RSS Feed

Război la Roșia Montană. Gata. Începe ;)

12 Aug 2010 la 21:19 | 38 comentarii

Acum nu vă gândiți la un război în adevăratul sens al cuvântului. Ci la un duel. Mai exact un duel de poezie. Repriza a treia, după ce primele două s-au încheiat la egalitate. De data aceasta se schimbă însă cadrul. Din cafeneaua clujeană ”Insomnia”, la Roșia Montană, la Tăul Brazi. Sâmbătă, 14 august 2010, de la ora 18.30, Ion Mureșan vs. Mihai Goțiu. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de intensitatea aplauzelor. Sau, dacă e cazul, a huiduielilor. La nevoie, se poate arunca și cu roșii.

Până sâmbătă, însă, vineri, de la ora 19. [ citeşte mai departe ]

Cum m-am luat la bătaie în birt pentru o fată frumoasă

03 Apr 2010 la 12:50 | 8 comentarii

Se înţelege, totul a început într-un birt, la o bere, că nu prea ştiu un alt loc unde ar putea doi poeţi să se ia la harţă pentru a intra în graţiile unei fete frumoase. De asemenea, se înţelege că poeţii nu-şi sparg halbele în cap, nu se trag de bărbi, nu-şi varsă măruntaiele cu şişurile, nici măcar cu plumbi nu se găuresc. Pentru că poeţii au alte arme.

***

Miza era pe măsura înfruntării: [ citeşte mai departe ]

Cristian Preda il provoaca la duel pe Crin Antonescu

25 Mar 2009 la 10:13 | 71 comentarii

In calitate de co-autor al documentului programatic intitulat "Principiile liberalismului", Cristian Preda, vehement critic al noului presedinte al PNL si al pseudo-liberalismului practicat de actualul PNL, il provoaca pe blogul personal la un duel intelectual pe Crin Antonescu exact in chestiunea liberalismului.

"sunt îndreptăţit să judec, la fel ca oricare alt cetăţean, dacă un partid este fidel unei serii de principii. Cu atât mai mult atunci când eu însumi am formulat respectivele principii! [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!