RSS Feed

Apelul lui Băsescu către lichele. O negociere, ceva!

vezi toate articolele de
06 Aug 2014 la 16:08 26 comentarii 906 vizualizari.

Dacă treaba președintelui României e să-i dea în gît pe politicienii și pe jurnaliștii care au colaborat cu anumite instituții, fără a-și trece în CV relațiile cu instutuțiile la care se gîndește primul om în stat, ar trebui ca, pe final de mandat, Traian Băsescu să devină și președintele CNAS, și generalul generalilor din serviciile secrete și să scrie propriul său apel către lichele, din postura de șef de stat care a trecut la eseistică verbală.Traian B ca Liiceanu G.

Cum tot nu mai candidează, a anunțat Traian Băsescu, el îi va dezbrăca în public pe ziariștii și pe candidații la președinție care și-au trecut sub tăcere cooperarea cu niște instituții cu care aceștia n-ar fi trebuit să aibă relații. Am înțeles din spusele lui Traian Băsescu la B1TV, că după ce a fost lovit în fel și chip în cei nouă ani și opt luni de cînd e președintele României s-a hotărît și el să deschidă gura. Scîrbit de lichelismul din politică și din presă, Băsescu va face dezvăluiri, el cu gura lui personală.

Ce să înțelegi de aici? Că Traian Băsescu nu mai are căi de încredere pentru a face dezvăluiri, cînd sînt atîția ziariști care-i pupă papucul prezidențial și atîția intelectuali înamorați de el care scriu în presă și atîta ar aștepta, pentru a-și justifica băsescofilia? Să fim serioși! Anunțul lui Băsescu e unul de jupîn care, cît mai are de stat la Cotroceni, vrea să-i aducă la negocieri pe cei despre care a obținut informații compromițătoare. „ Bă, vedeți că știu despre voi ceea ce n-ați vrea să mai știe și alții”.

Ăsta e de fapt mesajul pe care Băsescu l-a aruncat pe piață cînd a zis că-l scîrbește lichelismul, aidoma lui Gabriel Liiceanui, folosindu-se în acest scop și de un citat din DEX, ca să nu aibă aerul că ar încerca să-i șantajeze pe cei care, din punctul său de vedere sînt lichele. Dacă pe Băsescu l-ar interesa doar ca politicienii și ziariștii pe care-i consideră lichele să fie dați în gît, ar avea prin cine să facă treaba asta. Or, nu asta urmărește el, ci să-i facă să-l viziteze la Cotroceni și, la fel ca Ponta, să semneze cu el pacte de coabitare, doar că în acest caz, pactele ar fi valabile după ce Băsescu ar pleca de la Cotroceni.

Cînd a fost prins cu turnătorii la Securitate, Varanul spunea că a făcut-o ca să mănînce și el o bucată de pîine. Peste cîțiva ani s-ar putea ca Traian Băsescu, care-i amenință azi pe niște politicieni și ziariști că-i va dezbrăca în public, să recunoască, hă-hă, că a vrut și el să-și mănînce liniștit pensia de președinte.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

26 comments
 • 1

  Planul lui Basescu , ăla cu dezvaluirile, poate fi dat peste cap foaaarte usor! Pur si simplu in campanie intra doar candidati integri !
  Si atunci, Băse buru-buru !

  Mircea+
  2014-08-06 17:01:54 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  Primul care a sarit din cada a fost Ponta, care s-a simtit cu delfinul pe caciula (cum ar zice Cernea – si el candidat). Vad insa ca agitatia este mare, se simt si altii si este posibil sa se incoloneze in jurul gardului de la Cotroceni, mai abitir ca Ghisa, cel lovit in tricou cu calibrul 7.42

 • 3

  mirciulica

  “simplu in campanie intra doar candidati integri !”

  asa cum a fost la timpul lui chiorul interlop nu-i asa?
  hihihihi

  vezi ce inseamna sa vorbesti de integritate cind tu insuti nu intelegi cuvintul
  Ti-ai dat cu barda in cohones exact ca atunci cind a primul interlop al tarii vorbeste de lichelism.Curge lichelismul de pe el la debitul zglobiilor si vorbeste de altii.
  Stii care-i culmea lichelismului? Sa-l defineasca chiorul interlop.

