RSS Feed

BNR (Voinea) iar nu o nimereste!

vezi toate articolele de
07 Apr 2016 la 20:47 un comentariu 1030 vizualizari.
Este de notorietate bancul cu personajul la vanatoare de melci: cand sa prinda melcul, melcul “thushti”.
Asemenea vanatorului din poveste viceguvernatorul BNR impus de PSD, Voinea, anunta poporul, ca vede un risc de divergenta in politica monetara a marilor banci centrale.
Daca anunta in anul 2014, la investirea de catre parlament ca si viceguvernator,  poate ca era cat pe ce sa vada melcul indepartandu-se rapid.
BNR, pentru a evita greselile frecvente de prognoza si respectiv panicarea fara baza reala a populatiei, asteapta intai sa se intimple lucrurile pentru a le anunta. Nici aceasta metoda nu a ajutat in cazul de fata.
Declaratia lui Voinea: „A început să se materializeze şi riscul privind divergenţa politicilor monetare a principlalelor bănci centrale.”
Link aici:
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/liviu-voinea-viceguvernator-bnr-am-identificat-riscuri-sistemice-noi-din-octombrie-unul-intern-sever-si-celalat-extern-si-de-intesitate-ridicata-15214713
BlackRock ( a nu se confunda cu BlackCube) este de departe cel mai mare manager de active din lume cu peste 4 500 miliarde de dolari sub management.
Opinia BlackRock: “Divergenta de politica monetara a fost o tema clara pentru piete in anul 2014… Era unei divergente in crestere de politica monetara este cel mai probabil trecuta. Noi credem ca divergenta in viitor va fi mai subtila”.
Link aici:
https://www.blackrockblog.com/2016/04/06/3-themes-shape-markets-quarter/?utm_source=BlackRock+Blog&utm_campaign=8e56bf6773-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_7beec13d69-8e56bf6773-305423825

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

1 comment

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Lucian Isar are studii in finante si matematica la ASE Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Chicago GSB, Oxford University, DOFIN ASE si HBS.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!