RSS Feed

Ne-am încordat şi am analizat dublul standard în alimente. A fost eroic

26 Jul la 20:41 | comenteaza acum


Ministrul agriculturii și echipa lui ne-au arătat astăzi rezultatele analizei dublului standard în compoziția unor produse alimentare de supermarket. Același produs, aceeași companie, standarde diferite în calitate. Asta era de demonstrat, și deja se văzuseră diferențe după analizele altora din Est sau după analize independente făcute deja aici. Nouă ni s-au prezentat oficial diferențe de calorii și proteine din care trebuie să deducem ceva. Ceva misterios.

Scandalul a fost declanșat de ceva timp de grupul Vișegrad (Polonia, Slovacia, Cehia, Ungaria). [ citeşte mai departe ]

Korean Food

09 Apr 2010 la 12:21 | 10 comentarii

Mancarea coreeana are ceva special, un gust pe care nu il regasiti (spre exemplu, in mancarea chinezeasca), exotic… Condimentele si legumele fermentate se imbina perfect. Susanul, mustarul, vinul, otetul, ghimbirul se combina intr-un fel de mancare care atinge nivelul de arta.
Week-end placut ! [ citeşte mai departe ]

Foamea eternă la români

11 Nov 2009 la 12:25 | 15 comentarii

Am niște amici care au o firmă de livrat mâncare la domiciliu și sunt, cum ar zice manualele de marketing, foarte "orientați către client". Adică, nu doar că pun mare accent pe calitate, dar și încearcă mereu să inventeze tot felul de oferte speciale, care să-l facă pe destinatarul activității lor să se simtă așa cum îl consideră ei: important. Una dintre cele mai recente oferte se adresează clienților noi, care comandă pentru prima dată, și constă într-o reducere substanțială de preț. Rezultatul? [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!