RSS Feed

Blitzkrieg parlamentar – ediţia 2013. “Trupa” de şocat Vestul revine pe micile ecrane

vezi toate articolele de
14 Dec 2013 la 09:44 37 comentarii 1669 vizualizari.

Ce s-a întâmplat marţi la Parlament merită aprofundat într-o lucrare ştiinţifică. Cum să loveşti la temelia democraţiei, cu arme aparent constituţionale. Care-i problema? Nu e nimic neconstituţional. Parlamentarii asta fac: legi. Aşa a sunat prima replică a premierului revenit de pe tărâmul democraţiei africane.

Ca martor ocular al şedinţei de plen de marţi de la Camera Deputaţilor, am făcut o reconstituire. Spre deosebire de Blitzkrieg-ul din iulie 2012, de această dată autorii au recurs la fumigene. Multe. Prea multe. Au trâtit un plen reunit la care să se voteze înfiinţarea comisiei Nana (sperau să fie subiectul principal de tocat pe la emisiuni). L-au chemat cu raportul în plen şi pe naşul lui Ponta – şeful SRI, George Maior (alt subiect de tocat). L-au „executat”şi pe Săftoiu din fruntea TVR (deja pentru o zi era arhi-suficient de dat la televizor). Să nu uităm că mai era şi evenimentul „mondial”, cum i-a zis Ponta : ceremonia pentru Mandela.

Şi dacă mai puteam să ducem atâtea subiecte, ne-au mai dat şi votul pe Legea Minelor la şedinţa de plen a deputaţilor. Loviturile reuşite se dau când lumea e ocupată, distrasă, nu? Şi au venit: dimineaţa, PSD-iştii cer să se suplimenteze ordinea de zi cu nişte Plx-uri:Plx 467/2012, Plx 680/2011. Ceva cu modificări la Codul Penal. Ce modificări? Nimeni nu ştie exact. Că s-ar fi lucrat azi-noapte. La Comisia Juridică. Nu sunt pe site-ul Camerei. De altfel, dacă vrei să cauţi, surpriză: site-ul e picat. Temporarily out of service. Şi aşa rămâne.

În sala de plen, nimeni nu are legile, rapoartele, amendamentele. Perfect plauzibil. Mai nou, domnul Zgonea e eco, lucrează paperless ca să facă economie de hârtie. Între timp, ne mai trezim cu alte legi tari la vot: amnistia şi graţierea, lobby-ul. Ce să vezi?! Nici astea nu sunt de găsit. Site-ul nu merge, copii la xerox nu există. Ce votează deputaţii? Legea minelor? E la domnul Iancu. Iulian Iancu, şeful comisiei de Industrii. Încă mai lucrează la ea. Zice cu un aer ingenuu domnul Scutaru, liderul liberalilor. Şi Amnistia? Nu e la el, evident…E la domnul Ciucă. Şeful de la comisia Juridică. Domnii Ciucă şi Iancu nu sunt de găsit, deşi votul pe articole este în desfăşurare în plen. Merg la UDMR. Evident, nici ei nu au legile. Cică sunt la liderul de grup, la domnul Mate. Domnul Mate este în plen, dar nu aude nici telefonul, nici nu se dezlipeşte de banca din primul rând. La PDL, liderul de grup, domnul Toader, nu are nici el legile. Dar nici nu simte nevoia să le ceară de la vecinii de la Putere. Ce mai! Ghinion! Fix într-o asemenea zi să pice şi site-ul Camerei! Şi uite-aşa, s-a terminat şi votul final. Până să apucăm să înţelegem ce ni se întâmplă. Chinuindu-ne să ţinem pasul cu Roşia Montană, Nana, Maior, lobby-ul, amnistia, graţierea, Săftoiu, Mandela. Cu excepţia membrilor ”trupei” de desant care a paraşutat dincolo de parlament pe nesimţite modificările la Codul Penal, mă îndoiesc că mulţi aleşi au ştiut de operaţiune. Secretul a fost tocmai cheia succesului. Şi acum, ce urmează? Mai mult ca sigur membrii „trupei” deja specializată în speriat Vestul au anticipat şi etapa inevitabilului scandal survenit după vot.

