RSS Feed

Câte voturi ia “soldăţelul” Paleologu?

vezi toate articolele de
14 May 2011 la 12:47 109 comentarii 329 vizualizari.

La alegerile PDL, se aşteaptă doar fluierul arbitrului şi scorul final. Câştigătorul se ştie deja de multe vreme. Dacă mai erau dubii, le-a lămurit Traian Băsescu. Prezent la convenţia PDL, preşedintele le-a mulţumit, ca la Oscar, celor prezenţi că “nu l-au dezamăgit” şi a trecut la discursul său preferat, atacul la mogulii vechi şi noi.

Băsescu îl susţine pe Emil Boc, iar, aşa cum spunea la videchatul REALITATEA.NET Sebastian Lăzăroiu, majoritatea poporului pedelist ÎNCĂ îl urmează pe cel care a reuşit să câştige în 2009 atunci când nimeni nu îi mai dădea nici o şansă.

De altfel, şi contracandidaţii lui Emil Boc ştiu/ştiau acest lucru. Vi s-a părut că a existat o campanie electorală adevărată în PDL? În afară de plimbări pe al responsabilii cu “găleata de voturi” la adevăratele confruntări electorale şi de mici înţepături între locotenţii candidaţilor, nu a existat nimic. Blaga şi Boc aproape că s-au ignorat, nu au apărut la televiziuni, iar în spaţiul virtual aceste alegeri nu au existat, ceea ce spune multe despre doirinţa de reformă în principalul partid de guvernământ. NICIUNUL dintre candidaţi nu are un site, un bloguleţ, o păginuţă de Facebook, nişte mesaje pe Twitter.

Măreaţa falie reformistă din PDL s-a topit în mulţime. De la un candidat la şefia partidului, se vor mulţumi şi cu un post de vice. Monica Macovei este cu Boc, Sever Voinescu este tot pe acolo, iar Cristi Preda face ce ştie cel mai bine în PDL: opoziţie. Îl susţine pe dl kamikaze cu piă din PDL, Toader Paleologu, singurul care a mai animat campania PDL. De aceea, am şi eu o curiozitate: câte voturi va strânge Paleologu şi dacă va prinde vreun post din cele patru la care şi-a depus candidatura.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

109 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!