RSS Feed

Elena Udrea mai crede că va scăpa cu bine

vezi toate articolele de
11 Feb 2015 la 15:25 36 comentarii 2860 vizualizari.

Se înmulțesc denunțurile la adresa Elenei Udrea. Am numărat cinci pînă acum. Primul de care am auzit a fost cel al lui Dinu Pescariu, fostul tenisman pe care l-a probozit azi pe FB Ruxandra Dragomir, membră de frunte a PMP și prietenă cu Elena Udrea, numindu-l trădător și turnător și somîndu-l să-i fie rușine.

Cînd faci mărturisiri în fața legii despre delicte de drept comun comise de tine și de alții, asta nu e turnătorie, ci recunoașterea unor fapte penale. Dacă nu știe, Ruxandrei Dragomir ar trebui să i se spună că acest mesaj pentru Dinu Pescariu poate fi interpretat ca o încercare de intimidare a unui martor, într-o anchetă în desfășurare, ceea ce i-ar putea aduce reținerea în regim de urgență

Noile denunțuri venite din partea administratorului moșiei de la Nana a Elenei Udrea și a unei prietene cu funcție publică a aceleiași, Topoliceanu, cu care era parteneră de cumpărături la Paris, i-au mai adus un dosar zîmbitoarei blonde. Apropo, zîmbetul pe care-l afișează Elena Udrea și de cînd a fost reținută pentru 24 de ore, plus degetul dus la nas, în timp ce avea cătușe la mîini ar putea fi argumente suplimentare pentru procurorii care cer arestarea preventivă a Elenei Udrea. Zîmbetul: o dovadă de sfidare. Semnalul cu degetul la nas, o probă că Elena Udrea încearcă să comunice cu persoane necunoscute, chiar și reținută fiind. Cum Elena Udrea e și ea avocat și e apărată de două vedete ale Baroului, atitudinea ei se trage de la convingerea că oricum va fi arestată preventiv, așa că bravează și totodată își semnalizează speranța, care se bazează ea pe ceva, că în cele din urmă va scăpa cu bine.

După ce am aflat informațiile obținute pe surse de Mediafax despre conținutul denunțurilor m-am simțit de două ori revoltat. O dată pentru că Elena Udrea percepea zeciuială cînd era ministru la Dezvoltare. Încă o dată, fiindcă asta se întîmpla pe vremea cînd, din ordinul protectorului Elenei Băsescu, guvernul Boc a tăiat salariile bugetarilor și președintele Traian Băsescu și-a donat cîteva salarii în semn de așa-zisă solidaritate cu bugetarii pe care i-a lovit.Estimp Udrea primea mită obligatorie. Oare cadourile pe care le-a făcut „cinstita femeie” sinistraților pe care i-a vizitat la necaz erau cumpărate tot din banii cu care era mituită?

Cum se simte aflînd asemenea chestii revoltătoare prietena ei fidelă, Ruxandra Dragomir? Și cum de se mai declară Traian Băsescu susținător al Elenei Udrea după aceste denunțuri? Pînă la judecători, omul care, în timp ce era președintele României, se antepronunța despre unul și altul că ar fi pușcăriabili, ar fi trebuit să se declare opărit de conținutul acestor denunțuri, nu să facă pe amicul loial al elevei sale într-ale politicii.Dar dacă marele interes al lui Traian Băsescu e ca Elena Udrea să nu deschidă gura despre traseul mitei și al spălării de bani, atunci e de înțeles de ce fostul președinte se declară în continuare susținătorul ei. Iar asta n-are nici o legătură cu loialitatea, ci cu o declarată complicitate.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

36 comments
 • 1

  Inmultirea denunturilor arata “subtirimea” probelor. Nu s-o produs saltul din cantitate in calitate…DNA e pandit de un mic esec, azi. Asa “miros”io, de la distanta.