 • 4

  @Mircea+,#1:Dar atitudinea este cea a unui presedinte sau a unei chivute de mahala?
  Asta este ceea ce ati astepta de la un om de stat?

  Maria R.
  2014-08-06 19:37:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  @Maria R.: Scuza-ma ca-ti raspund…atata timp cat toata aceasta corupta clasa de asa zis politicieni au pus labele pe Romania, mintindu-i josnic pe romani, manipulandu-i cu televiziuni proprietate de partid si tarandu-i la “coada” Europei, “chivute de mahala” a fost, din fericire, singurul care a luptat impotriva lor…asa cum stie, cum poate…

 • 6

  Autorul, ca de obicei, “vesnic nelinistit”, indiferent daca este vorba de Liiceanu sau Basescu, a gasit de cuviinta sa se …deranjeze la acest cuvant…”lichelism”
  Nu stiu daca este cazul, uitandu-se in oglinda, ar putea regreta.

 • 7

  @dan:
  Si domul presedinte nu face parte din aceasta clasa politica, a fost parasutat de pe Marte in Romania?
  Si nu s-a folosit de aceasta clasa politica si masinariile ei ca sa castige si apoi sa pastraze puterea?
  Cumva domnul presedinte nu i-a mintit pe romani? Sa traiti bine ! Cand propriul parlamentar i-a reprosat ca actioneaza invers decat a promis in campanie, la o intalnire cu parlamentarii PDl nu i-a raspuns acestuia :<<Poate am fost beat" ?
  Si nu a afirmat alaltaieri ca l-a pacalit pe Ponta cu pactul de coabitare?
  Si cei pe care ii sprijina acum,cei din PMP , nu fac parte tot din clasa politica si ii considerati ,,mai curati si mai uscati" (desi au facut parte din partide pe care acum le repudiati) doar pentru ca acum pe EI ii sprijina Basescu ? Pai ,atunci sa nu-i mai spunem presedinte ci sa-i spunem ,,Nufarul" daca albeste tot ce atinge.

  Loda
  2014-08-06 20:09:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  APAR FLUTURI INTRIGANTZI; se pläteste bine?
  NU VÄ D-ATZI SEAMÄ CÄ SUNTETZI RIDICOLI?’
  vä schimbatzi nikurile si postatzi prostiile voastre.

  theo
  2014-08-06 20:37:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  @ Loda
  Exista un aspect al unor ipocriti.
  Daca Basescu este in disputa cu MM este un badaran, “ataca o femeie, atita stie, atita poate”.
  Dar cind toate jigodiile arunca laturi pe Udrea este ceva barbatesc, gest de gentlemani.
  Da, stiu, MM este cineva, Elena este doar tiitoarea piratului.
  Nu, ambele sint persoane politice.

  victor L
  2014-08-06 20:43:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  @Loda: Afirmatia cu “Sa traiti bine” a devenit ulterior leit motivul grupoarii de la Grivco, USL, insa de la acel indemn si pana la realitatile ce au urmat…lucrurile s-au schimbat radical, pnl-ul guvernand in …superminoritate si facand para-para Bugetul alaturi de …sustinatori, PSD.
  Pactul…cu o Romanie aproape confiscata in 2012, dar cu un guvern pana la urma…legitim prin vot ulterior, presedintele a ales Raul cel mai mic, reusind sa pastreze macar continuitatea schimbarilor din Justitie. Sa lasam can-canurile dragi Mediei PSD…
  Fara Basescu …Opozitia nu este credibila, cel putin pe termen scurt.

