RSS Feed

Cosmopolita Elena Udrea

vezi toate articolele de
15 Jul 2010 la 15:28 54 comentarii 2474 vizualizari.

împărţit ciocolată copiilor de sinistraţi din jeep-ul de inundaţii şi nu s-a sfiit să împartă pantofi parcă scoşi din atelierul lui Mihai Albu femeilor lovite de puhoaie. Toate televiziunile din România şi toate ziarele rămase pe tarabe sau pe Internet au dezbătut subiectul pe toate feţele. Dna Udrea nu s-a supărat. Dimpotrivă, “doamna prim ministră”, cum îi ura una dintre sinistrate, a avut chiar o replică demnă de aspiraţiile “animalului politic” Elena Udrea: “Şi femeile din Săuceşti, mai ales cele tinere, sunt elegante şi nu mai poartă demult galoşi”.

Pantofii de la Săuceşti au ajuns însă şi în tabloidele britanice, fapt ce a iritat-o pe ministrul cu aspiraţii de premier sau de preşedinte atunci când, vorba dumneaei, poporul român va fi pregătit pentru o femeie în cea mai înaltă funcţie în stat. Udrea nu s-a mai limitat la a da explicaţii ironice pe blogul perosnal şi a trimis un drept la replică celor de la Daily Telegraph, care publicaseră un articol cu titlul “Victimelor inundaţiilor li s-au dat pantofi cu toc”, în care se menţionează că Elena Udrea “a pozat cândva în bikini într-un pictorial”.

Dacă partea cu pantofii a fost explicată elegant, când s-a ajuns la bikini tonul dreptului la replică s-a schimbat: “În ceea ce priveşte afirmaţia potrivit căreia Elena Udrea ar fi pozat în bikini, vă informăm că acest lucru nu este adevărat. Pozele care apar cu periodicitate în presa naţională şi internaţională, ori de cîte ori se încearcă punerea ministrului Udrea într-o situaţie neavantajoasă, au fost făcute de un paparazzo, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc al Mării Negre, în urmă cu mulţi ani, când Elena Udrea nu deţinea funcţia de ministru”.

Ce-i drept, aceiaşi bikini au urmărit-o pe Elena Udrea şi la numirea în funcţie, pentru că iată ce scria Sunday Times în decembrie 2009: “Bugetul Europei de aproape 4 miliarde de euro destinat dezvoltării României, una dintre cele mai sărace ţări ale Uniunii Europene, a fost dat pe mâna unui ministru care pozează în lenjerie intimă pentru reviste glossy”. O fi trimis şi atunci drept la replică?

Udrea surprinsă de paparazzii

Udrea la inundaţii

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
editor REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!