RSS Feed

Vorba proastă. Pesedismul și salariul minim, pensia specială, trumpismul și 385-ul

11 Jul la 13:13 | comenteaza acum

Înnebuniți de ce buni mediatic sunt, de ce frumos fac Antena 3 și RTV cu ei, pesediștii au derapat în ceea ce se cheamă ”vorbă proastă” ca mod de viaţă.

Vorba proastă înseamnă delir televizat cu ce-şi închipuie ei că ar fi popular în timp ce evidenţele îi copleşesc: [ citeşte mai departe ]

Ne mai putem opri din plînsul de mila privilegiaţilor de tot soiul?

08 Dec 2015 la 10:16 | 4 comentarii

De cîteva zile limitele empatiei îmi sînt făcute franjuri. Pur şi simplu nu mai găsesc destul suflet şi lacrimi să plîng de mila investitorilor de toate soiurile, mai ales mari, străini sau români.

Nici discuţiile cu fondurile cu biserica (toată ura pentru biserică uneori  îmi arată cît de puţin tupeu mai au civicii români să atace problema făţiş, anume că o duc rău într-o ţară cu 85% capital privat), nici alea cu telefoanele Dacian-Daniel nu prea mă interesează. [ citeşte mai departe ]

Darea-n plată, note din scandal. Tehnocraţia faţă cu salariul minim

04 Dec 2015 la 14:05 | un comentariu

A continuat scandalul cu darea-n plată. Acea lege care permite creditatului (de orice fel) să dea proprietatea înapoi şi să scape de obligaţii aşteaptă decizia preşedintelui. O dezbatere foarte bună şi ultragălăgioasă a avut loc aseară la Realitatea. Aşa că mai adaug nişte nuanţe sau nişte sublinieri unor critici pe care le-am făcut deja legii şi pe care le menţin. Subiectul trebuie ţinut cald dacă vrem o lege bună şi nu o caricatură:

este totuşi ireal cît de prost se apără băncile prin diverşi reprezentanţi. [ citeşte mai departe ]

Avanpremieră. Programul Guvernului Ponta: dezbatere ACTA, salariu minim de 850 lei, deficit 3%, 10% taxa de solidaritate pe marile averi, reducerea numărului de parlamentari, CAS redus

01 May 2012 la 06:41 | 42 comentarii

Uniunea Social Liberală (USL) și-a prezentat în avanpremieră un program minimal de guvernare, în 15 puncte, care sună astfel:

”1. Dezbatere a Tratatului de guvernanță bugetară și fiscală și a ACTA.

2. Susținere pentru Schengen și MCV – în plus, combaterea politizării și a corupției promovate de PDL.

3. Lupta împotriva corupției trebuie continuată, inclusiv cu un control mai riguros al achizițiilor publice.

4. Depolitizarea structurilor deconcentrate. Respingerea proiectului privind dreptul de a candida al funcționarilor publici.

5. [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!