RSS Feed

1 mai şi postul: spune nu micilor! Cînd mor oamenii care fac hainele

29 Apr 2013 la 14:35 | 9 comentarii

1 mai pică în săptămîna mare. Un motiv splendid pentru penitenţă şi economii. Unele primării nu mai organizează nimic cu mici pentru cetăţeni. Argumentele la Iaşi sună aşa de exemplu:
Filiala ieşeană a PSD a decis ca în acest an să nu mai ofere mici şi bere de 1 Mai, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani, liderii organizaţiei spunând că, fiind Săptămâna Patimilor, "nu poţi aduce fanfara şi să dai de băut oamenilor". [ citeşte mai departe ]

Dacă tot e post, să vorbim despre biserică. Bonus: Ungaria nebună

19 Apr 2011 la 15:05 | 67 comentarii

În spaţiul public se fac auzite două voci: una majoritară, de tenor scăpătat, care preamăreşte Biserica şi ar vrea sa+i facă repede catedrale, să o bage în Guvern dacă se poate. Şi o voce timidă a unei minorităţi atee, anti-Biserică, reprezentată la noi de progresişti care şi-au asumat un job extrem de dificil. Dar astea-s extremele. Aş vrea să mă situez puţin "între". Discuţia între extreme se termină mereu cu zgomot inutil. Şi asta lasă BOR fără o dorinţă reformatoare reală.

O să încep cu reproducerea unei ştiri absolut sugestive. [ citeşte mai departe ]

Prostacii de partid

16 Jul 2009 la 22:32 | 21 comentarii

Multi dintre cei care comenteaza pe forumuri din "beciurile" partidelor, in contul acelor partide, propagind mesaje pe care le ciugulesc din "pachetele" nu sint doar "postaci" de partid.

Sint pur si simplu prostaci! Spun asta fiindca adesea calitatea mesajelor pe care le primesc aceste ventilatoare cu degete si tastatura ii fac pe cei care le posteaza pe forumurilor partidelor sa fie pur si simplu prosti. De aici, si expresia pe care v-o propun :) Prostacii de partid!

PS. Probabil ca unii dintre prostacii de partid nu sint, in sinea lor, prosti; [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!