  Strajnik
  2015-02-11 16:09:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  De unde oare attâta ură împotriva unei femei frumoase care mai e şi singură din păcate? Doamna Udrea nu a fost ministru decât doi ani, alţii sunt de o viaţă de om.

  Oare o fi avut echipament electronic în acea poşetă scumpă
  de o invidiază aşa de mult capii serviciilor aferente?

  Oare nici acum nu se cunnoaşte că numai prin şpagă se obţin afaceri cu Statul de douozeci şi cinci de ani?

  Divorţul doamnei Udrea s-a dovedit că e motivat de căsătoria lui Cocoş şi copilul apărut după căsătorie.

  nelutiu
  2015-02-11 17:34:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  Proba suprema a DNA e un biletel pe care scrie EU si, alaturat, 500.000.Cu asa probe tari, seara asta duduia doarme acasa si DNA si-o ia in freza pentru lucru’de mantuiala…

  Strajnik
  2015-02-11 17:44:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  Da…da, si mai ce?
  Comentariile de mai sus pot fi catalogate drept grotesti, daca nu ar fi mai curand ipocrite (vezi parodia de compasiune de la nr. 1).
  Sunt curios cum ar fi sunat aceste comentarii hilare daca arestatul ar fi fost din cealalta “tabara”.

  Fiti pregatiti sa aveti nervii tari. Asta nu e decat inceputul. Castelul de carti vi se va darama si atunci unii de pe aici ar putea intra in depresie.

  Dupa care, bineinteles, va urma curatenia si in partea cealalta.Numai ca justitia voastra “independenta” nu va mai fi partinica. De data asta se pare ca va incepe sa ii agate pe toti, fara discriminare. Sorry, dar veti avea parte de mari dezamagiri.

 • 5

  multi vulturi roiesc si multe hiene isi ranjesc placa dentara in jurul hoitului zambitor al blondei nationale. Multor scrbai curajosi le va mai da de mancare Basescu si de acum inainte.
  Justitia ar fi parut si mai dreapta daca ar fi ridicat-o pe Udrea cand era in functie. Ar fi mai curajoasa daca am vedea actiuni tot atat de determinate fata de cumetrii puterii actuale. Si ar fi si acolo gunoi de curatat ( Dragnea, Sova, Blaga, Sirbu, Oprea, si cu voia dumneavoastra dragi gazetari cinstiti tanarul Ponta, etc). Nu ca blonda, nu si-ar merita soarta, dar actiunea miroase iarasi a masinatie, a butoane, a ape otravite, a teroristi, a “ziaristi” masluiti. Putoarea e mare cam peste tot, dar ar fi bine ca tirurile sa se indrepte si asupra hotilor in actiune, nu numai impotriva celor care tomai au fost indepartati de la prada. Asa v-ati mai putea recastiga credibilitatea ofilita. Si fiti mai curajosi si fata de mostenitorii si continuatorii securitatii, caci nu sunt mai prejos si mai neprihaniti in afaceri ca unii politicieni, magistrati, etc.

 • 6

  ,,Elena Udrea mai crede că va scăpa cu bine”

  De ce NU ar (mai) crede acest lucru,Cristian Teodorescu?
  Pana la proba contrarie si eu fac parte din categoria celor care cred ca Elena Udrea,departe de a fi un ingeras,este in mijlocul unor ,,jocuri” ce par mai presus de intelegerea noastra.
  ,,Jocuri” pe care le intretine chiar Elena Udrea,din motive doar de ea stiute (deocamdata).
  Mi se pare hilar sa se tot comenteze despre,vezi-doamne…accesul ei neconditionat la SRI…DIICOT…etc si/sau faptul ca si-a permis,asa cum spune ea,sa negocieze cu mitomanul-plagiator,numirea procurorilor.
  Asa o fi!
  Mie mi se pare cu muuult mai grav INVERSUL situatiei: pai,cum de si-au permis toti astia sa ii…permita Elenei Udrea asa ceva?
  In baza a CE?
  NU raspunde nici unul.
  Nici Maior…nici Coldea…iar Ponta zice ca…ha,ha..minte!
  Si daca tot zice-se ca se stiau de mult,multe din presupusele infractiuni de care este acuzata Udrea,de ce s-a pastrat tacerea?
  Elena Udrea nu a fost o persoana oarecare.
  A candidat la cea mai inalta functie in stat.
  De ce NU au (am) fost pusi ,,in garda” despre pericolul care ne pandea?
  Si atunci existau…catuse!
  De ce abia acum?

