RSS Feed

Big Brother Ghiţă şi Greblă Toni. Ce se mai întîmplă pe frontul anticorupţie

vezi toate articolele de
23 Jan 2015 la 10:53 23 comentarii 1449 vizualizari.

Faptul că judecătorul Augustin Zegrean a lipit în aceeaşi conferinţă de presă chestiunea Big Brother de cazul Greblă deja a indicat drumul mediatic de urmat. Nu ne mai interesau struţii lui Greblă şi finuţii lui cu afaceri în energie şi fier vechi, ne interesa posibila presiune a serviciilor.

Comentatorii s-au împărţit. Unii i-au dat cu măreţia DNA, previzibil. După alţii, Greblă ar fi iritat serviciile pentru că judecătorii de la curte nu au aprobat legile Big Brother. Scenariul nu e aşa neverosimil cum pare – chestiunea nu-l absolvă pe Greblă din start de complicităţi – dar Zegrean a atacat inteligent exact acele declaraţii dure făcute de unii parlamentari în chestiunea Big Brother.

Să mai spunem şi că telespectatorii DNA au devenit totuşi ceva mai selectivi. Cînd le dai poveste concentrată cu prea multe ingrediente, struţi, rochii, ruşi, embargo, interlopi, încep să strîmbe din nas.

Sebastian Ghiţă a declarat că CCR şi alţi contestatari liberali sînt iresponsabili:

“Am vorbit cu multi oameni simpli. Vor sa-si stie viata si familiile in siguranta. N-au nimic de ascuns. N-au problemele politicienilor cu coruptia si retrocedarile.

Evident, şi alţi parlamentari care vorbesc mai servil decît un angajat al serviciilor au aceleaşi argumente, copii, familie, frică de terorişti care ar putea arunca în aer şotronul:

„Cred că până la urmă, uitându-ne și la ce s-a întâmplat în Franța, cred că cu toții trebuie să ne propunem să menţinem și să ne conservăm stilul de viaţă, să putem comunica liber, să nu fie nimeni intruziv cu viaţa noastră, dar să mergem la magazin, în parc cu copiii fără frică, să nu ne uităm peste umăr că un terorist ar putea să atenteze la viața noastră (…) toate lucurile astea sunt importante și cred că trebuie să găsim un echilibru corect”, a precizat Georgian Pop. (sursa)

Această campanie pro-legile Big Brother dă într-adevăr fiori. Sîntem ameninţaţi cu un viitor atac terorist pentru care toţi cei care chestionează legile sînt în avans vinovaţi.

Zegrean a plasat imediat după comentariile despre Greblă chestiunea presiunii lui Ghiţă în ce priveşte legile Big Brother:

 • în ultima vreme – din vara anului trecut, după deciziile Big Brother – au apărut chiar reprezentanţii unor instituţii ale statului sau parlamentari care au făcut acuzaţii deosebit de grave la adresa Curţii
 • sunt de natură de a pune presiune pe judecătorii Curţii
 • la ultima întâlnire cu reprezentanţii europeni, pe MCV, un reprezentant al Curţii a declarat că îi este frică să fie judecător la CCR
 • nu se poate ca de fiecare dată când avem o decizie să apară reprezentanţi ai politicului să ne spună ce avem de făcut, ce decizie trebuie să dăm în situaţia respectivă
 • ni se atrage atenţia că vom da socoteală, că noi vom fi cei traşi la răspundere
 • sursa

  Da, este si SRI, a fost un comunicat chiar dupa prima lege, prima decizie cu «Big Brother», a fost un comunicat foarte dur la adresa Curtii. Ni se spune ca am creat un vid legislativ de o gravitate exceptionala, ori legea pe care am declarat-o neconstitutionala nu era inca lege, vidul exista, daca e vorba de vid

  Zegrean a făcut şi o glumă care, în alte condiţii, nu ar fi fost tolerată de frontul anticorupţie: “Atunci se punea în discuţie desfiinţarea instituţiei, acum nu e cazul. Atunci vroiau să ne ia pe toţi o dată, acum văd că ne iau unul cîte unul”. Asta e o victimizare tip Antena 3.

