RSS Feed

Băsescu, Ponta şi Iohannis îi scriu lui Moş Crăciun

vezi toate articolele de
01 Nov 2014 la 13:27 8 comentarii 1310 vizualizari.

Dl. Traian Băsescu, preşedintele României

,,Moşule,
Ştiu că nu am fost tocmai cuminte, hă, hă, hă, dar sunt simpatic! Dă-mi şi mie pe unul pe care să-l fac preşedinte de carton, ca să fiu eu premier. Am experienţă, am mai fost şeful Guvernului, dar nu s-au prins toţi. A fost ca în jocul ăla, Second Life! Hă, hă, hă!
Eu zic să nu laşi un începător sau un politician nefrecventabil la butoane. Măcar cu mine ştii cum stai. Oricum, dacă oamenii nu mă mai vor, demisionez în cinci minute. Hă, hă, hă!
Ştiu că unii zic că am rămas singur, dar crezi televizorul?
Oricum, ajunge o bâtă la un car de oale! Hă, hă, hă! Cine n-are un plagiat sau un schelet în dulap?
În rest, sănătos să fiu.
Mulţumesc, moşule. Dau de băut!
Să trăieşti bine!


Cu drag,
Traian


P.S.: Vezi că ţi-au mai scris unii, Ponta şi Iohannis. Mă supăr dacă îi ajuţi. Să nu mă întrebi de unde ştiu că ţi-au scris… Păi dacă nu ştie preşedintele…Hă, hă, hă… Oricum, Ponta minte cum respiră. Când era în opoziţie se jura că nu va fi niciodată premierul lui Băsescu… Şi poftim, ia de la Băsescu! Hă, hă, hă! Hai noroc! Şi Iohannis ţi-a scris că nu ştie să vorbească! Hă hă hă!”

Dl. Victor Ponta,, premierul României

,,Dragă domnule Moş Crăciun,

Vă scriu cu părere de rău că nu am reuşit să ne punem de acord cu privire la vizita mea la sediul dumneavoastră. Mi-ar fi prins tare bine în an electoral o fotografie cu sacul cu daruri, alături de o personalitate de talia regelui cadourilor.
Oricum, profit de ocazie să vă rog să-mi aduceţi nişte hamburgeri. Daciana, soţia mea, îmi găteşte doar bio şi m-am săturat de seminţe.
Dacă tot a venit vorba de mărunţişuri, v-aş ruga, dacă se poate, să-mi aduceţi preşedinţia României. Ţara trebuie să se vindece după trauma pricinuită de Băsescu, un individ fără scrupule, care a dus România de râpă.
Haideţi, sunt şi eu drăguţ. Vă dau prin ordonanţă monopol asupra distribuirii cadourilor electorale în România. Îl scoatem împreună din afaceri pe Moş Nicolae. Vorbim când veniţi şi facem şi poza aia…
Ce vă mai rog…Rămâne între noi, dar recunosc că m-am inspirat puţin din scrisoarea unui fost coleg, Crin Antonescu. Oricum, el nu mai are de ce să vi se adreseze şi am ales şi un pasaj lipsit de importanţă. Sper să nu fie cu supărare şi să-mi aud iar vorbe prin presă că aş fi plagiat.
În rest, mă descurc. Am învăţat multe chestii de la Adrian Năstase.


Cu profund respect,
Victor Ponta
Premierul României
Apărătorul pensiilor şi tăietorul de C.A.S.
Fanul Simonei Halep. (Daţi like!)
Professional eyeroller
Mândru că sunt român
Doar eu sunt pe icoane
Cel mai bun şef de Guvern şi de stat din sud-estul Europei

P.S.: Am exagerat puţin mai sus şi am scris că sunt şi şef ,,de stat”, pentru că mă bazez pe sprijinul dumneavoastră. Nici nu aţi avea pe cine altcineva să susţineţi. Băsescu este terminat şi minte, cum să vă spun, minte de îngheaţă apele. Când eram eu în opoziţie, zicea că nu are cum să dea ţara pe mâna unui copilot. Şi poftim! Oricum, cu sau fără tine, eu o să ajung preşedinte, aşa că ai face bine să nu mă superi, da? Moş tâmpit! Mersi. Pa!”

Dl. Klaus Iohannis, primarul Sibiului

,,Stimate domn,

V-aş ruga, dacă se poate, să-mi aduceţi preşedinţia României. Vă scria şi domnul Crin Antonescu la începutul anului o scrisoare în acest sens şi am citit peste umărul lui un lucru esenţial: Ţara trebuie să se vindece după trauma pricinuită de Băsescu, un individ fără scrupule, care a dus România de râpă.
În plus, dacă se poate, mi-aş dori un gel de duş, pentru că rivalii mei au dus o campanie murdară împotriva mea. Am făcut o baie de sibieni, înainte de primul tur, dar tot nu mi-am revenit. Îmi pare rău, dar trebuie să vă spun că rivalii mei m-au poreclit Santa Klaus. N-ar trebui să fiţi văzut cu mine, pentru că vor spune imediat că facem parte dintr-o sectă periculoasă de oameni incompleţi. Ştiţi, nici eu nu am copii…
Eu aş fi vrut o campanie de catifea, dar domnul Victor Ponta, vorba domnului Crin Antonescu, s-a dovedit parşivel. Nici n-a fost suficient de bărbat să mă acuze personal că aş fi făcut trafic de copii. Şi-a trimis vorbitoarele, iar eu, pentru că m-am enervat cumplit, am organizat o plimbare cu bicicleta prin Capitală.
Ce să mai zic despre domnul Băsescu… Din Grivco nu mă scoate. Ne înjurăm pe unde ne prindem, el ca pe vapor, eu ca la cancelarie. Aia de la liceu, nu aia de la Berlin. Aşa că nu mă uitaţi cu gelul de duş şi cu preşedinţia.
Mulţumesc!

