RSS Feed

Cu precedentul Negritoiu, Isarescu se gandeste pe cine sa angajeze doar doar scapa …

vezi toate articolele de
22 Jan 2017 la 09:39 comenteaza acum 490 vizualizari.

Isarescu este pensionar din iunie 2014.

Cu o influenta asupra lui Ponta despre care poate ne va vorbi la un moment dat domnul Ghita daca il lasa domnul Maior, Isarescu a fost reconfirmat guvernator, cu 4 luni inainte de expirarea mandatului si desigur nu inainte de a se asigura ca isi ia prima de pensionare de 114 mii euro.

Eliminarea lui Negritoiu de la sefia ASF ii creeaza cosmaruri lui Isarescu. O noua conducere la BNR inseamna si un audit revelator.

Lumea se schimba si protectiile lui Isarescu, lasate de Iliescu, au chiar ele nevoie de protectii.

Caderea protectiilor lui Isarescu s-a accelerat cu incidentul Adrian Severin, cel care alaturi de Croitoru (nu acel Consilieru’ Croitoru de la BNR) se lauda cu recomandarea translatorului Isarescu catre echipa “pro-atlantista” a lui Iliescu.

Iliescu l-a protejat de toate atacurile pe Isarescu, de la cele din partea CDR (atunci cand l-au “citit” partenerii pe Magureanu, l-au citit si pe Isarescu) la cele din partea gruparii Nastase. Acum Iliescu are chiar el nevoie de protectie dupa evolutiile din dosarele Mineriadelor si Revolutiei.

Cei doi oameni ai lui Iliescu cu care Isarescu a trecut prin multe (inclusiv prin Bancorex si FNI), chemati si in Dosarul Mineriadelor, au de dat explicatii unul in cazul unor credite luate cu interventia lui Isarescu (plangere publica) iar altul in cazul protectiei asigurate pentru un club ce tocmai a ars.

Desigur cei 2 au dat o pasa urmasilor lor exact cum sugereaza si Ghita ca a patit.

Cei care au primit pasa au dificultati sa explice cum in numele protejarii Constitutiei Romaniei, vehiculele media finantate de la stat aveau “misiunea” de a injura Presedintele in functie al Romaniei si desigur de a il spala pe Isarescu. Sa fie dedulciri la lux si opulenta si agende paralele? Din acelasi film, “Independenta” CNA e flexibila la laptopuri noi.

Probabil cu aceste evolutii in calitatea protectiilor, informatiile despre multiplele dosare nu vor mai fi blocate in presa.

Pe cine va mai angaja Isarescu? Sau va da BNR noi contracte de realibilitare?

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Lucian Isar are studii in finante si matematica la ASE Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Chicago GSB, Oxford University, DOFIN ASE si HBS.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!