RSS Feed

Câinii “boiereşti” de lângă tomberoanele Bucureştilor

vezi toate articolele de
10 May 2013 la 12:39 123 comentarii 1401 vizualizari.

Pe lângă frunza veştejită a Elenei Udrea, maidanezul românesc a devenit un brand de ţară recunoscut în toate colţurile lumii. Japonezii îl ştiu bine, spaniolii l-au folosit în parodii împotriva imigranţilor români, iar francezii l-au testat pe la periferia Parisului. Germanii au experimenatat mai degrabă pisica moartă apărută brusc la uşilor lor, dar aste e o altă discuţie, care ţine de un alt element bine reprezentat al brandului de ţară.

Fiecare primar de Bucureşti, unde problema este mai acută, a promis că va rezolva problema câinilor fără stăpân. Cuţu-cuţu şi Patru Lăbuţe de asemenea s-au implicat să colecteze fonduri pentru a nu face în final nimic. Hingherii mai puţin, ei sunt specializaţi în tăiatul frunzei la câini, aşa că nu ne ami miră că aceştia din urmă au devenit câtă frunză, câtă iarbă. Nu am folosit întâmplător sintagma pentru că Sorin Oprescu a identificat de unde ni se trage totul. Primarul capitalei a declarat, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, că aproximativ 60-65 de mii de câini vagabonzi care patrulează străzile nu sunt aduşi de vreun primar, ci provin de pe “vremea boierilor, a turcilor care veneau pe la noi”. Nu ne rămâne altceva de făcut decât o autostradă suspendată sau un pod hobanat peste Marea Neagră şi rezolvăm problema. Aferim!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

123 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!