RSS Feed

Despre portalul extremist “În Linie Dreaptă” (1)

vezi toate articolele de
17 Feb 2014 la 10:09 6 comentarii 7876 vizualizari.

Vlad M. aka Imperialistu’, autor a 342 de articole pe portalul În Linie Dreaptă, comentează ȋn 2010 la unul dintre articolele ÎLD (sublinierile ȋmi aparţin):

“Pana la urma, putem sa ne indignam cat vrem, dar adevarul e ca nu albii au distrus cartierele negrilor americani. Unde e responsabilitatea lor in toata afacerea asta? In ghetouri, cine impusca pe cine? cine drogheaza pe cine? cine mentine in prostie pe cine? Cu ce este mai rasarita victima decat manipulatorul democrat? Ignoranta nu este intotdeauna o scuza buna, mai ales cuplata cu depravarea, iar infantilismul ridicat la nivel de politica de grup nu face o buna reclama negrilor din SUA. Nu ii putem compara cu tiganii nostri, dar lasa ca nu sunt nici a opta minune a lumii. Sa votezi in proportie de 90% cu aia care si-au batut joc de tine, ei bine, daca nici asta nu-i dovada de prostie cutremuratoare, atunci nu stiu ce ar mai putea fi.
Departe de mine orice gand de a-i spala pe pacate pe democrati, dar nu are sens sa ne facem iluzii cu privire la cei numiti PC “african-americans”. Cat despre Africa, nici nu cred ca vrem sa ne gandim prea mult la nivelul acelor oameni. S-ar putea sa incepem sa ne punem la indoiala propria moralitate numai pentru ca nu putem evita niste concluzii cu totul neplacute. Africa e un dus rece pentru toti cei care au o parere buna despre om.”

Aşadar autorul ÎLD ne lămureşte cum negrii din America ar fi principalii vinovaţi că locuiesc ȋn ghettouri, se ȋmpuşcă, se droghează, demonstrează o prostie cutremurătoare, chiar dacă nu sunt atât de răi ca “ţiganii noştri.” Negrii din Africa ar fi mai răi ca negrii din SUA, de un nivel atât de scăzut ȋncât ne-ar schimba chiar percepţia asupra fiinţei umane.
http://inliniedreapta.net/detroit-in-ruine/

Acelaşi Vlad M. Imperialistu’ comenta tot acum patru ani la alt articol pe portal:

“Vlade, teoria conform careia abuzurile sexuale / relatii homosexuale tin de lipsa activitatii sexuale cu femei este o enormitate pentru care nu am cuvinte. Un pedofil e pedofil pentru ca este starnit de copii, asa cum un homosexual este homosexual pentru ca manifesta atractie fata de persoanele de acelasi sex cu el. Astia sunt fie oameni bolnavi, fie depravati, oricum persoane cu piulite lipsa. A-i lega de celibat este aberant.”

http://inliniedreapta.net/ratiune-si-credinta-in-spatiul-public-discursul-papei-benedict-xvi-la-westminster-hall/

Într-unul dintre numeroasele lor articole islamofobe, al căror unic scop pare a fi stigmatizarea musulmanilor, citim următoarele:

80% din musulmanii europeni sunt cerșetori beneficiari de ajutoare sociale
(…) Violatori și traficanți de droguri, clerici și administratori leneși și dedați la o mulțime de nelegiuri doar pentru a trăi pe spinarea occidentalilor care le-au acordat azil și îi tratează că pe niște oameni onești, predicatori care ziua vorbesc despre frumusețea islamului și noaptea se uită la filme porno, o mulțime de inși care amâna distrugerea Occidentului pentru a beneficia de pe urma lui.
Europenii plătesc taxe și o parte importantă din ajutoarele sociale distribuite în țările UE se îndreaptă către musulmani, atât către familiile cu mulți copii ale acestora, cât și către moschei, deseori intitulate pompos ca fiind centre culturale. În aceste centre culturale are loc mai apoi îndoctrinarea luptătorilor Religiei Păcii care, atunci când nu aruncă în aer stații de metrou și autobuze în Europa, America sau în Israel, se ocupă cu omorâtul altor musulmani.