  Mesajul CCR a fost cît se poate de clar: sîntem puşi sub presiune de servicii. Ne mai amintim şi de lamentaţia fostului preşedinte: Băsescu ne avertiza că ne-a lăsat moştenire nişte servicii mult prea puternice. Şi începem să vedem – cît mai curăţat de orice teorie a conspiraţiei, nu are rost!, e totul la vedere – că s-au produs nişte fisuri într-un front de luptă. Aripa servicii s-a desprins prea hotărît de aripa instituţională a justiţiei. Şi dacă Greblă e vinovat, simplul fapt de a-i scoate vinovăţia la vedere atunci cînd avea SRI nevoie e de o gravitate maximă. Justiţia nu mai e oarbă (adică imparţială). E doar din ce în ce mai ostentativ secretă.

  De unde ar veni tupeul SRI – cu o aripă la vedere, DNA, – în chestiunea acestei dispute cu legile Big Brother? Exact din aceeaşi sursă: aprobare şi încurajare externă. Nici Kovesi, nici Ghiţă (iată că-i vedem clar şi frumos de aceeaşi parte a baricadei) nu sînt îngrijoraţi decît de un singur lucru: ştirbirea eficienţei pe un front anticorupţie aşa cum e văzut el în parteneriate strategice, nu în visele societăţii civile.

  Ca să nu mai zic că lupta e mai mult pentru o supunere publică formală prin aprobarea acelor legi, nu pentru demararea unor practici care au loc deja. Una e să constatăm că viaţa privată ni se năruie sub ochi, alta e să o amanetăm legislativ în avans fără să înţelegem măcar despre ce e vorba.

  Serviciile au fost susţinute de societatea civilă (aia foarte anticorupţie) ca fiind răul necesar de susţinere a luptei anticorupţiei. Anticorupţia chiar susţinută de corupţi, numai să fie corupţii noştri, cam asta a fost deviza unei părţi a mediului civic & media. În Acest moment serviciile par să-şi fi pierdut răbdarea: masca civic-justiţiară le irită şi trebuie scoasă.

  Notă: Poate nu inutil de amintit, Sebastian Ghiţă e un personaj colectiv – de altfel, i-am şi analizat un discurs cîndva, de unde chestiunea reiese clar – el însuşi ştie despre sine că e colectiv.

  Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

   

  23 comments
  • 1

   Chestia cu “serviciile” pare pista falsa. Guvernul Ponta este cel care a facut reclamatia la DNA, mai precis
   “precizăm că DNA a fost sesizat de către serviciul secret al Internelor, Departamentul de Informații și Protecție Informativă (DIPI)”.

   Uite ce spun jurnalistii de la Romania Libera:
   “Mai există o teorie potrivit căreia PSD, prin serviciul secret al Internelor – DIPI – , care a sesizat DNA, se răzbună pe Toni Greblă deoarece acesta a votat împotriva intereselor PSD, care l-a trimis la Curtea Constituțională. ”

   Chestie care mi se pare mai credibila, pentru ca dosarul era in faza avansata mult inainte sa se stie cum va vota Toni Grebla legea Big Brother.

   just mac
   2015-01-23 11:13:25 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 2

   Declaratie penibila a lui Zegrean.

   just mac
   2015-01-23 11:15:42 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 3

   “Serviciile merg prea departe cu insistenta asta suspecta pentru urmarirea tuturor. Suspecta, pentru ca nu are efect ca masura antiterorista si anticoruptie, doar indica teroristilor si coruptilor cum sa nu mai comunice, practic ii ajuta si face prinderea lor si mai dificila. Daca acum Serviciile incalca legea, facand presiuni de intimidare asupra unor judecatori CCR (cazul Grebla inca nu explodase), va dati seama ce o vor incalca cand vor putea sa monitorizeze pe oricine si oricand, de voie? Sau ce abuzuri vor fi in stare sa faca asupra cetateanului obisnuit?” “Acum, in ce-l priveste pe Grebla, fara foc nu iese fum. Bube in cap are cu siguranta. Momentul in care a fost saltat insa e sugestiv, e un semnal din partea Serviciilor de genul “nu jucati cum cantam, va aranjam” “Daca Legea Big Brother trecea de CCR IERI, am mai fi avut AZI cazul Grebla pe tapet? Probabil NU, Serviciile ar fi pastrat “butonul” pentru alt moment cand ar fi avut nevoie de el.”

