RSS Feed

VoxPublica: 1 an in plus, 1 vizita in minus

vezi toate articolele de
01 Oct 2010 la 19:34 63 comentarii 981 vizualizari.

Nu sunt pasionat sa mai adaug un esec pe lista celor pe care le-am bifat deja in viata, deci nu voi incerca sa surprind mai bine decat Costi ce este VoxPublica.

In limitele mele de gazetar ratat [deghizat in "manager"] am avut o tentativa de a explica de ce acest experiment jurnalistic – deopotiva un concept si un model de business nou – e unic si frumos, intr-un text publicat in ianuarie, de MONEY EXPRESS [paragraful "Viitorul presei si ziarul quality 2.0"].

101 oameni au scris in acest an pe Vox 11.195 de texte. Acesta va fi al 11.196-lea. Cei 101 sunt completati de 460.024 de comentarii din partea co-autorilor acestui proiect, cititorii. Asta inseamna peste 30 de articole si peste 1.200 de comentarii pe zi, in medie!

151.397 de oameni [vizitatori unici, in limba webului] au venit, in medie, in fiecare luna pe VoxPublica, in acest prim an

Insa, indiferent ce trafic va avea, din septembrie, VoxPublica are, pentru mine, un vizitator [unic, la propriu si la figurat] mai putin. Si asa va ramane, mereu. Citea aproape neincetat “ce-i nou pe Vox” si ma intreba des ce mai face Costi, Mihai, Fumi, Costin, Laura, Simona …. si aproape toti ceilalti. Ca si cum ii cunostea de mici, pe toti. Si ca si cum, toti, erau “prietenii mei din Bucuresti”. Intr-un fel, chiar sunt. Si le multumesc aici, tuturor, pentru asta.

Dar si pentru timp si nervii consumati, pentru gandurile si randurile pe care le vor aseza aici, si de acum inainte. Le multumesc atat prietenilor mei cunoscuti sau nu, cat si cititorilor care tin viu acest proiect, prin comentarii si idei care fac diferenta.

La multi ani, Popor Vox !

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

63 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter
Dragos STANCA este directorul companiei new media F5 din grupul Realitatea-Catavencu.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!