http://inliniedreapta.net/lavedere/din-50-de-milioane-de-musulmani-din-europa-80-sunt-cersetori-beneficiari-de-ajutoare-sociale/

Musulmanii ar fi deci aproape toţi nişte cerşetori (de ajutoare sociale), violatori, traficanţi de droguri, leneşi, terorişti, ucigaşi. De altfel, viziunea ÎLD asupra lumii islamice ne este prezentată ȋncă din manifestul site-ului, la secţiunea “Despre noi:”

Statul-naţiune a fost slăbit din interior de elita trădătoare, iar porţile cetăţii au fost deschise larg pentru a permite năvălirea barbarilor. Faimoasa diversitate a Turnului Babel, anunţată de profeţii Stângii ca fiind inevitabilă, a fost invitată să bată ultimul cui în coşciugul trecutului „primitiv” al Reacţiunii.
(…)
Din vremea în care bizantinii au respins pretenţiile arogante ale lui Mahomed (care le cerea, sub ameninţarea războiului, convertirea la mahomedanism), Islamul se află în conflict deschis cu Europa creştină. Oprit de Charles Martel în bătălia de la Poitiers-Tours şi de Jan Sobieţki în faţa porţilor Vienei, islamismul aşteaptă doar momentul prielnic pentru a-şi încheia, odată pentru totdeauna, socotelile cu civilizaţia creştină a Europei. Iar vremea aceea se apropie.
Stângiştii şi-au găsit naşul, chiar dacă nu realizează încă. Alianţa dintre Stânga şi islamişti este una de conjunctură, dar lumea islamică a înţeles ceea ce ideologii nu au putut cuprinde: „o mare civilizaţie nu este cucerită din afară până ce nu se distruge singură din interior” (Will Durant). Bisericile părăsite şi şcolile tot mai goale ale Europei sunt simboluri ale unei civilizaţii muribunde care îşi trăieşte ultimele zile. Undeva, la marginea ei, barbarii pregătesc asaltul.

http://inliniedreapta.net/despre-noi/

Musulmanii ar fi, aşadar, nişte barbari care aşteaptă la marginea Europei să invadeze lumea civilizată.

Portalul de extrema dreaptă ÎLD e recomandat pe următoarele bloguri/site-uri:

baconschi.ro

blogary.ro

patrasconiu.ro

revista22.ro

tismaneanu.wordpress.com

traianungureanu-tru.blogspot.ro

Evident, admiraţia este mai mereu reciprocă:

Dragoş-Paul Aligică ȋi recomanda acum trei ani ȋntr-un text pe Contributors:

“Pe dreapta vedem cum se coaguleaza platforme online de informatie, analiza si opinie ce depasesc de multe ori in valoare tot ceea ce are de oferit mass media oficiala. Vezi de pilda: In linie dreapta sau Blogary.”

http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-dreapta-intelectuala-romaneasca/

S-a spus că se doreşte stigmatizarea şi eliminarea unui site a cărui existenţă ar fi normală ȋntr-un univers politic pluralist. Este o exagerare, nu doreşte nimeni eliminarea portalului. Existenţa ÎLD-ului este la fel de normală ca existenţa site-urilor nouadreapta.org sau ziarulromaniamare.ro

https://www.facebook.com/andrei.pantu83

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

6 comments
RSS Postari
Andrei Panţu a studiat filozofie şi literatură în Berlin, la  European College of Liberal Arts (2004-2005), şi este absolvent în ştiinţe politice şi relaţii internaţionale al American University in Bulgaria (2008). În 2010obţine diploma de filozofie politică de la Universitatea din Leiden.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!