  LUANA
  2015-02-11 18:30:54 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  @LUANA:
  ,,De ce abia acum?”
  Poate pentru ca ….justitia noastra e independenta? Atat de independenta incat a asteptat sa se termine mandatul ,,protectorului”? Sa nu-mi spui ca nu stiai raspunsul .

  Loda
  2015-02-11 19:08:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  @LUANA: “Udrea,departe de a fi un ingeras,este in mijlocul unor ,,jocuri” ce par mai presus de intelegerea noastra.”
  :) ))
  Nu-i asa?! Numai cei de la PSD si PNL sunt pur si simplu corupti, pupupinbasinile (cu basina cea mare Basescu in frunte) sunt “in mijlocul unor jocuri mai presus de intelegerea noastra”… Hai siktir, pupinbasina imputita!

  A Lu Ana
  2015-02-11 19:12:19 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  Va ganditi vreunul ca mangaierea nasului de blonda falsa e doar marketing de circumstanta, un gest ostentativ de deturnare a atentiei de la prozaica activitate infractionala a cucoanei cu pricina?

  Sigur ca pana judecatorul va da o sentinta, oricine e nevinovat bla, bla, bla.

  Hai sa fim seriosi: ca si in cazul Nastase Adrian, si in cel al numitei Udrea Elena vorbim despre persoane a caror cariera infractionala nu va putea fi complet devoalata, desi putem distinge un tipar de parvenire prin orice mijloace practicat de aceste caractere rapace.

  Cel mai probabil va trebui sa ne multumim cu cateva condamnari in dosare mici, fara recuperari semnificative din prejudiciile provocate contribuabililor de acesti prea-cinstiti infractori.

  Lola Filet
  2015-02-11 19:20:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  @Loda:

  Raspunsul tau e prea simplu ca sa fie…acesta!
  Cred ca avem dreptul (cu totii) sa ne punem intrebari,sa facem presupuneri….dar nicidecum sa avem CERTITUDINI.
  NU inca!

  LUANA
  2015-02-11 19:23:35 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  Domnu’Radu…
  N-am nici o simpatie pentru parasuta…
  Superficialitatea DNA e dezarmanta. Sa nu zic de nada profesionalism.In dosarul Microsoft cu suspecta parasuta, nu se poate face vorbire de luare de mita decat daca esti dus cu pluta. Ce meserie ai dumneata…?

  Strajnik
  2015-02-11 19:31:34 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  @nelutiu: “Divorţul doamnei Udrea s-a dovedit că e motivat de căsătoria lui Cocoş şi copilul apărut după căsătorie.”

  Puteti explica mai pe larg, va rog? Nu inteleg ce vreti sa spuneti in aceasta propozitie.
  Care casatorie a lui Cocos si care copil? Aparut cand – intre doua castorii ale lui Cocos?
  Si unde s-a dovedit ca “divortul… e motivat”, cine-a dovedit asta si cum?

  E tare neclar…

  Prostu' satului
  2015-02-11 19:35:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  LUANO

  “Si atunci existau…catuse!
  De ce abia acum?

  se vede ca nu ai inteles nimic de pui o asemenea intrebare. Pentru ca chiorul imputit interlop era la butonul justitiei iar la alegeri parasute reprezenta o sansa pentu linistea lui ca de pliat probabil se saturase.Extrem de simplu ce dracu.
  Acum vedem clar cit de independenta era justitia pe timpul lui. Taliban sau parasuta sa fii si sa nu vezi.

