RSS Feed

C-aşa-i în fotbal! “Sperjur” în cazul Steaua

vezi toate articolele de
05 Jun 2013 la 16:16 121 comentarii 14838 vizualizari.

Gigi Becali şi-a dat foc la Valiză şi, dacă nu se apucă de scris tratate despre fotbal, Sudoku precum Nuţu Cămătaru sau panseuri religioase, va sta următorii trei ani după gratii. Pe partea economică, este mai sărac cu vreo două milioane de euro în urma sentinţei de marţi, însă problema majoră, cu mult mai multe zerouri în coadă, este pe partea sportivă. Steaua riscă excluderea din Liga Campionilor, ca pe plan intern nici o instanţă nu reuşeşte să elimine obiceiurile împământenite în multe, poate prea multe mandate la conducerea fotbalului românesc. Să-l luăm pe Mitică Dragomir, cu două declaraţii:

Dumitru Dragomir, 18 iulie 2011
“În cadrul Adunării Generale s-a hotărât ca anumite cazuri să fie înaintate comisiilor. Cazul clubului Steaua, care nu a plătit unele penalităţi restante, şi în plus s-a redeschis procesul pe linie sportivă al cazului “Valiza”, pentru că nici FRF şi nici LPF nu a judecat acest caz până la capăt, aşteptând o hotărâre a instanţelor. Dar în ultimul timp, un membru al clubului Steaua a făcut o declaraţie în care a spus că a trimis “valiza” la Cluj pentru premiere. Iar premierea a fost, este şi va fi mereu interzisă. Declaraţia acelui membru a fost de curând. Se redeschide cazul pentru că s-a încălcat regulamentul pe linie sportivă. Nu ştiu ce riscă Steaua, comisiile sunt cele care stabilesc, eu habar n-am”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir, 4 iunie 2013
“Din punct de vedere al regulamentelor sportive româneşti, Steaua nu păţeşte nimic. Ca să fie foarte clar. Din punct de vedere al regulamentelor sportive, FRF, FIFA, UEFA, pentru noi e caz încheiat. A fost judecat o dată. După vechiul regulament cazul a rămas la comisiile Ligii să se decidă după ce se termină dosarul penal. Iar în regulamentul vechi, care trebuie să se aplice, scrie că au trecut cei cinci ani. Cum s-o vezi pe Steaua în Liga a II-a? Păi Becali nici nu era în acte. A, că făcea el pe nebunul pe la televizor, asta e altceva. Din punct de vedere regulamentar Steaua are acoperire, sigur că da”, a declarat Dragomir.

Mai e ceva de comentat? Şi ne mirăm apoi că UEFA ia decizii dure pentru fotbalul românesc!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

121 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!