writing. Cheers!
  It’s appropriate time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy. I have learn this post and if I may just I want to recommend you few interesting things or advice. Maybe you could write subsequent articles referring to this article. I desire to read more issues about it!
  Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m inspired! Very helpful information particularly the closing part :) I care for such info much. I used to be seeking this particular information for a very lengthy time. Thank you and best of luck.
  hello there and thank you on your info ? I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points the usage of this site, as I experienced to reload the web site lots of occasions previous to I could get it to load correctly. I were pondering in case your web host is OK? Now not that I’m complaining, but sluggish loading circumstances instances will often impact your placement in google and can damage your high-quality rating if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could glance out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this once more very soon..
  Wonderful goods from you, man. I’ve take into accout your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I actually like what you have received here, certainly like what you are stating and the best way wherein you assert it. You make it entertaining and you continue to care for to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. That is really a great site.
  Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I am hoping you write once more soon!
  I just like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check once more here regularly. I’m reasonably sure I will be informed lots of new stuff right here! Best of luck for the next!
  I feel that is one of the such a lot important information for me. And i am satisfied studying your article. However wanna remark on some common things, The web site style is great, the articles is in reality excellent : D. Just right process, cheers
  We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your website offered us with helpful info to paintings on. You’ve done an impressive task and our entire group shall be grateful to you.
  Unquestionably believe that that you stated. Your favourite justification seemed to be at the internet the simplest factor to take into account of. I say to you, I definitely get annoyed even as folks think about concerns that they just do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out the entire thing without having side effect , folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you
  This is very interesting, You are an excessively professional blogger. I have joined your feed and sit up for in quest of extra of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks
  Hey There. I found your blog using msn. That is a really smartly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read extra of your helpful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.
  I cherished as much as you will obtain performed proper here. The caricature is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get got an impatience over that you want be delivering the following. ill for sure come further earlier once more as exactly the same just about a lot frequently inside of case you protect this hike.
  Hi, i believe that i noticed you visited my web site thus i got here to go back the prefer?.I’m attempting to to find issues to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
  Just want to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is just great and i could think you’re a professional on this subject. Fine together with your permission allow me to seize your RSS feed to keep updated with impending post. Thank you a million and please continue the rewarding work.
  Its like you learn my thoughts! You appear to grasp so much about this, like you wrote the book in it or something. I feel that you can do with a few percent to power the message house a bit, but instead of that, this is magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.
  Thanks for the good writeup. It in truth used to be a leisure account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we keep in touch?
  Hello there, You’ve done an incredible job. I’ll definitely digg it and individually recommend to my friends. I am sure they’ll be benefited from this web site.
  Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a weblog web site? The account aided me a acceptable deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent concept
  I am extremely impressed together with your writing abilities and also with the layout in your weblog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays..
  Pretty component of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing for your augment and even I fulfillment you get right of entry to consistently rapidly.
  My brother suggested I would possibly like this web site. He used to be entirely right. This submit actually made my day. You can not consider just how so much time I had spent for this information! Thanks!
  I do not even know the way I ended up right here, but I assumed this submit used to be good. I do not understand who you’re however definitely you’re going to a famous blogger for those who aren’t already. Cheers!
  Heya i am for the first time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to give something back and aid others such as you helped me.
  I was suggested this website by means of my cousin. I’m no longer positive whether this put up is written through him as no one else recognize such unique about my trouble. You are wonderful! Thank you!
  Great blog here! Also your site a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink in your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol
  Wow, superb blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The entire look of your website is fantastic, as smartly as the content!
