RSS Feed

Reviewing Zuck. De ce au crescut acțiunile în timpul audierii?

11 Apr la 11:44 | 21 comentarii

De ce au crescut acțiunile în timpul audierii din Congresul american? Zuckerberg a emis tot felul de posibile teme de discuție, dar  nu a spus mare lucru, a transmis un lucru pe care mulți l-au sesizat imediat: diferența de look, de vorbă, de ticuri, de probleme dintre EL, care e de fapt un ”NOI”, ”echipa mea”, și politicienii clasici. A transmis că e în control, că are o putere cu care cei care îl audiau nu aveau nici o legătură.


Comentariile post-audieri au mers toate în această direcție: [ citeşte mai departe ]

Tîmpenia bucureştinuebudapesta. Antena-DNA-show

25 Jul 2013 la 14:29 | 45 comentarii

Update. Hai că şi asta e mişto:

Text iniţial. Din grijile clasei de mijloc româneşti: de ce ne confundă străinii Bucureştiul cu Budapesta? Aşa că nişte genii publicitare au băgat ciocolata "rom" la atac şi au făcut un spot şi un site.

Am văzut recent o comedie ungurească (proastă, dar mă ţin la curent şi cu prostiile vecinilor, nu doar cu ale noastre) în care prima glumă e cu un american care confundă Budapesta cu Bucureştiul, spre exsperarea personajelor noastre, nişte maghiari la New York. [ citeşte mai departe ]

Vasile Blaga. Probleme?

30 Oct 2009 la 15:43 | 3 comentarii

Pina acum, domnul Blaga e singurul pedelist care a primit aviz favorabil in comisiile de audierin din Parlament.

E o pozitie delicata, intr-un fel, pentru domnia sa. Daca vor incepe sa intre la banuieli cei din PDL?

A-ha, i-ar putea spune ei, deci ai batut palma cu dusmanul...

Nu ma luati in serios; mai incerc sa glumesc si eu : [ citeşte mai departe ]

Daniel Funeriu. In picioare

30 Oct 2009 la 11:32 | 6 comentarii

Joi, la audieri ministrilor din Parlament, Daniel Funeriu a fost, dupa stiinta mea, singurul dintre cei audiati care a stat in picioare.

A fost o DIFERENTA care s-a vazut clar, intrucit audierile de joi au prins zeci de minute la TV in direct, fie si fara sunet. Indiferent daca Daniel Funeriu a premeditat sau nu aceasta oportunitate de imagine, momentul de ieri de la Parlament care l-a avut in prim-plan poate servi si ca o mica lectie de vinzare politica.

A, inca ceva: a sta in picioare in fata unei comisii de audieri din Parlamentul Romaniei nu e nici ilegal, nici anticonstitutional : [ citeşte mai departe ]

Parlament. 13 din 14?

26 Oct 2009 la 23:49 | 3 comentarii

14 e numarul ministrilor propusi de cabinetul Croitoru. Toti vor merge, pe durata a trei zile, sa fie, mai intii, audiati in Parlamentul Romaniei, in comisiile de specialitate. Dupa asta, teoretic, saptamana viitoare (probabil miercuri) vom avea vot in plen asupra cabinetului propus de premierul desemnat.

De data asta insa, dupa toate semnalele, vom avea audieri in Parlament ALTFEL decit au fost ele pina acum. Mai dure si, poate, mai adevarate – nu, ca pina acum, mai degraba formale.

Pesedistii mai ales au promis ca se vor ocupa in mod special de greii din PDL. [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!