RSS Feed

Îmi spune cineva de ce e Viorel Lis vedetă?

vezi toate articolele de
20 Jan 2010 la 20:14 2 comentarii 2071 vizualizari.

Îl tot văd pe Viorel Lis invitat pe la felurite emisiuni. Cu ce ocazie? Cu nici o ocazie. Nu a scos vreo carte, nu a bătut vreun record, nu a înregistrat vreun hit şi, evident, nu a deschis vreo expoziţie de pictură, descoperindu-şi un talent neglijat pînă atunci. Cu toate acestea, Viorel Lis e mereu invitat. Eventual cu soţia lui, mult mai tînără decît el. Şi discuţia cu acest cuplu se desfăşoară pe două mari linii de forţă: dacă le merge căsnicia şi dacă mai joacă Viorel Lis la “păcănele”. Aceeaşi discuţie, de zeci de ori. Cu aceleaşi aluzii la potenţa de nestăvilit a lui V.L, la eventuala gelozie, la eventualii cavaleri care ar vîna-o pe doamna Lis.  Şi cam atît. Cu nişte rîsete stînjenite venind din public.

Domnul Viorel Lis a fost primar general al Bucureştiului şi marea lui realizare a fost că s-a însurat cu o subordonată mai tînără după ce a divorţat de soţia leat cu el.  Asta e, în rezumat, cariera lui Viorel Lis. A, a mai făcut  un partid, Noua Generaţie, pe care i l-a vîndut lui Becali. De atunci poate fi văzut în diverse locuri ale Capitalei, jucînd la “păcănele”.  Nu ştim din ce bani trăieşte (e un subiect delicat) şi nici din ce bani joacă.

Mă poate lămuri cineva de ce e invitat atît de des Viorel Lis? E un bărbat care sparge ratingul gospodinelor? E un exemplu moral?  E vreo valoare care trebuie arătată neapărat lumii?

De fapt, asta ţine de o discuţie mai serioasă despre valori, despre exemple, despre nivelul de cultură al nostru. Dar asta chiar ar fi o discuţie grea. Aşa că mai bine ne întrebăm cum şi de ce a ajuns Viorel Lis vedetă! :)

Pentru comentarii vă aştept la mine pe blog

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentariile sunt inchise.

RSS Postari pagina personala

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!