   De pe net
   2015-01-23 11:23:20 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 4

   @just mac: Dosarele exista pentru toti cu mult inainte de a fi scoase pe tapet. Sunt scoase cand respectivul misca in front. “Fiindca daca nemernicii sunt ridicati doar cand nu executa o comanda, inseamna ca nu exista nici o intentie de curatare a sistemului, ci doar se inlocuiesc nemernicii care misca-n front cu unii mai controlabili, deci probabil si mai corupti.”

   De pe net
   2015-01-23 11:30:18 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 5

   “Extraordinar, sefii SRI si a altor servicii vor sa scrie ei Constitutia si sa o si adopte! Ar fi cazul sa fie schimbati cu unii care nu-si inchipuie ca atributia lor e sa dea lovituri de stat pe usa din dos. Ce ne mai trebuie puterea judecatoreasca care sa dea mandate de urmarire, ce ne mai trebuie presedinte care sa promulge legile, ce ne mai trebuie parlament care sa le dezbata, ce ne mai trebuie guvern care sa le puna in aplicare, ce ne mai trebuie Curte Constitutionala care sa le verifice constitutionalitatea, de fapt, de ce ne mai trebuie Constitutie? Il ungem pe unul din sefii Serviciilor fuhrer, si gata, asa e mai eficient! “

   De pe net
   2015-01-23 11:32:29 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 6

   Ce scrie Cristian Campeanu in RL se sustine, daca ne gindim cum isi mazileste PCR, sub orice nume exista ca partid, tovarasii deveniti indizerabili. Pe Impostorul prim, ce sta alaturi de presedintele de la care isi extrage justificarea existentei in functie, il cred in stare. Mai e si Socrul national si Nasul de la SRI si atitita membri ai largitei Famiglii rosii. Ca Rogozanu bate campii e rutina. Ma mir uneori, ca mai scoate si cite o fraza de bun simt. Uite ca nu s-a scandalizat de sula`n coasta pusa de Gabriel lui Johannis si stapinului lui, ponta cu minuscula.

   Mitzu`Beciuklistu'
   2015-01-23 11:36:18 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 7

   Grebla e vinovat, dar asta nu schimba faptul ca Serviciile incearca sa intimideze CCR pentru a impune Legea Big Brother. Momentul ales pentru a-l salta pe Grebla o indica clar. Sunt doua chestiuni aici, ambele grave pentru Romania. Una, binecunoscuta, ca toate institutiile sunt infestate de coruptie, a doua, mai putin sesizata de cei mai superficiali in gandire, anume ca Serviciile recurg la intimidarea celorlalte puteri in stat pentru a-si impune agenda. Daca Serviciile recurg la intimidarea CCR, chestie anterioara pare-se scandalului Grebla, conform lui Zegrean, realizati de ce ar fi in stare odata ce ar avea date amanuntite la dispozitie despre fiecare persoana? Cine va auzi macar de ce i se poate intampla unui anonim care ridica glasul impotriva a ceva ce nu-i convine, sau pentru a dezvalui un abuz sau o infractiune, a vreunui protejat de servicii? Fiindca axioma inghitita de unii pe nemestecate ca serviciile sunt compuse doar din indivizi cinstiti, nepatati, care vegheaza la binele cetatenilor este una de tot rasul… Daca era asa, am fi avut de departe mult mai putina coruptie, hotie si pagube, demult. Cum spunea aici cineva, coruptii sunt saltati in functie de cat sunt de docili. Sistemul nu urmareste sa se curete de corupti, fiindca ii sunt utili santajabilii. Sistemul urmareste sa selecteze coruptii docili si sa se scape de cei care cred ca pot lucra de capul lor. In cazul adoptarii legilor Big Brother, infractorii si teroristii vor gasi cai de comunicare neinterceptabile electronic, singurii care vor avea de suferit vor fi indivizii obisnuiti, daca nu altfel, cel putin ca efect de intimidare, de “ciocul mic”, indiferent cum ar fi abuzati si neindreptatiti.

