RSS Feed

Alertă ! Tabloidul cu bulină atacat !

vezi toate articolele de
19 Oct 2013 la 06:39 30 comentarii 1365 vizualizari.

« La câteva ore după difuzarea interviului cu preşedintele Traian Băsescu pe postul B1TV, Guvernul Ponta a blocat conturile ziarului Evenimentul Zilei. Trezoreria Statului, subordonată Ministerului de Finanţe, a informat telefonic EVZ că măsura a fost luată pentru neplata TVA-ului, datorie minoră prin comparaţie cu arieratele altor companii.

EVZ a sesizat Ambasada SUA şi oficialităţile europene cu privire la noul atac al Guvernului Ponta asupra independenţei presei. » (sursa)

După Dan Andronic & gașca, ar fi un « atac la adresa libertății presei sau un semnal de avertizare ticălos ».

S-o luăm pe puncte. Cum îi place lu’ Jac Cristoiu.

  1. Băi baieți ! V-au blocat conturile. Nu v-au interzis ziarul. Rugați-l pe Băse sa vă ajute. Poate mai gasește cîțiva lei pe fundul cutiuței cu fonduri speciale. Sau pe Gabriel Auritul de la Roșia. Că și voi l-ați ajutat. Și lăsați-o mai moale cu atacul la libertatea presei. Ar însemna că gazeta de perete a Cotroceniului asezonată cu citeva țîțe și ceva horoscoape se numește presă.
  2. Deci B1TV difuzează un interviu cu Traian D. Băsescu iar Trezoreria Statului blochează conturile EVZ. Cum s-ar zice « unde dai și unde crapă ». Ah… interviul cu pricina a fost făcut de Andronic, Marian si Bot. Care sevesc entrée-ul la B1 și desertul la EVZ.
  3. Băi băieți ! Ce înseamnă « o datorie minoră ». Băgați și voi niște cifre cum ar face niște jurnaliști profesioniști. Să înțeleagă boboru’ cam cît aveți de dat.
  4. « Datorie minoră prin comparaţie cu arieratele altor companii. » Păi nu așa se face ! Comparați cu cifra voastră de afaceri și eventual cu TVA-ul pe care îl aveți de încasat. Să știe lumea dacă aveți capacitatea de plată.
  5. Aia cu sesizarea la Ambasada SUA vă mai împinge un pic spre ridicol. Cam cum sună ? « Excelența voastră, Domnule Ambasador, Luați cu alte treburi mult mai importante, am omis să respectăm legea, nu am plătit la timp și pentru asta Ponta bolșevikul ( cu k, că așa se poartă la B1 și EVZ ) ne-a blocat conturili. Vă rugăm mult de tot trageți-l la răspundere înainte să plece în vizită în țara Dumneavoastră » ?

Mii de oameni – persoane fizice  sau firme – au conturile blocate pentru datorii mai mici, pentru o amendă sau o taxă neplătită la timp. Majoritatea plătesc și își văd de treabă. Nu se plîng pe la ambasade sau Uniunea Europeană că nu au respectat legea.

Luați și voi un credit în lei de la bancă – din ăla cu 19% dobîndă – plătiți datoria și e rezolvată situația. Triumfați atacului ignobil lansat de slujbașii lui Ponta !

Succes !

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete: , ,


Comentariile sunt inchise.

RSS Postari

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!