RSS Feed

Domnule Boc, angajaţi-mă ca să economisiţi 250 de milioane de euro!

vezi toate articolele de
16 Mar 2010 la 01:23 42 comentarii 1217 vizualizari.

Vorbesc serios domnule Boc. Am aflat de pe site-ul Ministerului Comunicaţilor şi Societăţii Informaţionale că aţi aprobat strategia naţională e-România. Care strategie e, de fapt, un site, dar, dacă aşa aţi vrut dumnevoastră să-i spuneţi, mă conformez. Tot din comunicatul de pe site-ul meţionat am aflat că aţi aprobat 500 de milioane de euro pentru strategia asta sau cum convenisem să-i spunem. Bine, ca să fiu corect până la capăt, trebuie să menţionez că pe site-ul ministerului am ajuns de pe un blog (nu daţi click pe link domnule Boc pentru că nu o să vă facă plăcere ce o să vedeţi acolo).

Domnule Boc, eu nu aş vrea să fiu din categoria celor care caută nod în papură şi critică fără să propună soluţii la schimb. Nu sunt un detractor de meserie. Sunt un tânăr familist, în curând tată şi aflat la limita dintre o viaţă trăită cu minimum necesar şi sărăcie. Mă gândesc şi la mine, însă am în vedere şi reputaţia dumneavoastră. Nu se poate să fiţi înjurat şi la TV şi pe bloguri şi pe twitter şi pe oriunde mergeţi. Aşa că vă fac o propunere. Treceţi-l pe linie moartă pe Ministrul Comunicaţiilor (oricum v-a minţit când a vorbit despre cheltuieli minime) şi angajaţi-mă pe mine.

Socoteala e simplă domnule Boc.

“Astfel, în 2010 vor fi alocați 245.100.000 lei, în 2011 – 714.500.000 lei, în 2012 – 575.800.000 lei, iar în 2013 – 364.800.000 lei.
Strategia națională e-România urmărește modernizarea statului prin informatizarea interacțiunii cu cetățenii și companiile. La nivelul PIB, contribuția și efectele informatizării serviciilor publice se vor cifra la 90 de milioane de euro în 2010 și 190 de milioane de euro în intervalul 2011-2013.”

Eu mă ofer să fac toată strategia asta naţională la jumătate de preţ. Negociabil! Dumneavoastră investiţi 250 de milioane de euro şi în 2013 veţi trece pe profit. Mai exact, contribuţia “strategiei” la PIB va fi de 280 de milioane de euro. Scoatem investiţia de 250 de milioane şi rămâneţi cu 30 de milioane pentru zile negre. Cam aşa cum sunt acestea pentru majoritatea românilor (nu şi pentru guvern, evident).

Vă asigur încă o dată de seriozitatea propunerii şi aştept răspunsul Dumneavoastră!

Cu stimă,

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete:


Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter urmareste-i pagina de Facebook LinkedIn
Fost geograf devenit jurnalist, blogger, soţ şi tată
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!