RSS Feed

Regele familiei Darie

vezi toate articolele de
13 Apr 2012 la 02:12 3 comentarii 337 vizualizari.

Adevărul iese la suprafață. În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, revista “Odoraș” m-a anunțat cine e “stăpânul” în casă. Altfel spus, cine e regele familiei Darie. Alături de noi este și frumoasa familie Galușca (click pe imagine pentru zoom):

28 ianuarie. E dimineață. Sala de naștere. După 28 de ore de dureri pe care doar o femeie le poate suporta și o noapte nedormită, începe nașterea. Mă simțeam așa de parcă nășteam și eu împreună cu Nadia, soția mea. Într-un moment am avut o senzație că priveam la televizor un meci de fotbal din finala Champions League, când ai fi gata să ieși pe teren și să marchezi singur golul victoriei, însă cu regret nu poți trece sticla. Deci, stăteam alături și o încurajam să fie puternică, să se gândească cum ne vom juca împreună cu băiețelul nostru și să asculte ce spun medicii.

Nadia a fost Bravo! După jumătate de oră de “lucru”, am auzit primul “uau-uau-uau!” Medicii l-au adus pe băiețel pe pieptul mămicăi. El a apucat-o strâns pe Nadia de un deget. Un moment fantastic. Toate durerile, oboseala, nesomnul și grijile au dispărut imediat. Flăcăul nostru era flămând după “o cale atât de lungă”. A păpat rapid lăptic și a adormit. Nu ne săturam să-l tot privim și să-l analizăm. I-am numărat degețelele. Totul e perfect. E un pui de om viu și sănătos. Ionel Darie.

Am plecat acasă fericit. Moldovean fiind, inițial m-am gândit să organizez “o sărbătoare” cu prietenii. Dar am renunțat repede. Mi-am propus ca toată energia care o am să o canalizez către soție și copil. “Bețiile” vor mai aștepta.

Am reușit să anunț părinții, frații și cei mai apropiați prieteni. Dar așa cum un secret nu mai este secret, dacă este știut de cel puțin două persoane, am început să primesc o mulțime de felicitări la telefon și prin rețele de socializare de la persoane cărora nici nu le-am spus noutatea :) Astfel, după amiază am fost nevoit să-mi anunț toți prietenii printr-un mesaj pe Facebook. Au urmat sute de felicitări.

Doar după câteva ore mi s-a făcut dor de Nadia și Ionel. Am mers la spital să-i vizitez. A doua zi, împreună cu două persoane apropiate, am înfrumusețat pătucul lui Ionel cu baloane și alte jucării. Acel pătuc pe care l-am adus acasă și l-am asamblat doar cu o zi înainte de naștere.

A treia zi mi-am adus acasă soția și copilul. Primele clipe în 3. Doar noi 3. Din start, Ionel ne-a dat de înțeles cine e “stăpânul” în casă. Acum toate lucrurile se întâmplă nu așa cum dorește Nadia sau eu, ci în dependență de ce face băiețelul. El e regele familiei Darie.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter urmareste-i pagina de Facebook
manager media, portalul de ştiri UNIMEDIA din R. Moldova
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!