RSS Feed

Asasinilor!

vezi toate articolele de
11 May 2015 la 17:04 14 comentarii 4301 vizualizari.

Luati-ne si aerul, va dam si rinichii. Ne e dor de sufletul ce nu-l mai avem!

Multa lume injura Holzindustrie Schweighofer ca a tuns Romania de paduri! Austriecii care “ne-au luat aurul verde”, care “ne otravesc”, care “ne sufoca, ne fura plamanii”! Pe buna dreptate. Ne fura! Ne JUMULESC dar cu voie de la stapanirea ROMANEASCA a acestei tari! Sa fie clar. Mizeriile noastre politice le-au aprobat, ei ii tolereaza, ei ii incurajeaza, ei, POLITICIENII nu ii opresc!

Punand la lucru efectul stilistic obligatoriu, daca tragem linii drepte intre evenimente (au primit – au taiat – au imputinat oxigenul) asa este! Dar cine e prost, omul de afaceri cate profita (vom vedea cat de legal) de imbecili care se cer mereu cuceriti, cumparati pe trei lei, validati in postura de servitori, sau politicianul criminal care, cu buna stiinta, a luat din pamantul asta copacii cu tot cu radacini, codrul in care se refugia (vorbim alta data de aceasta vitejie, oricum nu mai trebuie sa ne ascundem, ne-au cucerit) si l-a livrat strainilor?

Unde s-a produs tradarea? La strainii care si-au vazut de interese (are si Austria paduri, dar nu e condusa de impotenti, retarzi si rapandule) sau la Bucuresti? Unde e problema? In Tirol si Karinthya sau in Bucovina, Apuseni, Vrancea, Vaslui, Neamt, Bacau, Covasna, Harghita, Mures si Maramures?

Citesc asa: “Ministerul Mediului a declanşat un control la Holzindustrie Schweighofer privind legalitatea achiziţionării de către companie a materialului lemnos tăiat din păduri”. Excelent! Foarte bine! Noi, jurnalistii, eu personal am spus in 2013 ca se intampla o crima! Altii o fac de 12 ani, din momentul unei HG pe cate o vom analiza in detaliu cu alta ocazie. Dar… a trebuit sa iasa lumea in strada ca sa se miste ceva? Sper ca nu de fațada!

Nu sunt adeptul pedepsei cu moartea, dar, Doamne-iarta-ma!, ma incearca o furie teribila si o amaraciune care ma copleseste vazand cum arata sute de dealuri care plang, care arata ca niste hârci imposibil de adus la viata!

Ne jumulesc toti, e drept! Dar sa fie clar: nu ne sterpelesc ei, le facem cadou! E tradare de tara! As pune asta in Constitutie: constituie tradare de tara si se pedepseste cu inchisoare pe viata, fara posibilitate de eliberare, fapta persoanei care cu buna stiinta, sau in somn, sau din greseala, sau din nebunie politica si foame de bani imputineaza viitorul copiilor, distruge resurse, falimenteaza increderea!

Asasinilor!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

14 comments
 • 1

  AI DREPTATE DAR CIND STIU CA ESTI AMIC CU TATULICI IMI VINE SA TE TRIMIT UNDE NU-TI PLACE. NEMERNICIA VOASTRA ASTORA DE LA TVR -EURI ESTE CA AVETI CURAJUL SA VA BAGATI IN TOT SI IN TOATE FARA TEAMA DOAR CA NU O SCOATETI. LASI DE ATITIA ANI VAZIND CU OCHII VOSTRI CE SE INTIMPLA ATI PRINS GLAS ACUM. VOUA VA ARDE CUM SA-L PUENTI LA PAMINT PE BASESCU DAR AVIND RELATII DE ‘PRETINIE” CU SCURSURA AIA DE OM CU NUME IMPOSIBIL DE TATULICI. SI ALTII PE LINGA VOI. ROMANIA ESTE IN CADERE LIBERA. VALORI NEXAM – OAMENII DE VALOARE PLEACA – TIGANIADA CONTINUA – PARLAMENTARII FURA DE NU MAI STIU DE EI- SECURISTII ASCUNSI PESTE TOT SINT CU BURDISAGUL PLIN – IDENTITATEA SE PIERDE IAR VOI VA FACETI VILE PE LA SNAGOV SI VENITI COAFATI, PARFUMATI IN LUXUL PROSTULUI. MAI APARE SI UDREA MA-SII CARE SPUNE CA A FI POLITICIAN TREBUIE SA MINTI PINA AJUNGI LA PUTERE SI DE ACOLO CU MILA… SINT DEPARTE DE VOI HANDICAPATILOR. DAR DUMNEZEU VA VEDE SI … NU VETI SCAPA VA ASIGUR.

