RSS Feed

Antifemei, resurse, pogrom, pedeapsa cu moartea, arta la bursă. Update: miliardari

vezi toate articolele de
08 Mar 2012 la 10:40 5 comentarii 1379 vizualizari.

Miliardari: Avem un record de miliardari pe ultimul an, cf. Forbes. Putem să facem un efort să obţinem rezultate şi mai bune pentru anul 2012. Puţin efort.

Les milliardaires n’ont jamais été aussi nombreux dans le monde: ils sont cette année 1.226 à figurer dans le classement du magazine américain Forbes, dominé pour la troisième année consécutive par le roi mexicain des télécoms, Carlos Slim.

Update. Traian Băsescu a anunţat că a promulgat legea împotriva violenţei în familie. Foarte bine. Dar de ce a trebuit să o anunţe în această formulă, în care lipseşte doar “ziceţi mersi”….

Am promulgat Legea cu protecţia femeilor în familie. Cred că este cel mai serios mesaj. Şi nici nu era sosită, am cerut-o de la Parlament să mi-o dea repede, ca să o promulg azi. Aşa că nu o să mai fiţi bătute acasă de bărbaţi. Dacă vă mai atinge cineva cu altceva decât o floare, să meargă în puşcărie” (sursa)

Aşa, foarte pe scurt. Că mult nu e de vorbit.

8 martie. Mai întîi, trebuie să vă recomand probabil cel mai stupid material de 8 martie scris în ultimul deceniu. E pe evz. Cică e ziua militantelor agresive şi a stîngismului deşănţat, haha. Citiţi şi ceva normal despre tradiţia militantă a zilei. Azi la 18, deşănţatele şi deşănţaţii pot ieşi în Piaţa Universităţii dacă nu au chef de shopping. O manifestaţie pentru femeile din viaţa voastră. Respect, antifemeilor!

Resurse. Fac un apel către specialiştii care forează şi caută resurse. Încercaţi să nu mai găsiţi gaze sau petrol. Pentru că, cu cît avem mai mult, cu atît se scumpesc şi se “liberalizează”. Preşedintele ţării a anunţat asta oficial ieri în parlament, asta şi faptul că mai avem vreo 5 pungi  de gaz prin mare. Plus ăla de şist care o să fie stors de sub nisipul de sub tălpile goale de la Vama Veche şi de prin Bârlad. Gata, nu ne mai trebuie. Vrem să n-avem nici o resursă, ca Austria şi să avem preţul de bază al benzinei la fel de mic ca al lor.

Pogrom. Şova a dat-o rău de gard. Au mai făcut-o şi alţi politicieni. Că doar e de ajuns să deschizi subiectul “pogrom” despre care credeam că e închis şi începe nebunia. Ponta a reacţionat rapid şi i-a luat funcţia de purtător de cuvînt. Eu zic că e totuşi o chestie. Pînă acum nu exista reacţie la astfel de mojicii.

Pedeapsa cu moartea. Unul a împuşcat oameni într-un coafor. CTP a ieşit şi a zis că vrea pedeapsa cu moartea. Fără să precizeze dacă vrea şi legalizarea dreptului la posesie de armă. Eu propun pedeapsa cu moartea prin telecomandă, parcă am văzut-o prin nişte filme. Dacă o ştire despre o crimă depăşeşte un milion de clickuri sau de telespectatori, criminalul va fi automat eliminat printr-o metodă aleasă democratic pe un forum specializat. Ca să fie şi mai entertaining.

Arta cu banii. Mai nou sînt reclame despre cum să investeşti în artă ca în aur şi alte bazaconii. Pare un soi de FNI cu tablouri. Asta e cea mai caricaturală iluzie care se vinde acum la TV. Pe locul doi la vîndutul de iluzii periculoase vin şcolile de media pe care şi le-au făcut tot felul de televiziuni – feriţi-vă de industria asta, vă rog eu.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

5 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!