 • 11

  @dan,#5: la observatiile d-nei Loda,eu mai adaug ceva,si anume de ce dezvaluie abia acum nu’s ce chestii despre unuii-altii,de ce i-a lasat sa-si faca”de cap”un deceniu?Poate ca au facut foarte mult rau…Abia acum trebuie sa-i stim?
  Apreciez foarte mult faptul ca a permis justitiei sa-si faca treaba,insa acest lucru se putea intampla si fara sa produca atata zavera pe meleag…Nu cred ca circoteca de acum,provocata cu buna-stiinta,aduce vreun folos Romaniei in vremuri ca acestea.
  Si cine vrea sa-l voteze pe Ponta,o s-o faca,poti sa le fluturi adoratorilor lui si-un tramvai,ca tot nu vad ce personaj sinistru este.

  Maria R.
  2014-08-06 21:18:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  @ dan
  l-am auzit si pe käkä, ce spume fäcea contra presedintelui, CRIN, tot o javrä ordinarä a rämas. m-as mira sä nu fie o tacticä USL.

  theo
  2014-08-06 21:18:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  @victor L
  ATUNCI PRESEDINTELE AVEA NEVOIE DE MM SI SOCETATEA CIVILÄ; DAR EI NU AU PRICEPUT NIMIC SINGUR NU PUTEA SÄ-L NUMEASCÄ PE MORAR; PLUS RÄMANEA DESCOPERITÄ DNA SI CCR,
  nimeni nu-si dä seama cat s-a luptat presedintele, sä
  nu punä vagabondul numai securistii lui???

  theo
  2014-08-06 21:20:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  @dan:
  Dane, cu toto respectul, nu mi-ai raspuns la intrebarea daca presedintele nu face parte din aceasta clasa politica si nu s-a folosit de ea ca sa preia si apoi sa p[astraze puterea .

  Loda
  2014-08-06 21:44:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  @victor L:
  Victor ti-am raspuns si la Copac la chestiunea asta.Ipocrizie ? Daca luam problema cronologic,prmiul presedintele l-a atacat pe MRU pentru scrisoarea deschisa adresata doamnei Udrea spunand ca atat poate sa se lupte cu o femeie.La scurt timp, ieri mai precis, face si el acelasi lucru cu Monica Macovei dar la un mod mult mai inelegant decat MRU;asta cum se cheama ?
  Daca o criticam pe Udrea, sdariti imediat ,,misoginism” daca o criticati pe Macovei, cum ar trebui sa-i spunem ? Lupta politica?

  Loda
  2014-08-06 21:48:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  dan

  “reusind sa pastreze macar continuitatea schimbarilor din Justitie.

  care schimbare?
  -aia care prin toate mijloacele cauta sa musamalizeze furaciunile familiei lui.
  - aia in care pe mazare il ia pe sus ca pe al capone sau pe criminalul universal fara sa fi facut ceva
  - sau aia care pe nicusor constantinescu la sase dimineata au venit mascatii sa-i sprga casa si la fate-su nici macar nu au indraznit sa gindeasca sa faca perchezitie ca sa gaseasca banii.
  - sau aia care ia o baba cu duba cu mascati de parca ar fi fost bonnie partenera lui clyde din filmul bonnie & clyde
  - sau aia care vrea sa infunde neaparat un adversar al chiorului doar pentru vina de a fi adversar si pentru asta neaparat la puscarie. Si pentru asta faci o reevaluare a ceva luat in in 2002 cu pretul din 2008.
  dane stii ceva eu pe justita nu pot dar nu pot sa fac altceva decit sa ma k****k si inca cu mot.
  Afla de la mine asta nu are nici o treaba cu justitia pentru ca politia politica nu poate altceva decit decit politie politica. Fi linistit dupa decebrie va fi curatata de jegurile cu nasul in suflet.Multi vor intra in foame sau in puscarie.Cu interlopul chior in frunte.