 • 14

  gesturile mafiote cu degetul la nas n-au nicio relevanţă decăt pentru clik şi cancan
  în loc de “cherchez la femme” eu vă propun să căutaţi banii
  nici al capone n-a fost condamnat pentru crime ci pentru evaziune
  dacă drăguţa de ANI, apoi oficiul de spălare a banilor ori ANAF ar căuta cu adevărat banii, udrea n-are cum demonstra că afacerile lui cocoş au produs atâtea milioane câte afişează ei

  trolu
  2015-02-11 20:44:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  @Prostu’ satului: E vorba despre noua căsătorie a lui Cocoş nu de fiul coleg de celulă ci copilul care probabil e cu actuala nevastă.

  Toate campaniile electorale au fost maşini pentru tocat bani, fie de la evaziunile ji jafurile baronilor locali, fie de la bugetul sărăcit al ţării.

  nelutiu
  2015-02-11 21:05:59 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  Suspect cum DNA ajuns brusc, dupa alegerile din 16 noiembrie, la aceasta “superficialitate dezarmanta”, asa cum o numiti.
  Tare ma tem, insa, ca si in alte inculpari spectaculoase, anterioare datei mentionate, se poate identifica aceeasi “superficialitate”, daca preferati acest eufemism.

  Si atunci ajungem iar la aceleasi intrebari:
  1. Cand a fost justitia independenta si impartiala, “atunci” sau “acum”?
  2. Daca era atat de impartiala, cum se face ca nou descoperita ei superficialitate coincide cu schimbarea de regim?
  3. In final, oare chiar e independenta?
  4. Daca nu e, iar in trecut s-a clamat cu toate portavocile ca este, nu ar fi normal ca tirada portavocii principale sa fie pusa la indoiala?

  Atat cat pot sa imi dau seama, in cazul luarii/darii de mita nu prea exista inscrisuri, probe materiale in afara, poate, a flagrantului. Or, cine sa il fi facut atunci? Cine ar INDRAZNIT asa ceva?

  In dosarul Microsoft, vechi de cativa ani, era de preferat ca DNA sa actioneze atunci, sa organizeze macar un flagrant. E clar ca intre timp urma s-a racit, dar asta nu inseamna ca nu merita mers inainte. O fi pripit, dar asta e viata (si, mai ales, independenta justitiei in Romania) actioneaza legea compensatiei.

  Pe de alta parte, exista marturisiri complete ale unor complici.

  Superficial sau nesuperficial, nu ar fi pentru prima data cand DNA obtine condamnari. Nu-i asa?

  Cat despre gestul cu mangaiatul nasucului, ei, trolu, nu l-as minimaliza chiar asa. Sa nu o luam atat de repede.

  Aici iar introduc in discutie bunul simt si logica.
  E.U. e intr-o situatie a carei miza este uriasa. A face gratuit astfel de gesturi, intr-un asemenea context exclude orice motivatie frivola. A interpreta astfel e ori dovada de buna credinta ori de, ca sa folosesc un termen discutat mai sus, de judecata superficiala. Cancan si alte publicatii nu au, evident, ce cauta in discutia asta. Si nici zambetul sfidator cu catusele la maini.

  Ea insasi a lasat sa se inteleaga pe facebook care este miza gestului. E folosit in contextul practicilor interlope de care ea si mentorul nu sunt deloc straini.

  Relatiile cu tigani dubiosi (de afaceri, nasire, incuscrire, pupaturi baloase urmate de salbe si alte atentii), comportamentul in societate (dansatul de gianparale in Golden Blitz sau in alte bombe) nu sunt de natura sa recomande un personaj integru sau macar frecventabil.