Liberalii sună însă retragerea. O fugă ruşinoasă, dar sănătoasă. PSD-iştii ţin încă steagul sus. Că cică să mai discutăm, să vedem cum facem să fie bine şi cu modificările astea. La urma urmei, noul Cod Penal nu e chiar aşa de negru, insinuează domnul Ciucă, şeful PC de la Comisia Juridică. Şi nici super-imunităţile nu sunt nici măcar imunităţi, plusează domnul Nicolicea. Şi nici ce scrie negru pe alb în noile legi nu e aşa cum scrie. Şi nici măcar nu ne iau de proşti. Chiar suntem (?) Povestea asta clocită prin cotloanele întunecate de la Parlament, bântuite de şobolani preponderent bipezi, nu trebuie să rămână aşa. Să spunem că de data asta nu le-a mers. Dar data viitoare? Pentru că sigur va exista o dată viitoare. Nu de alta, dar trebuie să-i înţelegem şi pe ei. E o chestiune de supravieţuire. Sunt ca-n filmele americane: cu pistolul la tâmplă. Ori votează, ori – cum ar zice unul deja păţit: pac-pac.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

37 comments
 • 1

  ” Loviturile reuşite se dau când lumea e ocupată, distrasă, nu?”
  Corect, dupa stramoseasca vorba: “cind pisica nu-i acasa, soarecii dau buzna la cascaval” :P

  victor L
  2013-12-14 10:35:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  Ce să aleagă şi parlamentarii respectivi? În stânga este cuşca unde vor alerga 6-7 ani în cerc, iar în dreapta este caşcavalul-minune: îl mănânci cu colegii de celulă şi dosarul de la procuratură se albeşte instantaneu. Al naibi’ Parlament Ariel, curăţă tot şi de toate!

  Petre
  2013-12-14 10:50:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  ” Povestea asta clocită prin cotloanele întunecate de la Parlament, bântuite de şobolani preponderent bipezi”
  Iata o descriere fidela a lui “nae-flegma” – uslinosul din batalionul de moaste ceausiste al lui Dogaru.

 • 4

  Hm, psihopatul care mă clonează pe mine nu s-au sculat încă.

  Pe tot saitul, niciun comentariu de-al “meu”!

  Băăăi, prăpăditule! Scoală-te, ia-ţi pastilele şi pune aici comentarii în locul meu că eu am treabă astăzi!

 • 5

  Foarte reusit articolul, doamna! In cateva randuri ati descris perfect ceea ce 10 televiziuni si 100 de analisti, ambasadori etc. se straduiesc (cel putin in aparenta) / se chinuie de 5 zile sa inteleaga.
  Ati avut atitudinea, documentarea si concizia unui jurnalist adevarat. Felicitari!!!

  Ardeleanul
  2013-12-14 12:19:17 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Eu îmi apăr comunismul, şi nevoile, şi neamurile din Nigeria şi din Maroc. Mă duc la un paraistas că mi s-a terminat haleala.

 • 7

  Primiti si felicitarile mele pentru articol, doamna Mititelu!

  Mircea_
  2013-12-14 12:50:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  un articol bas.ini.st ba.sis.t la fel ca si autoarea.