  GICA CONTRA
  2015-05-11 18:38:49 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  Lipsa de respect fata de oricine si fata de orice..Am renuntat, am uitat cum este sa luptam pentru ce este al nostru..am devenit prea civilizati si ne punem toata baza in justitie…Pe cine sa invinuim, pe noi, ca lasam copiilor nostri un viitor mizer si ca reprezentam exemplul acesta pentru ei, sau ne scuzam frumos, intr-o maniera educata, justificand ca suntem frumosi, corecti si acceptam legile societatii, lasand pe cei ce trebuie sa ne apere sa ne fure linistiti…ca i-o lua odata si odata politzia.. In fine, ne luptam cu morile de vant, viata e scurta si nu ne intereseaza cata hartie igienica folosim si de unde vine ea, doar n-o sa ne stergem cu textile..ca pamantu’i mare si de copiii nostri de preocupam altfel, lasandu-le mostenire viloaie si conturi pe dincolo, apartamente si alte nepotizme..Trec mintenash la alt capitol
  Te rog, daca ai putea sa ne anunti si pe noi ce se intampla cu vaccinurile pentru copii, ca de scheme de vaccinare nu duce lipsa nimeni, doar de vaccinuri. Astept de 2 luni jumate vaccinul pt bebe, am tot asteptat dar se pare ca de copiii nostri nu prea intereseaza pe nimeni. Cu chiu cu vai am reusit sa gasesc un singur vaccin in toata Constanta. Mor copiii fara vaccinuri, nu putem sa le dam o doza si pe urma sa asteptam 6 luni sa ne fie trimise celelalte doze de la minister. Sunt scarbita de ceea ce se intampla, am crezut ca se va schimba ceva, dar sunt total dezamagita, sa fie lasati copiii sa moara, fara scoli, cu spitalele la pamant. Ingrozitor, cu riscul de a fi acuzata ca instig la cine stie ce….

  ionela
  2015-05-11 23:58:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  Nu este nimic nou. Un Rares Venturiano scriind la Ragnetul Realitatii. Daca Haznaua 3 are un Gadea, Guitza TV are o Cretuleasca, de ce n-ar avea si Realitatea TV falitul ei ?

 • 4

  Maestre ,cam tarziu ,dar stiu ca vei spune ca niciodata nu-i prea tarziu .Stiu ca vrei sa fii in trend cu ce se mananca acum , cu mitingul , populism , alea, alea… sincer nu-ti sta bine , adica e in trendul tau de a te face ca faci ceva. Cine te mai crede ca esti sincer ? Te ardeai cu Vanghele si te-ai dezis de el , ii carai bagajele Udrei prin concedii si acum ai abandonat-o. Pana la urma cu ce te ocupi tu la Realitatea, ca de fapt nu se uita nimeni la tine, cred ca vorbesti singur. Desigur subiectul e delicat , chiar e grav, dar cine te mai crede pe tine. Poate Cristoiu care deja te face muci !

  CristiTeo
  2015-05-12 01:14:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Monstrule te faci ca esti ziarist de top, dar tu servesti servicilor,stim asta….. si mai departe Americanilor. Creezi haos in mintile romanilor in fiecare zi, sa poata trece neobservate alte nelegIuiri care cu adevarat sunt dezastruase, diabolice, omenire. jivine nenorocite voi sunteti tradatori acestei tari sub umbrela voastra au loc cele mai mari nenorociri, si voi iesiti pe sticla cu maruntisuri. de ce nu spui nimic tradatorule: de corporatiile americane si canadiene care scot auru din romania, de ce nu spui tradatorule de NEAM si de TARA de extractiile din Marea Neagra aici e vorba de miliardele de $. De ce nu spui Domnule Locotenent ca FMI inseamna asasinarea economiei romaniei. Daca tu cu gradul de locotenent nu vi sa dezbati in fiecare seara cea ce e cu adevart tragic si distrugatot pentru aceasta natiune ATUNCI CINE NE MAI POATE AJUTA???????, de ce in romania au loc miscari de munitie si armament greu si voi nu dezbateti NIMIC DA NIMIC mai nene, de ce nu spuneti natinu ce inseamna asta pentru viitorul romanie, angrenarea romaniei intr-un razboi cu rusia de ce nenorocitule de ce trebuie sa cheltuim noi banii, 2% din PIB pentru inarmare sa mergem sa facem jocul americanilor care sti si tu ca au ca scop INSTAURAREA NOI ORDINI MONDIALE si transformarea omeniri in sclavi moderni, de ce? de ce nu iesi jivina nenorocita sa spui cum suntem otraviti in fiecare zi prin alimentatia plina de chimicale care o mancam in fiecare zi?????????????MONSTRULE cand vei iesi pe sticla si vei dezbate aceste probleme, atunci poti sa spui ca esti un jurnalist care serveste natiuni romane. pana atunci esti un tradator, manipulator, dezinformator, distorsionist al realitati si un sclav al SRI CARE NU MAI SERVESTE INTERESELE NATIUNI de mult. mi-e greata de toata presa din romania

  alex
  2015-05-12 15:00:11 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Zis-a Domnul:Capitolul 24,Evanghelia dupa Matei

