RSS Feed

Protv.md, mai tare decât CNN.com

vezi toate articolele de
05 Jan 2012 la 23:44 71 comentarii 1323 vizualizari.

Tocmai ce voiam să-i laud pe colegii de la Publika.md că au reuşit performanţa ca, în mai puţin de doi ani de zile, să se bată cu (şi să bată) principalele site-uri de ştiri de peste Prut, când am descoperit că imposibil este un cuvânt relativ la Chişinău. În fine, să o luăm cu începutul. Cu 400.000 de vizitatori unici, Publika.md se situa, în decembrie, pe locul doi în *clasamentul neoficial al site-urilor de ştiri din Republica Moldova, după ProTv.md, care numără 500.00 de unici, şi înaintea Unimedia.md (300.000 de vizitatori unici). La afişări, Publika.md, cu 3,5 milioane, este la jumătate din Unimedia.md, dar la o distanţă ca de la Pământ la Lună faţă de Protv.md, care a înregistrat mai bine de 18.000.000 de afişări. Nimic de zis, Pro tv este prezent de peste zece ani la Chişinău, se prea poate să-şi fi format un public fidel, inclusiv pe net, mai ales că multă vreme a fost singura opţiune  locală pentru moldovenii sătui de rusă. Totuşi, ceva nu se pupă. În condiţiile în care bounce rate-ul Publika este unul normal pentru un site de ştiri, la fel şi în cazul Unimedia, ambele stând în jurul unui 40% comparabil cu cel al CNN.com, Protv.md reuşeşte performanţa, cred că unică în lume, de a avea doar 1,14% bounce, în scădere faţă de lunile trecute, când era de 4% :-) .

Unimedia.md

Publika.md

Protv.md

Zoso, o explicaţie? :-)

*În Republica Moldova nu există încă un instrument oficial de măsurare a traficului pe internet, aşa că piaţa ia de bune raportările din Google Analytics ale publisherilor. Abia de anul acesta se va introduce BATI, echivalentul SATI din România.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

71 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter urmareste-i pagina de Facebook LinkedIn
jurnalist Realitatea-Caţavencu
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!