RSS Feed

Scurte: români săraci acasă şi români nefericiţi pe Valea Prahovei, Vodafone şi piaţa liberă

05 Jan 2015 la 14:00 | 37 comentarii

Scurte:

Sărăcia şi nefericirea nu sînt aceeaşi treabă. Nu o iau cu proverbele despre banii care n-aduc fericire. Ne putem cu toţii închipui o familie destul de avută blocată şapte ore în traficul Comarnic-Sinaia - pentru cîteva ore au fost mai nefericiţi decît unii săraci; apoi şi-au revenit imediat.

O cincime din români sunt săraci a fost o ştire pentru mahmureala de după sărbători. S-o completăm cu acei aproape 1% care ies în vacanţă şi aglomerează DN1:
Aproape 140. [ citeşte mai departe ]

Cluj: o şansă pierdută de a face ceva istorie Eckstein-Kovacs. Iaşi

07 Jun 2012 la 14:34 | 14 comentarii

Dacă tot ştim dinainte cine o să cîştige alegerile mai peste tot, am început zilele astea discuţii zic eu utile despre viziunea asupra - oraşului - societăţii civile - derapajelor clasei de mijloc care se autogratulează cu epitete precum "progresist", "civilizat", "curat" etc. De aceea e Nicuşor Dan un subiect bun, totuşi, şi asta se vede pe multe bloguri.

Norbert Petrovici scrie un articol în care încearcă să ne tempereze avîntul critic. Vi-l recomand, e bun. Însă eu aş sublinia doar atît: [ citeşte mai departe ]

Cu cine votează o anumită firmă de telefonie mobilă?

05 Jun 2012 la 19:52 | 9 comentarii

Dacă făceam legătura mai devreme dintre filmuleţele de mai jos, nu vă mai chinuiam cu textul de dimineaţă, de cîteva mii de semne. Noroc cu blogării noştri advertorialişti, da avem o categorie solidă în ţară - le aruncă unii nişte bani şi ei execută simpatic.

Aşadar, urmăriţi întîi cu atenţie filmuleţul electoral al lui Nicuşor Dan: e aici. Simplu, nu? Fiecare ştie alt om normal şi bun la suflet, aşadar chemaţii pe toţi oamenii de bine să voteze. (România normală, ca la Ţiriac.)

Iar apoi priviţi noua reclamă Vodafone: [ citeşte mai departe ]

Roșia Montană Gold Corporation se bate cu Orange și Vodafone în bugete de publicitate. RMGC cumpără spațiu publicitar sau presa?

21 Sep 2011 la 14:53 | 73 comentarii

Într-un clasament al sumelor cheltuite pentru a promova o marcă în presa tipărită din România în primul semestru al acestui an, Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) se află pe podium. Conform monitorizării realizate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) pe baza valorii de rate-card, RMGC a cumpărat (în primele 6 luni din 2011) spațiu publicitar în presa scrisă din România în valoare de 1,04 milioane de euro. [ citeşte mai departe ]

”Clujul e orașul perfect. Uită-te și tu în jur!”

03 Jul 2011 la 20:40 | 112 comentarii

E doar o reclamă (poate ați văzut-o deja, din seria ”Vodafone – Ai idei, avem soluții”). Dar e o reclamă care spune multe. E o recunoaștere a unei stări de fapt. Clujul s-a transformat enorm în ultimii ani, iar acest lucru este vizibil. Atât pentru locuitorii lui, cât și pentru cei care îl vizitează.

Agenția de publicitate a celor de la Vodafone nu e singura care a constatat acest lucru. [ citeşte mai departe ]

Exclusiv pentru femei de la nişte “băeţi” corporatişti: marş la cumpărături

05 Jul 2010 la 22:08 | 16 comentarii

Ţara se scufundă şi eu mă pieptăn. Dar mi se pare inadmisibil tonul macho-primitiv-sexist al unei companii mari de telefonie mobilă care simte nevoie să ridiculizeze  cîteva milioane de femei tratîndu-le ca pe un soi de "masă de manevră la shopping".

Cum se pare că organizaţiile feministe s-au baricadat în cîteva catedre de studii culturale şi nu mai vor să iasă de acolo, o să-mi permit eu să arunc în public acest protest. [ citeşte mai departe ]

De la Vodafone la Orange, ca de la Ana la Caiafa. Şi cu mulţi nervi…

22 Dec 2009 la 18:49 | 2 comentarii

Acum mai bine de două săptămâni, mi-am cumpărat un telefon nou, pentru că al meu fusese, din păcate, furat. (Nu mă întrebaţi şi voi, ca toată lumea,  cum:  ca de obicei, iuţeala de mână şi nebăgarea de seamă). Spun din păcate, nu atât pentru telefon, care suferise multe şi se apropia oricum de obştescul sfârşit al oricărui telefon, cât pentru agenda telefonică aproape de nerefăcut, numere strânse în câţiva ani, din foarte multe ţări. Mă rog, nu acesta este subiectul postării de azi, iar dispariţia telefonului are propria sa poveste cu peripeţii... [ citeşte mai departe ]

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!