  I am now not sure where you’re getting your information, however good topic. I must spend some time finding out more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.
  You really make it seem really easy together with your presentation but I to find this matter to be actually something which I think I might never understand. It sort of feels too complex and extremely huge for me. I’m taking a look ahead on your subsequent submit, I’ll try to get the dangle of it!
  I’ve been browsing on-line more than 3 hours lately, but I never found any attention-grabbing article like yours. It is pretty value enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet can be a lot more helpful than ever before.
  I do agree with all the ideas you’ve introduced in your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for newbies. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.
  You can certainly see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
  I will right away snatch your rss feed as I can not to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me understand in order that I may subscribe. Thanks.
  Someone essentially assist to make critically posts I might state. That is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this particular post amazing. Magnificent process!
  Excellent web site. Lots of useful info here. I am sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious. And of course, thanks for your sweat!
  hello!,I really like your writing very so much! share we keep in touch more about your article on AOL? I need an expert on this house to unravel my problem. May be that is you! Looking ahead to peer you.
  Awesome issues here. I am very satisfied to look your article. Thank you a lot and I am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?
  I simply couldn’t depart your site prior to suggesting that I really loved the usual information a person supply on your visitors? Is gonna be back incessantly in order to check up on new posts
  You’re in reality a just right webmaster. The website loading speed is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent activity on this subject!
  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognize what you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my site =). We may have a hyperlink change arrangement between us
  Terrific work! That is the type of info that are meant to be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this put up upper! Come on over and visit my website . Thank you =)
  Helpful information. Lucky me I found your site by chance, and I am stunned why this coincidence didn’t came about in advance! I bookmarked it.
  I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this information So i’m happy to show that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much unquestionably will make sure to don?t disregard this site and provides it a glance on a relentless basis.
  Woah this weblog is fantastic i like reading your posts. Stay up the great paintings! You already know, lots of people are searching around for this information, you could aid them greatly.
  I savour, lead to I found just what I was looking for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye
  Thanks for another excellent post. Where else could anyone get that type of information in such an ideal approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the look for such info.
  It’s really a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
  Great put up, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector do not realize this. You must continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already!|What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid different users like its aided me. Great job.
  Thank you, I have just been looking for information approximately this subject for a while and yours is the greatest I have came upon till now. However, what in regards to the bottom line? Are you positive concerning the source?|What i don’t understood is in fact how you’re not actually a lot more smartly-liked than you might be now. You are very intelligent.
  You recognize therefore considerably in the case of this topic, made me in my view consider it from so many varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved until it’s something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. All the time deal with it up!
  Generally I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, very great post.
  Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and come with approximately all vital infos. I would like to peer more posts like this .
  of course like your web-site however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the reality nevertheless I will certainly come back again.
  Hello, Neat post. There’s a problem along with your website in internet explorer, might check this? IE nonetheless is the marketplace chief and a huge component of other people will omit your magnificent writing because of this problem.
  I have read a few good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you place to make such a magnificent informative website.
  Hey very nice blog!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally?I’m glad to find so many useful information right here within the submit, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .
  It is truly a great and useful piece of info. I’m glad that you just shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
  Wonderful issues altogether, you just won a brand new reader. What could you suggest about your publish that you just made some days in the past? Any sure?
  Thank you for some other informative web site. The place else may I get that kind of info written in such a perfect way? I have a undertaking that I’m just now running on, and I’ve been at the look out for such info.
  Hello there, I found your website by means of Google at the same time as looking for a similar topic, your website came up, it appears great. I’ve bookmarked to my favourites|added to bookmarks.