  1. Şi ieşind Iisus din templu, S-a dus şi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile templului.
  2. Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeţi toate acestea? Adevărat grăiesc vouă: Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu se risipească.
  3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?
  4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
  5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
  6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
  7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
  8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
  9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
  10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
  11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
  12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
  13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.
  14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
  15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă -
  16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
  17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
  18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
  19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
  20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
  21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
  22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
  23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
  24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
  25. Iată, v-am spus de mai înainte.
  26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
  27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.
  28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
  29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
  30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
  31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
  32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
  33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
  34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
  35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
  36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
  37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
  38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
  39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.
  40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
  41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.
  42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.
  43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.
  44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.
  45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?
  46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.
  47. Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune.
  48. Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie,
  49. Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii,
  50. Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte,
  51. Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.

 • 7

  Domnule Rares, am fost acum cateva zile la Consulatul Romaniei din SUA si am ramas uimit de ce am putut sa vad acolo. In primul rand nu au deschis usa la ora afisata pe program. Duduile din spatele geamului vorbeau cu un ton arogant si lipsa de respect cu oricine incerca sa ceara lamuriri sau vroia un act cu exceptia unui cetatean American pe care nu stiau cum si unde sa-l mai pupe de parca erea o mare vedeta. Geamul imens nu avea o tisghea unde sa pui actele ci o masa joasa la care trebuia sa stai aplecat si sa te uiti in sus la ele. Sala de asteptare cu scaune pliante si o masa pe mijloc avea insa o tisghea pe perete unde gaseai cateva ziare in limba romana. Televizorul unde se puteau afisa informati, reclame si imagini din frumoasa Romanie lipsea din suportului ramas stingher pe perete. Carpeta neaspirata, vopseaua, geamurile si restul incaperi lasa de dorit. Aerul conditionat nu functiona (erea desconectat) dar nici macar un pahar cu apa rece nu iti este oferit. Un colt de joaca modest pentru micuti romani nu exista. WC-ul public nu avea hartie si un loc pentru scimbat scutece de bebelusi desi multi cetateni asteapta cu orele sa resolve un act. In schimb angajati au WC-eul lor separat incuiat. Aceasta este imaginea promovata in SUA de un guvern care a pus tara si cetateni pe ultimul loc in agenda lor personala. Asta vad straini care intra in acest Consulat care este o fereastra catre Romania, iar noi ne reamintim de ce am plecat.

  Washington D.C.
  2015-05-13 02:21:01 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  @Washington D.C.: Din ce citesc eu vad o lipsa de oameni gospodari acolo, angajati prost platiti care fac treaba in scaraba si poate nu au nici fonduri pentru intretinere si mobilier. Faptul ca trateaza cetateni romani cu dispret este ceva normal la angajati de stat. Dupe cum descrieti incinta si functionari numai tabloul lui Ceausescu lipseste.

  Florin G.
  2015-05-13 02:47:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  @CristiTeo: PANA ACUM CE ATI FACUT? NU ATI VAZUT CUM PADURILE PARTIEI SUNT DECAPITATE RAND PE RAND ? ACUM V-ATI TEZIT ? LA FEL CA SI POLITICIENI SUNTETI VINOVATI. RUSINE SA VA FIE. SUNTETI LA FEL ASASINI ,LA FEL CA ACEI PLITICIENI CARE AU DAT PADURILE PE MANA AUSTRICIECILOR.

  negrea mariana.
  2015-05-13 10:22:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  Nu pot,mi-e greata…

  raul
  2015-05-13 19:57:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  Domnilor! Nu vă luptați cu efectele, n-are rost dacă nu dibuiți cauzele. Cauzele sînt în onor sau h-oror parlamentul palavragiu. În parlament s-au scremut legile retrocedării pădurilor. Rațiunea nu-mi permite să accept și să aprob privatizarea pădurilor, ideia pe pădure proprietate privată e o tîmtenie și escrocherie în aceleși timp. Am împresia că pînă la apariția omului, planeta era un ținut selenar, iar strămoșii unora s-au apucat să-l împădurească că acum urmașii lor au pretenții de moștenire. O întrebare: Cît la sută din suprafața actuală a României, era acoperită cu păduri pe vremea lui Decebal. 80%?

  Nelu
  2015-05-14 00:00:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  am lasat un comentariu dar,spre mirarea mea vad ca a fost sters.

 • 13

  Cretinule!

  radu
  2015-06-25 22:06:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  Bag is just the right size, with just this season, it can hold a lot of things, very fine workmanship, fashionable style atmosphere, very satisfied with the right size bag, more like three compartments, you can put something different classification, black wild , diagonal bags for the kids to go out the right size, color is very beautiful, and large capacity, can hold a lot of things.
  burberry dog collar pink alotvbox.com/Se../

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!