RSS Feed

Dragă Băse, încă o dedicație muzicală. Fără alea, alea…

vezi toate articolele de
12 May 2010 la 11:15 36 comentarii 1746 vizualizari.

Piesa celor de la BUG Mafia a făcut ceva vâlvă zilele trecute. Inclusiv aici, pe VoxPublica. Nu pentru că ar fi fost mai dură sau mai ”explicită” decât alte realizări ale lor anterioare. Ci pentru că a fost lansată pe apele internetului la momentul potrivit (pentru piesă).

Succesul ei vorbește însă de la sine despre ”simpatia” de care se bucură Traian Băsescu. Și pe care nu o poate spăla nici cu o mie de apeluri la solidaritate ori mustrări adresate propriului partid. La ora actuală nu face decât să culeagă ceea ce a semănat. Românii și-au dorit un președinte conflictual. Ei bine îl au. Și acum văd efectele. Dincolo de orice strategii economice, măriri sau micșorări de taxe, reduceri de cheltuieli ori de salarii în sectorul bugetar, singura soluție reală pentru a trece peste acest moment este solidaritatea. Pe care nu are cum s-o obțină fără o minimă condiție, esențială și primordială: să-și ceară scuze, atât celor care l-au votat, cât și celor care nu au făcut-o. Pentru că e, încă, președintele tuturor. Apoi ar putea începe cu adevărat un dialog.

În așteptarea scuzelor, îi dedic și eu o piesă muzicală. A fost compusă pentru un omolog de-al său de peste ocean. Dar se aplică și în cazul său.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete:


Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!