RSS Feed

Betonarea de iarnă. Lângă Vama Veche. Vezi ce trăsnaie se mai construiește pe plajă (FOTO)

vezi toate articolele de
07 Feb 2013 la 12:02 5 comentarii 2099 vizualizari.

Dacă n-am mai fost de vreo doi ani la Vama Veche, văd că vine Vama Veche la mine. Cu tot cu 2 Mai. Și încă în plină iarnă. Dar nu cum mi-aș dori. Pentru că m-am trezit în fața ochilor cu niște fotografii cu noile ”dezvoltări” ale localității Limanu. Oblu în mijlocul plajei. Așa, ”de încălzire”, un P+1 și o terasă în mijlocul nisipului. Totul cu patalama de la Primărie. Să nu avem discuții.

Habar nu am cât de prieten e sau nu e primarul din Limanu cu proprietarul viitoarei terase. Și are mai puțină importanță. Pentru că domnul primar nu înțelege un lucru – la Vama Veche și 2 Mai nu vine lumea să stea pe terasa de pe plajă, ci pe nisipul de pe plajă. Dacă ăia cărora le place mai mult nisipul decât betonul își bagă picioarele în Vama Veche și 2 Mai și-și găsesc altă plajă, se alege praful de toată afacerea cu terasa și de celelalte afaceri din Limanu. Iar când cei care preferă ”pe terasă” n-or să mai aibă cu ce să-și ”clătească” ochii s-or rări și rândurile lor. Și n-o să-i mai rămână domnului primar decât ”unica soluție” (despre care ați mai auzit și în alte situații). În cazul Limanu se cheamă sonde și gaze de șist.

***

Mai multe nu sunt de spus. Doar de privit.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!