  Cu alte cuvinte, gesturile de interlop denota nu doar vulgaritatea celor doi protagonisti, dar pun in discutie credibilitatea lor. Nu am auzit vreodata de vreun parvenit care practica ostentatia sa fie integru. Ceea ce li se intampla acum, orchestrat sau nu, nu este catusi de putin nemeritat.

 • 17

  Zang-zang!
  Demult am zis-o și iată că am avut dreptate.

 • 18

  @Strajnik: de la f mare distanta mirosi…de la mica distanta iti mirosim noi …gandurile bune pentru blonda… tataie…probele par a fi beton….

  michel
  2015-02-11 22:40:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Totul este o inscenare din care doamna Udrea va iesi cu bine.

 • 20

  EB va iesi din povestea asta un politician curat, cinstit si pregatita sa preia destinele Romaniei si sa continuie proiectul lui Traian Basescu.

  judex
  2015-02-11 23:27:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  @nae: Salut, nae. Ajuta-ma, te rog. Fix in zilele in care a fost bagat la rece varanul eram in concediu si n-am prea intrat pe aici, sa vad comentariile. Au aparut si atunci brusc postatori cu semnaturi noi-noute, cu aceeasi atitudine acuzatoare ca astazi ?

  florin
  2015-02-12 00:37:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  C. T. nu a auzit de criza economica mondiala, nu a aflat ca toate tarile au fost obligate sa adopte masuri dure de austeritate pentru a iesi din recesiune.
  In Grecia, in Spania, in Portugalia, in Irlanda, in Italia tot E. U. a fost de vina.
  C. T. nu poate face un lucru elementar : din cauza crizei economice mondiale, din cauza devalizarilor si dezechilibrelor provocate de fostele guvernari psd si pnl, veniturile la buget au scazut cu citeva zeci de miliarde de euro pe an.
  Salariile bugetarilor reprezinta peste un miliard de euro pe luna.
  Reducerea de 25%, pentru sase luni, a reprezentat 250 – 300 de milioane de euro pe luna.
  In doi ani, reducerea salariilor bugetarilor a reprezentat circa sase miliarde de euro.
  A furat cineva sase miliarde de euro ?
  Banii furati, daca intr-adevar au fost furati, nu repreprezinta nici macar unu la suta, poate 0,5 la suta.
  Probabil insa ca majoritatea sunt banii serviciilor.
  Denunturile pot fi foarte bine minciuni pentru a-i ajuta pe ei scape mai ietin.

  Monica
  2015-02-12 00:42:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  Monica mai sus are un conentariu inteligent si plin de substanta. Eu votez cu ea.

  victor L (lugojean echidistant)
  2015-02-12 01:14:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  Really loved your blog post. Thank you Once again. Excellent.

 • 25

  Udrea e vinovata, serviciile sunt si mai vinovate, voi ati suportat austeritatea ca sa poata fura ei si stapanii lor de afara suficient. Impacati-va cu ideea, asta e realitatea.

  Sorin
  2015-02-12 10:48:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  @Monica: Care devalizari? Nu doresti sa le enumeri, te rog? Si sa cuantifici in acest caz si prejudiciile? Asta asa ca te credem, caci altfel pari ca ai fi o pofticioasa, una care nu foloseste tiriplic si pune direct mana pe polonic.(Tiriplic=ligurita pt. mancat ca_ _t).
  S-au furat si s-au cheltuit anapoda f. multi bani.
  Socoteste numai creditele externe care nu se regasesc nici macar in mizeriile acelea gen telogondola, parcuri in sate, etc. nici in salarii, nici in nimic altceva.
  Pune mai apoi toate contractele aditionale si platile la A Transilvania.
  Aha…si cate altele.
  Nu-i mai plage de mila tarfei lui basescu. Ghinionul ei cel mare este ca parte din probe sunt aduse de afara.
  Dacai ai avea un pic de minte ai cunoaste ca un denunt nu este acceptat decat PROBAT.
  Si ce importanta are daca este acuzata ca a furat un leu sau zece milioane? Tot acolo ii este locul.