  “Să spunem că de data asta nu le-a mers”.

  fiti fericiti abia acum am primit confirmarea clara ca lumina zilei acea ca nu mai sintem un stat independent si suveran deci o COLONIE.
  Iar cei care o conduc nu sint nimic altceva decit slugile altora care lucreaza in interesul altora nu al tarii.Deci slugi si tradatori de tara de la A la Z.
  Altfel nu ai cum sa caracterizezi ce s-a intimplat in parlament cu faptul ca niste straini care acum am vazut sint reprezentantii sefilor din alta parte s-au dus sa ceara socoteala de au votat in parlament.
  Nimic nu poate fi mai umilitor decit asta sa fii sluga altora sa fii tratat ca o colonie. Unde s-a ajuns. Ce vreti mai mult de atit. COLONIE nimic altceva si stau si vad cum unii se bucura. Neam de tradatori si curve.Nu este vorba de ce s-a votat este vorba de puterea de a mai lua noi decizii. Nu mai putem, atunci sa ne kkm pe parlament pe institutii si sa ne desemnam oficial un guvernator.
  Pentru asta au murit fraierii aia in revolutie,pentru asta l-am omorit pe ceasca? Bravos natiune de cozi de topor de slugi si tradatori.Si ne miram de ce unguri cind se cinta imnul nostru se intorc cu spatele si huiduie.O meritam altfel de ce ne-ar respecta?
  ma intereseaza mai pputin ce s-a votat ma oripileaza cum sintem tratati si ma ingrozeste ce fel de oameni sint la conducerea tarii de la presedinte la ultimul palamentar la toate partidele.

 • 9

  @ nae-flegma
  Lasa bai secero-ciocanarule, ca ti-a “reperat” onoarea ginerica Che Gargara. Primului plagiator al patriei, cel cu personalitati multiple, nici nu-i trecuse bronzul de pe mana, dupa coincidenta cu Obama, ca s-a trezit personalitatea de Pilat din Pont(a) si l-a scuipat in ochi cateva chevroane imperialistului. Bine ca n-a fost si Logana cu el, ca i-ar fi tras niste anvelope in dos Michelle-i, odioasa lui Barak.

 • 10

  @nae:

  Ce e Nae ?
  Probleme ma ?
  Esti ofticat ca Ponta al tau a luat-o prin batista de la americani? Cand zic prin batista ma refer la faptul ca n-a simtit umezeala direct pe gatlej ci prin intermediul lui Nicolicea si ceilalti care s-au dus la ospat.
  Ha, ha….iar orgia nici macar nu s-a desfasurat la “comunisti” acasa, adica in sediul Parlamentului.
  Americanii i-au zis lui Ponta “mai bine vi tu la mine caci daca vin eu la voi se lasa cu buci sparte”.
  Bolsevic pervers ce esti !!!

  mahmurica
  2013-12-14 14:11:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  @nae:

  Cand intr-o tara, 70% sunt prosti facuti gramada (iar tu motz in fruntea lor)…e nevoie de interventia americanilor, englezilor, francezilor, etc, ca sa mai tempereze calicia infractorilor USL-amisti.
  Las….ca tu il ai pe Varanul care-ti gadila orgoliul nationalismului.
  Urla Varanul si Ponta de ciuda ca occidentul nu i-a lasat pe ei , infractorii neamului, sa-i mai fraiereasca inca o data pe fraieri.Si atunci baga cartea cu …Romanica noastra,independenta, sa nu ne sufle altii in ciorba, noi suntem neam de daci, cu mucii pe piept

  mahmurica
  2013-12-14 14:22:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  Ponta primministru
  Antonescu viitor presedinte al Romaniei
  USL- 70%
  pmp miting 400 oameni
  Restul e liniste!
  Bassisti! Rumegati!

  Labe1 TV prestează colonelu´!
  2013-12-14 14:23:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  mahmurica