 • 60

  Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info specifically the last part :) I care for such info much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

 • 61

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 • 62

  I am just commenting to let you be aware of of the great experience my cousin’s child developed using your web site. She figured out numerous issues, which included how it is like to have a great coaching heart to get other folks effortlessly fully understand specified grueling things. You actually exceeded visitors’ expected results. Many thanks for distributing the valuable, healthy, edifying and even fun tips about your topic to Julie.

 • 63

  Overcomes Cancer Herbal

 • 64

  Krim Payudara Montok Sintal

 • 65

  625DTn Very neat article post.Thanks Again. Great.

 • 66

  Pengobatan Kanker dengan Herbal Hub Kami 0857-4785-4682

 • 67

  Pengobatan Kanker dengan Herbal – Hub Kami 0857-4785-4682

 • 68

  Obat Ampuh untuk Penyakit Wasir – Hub Kami 0857-4785-4682

 • 69

  Obat Ampuh untuk Penyakit Sipilis atau Raja Singa – Kontak Kami 0857-4785-4682

 • 70

  Obat Ampuh untuk Sipilis atau Raja Singa atau Gonore – Kontak Kami 0857-4785-4682

 • 71

  Obat Ampuh untuk Wasir atau Ambeiyen atau Hemmoroid – Kontak Kami 0857-4785-4682

 • 72

  good site thanks admin

 • 73

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • 74

  Obat Ampuh untuk Wasir Ibu Hamil – Kontak Kami 0857-4785-4682

 • 75

  Obat Ampuh Ambeyen Wasir – Hubungi Kami 0857-4785-4682

 • 76

  Obat Penyempit Vagina TVS – Hubungi Kami: 0857-4785-4682

 • 77

  Obat Siphilis / Gonore / Raja Singa – Hubungi Kami: 0857-4785-4682

 • 78

  Obat Kutil Kelamin / Kondiloma Acuminata -INFO ORDER- 0857-4785-4682

 • 79

  Jual Obat Wasir HERBAL

 • 80

  Jual Obat Sipilis Menular HERBAL

 • 81

  Jual Obat Kutil Kelamin HERBAL

 • 82

  Jual Obat Kanker Paru Paru HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 83

  Jual Obat Wasir atau Hemoroid Ampuh HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 84

  Jual Obat Penyempit Vagina dan Keputihan HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 85

  Jual Obat Sipilis Raja Singa Pria dan Wanita HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 86

  Jual Obat Kanker Rahim HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 87

  Jual Obat Wasir Ambeyen Cepat Sembuh Alami HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 88

  Jual Obat Peremajaan Vagina / TVS HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 89

  Jual Obat Sipilis untuk Pria HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 90

  Jual Obat Wasir Alami HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 91

  Jual Obat Kutil Kelamin Gatal / Kondiloma Acuminata HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 92

  Jual Obat Wasir Stadium 3 HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 93

  Jual Obat Kanker Alami HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 94

  Jual Obat Wasir / Ambeien Alami Ampuh HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 95

  Jual Obat Kutil Kelamin / Jengger Ayam HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 96

  Jual Obat Keputihan Vagina HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 97

  Jual Obat Wasir Aman Untuk Ibu Hamil – Call 0857-4785-4682

 • 98

  Jual Obat Sipilis Menular – Call 0857-4785-4682

 • 99

  Jual Obat Kanker Darah Alami – Call 0857-4785-4682

 • 100

  Jual Obat Wasir Alami – Call 0857-4785-4682

 • 101

  Jual Obat Kutil Kelamin / Kondiloma Acuminata – Call 0857-4785-4682

 • 102

  Jual Obat Kanker Rahim / Serviks HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 103

  Jual Obat Wasir Cepat Sembuh Alami HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 104

  Jual Obat Penyempit Vagina / TVS HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 105

  Jual Obat Wasir Total Stadium 3 HERBAL – Call 0857-4785-4682

 • 106

  Jual Obat WASIR / Ambeien Alami Ampuh – Call 0857-4785-4682

 • 107

  Jual Obat Sipilis pada Pria – Call 0857-4785-4682

 • 108

  Jual Obat Peremajaan Vagina Herbal – Call 0857-4785-4682

 • 109

  Jual Ambeien Hilang dengan Obat Wasir Ampuh – Call 0857-4785-4682

 • 110

  Jual Obat Sipilis atau Raja Singa untuk Pria dan Wanita – Call 0857-4785-4682

 • 111

  Jual Obat Wasir Aman bagi Ibu Hamil – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 112

  Jual Obat Atasi Kanker secara Herbal – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 113

  Jual Obat Wasir Alami – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 114

  Jual Obat Keputihan Vagina – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 115

  Jual Obat Kutil Kelamin / Kondiloma Acuminata – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 116

  Jual Obat Wasir Alami Herbal – Call/SMS 0857-4785-4682

 • 117

  Jual Obat Sipilis / Kencing Nanah HERBAL

 • 118

  Jual Obat Kanker Rahim HERBAL

 • 119

  Jual Obat Kutil Kelamin Pria dan Wanita HERBAL

 • 120

  nice articel

 • 121

  thanks for healthy tips

 • 122

  thank you for y’post

 • 123

  thank, i like your post

 • 124

  thanks. i like your post

 • 125

  thanks. i like your articel

 • 126

  JUAL obat wasir / ambeiyen

 • 127

  JUAL obat perapat Vagina

 • 128

  JUAL obat keputihan Vagina

 • 129

  GROSIR Souvenir Jogja

 • 130

  thank you for this wonderful tips.your article is very great and really I like it so much. visit this me back for Green tea frappuccino recipe. my blog contains our best green tea frappuccino recipes collections is here title="http://greenteafrappuccinorecipe.blogspot.com":greenteafrappuc../ . thanks