   Onaca
   2015-01-23 12:56:01 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 8

   Nu respingerea legilor, poreclite “Big Brother”, ca si Voiculescu si slugile anteniste cu dosarul “telepatia”, au declansat asaltul asupra coruptilor din CCR. Oricum serviciile ascultau pe cine trebuia si intra in calculatoarele cui pofteau. Decizia CCR doar le anula aceste probe in instanta si-i obliga sa cheltuie mai multe fonduri pt. ca pe baza acestor date sa organizeze flagranturi.
   Opinia mea este ca cei ce dispun de puterea de a “reforma” CCR si carora li se inchina si serviciile, au fost deranjati de decizia Curtii de a aplica confiscarea extinsa doar din 2012, cand s-a dat legea. Asta inseamna ca poti aplica noul Cod Penal, legiferat anul trecut, la procese incepute in urma cu 10-15 ani, insa nu poti confisca banii proveniti din aceste infractiuni, daca au fost ascunsi la rude, prieteni sau alte societati comerciale. Eu inteleg ca nu poti aplica o lege noua la procese deja judecate definitiv, insa la procesele in curs nu se poate pune problema asa.

  • 9

   “Oricum serviciile ascultau pe cine trebuia si intra in calculatoarele cui pofteau.” Asa este. Atunci de ce tin neaparat cu dintii sa introduca legi totalitariste, gen Big Brother? Rezulta ca e o lege pentru intimidarea populatiei si viitoare santajuri, nu pentru obtinerea de informatii antiteroriste sau anticriminalitate. De ce Greblatul a fost umflat imediat dupa respingerea legii Big Brother, nu dupa decizia cu confiscarea extinsa (asupra careia iti dau dreptate in cum o interpretezi)?

   @Jan
   2015-01-23 13:28:46 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 10

   @9
   Am sa incerc sa-ti explic.
   Legile incriminate de CC ar permite ca datele respective sa devina probe in justitie, iar infractorii sa fie condamnati. Nu este vorba de actele de terorism, pt. ca astea ar trebui prevenite (dupa producere “probele” sunt clare) si oricum telefoanele si calculatoarele lor sunt “supravegheate” si de serviciile altora, fara sa tina cont de legea romaneasca.
   Daca desecretizarea dosarelor Securitatii ar fi fost declarata neconstitutionala, Felix Voiculescu nu ar fi putut fi declarat de justitie un turnator ordinar.

  • 11

   @Onaca: De unde sti tu ca Grebla e vinovat ,pai sa dam afara judecatorii ca ai decretat tu vinovatia ,tu si procurorii-sristi.

   gigi
   2015-01-23 14:29:30 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 12

   @Jan: Interceptarile pot deveni probe in justitie si acum daca sunt facute cu mandat. Iar daca se stie clar ca totul e monitorizat, stocat, care infractor corupt mai comunica electronic? Atunci degeaba ai legea. E mai buna legea acum, fiindca unii din ei mai spera ca nu vor fi monitorizati si mai risca, deci pot fi totusi prinsi. Si nu prea se poate amesteca desecretizarea dosarelor Securitatii (partiala si ea) cu legea Big Brother. Sunt mai degraba opuse. La prima serviciile s-au cam opus, pe asta o vor din rasputeri, chiar suspect de insistent.

   Daniel
   2015-01-23 15:32:30 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 13

   “Gheorghe Paltin Sturdza detinea inregistrari ambientale ale unor discutii cu ceilalti inculpati in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.
   Mediile de stocare care contineau inregistrarile au fost ridicate cu ocazia perchezitiei efectuate la domiciliul lui Sturdza, pe 15 octombrie 2014″

   “Gheorghe Paltin-Sturdza: Lasam telefoanele in masina? (ca sa nu ii inregistreze SRI)
   Domn 1: Da, da.
   Gheorghe Paltin-Sturdza: Buna seara.
   Domn 2: Sa ne traiti! Adi Serban, bine ati venit, domnul primar de la Slanic Moldova, sa ne traiti!
   Tudor Chiuariu:… a venit sa ne ajute in calitatea lui de ()…, domnul inginer care ne ajuta cu plansele.”