  bucura-te ca sintem slugi. Ce sa-i ceri unuia cu mentalitatea de sluga ca tine care slugaresti pe la porti staine. Ti se pare firesc sa mergi la conasu sa primesti sarcinile.Asta au facu si ponta si nicolicea si chiorul manga care tipa pe la porti srtaine TOTI mentalitate de sluga ca si tine.Asta-i romanica slugi betivi tradatori si curve.
  Bai loaza proasta bolsevic de bolsevic a fost si cesca dar nu a fost sluga sau tradatorul nimanui. Decit sluga sau tradator mai bine a preferat sa moara cintind.Diferenta uriasa tata, el a fost in lume NUMAI in vizite de stat pentru ca impunea respect niciodata nu a stat sa-l pindeasca pe presedintele americi cind se ducea sa se pi**** sau sa-l prinda pe vreun stadion si sa sa se bage in seama asa ca suporteri sau mai rau sa traga de alti presedinti pe holuri sau sa fie dati la o parte din calea lui ca un valet.Niciodata nu i s-a intimplat asta.
  Stii de ce loaza idioata pentru ca ERA BARBAT DE STAT si era respectat ca atare nu sluga, nu tradator.

 • 14

  @mahmurica:Varanu e mercenarul la care basescu ii su.ge “antena” si tu cu familia ta inoti in flegmele a 70%.
  Voi slugile makakului sunteti “nimic” ,sunteti un “flok in calea p.u.lii”.
  N-aveti decat sa va smulgeti parul din cap ca usl are 70% si pentru asta sa-i multumiti makakului masaverde.Datorita lui are usl 70% si numai cand va disparea el,mitokanul masaverde atunci se va dezmembra USL.
  Pa!

  Labe1 TV prestează colonelu´!
  2013-12-14 14:39:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  “Urla Varanul si Ponta de ciuda ca occidentul nu i-a lasat pe ei”

  vezi mahmurica cum tu confirmi tot ce am postat. Cum sa nu te lase altcineva sa faci ceva in tara ta? care-ti este statutul, care iti este locul, cine esti loaza proasta.
  Raspude-ti tu si daca nu stii inca o data colonie, slugi tradatori si curve. Si voi aplaudati.
  Stii ce faci? confirmi totul nimic altceva.

 • 16

  mahmurica

  ia de la varanu:

  “Presedintele Pinochio a revenit si la veche obsesie cu patronii de presa. Cand spune ca ”un politician nu trebuie sa se dea pe mana patronilor de presa”, Traian Basescu, evident, minte. Vreau sa-i amintesc intalnirea de la Crowne Plaza cand se caciulea la mine sa apara la Antena 1 ca si candidat la Primaria Capitalei. Sau cand il ruga pe Marius Tuca sa ne intalnim la Taverna Sarbului. Ori scena in care imi explica servil sa nu mizez pe un “cal mort” (Tariceanu) si sa fac pact cu el. Cele de mai sus sunt fapte, nu vorbe, intamplate, nu imaginate. Iar daca Presedintele Masaverde mai are un pic de onoare, il invit sa le recunoasca.”

  vrei sa ti-o bag si pe aia de la grivco cu caciula in mina ?
  atunci era bun varanul ca era cu noi, acum este naspa ca fura doar pentru el si nu imparte si cu noi.Ca avem de patit rate la pamint si de unde din alta parte daca nu din tain. Si daca asta nu da de unde tain ,de unde rate platite asa ca hai sa-l bagam la puscarie ca sa-l invatam minte ca justitia este independent aservita si o smenozam cu telepatia ca aia cu “asa ca exemplu” am bagat-o si nu mai merge. Ne vad stapinii si se supara.

 • 17

  @nae:

  Loaza, ia zi bai moshulica : daca aflii ca vecinul tau isi violeaza noapte de noapte fetita de 9 ani–tu ce faci ?
  Te amesteci in casa lui, in familia lui, suni la politie si la Protectia Copilului ?
  Sau NU TE BAGI ,pe principiul ca ce se intampla in casa vecinului nu e treaba ta !
  Hai, raspunde, nu mai face pe prostu.

  mahmurica
  2013-12-14 15:07:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  @ nae e mai multi ;)
  “taci, @nae, ca esti mai prost decit ai lor” – citat de pe aceiasi baricada :P

  victor L
  2013-12-14 15:14:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  @nae:

  Tu imi dai citate de la Varanu de pe blog.
  Si chiar crezi ce spuna ala, micutzule la creier.
  Poate asa o fi….sau poate nu.
  Dar hai sa privim realitatea !
  Cine e zi de zi la Varanu si Ghita in studiou: Ponta sau Base.
  Acu vreo 13 ani Basescu la pacalit pe Varan,stia ca avea nevoie de sprijin mediatic ca sa ajunga la putere.
  Varanu spera ca mai apoi Base sa-i manance din palma
  Doar ca ….lucrurile nu s-au intamplat asa. Base doar s-a folosit de Varan si apoi i-a dat cu FLIT imputitului de Voiculescu. Asta l-a facut sa Varan sa-si piarda mintile, sa puna toate tunurile pe Base zi de zi.
  Deci…tu pe cine apreciezi: pe cel ce i-a dat cu flit Varanului sau pe Ponta care o ia prin batistuta de la A3 ???

  mahmurica
  2013-12-14 15:20:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  mahmurica

  1.eu nu ma bag in casa nimanui. Fiecare cum isi asterne asa doarme.dar la ce s-a intimplat nu este vorba de casa este vorba de mentalitate la unii de sluga lasa gata sa pupe mina stapinului si a celuilat mentalitate de stapin al unei COLONII.
  2. prin ce a facut chiorul manga de la marginea tarlalei nu ai facut decit sa confirmi caracterul mizerabil al acestuia. Sa nu vii cu sanchii strategii politice si altele ca nu este decit comportament de scursura vagaboanda de port care joaca alba neagra.Un jeg politic, o scursura ordinara, un jeg, o eroare genetica care pe prosti ca tine a reusit sa prosteasca cu un draga stolo sau rusine particiu tot asa pacalidu-l si pe varan care a avut prosta inspiratie sa-l creada om cind de fapt nu avea deaface decit cu o eroare a naturi. Nu te mindri ca si tu ai fost la fel de prostit ca si varanul.Ce dreacu iti dai singur cu stingu in dreptu.
  De la o sluga care aduna molozul prin spania si da la pedala pentru o galeata de curent ca nu are bani sa-si plateasca curentul ce dracu sa astepti altceva decit mentalitate de sluga proasta.

 • 21

  @mahmurica:Varanu e mercenarul la care basescu ii su.ge “antena” si tu cu familia ta inoti in flegmele a 70%.
  Voi slugile makakului sunteti “nimic” ,sunteti un “flok in calea p.u.lii”.
  N-aveti decat sa va smulgeti parul din cap ca usl are 70% si pentru asta sa-i multumiti makakului masaverde.Datorita lui are usl 70% si numai cand va disparea el,mitokanul masaverde atunci se va dezmembra USL.
  Pa!Pici!

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-12-14 15:54:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  @ mahmurica
  Hai sa nu ne mai “radem” de nae-flegma. El a citit “spovedania” lui Felix (care si-a turnat si rudele), dar n-a inteles ca Basescu, care a declarat ca nu este un sfant, mai mergea si pe la c.u.r.v.-e, nu numai la cele de port, ci si la cele de Grivco. Varanul reclama ca ar fi fost supus si la perversitati, cu antena in gura si apoi a fost si avortat de la putere si nu a prins “pensia alimentara” atunci, ca acum “ala micu”, rezultatul iubirii in grup (de partide), mananca cat 7.4 milioane, ca de aia este zootehnist sef la Agricultura.

 • 23

  Blitzcaca madam Mititelu. cred ca n-ai mai loat-o demult la boboaca de esti asa de surescitata, parerea mea.

  Dinu
  2013-12-14 16:30:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  Relatarea faptelor concrete face cit o mie de analize.Felicitari pentru articol.
  Trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie ca astia fura cum respira.

  mihai
  2013-12-14 16:37:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  @Ligheanu – vulgar mai esti, măi fosilă bolşevică!
  @Dinu – tu cred ca ai problema cu rozeta, alifie !