Cu deosebită consideraţie,
Klaus Iohannis,
Un om, un cuvânt. (La propriu!)

P.S.:  Gelul de duş să mi-l lăsaţi la una dintre cele şase case. Dacă îmi aduceţi şi Cotroceniul, o să am şi eu şapte, ca domnul Ponta.  Ghinion!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

8 comments
 • 1

  Dragi tovarăşi şi prieteni, mult stimată pulime, du-te … la vot! „Nu sta acasa. Votează!” Ca de obicei, ai de unde alege preşedintele, partidul nostr unic, eroic şi istoric (balaurul cu mai multe capete psd, pnl, pdl, pc, pmp, pnţ, pcr, pmăsii… etc) care ne uneşte destinele şi veniturile începând cu insurecţia din ’89 a pregătit o grămadă de candidaţi destoinici plus câţiva (in)dependenţi de securitate, ai de unde alege! Mai mult: câţiva din aceştia sunt candidaţii personali ai tovarăşului băsescu! Aşa că adună-te cu “mic” cu mare, înmoaie-ţi degetul în guriţă şi pune ştampila … alături de listă. După numărul de buletine de vot anulate vom afla cam câţi NU sunt cu cei care au pus gheara pe putere, la insurecţia din ’89! De asemenea vei afla perechea preşedinte a tovarăşului prim ministru băsescu, cel mai probabil (dacă a fost ţucălar conştiincios) tovarăşul doctor descoperit ponta! Marş la vot, nu contează ce votezi!

  Alan Ritzi
  2014-11-01 17:31:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  “Klaus Iohannis,
  Un om, un cuvânt. (La propriu!)”

  Asta chiar a fost buna.

  silicon_v
  2014-11-01 21:31:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  Tare, ce mai! Tare tare acest Articol, vezi ce inseamna sa fii Telectual au nu berbec?…

  dupe mine e la fel de tare ca exemplele pe care le dadui deunazi cuu Pensionarii luminati ce umbla se colo-colo cu
  lamurirea suveranilor, stampilagii d’ai nostri den mahala:

  -Domnu Ponta, care i se mai zice Stefan cel Mare,o sa-l bata pe Putin si Rusia lui cum i-a batut si Voevodul cel Mare si Sfant la Podul Inalt in mlastina… le ia Tezaurul inapoi si mareste penziile.

  Ce turci domle, nici nu erea turci pe vremea aceea;

  -Domnu K.I. nu stie sa vorbeste da e mincinos pentru caci el ca profesor de Fizica ce facea? alinia elevii pe terenul de sport, punea sa face genoflexiuni si sa alerge… cine ia meditatii pentru asa ceva??

  -Parintele a spus ca daca ese domnu Ponta Presedinte o sa dea bani mai multi la Sf.Biserica si Parintele o sa na ne ia Pret mai Eftin la toate- la catiste, pomeniri, botezuri, inmormantari…

  ‘Decat ca’ acest Articol este impartial pentru caci face mishto de toti iar ironia este-dupe cum se stie- un semn de inteligenta.

  berbecu mioritei
  2014-11-01 22:29:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  Mie mi-a plăcut mult un reportaj difuzat de Digi 24, în care o femeie de la ţară spunea: ,,Păi cu cine să votăm? Cu Fonta! Fonta ăsta…E şi tânăr…”
  Totodată, mă amuză că alţii votează cu Iohannis dintr-un soi de patriotism local, pe care îl contestă când vine vorba de sloganul social-democrat: Mândri că suntem români.
  E ca în proverbul ăla chinezesc: Să te ferească Dumnezeu să trăieşti vremuri interesante!

  Adriana Matei
  2014-11-01 22:49:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Nu vontez Poanta , mai bine votez pe Santa Klaus, chiar daca vine cu sacul gol la Craciun,. De unde sa dea ca au furat Coruptii din PSD tot bunul tarii.

  Mihai
  2014-11-01 23:48:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Anul asta nu mai alegem un .escu ca presedinte. Acuma, daca tot suntem asa de liberi , ideea ca am putea alege un neamtz ca presedinte e evident prea mult pentru noi. Carol I , care era neamtz , a fost adus de spuma clasei noatre politice dintr-o greseala. Din cauza acestei alegeri gresite exista Romania actuala. Dragi concetateni regateni, aveti de ales intre un oltean si un sas. Pe bune. Totusi.

  nelu
  2014-11-02 01:07:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  Adriana draga, nu stiu de unde-ai rasarit, dar esti simpatica. Macar bagi bancuri cu Bula, ups, Base si sleahta, pardon, demonstrand un simt al umorului.

  io sunt mai obisnuit de altadata cu papagalii ceilalti (rogo, fumi, tudoran, gotiu, iulian etc etc), ce s-au luat ani de zile in serios si-au dat magistral de fiece data cu aia in fasole. (nu spun ce, ca sunt domn. pupice :) )

 • 8

  cit de mult mi a placut articolul…felicitari!

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!