  Sa fim veseli. Circul este la noi in oras.

  veselu
  2015-02-12 11:05:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 27

  Pentru veselu 26 :
  Mafia este reprezentata de usl : Nas6case, Felix, regretatul Patrician, Dragnea, Mitrea, DIP, Oprisan, Duicu, Cosma, Nicolescu, Bunea Stancu, Mazare, Nicusor Constantinescu, Voicu, Mischie, Micky Spaga, Bradisteanu, Ioan Dumitru – Romsilva, Caty Andronescu, Hrebe, Ilie Sarbu, Adam, Ciuperca, Fenechiu, Uioreanu, Chitoiu, Chiuariu, Stavarache, Cancescu, Vosganian, Misu Vlasov, Dan Radu Rusanu, Moliceanu, David, Copos, Seres, Pantis etc etc etc.
  Cei mentionati si multi altii din grupul lor infractional organizat au furat miliarde de euro, ei sunt cei care au devalizat tara.
  Imprumuturile se fregasesc in salariile si pensiile platite timp de trei ani.
  Din cauza crizei economice mondiale, din cauza devalizarilor si dezechilibrelor provocate de fostele guvernari psd si pnl, la buget s-au incasat cu citeva zeci de miliarde de euro pe an, mai putin decit ar fi fost necesar pentru plata salariilor si pensiilor.
  Fara acel imprumut de la FMI, cum ar fi putut fi platite salariile si pensiile, cum ar fi fost relansata economia ?

  Pentru veselu 26
  2015-02-12 15:49:49 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 28

  @nelutiu: OK, multumesc, acum am inteles. Nu prea sunt la curent cu aventurile matrimoniale ale d-lui Cocos senior.

  Prostu' satului
  2015-02-12 15:57:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  postarea 27

  De ce nu ai continuat insiruirea cu parasuta, cocos videanu baietii destepti ariton berceanu, boureanu,blejnar marta, flutur oltean botis si restul mafiei portocalii.
  Sau pentru astia a factut chiorul imprumutul la fmi.Aia dinainte o fi furat de nu a mai ramas nimic pentru portocalii.Si ce dracu au cheltuit in alegeri ca sa le cistige si pe urma sa intre in foame.Ce zici?
  Tu ce crezi care mafie este mai mafie cea rosie sau cea portocalie?
  Si tu ce zici mafia rosie a dat tainul lui ilici?
  Dar mafia portocalie a dat tainul chiorului?
  si de aici:
  cine este hotul mai mare dintre ilici sau primul interlop chior al tarii?
  si daca ti-e greu si cu asta atunci: cine este mai bogat dintre ilici si chior asta tinid cont ca ambii sint bugetari de cind se stiu?
  si finalul:
  care dintre ilici si chior a fost mai nesimtit in ce priveste pretentiile imobiliare si care din ei doi a avut mai multe case si a tot facut bani din vinzari anterioare.
  Toate astea ca sa vezi si sa compari si tu cine a devalizat mai mult tara si care a avut o retea mai mafiota rosii sau portocalii.
  Si cine a stat cu statul de drept in gura iar pe la spate il fura de il rupea.