   “Adam [parlamentar PSD, prieten cu Hrebenciuc si Ilie Sarbu]: Ascultati-ma, ascultati-ma. Este cea mai mare prostie. In primul rand, sunteti o mare familie. Este cea mai mare prostie de pe lume sa ramana statului. Asta inseamna ca sunteti nebuni toti.”

   just mac
   2015-01-23 15:42:13 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 14

   se refera la paduri,daca nu e clar. Tot textul:

   “Ascultati-ma, ascultati-ma. Este cea mai mare prostie. In primul rand, sunteti o mare familie. Este cea mai mare prostie de pe lume sa ramana statului. Asta inseamna ca sunteti nebuni toti. Dar noi avem arma asta secreta. Este coruptie si e un interes imens. Atunci daca tot colaboram toti asa, sa punem umarul, au spus aici nu este decat Comanesti si Palanca, dar noi in felul acesta noi salvam si padurile din Bratulesti …””

   just mac
   2015-01-23 15:44:06 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 15

   @just mac: E clar la ce se refera si cine sunt derbedeii cu pricina. Nu e la fel de clar ce doresti sa subliniezi cu acest citat vizavi de subiectul articolului de fata.

   @just mac
   2015-01-23 16:47:31 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 16

   @Daniel: Pai e foarte logic ca o legislatie de tip Big Brother impiedica tocmai identificarea posibililor atentatori. Cand se stie ca oricum totul e monitorizat, stocat, inregistrat, teroristii evita sa foloseasca orice canal de comunicare interceptabil, in ruptul capului. O legislatie Big Brother ii ajuta, stiu exact de ce sa se fereasca. Daca cu legislatiile normale, in care sunt urmariti doar suspectii de terorism, pe baza de mandat, se poate spera ca acestia sa fie interceptati si identificati, cu legile Big Brother asa ceva devine imposibil. Eventual teroristii mai comunica prin mijloace interceptabile doar pentru a pune serviciile antiteroriste pe piste false. Similar si in cazul criminalitatii organizate, coruptiei.
   Mai departe, daca unii me-am dat seama de asa ceva, si nu suntem probabil niscaiva genii, cu siguranta ca si oamenii din serviciile antiteroriste, anticoruptie, anticriminalitate organizata isi dau seama. Atunci ajungi la intrebarea: Care e scopul real al legilor Big Brother? Fiindca motivatiile pe care ni se livreaza, cele cu antiterorismul, tin doar la bizoni care gandesc ultrasimplist si accepta ce li se livreaza fara sa judece, nu rezista la o analiza logica simpla, de 3-4 fraze???

   Es tres logique
   2015-01-23 18:33:56 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 17

   Ca sa ne aducem aminte care e realitatea cu care avem de-a face, nu fanteziile pe care le vand unii.

   just mac
   2015-01-23 18:49:09 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 18

   @just mac (17): Nu prea vad fantezii in postarile de pe pagina asta, indiferent de pareri. Toate sunt realitatea cu care avem de-a face. Si coruptia, si fortarea virarii spre un stat antidemocratic. Sunt legate intre ele si se potenteaza reciproc.

   guest
   2015-01-23 19:58:25 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 19

   Georgian Pop nu e pesedistul ăla care vorbea data trecută, (când au încercat prima dată sau a doua, să treacă legile astea) despre cum sunt cumpărate, citez, “cu sacoşa” cartele pre-pay din Ro, care sunt folosite apoi în atentate în Orientul Mijlociu? Dacă am fi o ţară de oameni normali, pentru prosteală din asta în faţă, individul ar fi uns cu catran, tăvălit prin pene şi alungat din cetate cu şuturi în cur şi cu palme după ceafă. Din păcate, nu sunte…

   Emil
   2015-01-23 21:24:52 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 20