 • 17

  în oricare variantă, această ameninţare a psihopatului naţional este penală…
  dacă deţine informaţii secrete despre vreun candidat şi nu le-a trimis prin servicii la parchet, va fi inculpat pentru tăinuire…
  dacă va face publice date secrete de la servicii va fi inculpat pentru divulgare de informaţii confidenţiale…
  dacă nu va mai spune nimic pe acest subiect, va fi inculpat pentru ameninţare…
  deci încă un dosar sigur pentru psihopat

  trolu
  2014-08-06 22:30:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  @victor L
  Lichea rastindu-se la lichele. Ipocrizie, nana. Zic nana banatana, nu mosia celui ce-l lingi de ani fara ipocrizie, dar cu nesimtire.

  nemo
  2014-08-07 00:50:30 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  @ trolu
  Daca tu ai fi marele filosof Marga (Calorifer – pt. cunoscatori) si ti-ai trecut in CV, ca inainte de 1989 ai fost profesor de filosofie contemporana, iar eu fac public, cu acte, ca ai fost profesor de marxism-leninism si de socialism stiintific, cu ce ma poti inculpa, daca nu ai scuza ca esti psihopat ?

 • 20

  @victor L: dar de ce o ataca? Asta nu inteleg. Udrea a facut numai prostii, Macovei are cateva pozitionari gresite,in rest are un traseu excelent.

  Haplo
  2014-08-07 13:30:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Incapatinarea dnei Macovei de a candida independenta si in raspar cu fostul ei partid si alianta, nu e de bine.
  Ma tem sa nu pateasca la fel ca MRU; un scor mic-mic.

  victor L
  2014-08-07 14:53:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  @victor L: Asa se va si intampla. Diaconescu si cu ea si fara tot un scor mic va lua.
  Doar ca:
  1. Scorul doamnei Macovei s-ar putea sa fie mai mare decat al lui CD.
  2. Cu scorul ei ar putea sa-si impuna 1-2 puncte de vedere pe agenda contracandidatului lui Ponta
  3. Punctele ei de vedere sunt mult mai ascutite si mai dureroase. Daca vrei o dovada, verifica de cate ori au scris Teodorescu, Rogo sau Gotiu despre ea si de cate ori despre Diaconescu (asta ca sa n-o lungim mult :) ).

  Daca statea cuminte am fi avut numai agenda lui Klaus in turul 2.
  Bonus (asa este moda pe Vox): tipa este foarte de dreapta in gandire. Diaconescu de sub aripa lui Udrea… nu prea mi se pare.

  Asa ca: bravo ei.
  Tot nu mi-ai spus de ce ar merita sa fie criticata de Base

  Haplo
  2014-08-07 15:38:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  @ Haplo 22,
  prin raspunsul catre tine confirm ca este prima postare pe tema asta la dl Teodorescu.
  Celelalte care-mi poarta numele sint clone ordinare sau aduc diferite postari de pe alt blog, dar cu alte adresari.

  Nu stiu cind m-ai intrebat “Tot nu mi-ai spus de ce ar merita sa fie criticata de Base”, pentru ca probabil ai dialogat cu clonele mele, si nu raspund pentru afirmatiile jagardelelor care-mi folosesc numele sau se ascund sub tot felul de nume, ba @ nemo, ba, uitindu-e in oglinda, @ omen.
  Nici imaginatie mai rasarita nu au.
  Jagardele de Latrina 3 :P

  victor L
  2014-08-08 00:29:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  :-)
  Niste lichele. Sa vedem cine le mai plateste dupa ziua de azi

  Haplo
  2014-08-08 08:40:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  banii n-au miros, se mai gasesc latrine ;)

  victor L
  2014-08-08 09:06:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  Azi primul securist al țării
  Se dezice de Macovei
  O pupă-n schimb pe doamna Udrea
  O parașuta de doi lei.

  Chiar a uitat nenorocitul?
  Cine-a vorbit la referendum?
  Pe cei ce i-au salvat lui pielea
  Acum înjură ca dementul!

  Chiar SRI-știi de-l ajută
  Sa faca doua trei șantaje
  Și sa mai râdă de Năstase
  Că are numai patru case

  nelutiu
  2014-08-08 10:17:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!