 • 131

  一個這樣的網店叫綠山尿布。
  kobe 8代籃球鞋 brooklinemachin../

 • 132

  的範圍內,在特定類型的身體50毫米更寬所以RHD破折號將不適合,並且在發動機缸體鐘形罩,其中移交,以容納將其安裝在另一端出來的轉向柱的方式的起動電動機。
  喬丹鞋 hocsman.com/kin../

 • 133

  它應該適合在一個頁面上。
  喬丹鞋 aati.org.ar/she../

 • 134

  nike air max brhyperdunk 2014 white blackair jordan 13 xiii gym hommes rouge populaires auprs des jeunesnike cortez ultra moire perforated leather sneakers
  nike lupinek flyknit low cargo khaki medellinsobreru../

 • 135

  womens jordans shoes on sale pink cheap womens jordans shoesair max gold 18kewing athletics 33 hi triple white 01mens supra skytop white gold
  asics gel diablo fall 2017 colorways silverspringrsv../

 • 136

  game ladainian tomlinson mens jersey san diego chargers 21 alternate electric blue nfl13 mike cammalleri jersey ilnike low cut basketball shoesnike air max black dark shadow
  limited jason babin womens jersey baltimore ravens 56 road white nfl whatamericabeli../

 • 137

  nike lunar hypergamer low mens basketball shoes james harden wearing nike lunar hypergamer christmas pe 4nike air max ken griffey fury nike air max griffey fury 2012 black basketball sports ken griffey shoesair max 1 premium crepe hemp packyouth nike running shoes
  2011 mercurial superfly iii red plum windchill volt black cardconnections../

 • 138

  retro 12 in all colors jordannike air max team red whiteretro 6 jordans blue and whitenike air force 1 high camo nike. sf af1 special field desert camo
  new release jordan v shoes bluestreakonlin../

 • 139

  nike air max 90 womens cheetah print nike air max 90 classicnike blazer mid premium vntg all black gummens asics gel sendai 2 black blue2016 custom air jordan 6 all gold plated for sale 2
  18 randall cobb jersey drive smithsjlrs.club../

 • 140

  new balance 999 green greynike air max 1 pimento red suede nike air max 1 suede navycheap air jordans aero flight wholesale air jordansjordan retro 7 size 11
  supreme field hoodie workroomhq.com/../

 • 141

  hommes noir gris air jordan 13 xiiijordan 7 size 12 size 12 womencheap ladies nike air max shipping to australianike zoom pegasus 31 womens yellow pink
  31 kevin byard jerseys vt mieinstant.com/../

 • 142

  nike free powerlines nrg goldnike hyperdunk mercury greynike sweatpants for womenchicken run new balance super team 33 m1400 blue brown white
  ravens 58 elvis dumervil purple team color mens stitched nfl limited tank top jersey sleeplesscms.co../

 • 143

  womens supra skytop grey orangeauthentic foampositesyeezy boost 350v2 beluganew kyrie 3 gs for sale
  nike dunk high ac qs grey perforated blogandbla.com/../

 • 144

  kd trey 5 on footpurple jordan shoes size 5alife everybody high luxnike air classic bw white cgold gradient
  gabe hughes 89 miami dolphins jersey akrestoration.n../

 • 145

  balenciaga arena high redjordan gamma blue outfitair huarache triple redair jordan xiii flint 2010
  yeezy boost 350 oxford tan adidas piedmontservice../

 • 146

  air max grey and greenair max 1 supreme orowomen nike tennessee titans 2 rob bironas game light blue team color nfl jersey salegame harry carson womens jersey new york giants 53 alternate red nfl
  jordan heels 8 for women fmtalent.club/4../

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!