   Ghita daca-ti pasa de siguranta vietii cetatenilor patriei alatura-te plangerii penale inregistrata la DIICOT si care priveste fapte intamplate la Hidroelectrica ale caror consecinte au pus in pericol viata locuitorilor din aval de Bradisor si au distrus avutul public si privat urmare a deveresarii necontrolate iresponsabile de pe 29.07.2014 si bonus pentru tine Ghita ca un SRI-ist din tagma celor tradatori ai interesului national, tainuirea prejudiciatorilor gasiti responsabili in rapoartele de control intern aprobate chiar de Borza care insa s-a multumit doar sa rezilieze contractele respective pentru a incasa bonus de performanta din sumele necheltuite aferente uitand insa sa ia masurile legale pentru recuperarea prejudiciilor de la cei gasiti responsabili pentru angajarea unor achizitii de lucrari, servicii si produse considerate inutile de semnatarii rapoartelor de control intern.
   S-a ajuns in situatia halucinanta ca Hidroelectrica care a platit pentru partea deja executata a acelor contracte reziliate de Borza sa nu se poata folosi vreodata de lucrarile si produsele pentru care a platit.
   DIICOT nu s-a trezit inca din anestezia administrata de Bica?
   PS Ghita s-a intretinut luni 19.01.2015 incepand cu 16:25 intr-o atmosfera plina de efuziune cu Dan Andronic vreme de cateva ore in barul Hilton-Athenee Palace, de parca nu acelasi Dan Andronic il porcaia in campania prezidentiala pe d-alde Ghita.

   ghita&borzulica
   2015-01-23 23:33:27 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 21

   E un articol reconfortant. Pe mine m-a relaxat. E o povestea ingrozitoare despre oameni carora li s-a spus ca n-o sa pateasca nimica si dupa aia patesc lucruri. Desi li s-a spus ca nu . O sa pateasca. Ce sa zic. Multumesc frumos ca suntem in UE fix la granita cu Ucraina. De partea buna a granitei. In rest, nostim ce poate face un partid mic si nervos ca Siriza cu asa o UE mare. Deci multumesc frumos si ca sunt cetatean UE unde exista si greci. Am uitat sa mentionez cat de tare sunt convins ca ce vedem la noi la TV are vreo legatura cu decizii spontane si independente luate la noi in Capitala.

   nelu
   2015-01-24 02:31:38 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 22

   Apreciez comentariile domnului Costi Rogozanu.
   Ii recomand acest articol:cuvantul-ortodo../

   LUANA
   2015-01-24 12:45:48 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde
  • 23

   Felicitări domnule Rogozanu articol bun şi la obiect!

   Vom asista după introducerea acestei legi la schimbarea comportamentului politrucilor corupţi, trecerea la un limbaj codificat între aceştia şi interlopii cu care se înţeleg de minune, învăţarea la şcoală de către beizadele a limbii păsăreşti cu dialectele aferente şi culorile potrivite!

   Nu vor avea telefoane criptate doar preşedintele şi premierul, ci toţi politrucii dâmboviţeni care nu se simt în siguranţă cu telefoane normale la ureche.

   Comunicaţiile de urgenţă şi alertă între aceştia se vor face cu bileţele trimise prin papagali, ….şi aşa tot sunt ei nişte papagali!

   Ce ar putea să afle băieţii cu ochi albaştri la un cetăţean de rând sau la mine în PC sau ascultându-mi convorbirile telefonice? Mai nimic, sau aproape nimic intewresant pentru ei, doar vreo informaţie clasificată deja despre politrucii noştri sau acţiunile lor penale.

   Au şi aşa bieţii băieţi cu ochi albaştri capul pătrat din cauza multitudinii de informaţii care îi bombardează zilnic, ştiu care sunt agenţii acoperiţi din presă, Parlament şi toată politichia dâmboviţeană şi tupeul acestora dar dacă nu au undă verde tac şi aplică RESSET!

   Oare omologii băieţilor cu ochi albaştri de la noi ştiau cum decurg acele afaceri unde embargoul era o lege încălcată tocmai de vârful de lance care aplică şi respectă legea?

   Aceaste fapte comise nu ar putea fi trecute la trădare şi subminarea economiei naţionale?

   Nu cumva şi Crimele Revoluţiei sunt informaţii clasificate dacă au hotărât legiuitorii să închidă dosarele?

   nelutiu
   2015-01-25 12:21:22 | Raporteaza
   RăspundeRăspunde

  Comentează


  Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
  Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
  Un film explicativ e disponibil aici


  ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

  RSS Postari

  Cele mai vizualizate

  Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

  Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


  Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

  Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

  Ultimele comentarii

  afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

  © 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

  Strategy & Technology: PUBLYO
  Marketing & Sales: Q2M
  Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!