  Mircea_
  2013-12-14 17:44:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  @nae
  Năică, dacă eşti atât de fidel, ai fi in stare sa-l insotesti, din spirit de solidaritate, pe varan la puscarie ? Răspunde: Y / N

  PS. Nu e vorba sa stai cu el toata perioada, ci doar 2-3 ani (1/3 din pedeapsa).

  PPS. Astept răspunsul, cum spui tu, direct fără abureli.

  Mircea_
  2013-12-14 17:50:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 27

  cred ca singurl cod penal care ar mai putea face cat de cat curatenie in tara, ar fi unul creat dupa legile lui Gingis Han:
  pt orice infractiune o singura pedeapsa: Moartea.

  Fumigene?
  Constat ca in 24 de ani au evoluat. In 1990 chemai minerii. acum sunt specialisti in dezimformare si mainipulare.

  singurul politician bun, este un politican mort.

 • 28

  Inca o descriere amanuntita a ceea ce au facut infractorii de la USL in seara zilei de 9 decembrie gasiti aici :

  gandul.info/pol../

  Cred ca nu trebuie sa lasam problema asa. Ar trebui cumva sa se sesizeze parchetul si sa faca o ancheta. Demisia lui Ponta-Crin-Zgonea se impune de urgenta.
  Apoi ancheta serioasa , cu toti cei care au participat la acest atentat la statul de drept. Cu final la brutărie !

  Mircea_
  2013-12-14 19:37:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  usl condua de un plagiator dovedit: la asa prim ministru asa tara: Romania nu mai este stat de drept! punct!

  yehudy
  2013-12-14 19:47:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  mirciulica

  nu ar fi mai bine sa aresteze tot parlamentul tata si sa ramina chiorul manga de la linga masutaverde unde este cazut in santul cu flegme si parlamentar si prim minstru si sef la ambele camere ca el le stie pe toate.
  Bai loaza proasta si cretinoida parlamentrul face CE LEGI VREA EL si le voteaza cum vrea el. Nu trebuie sa dea socoteala la nimeni boule. Ca la noi se intimpla invres este starea de anormalitate nu de normalitate pentru ca in sfirsit am primit confirmarea chiorul manga a transformat romania in COLONIE iar el este pe post de guvernator.de aceia STAPINII care nu mai au nici-o treaba cu democratia cu independenta statelor au IMPUS un guvernator. Si voi cozile de topor tradatorii de neam si de tara le cintati in struna.Normal ar fi trebiut sa sariti si sa luati la suturi jegurile imputite din ambasade si pe urma sa cautam sa rezovam problema noi intre noi.Dar nu ati dat fuga la inalta poarta. Firati ai dreacu’ de slugoi si tradatori imputiti.

 • 31

  @yehudy: Bai trancalaule,ca doar nu a distrus Romania ponta-usl in ultimul an.Poate vrei sa spui :la asa presedinte,asa tara(cu bocii lui cu tot) !

  Liicheanu si Pleașcu
  2013-12-14 20:34:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  @Liicheanu si Pleașcu: de ce este Romania unde este acum: Romania de acum este cea construita de numitul inculpat iliescu ion. Romania de acum a fost forjata in decembrie 1989 de agentii kgb care aveau ordin sa distruga Romania economic si politic! imi aduc aminte cum, imediat, dupa fuga lui causescu toti romanii ne simteam frati! dar, la cateva ore distanta au aparut “teroristii care trag din orice pozitie”, citat dupa numitul inculpat iliescu ion. si de atunci a inceput manipularea si invrajbirea romanilor impotriva romanilor! acesta este un fapt! cui ar folosi acest fapt? dusmanului istoric al Romaniei! dusmanul istoric al Romaniei este Rusia! URSS a regizat si realizat lovitura de stat din decembrie 1989 nu ca sa ne scape de ceausescu ci pentru ca sa aduca la conducerea Romaniei o garnitura de politicieni care aveau ca ordin sa distruga economic si politic Romania. rezultatele le vedem si le traim si acum, la 24 de ani distanta!

