RSS Feed

…Culmea conspiratiei: io2 & Comp. – postati aici!

vezi toate articolele de
10 Jul 2010 la 11:49 224 comentarii 2025 vizualizari.

…sa recapitulam faptele: un comentator, cu nick-ul io2, i-a aruncat lui Dragos Staca manusa: i-a propus sa le permita postatorilor anonomi sa se exprime si ei pe Voxpublica, de sine statatori, pentru ca, argumenta io2, intr-o competitie libera a ideilor, se va vedea cine are mai mare succes la public - anonimii sau cei aflati in cautarea unei celebritati virtuale? Ca, daca esti trecut la comentatori, nu la postatori, iti lipseste vizibilitatea.

 Propunerea mi se pare deosebit de interesanta – e o manusa fina, din piele de caprioara – cu atat mai mult cu cat ca vine din partea unuia declarat impotriva populismelor a la Basescu – precum suprasemnatul si Dragos.  Lasam, pentru moment, aceasta “intoarcere la popor” [a la Basescu, cand ii convenea, iar eu urlam din rarunchii tastaturii ca nu e buna] la o parte. Io2 a mai propus, cu bun simt, ca o moderare a articolelor ce urmeaza sa apara sa fie facuta de catre Dragos si … de catre mine. Multumesc.

Io2, NU este insa nevoie de aprobarea lui Dragos Stanca – v-o dau eu. (Imaginati-va, asta e culmea e conspiratiei, va – care “va”? - vom folosi mai abitir decat am facut-o pana acum!)  Care aveti de zis ceva care sa aiba un cap si o coada, trimiteti aici! De vazut, le va vedea toata lumea. De judecat care merita sa “intre sus”, voi fi eu :) Comentariile, ca si la mine, nu vor fi cenzurate.

Va stiti prea bine. Va astept.

Pariez ca va urma o perioada “de liniste”. E mai usor sa injuri decat sa scrii ceva care un cap si-o coada. Da’ sper sa ma insel.

PS Subliniez, comentariile cu pricina trebuie sa aiba “un cap si-o coada”.  Altfel spus, mai limpede: eu, io2, sau Maria sau oricine altcineva, am ceva de zis dincolo de injuraturi.

PPS Chiar astept comentarii inteligente! Si chiar le voi posta! Glumesc cu multe, dar nu glumesc cand vine vorba de scris.

PPPS  “Cenzura” pe care o voi practica fara si doar si poate va putea fi judecata de catre toata lumea, cata vreme TOATE comentariile vor fi online. Daca nici asta nu e democratie…

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
VoxPublica este platforma de comentarii, bloguri si opinii sustinuta de REALITATEA.NET dar este, si va ramane, un spatiu public, deschis tuturor celor care au ceva de spus intr-un mod civilizat si inteligent: cititori, bloggeri, profesionisti in orice domeniu, jurnalisti freelanceri sau colaboratori ai oricarui grup media sau institutie independenta.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!