RSS Feed

Hollande iese cu hibridul. Contextul la Ana Lesko & Eminescu

14 May 2012 la 21:31 | 9 comentarii

S-a luat după Ponta, vorba prietenului Alexandre. Francois Hollande a apărut într-un Citroen hibrid.DS5 hibrid a fost opţiunea de ultim moment a preşedintelui Franţei.


Citroën et l'Élysée sont engagés dans une course contre la montre. La voiture présidentielle doit en effet être prête mardi prochain pour la cérémonie d'investiture du nouveau président de la République. Car François Hollande n'a opté pour la DS5 hybride que mercredi dernier, soit moins d'une semaine avant sa remontée des Champs-Élysées. (Figaro)
O fi vreun semn pentru o nouă "stînga hibridă". [ citeşte mai departe ]

Manual de clasa a VI-a: “Urmăreşte frecvenţa uciderii animalelor de automobilele care trec pe şoseaua din faţa casei tale. Ce constaţi?”

16 May 2011 la 19:44 | 14 comentarii

Animalele fără stăpân provoacă adevărate drame sau adevărate isterii în România. Nu există cale de mijloc. Ori dai like pe Facebook la câinii drăguţi şi eşti cel mai bun prieten al câinelui maidanez, chit că stai cu cu colţii lui înfipţi în tine, ori eşti un măcelar din Evul Mediu, fără suflet şi fără inimă. Andreea Ionescu, femeia care şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook, a suferit o cădere psihică tocmai după ce a văzut la televizor masacrul patrupedelor de la Botoşani. [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!