  yehudy
  2013-12-15 00:10:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  @Liicheanu si Pleașcu:

  usl condua de un plagiator dovedit: la asa prim ministru asa tara: Romania nu mai este stat de drept! punct!…marile realizari ale guvernului ponta sunt musamalizarea plagiatului lui ponta si introducerea a peste 30 de noi taxe pentru populatie. altfel, guvernul ponta a “realizat” urmatoarele:
  1. membrii guvernului ponta musamalizeaza plagiatul lui ponta. singura reala realizare a guvernului ponta:)
  2. privatizarea Oltchim
  3. privatizarea CFR Marfa (asta chiar este ciudata, guvernul spunea ca este fericit, investitorul spunea ca are banii. subiect ptr DNA)
  4. proiectul rmgc trimis de ponta la comisia speciala a perlamentului. comisia speciala a parlamentului a trimis la DNA proiectul lui ponta:)
  5. legea speciala a minelor trimisa de ponta la parlament. legea a picat:)
  6. legea superimunitatii. asta chiar s-a votat, dar ponta nu stie acum cum sa scape de ele:)

  guvernul ponta, primul guvern care are peste 70% din parlament si care nu a reusit sa promoveze 2 proiete de lege! mai mult, guvernul ponta este primul guvern care promoveaza un proiect de lege in parlament si proiectul de lege este trimis de parlament la DNA:)

  yehudy
  2013-12-15 00:17:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  @Liicheanu si Pleașcu: guvernul ponta are cei mai multi ministri propusi si cazuti. acum guvernul ponta face o noua acrobatie fara plasa: propune un antisemit notoriu, fost membru prm, fost acolit al lui cv tudor, la Curtea Constitutionala!
  Ponta nu are nicio problemă cu Bolcaş
  Premierul Victor Ponta îşi menţine însă poziţia. El a afirmat că îi va ruga pe senatorii PSD să voteze numirea lui Bolcaş la CCR. “În calitate de lider al PSD, îi voi ruga pe senatorii PSD să voteze numirea lui Bolcaş la Curtea Constituţională, bazat pe uriaşa experienţă juridică, inclusiv parlamentară, a domnului Bolcaş, pe calitatea sa umană”

  Citiţi mai mult: Bolcaş, în pericol de a-şi pierde susţinerea pentru CCR – Partide > EVZ.ro evz.ro/detalii/../
  EVZ.ro

  yehudy
  2013-12-15 00:23:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  @Liicheanu si Pleașcu: ponta este un caz de psihanaliza: in calitate de prim ministru declara ca sustine proiectul rmgc dar spune ca in calitate de parlamentar si sot al sotieri sale va vota impotriva proiectului rmgc:)
  ponta este un star stand-up comedy:)

  yehudy
  2013-12-15 00:27:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  Doamna Marinela, articolul dumneavoastra a fost facut “varza” (banuiesc ca fara intentie) de colegul de pagina, scriitorul Dorin Tudoran, cel care vede ce s-a intamplat in martea neagra exact pe dos! E superb : aceeasi intamplare, doua viziuni, doua concluzii diametral opuse! Dl.Tudoran e mai…, cum sa spun,…mai poet, mai mistocar, are si poze…! Dumneavoastra prea le ziceti pe sleau, zau asa! Sa fie de vina, bat-o vina!, deci, doar tineretea? Oricum ar fi, va spun cu mana pe inima ca aveti ce invata de la domnul Tudoran, ori de la domnul Teodorescu! Un singur lucru va rog : sa nu invatati cum se imbatraneste urat!

  GAVRILACHE
  2013-12-19 13:00:49 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  moamaaa…dupa fata asta are sindrom Down sa-mi bag p..a,naspa!

  chfgjxmtdh
  2014-01-22 23:59:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!