RSS Feed

Dexonline s-a anticorupt

16 Mar 2017 la 10:40 | comenteaza acum

O bună parte din Românie crede despre cealaltă parte că e bolnavă și coruptă. Dar acea primă parte a luat-o razna de ceva timp într-un hal greu de descris. Un exemplu minunat ni-l oferă dexonline.ro. E o inițiativă privată, în care sunt implicați și voluntari, prin care au fost arhivate dicționare clasice ale limbii române și din care a ieșit un instrument foarte util pentru tot românul care nu mai vrea să răsfoiască ceasloave ca să afle ce înseamnă un cuvânt.

Însă ieri au comis-o. [ citeşte mai departe ]

Un răspuns cît o apocalipsă de la Ministerul Sănătății în cazul Hexi

15 Jun 2016 la 12:38 | comenteaza acum

Pentru că mi se pare că nu a fost destul de subliniată gravitatea răspunsului Ministerul Sănătății în cazul investigării dezinfectanților, aș mai insista încă o dată pe lîngă sublinierea lui Tolontan:
10% dintre mărcile de dezinfectanți avizate în România și folosite în spitale vor fi testate

”Și restul dezinfectanților din spitale?”, a sunat întrebarea presei. [ citeşte mai departe ]

Funeriu sau irezistibila tentaţie a miniştrilor de a schimba examenele de admitere

02 Mar 2010 la 19:01 | 18 comentarii

Fac parte din generaţia care a prins treapta întâi, treapta a doua, primul examen de Bacalaureat cu mai multe materii şi o admitere la facultate cu o probă eliminatorie înainte de testele propriu-zise aşa că, din prinicipiu, mă enervează când aud că un nou ministru vine cu alte idei de examinare a elevilor.

Daniel Funeriu nu a rezistat nici el tentaţiei, anunţând (la nici un an de la ultima schimbare, admiterea pe baza testului-tip internaţional!!!) că admiterea în liceu se va face printr-un aşa zis portofoliu educaţional. [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!