RSS Feed

Misterul MAPN: nu mai avem bani de oameni, avem numai de arme şi de comisioane

06 Sep la 14:21 | comenteaza acum

Există o politică a lui ”nu mai avem bani decât pentru lux”. Se pun în față mulțimi flămânde și apoi se extrag tot soiul de noi și noi funcții, pensii, rente.

PSD aplică și mici unguente sociale, o mărire de salariu minim, dar și cu scăderea CAS la angajator, o tăxuță mică pe benzină pentru că suntem prea timizi ca să impozităm mamuți care sunt în stare de aproape-monopol. Se dă un atac discret la cei precari sau la limita de jos a clasei de mijloc pentru consolidarea unei pături de mijloc pe bani publici. [ citeşte mai departe ]

Cronica unor morţi anunţate la 112. Miniştrii îşi salvează doar scaunele

22 Jan 2014 la 23:00 | 16 comentarii

Diagnostic de ţară: Mori cu zile. Simptomul comun al miniştrilor care ar fi trebuit să răspundă pentru eşecul operaţiunii din Apuseni este durerea cronică în cot.
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, în subordinea căreia se află Romatsa şi care ar fi trebuit să coordoneze, conform legii, localizarea epavei şi să ţină legătură cu presa, a intervenit doar telepatic.
În ziua accidentului, doamna ministru le trimitea pe Facebook ,,gândurile ei bune” supravieţuitorilor. [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!