RSS Feed

Daniel Barbu, bombardat cu roșii la Cluj. Bucureștenii nu au fost opriți de ploaie. Din nou, zeci de mii de protestatari pentru Roșia Montană (FOTO & VIDEO: Cluj, București, Câmpeni & more)

vezi toate articolele de
30 Sep 2013 la 01:16 32 comentarii 6587 vizualizari.

Pe bune, m-am plictisit de modul în care numără presa (o mare parte a ei) numărul protestatarilor. Și-or fi zis că dacă plouă, pot să reducă cifrele pe la jumătate ori chiar mai jos. Și apoi se miră și se victimizează, când apar fotografiile și înregistrările video că oamenii le strigă ”Să vină presă, să-i scoatem lesa!”. Noroc cu jurnaliștii de peste Canal, de la ”The Independent”, care scriind despre protestele de astăzi din Londra, le mai transmit colegilor români cum stă treaba cu număratul:

”Today’s protests were part of a global movement that has seen hundreds of thousands of Romanians demonstrating throughout September, in around seventy-five cities worldwide – with up to 30,000 in Romania’s capital, Bucharest” (articolul aici).

Doar ce m-am întors de pe străzile Clujului, unde, la momentul de maxim aflux au fost peste 10.000 de participanți. Și unde totul a început cu o acțiune de roșinare a ministrului Culturii, Daniel Barbu (video).

Bonus: Tudor Chirilă nu doar că a participat la protest (după cum anunțase), dar a și dedicat o piesă special pentru Roșia Montană la concertul Vama, din Piața Unirii, care s-a desfășurat ulterior. Și a i-a învățat și pe liceenii prezenți refrenul ”Uniți, salvă, Roșia Montană!”.

Ce a fost la București, puteți să vă convingeți și singuri din imagini și video.

Și eram dator cu o înregistrare de la Câmpeni (unde s-a demonstrat și duminică) și unde, miercuri, Comisia Specială parlamentară pentru Roșia Montană a fost scăpată cu greu de furia moților (ce nu ați văzut la televizor ;) ).

***

FOTO:

București

Cluj (foto: Laura Mureșan):

SIBIU

PARIS

YALE UNIVERSITY

BERLIN


LONDRA

NOUA ZEELANDĂ

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

32 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!