 • 30

  Postarea 27 e clar ca e hranita de la hidrantul videanu, udrea, ritzi, ariton, berceanu, stoica, botis, blejnar

  Mity
  2015-02-12 16:25:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  Nu ma surprinde catusi de putin contrastul dintre subtirimea probelor si agresivitatea cu care este tratata Elena Udrea.
  Cu o graba demna de un guvern pe moarte si un parlament corupt pana in maduva, Elena Udrea nu poate sa fie decat un simbol al nedreptatii.
  Izul de razbunare politica transpira din toate partile. Lipsa de barbatie a politicienilor care isi acopera faptele cu circ a atins cota maxima.
  Toate evenimentele petrecute din mai 2012 de la caderea guvernului Ungureanu pana in prezent se inscriu perfect in planul lui Voiculescu care spunea ca: “nu vom avea puterea pana cand nu vom avea justitia” Ghita ar trebui sa-i fie recunoscator lui Dan Voiculescu, dar ma tem ca nu este valabil si invers.
  Cata lipsa de viziune, cata prostie si mojicie poate sa incapa in planurile unui mitoman notoriu fost doctor si viitor pacient.
  Mi-e greata domnule Teodorescu doar pentru faptul ca existati. Doar din cauza unora ca dvs. este posibil sa traim intr-o tara fara viitor sau mai bine zis cu viitor sumbru.
  S-a dovedit in 25 de ani ca cei care au detinut puterea si au furat ca in codru au fost cei care au pariat pe eticheta “stupid people” ce nu se mai dezlipeste de pe fruntea romanilor. Dealtfel odata cu depasirea termenului limita de 20 de ani impus de Silviu Brucan, acest lucru a devenit de la dificil la imposibil.
  Nu sunt deloc surprins de seductia, interesul si efortul infractorilor in a ii prosti pe romani, dar mi-e foarte greu sa ma impac cu ideea de complicitate a victimei cu infractorul. Plecand de la ideea ca rolul dobitoacelor este de a aduce folos stapanilor observam ca in Romania lucrurile devin din ce in ce mai grave.
  De cate ori intalnesc cliseul “toti sunt la fel” stiu ca acea persoana doreste sa manipuleze sau este chiar o persoana care nu mai poate sa discearna. Numarul celor care au fost deja sedusi de cliseele manipularilor este atat de mare incat sunt toate semnele ca Romania este in deriva.
  Romania nu este guvernata de aproape 3 ani. Nu exista niciun proiect politic viabil, niciun partid si nicio persoana care sa sustina o politica interna sau externa coerenta. Suntem acum in zona crepusculara a realitatii afirmatiei lui Ponta in care “scapa cine poate”.
  In mod evident acum cei cercetati in libertate de multi ani vor scapa si vor fi liberi si indreptatiti sa faca ceea ce au facut mereu.
  Nu spun ca nu ar mai fi sperante, dar sunt cateva indicii care ne plaseaza intr-un scenariu prin care Ucraina a trecut in urma cu cativa ani.
  Modul in care s-a procedat in cazul lui Adrian Sarbu este un semnal dat presei, iar cel in care s-a procedat in cazul Elenei Udrea o plaseaza pe o pozitie similara Iuliei Timosenko si are o valoare simbolica foarte importanta. De-a lungul timpului au fost prea multe similaritati cu evenimentele din tara vecina.
  Cu asa jurnalisti si politicieni “Maidanul” ne asteapta, iar Rusia sta la panda.

  Pictor Vonta
  2015-02-12 17:01:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  Pictore

  esti darimat tata.Pina si parasuta ultima ta coarda de care sa te agati s-a rupt.Ce dracu sa faci de prea multe plieri orce parasuta se rupe.Si tu ce te faci.Credeai in necuratul pictore.Stateai cu mafia portocalie la masa si tu in ignorata ta o cautai in alta parte.Acum ca te loveste in mufa cauti motive, pretexte.NU PICTORE HOTI SINT PESTE TOT IN TOATE PARTIDELE numai ca tu vedeai doar pe UNII celalti ii credeai cinstiti si preacinstiti.Na ca acum iese totul la iveala si iti este foarte greu sa recunosti ca ai fost manipulat.Nasol sa stai cu statul de drept in brate alaturi de aparatorii portocalii ai statului si pe urma sa constati ca ai stat alaturi de o mafie pe linga care mafia lui nastase a ajuns la categoria soimii patriei.
  Ce s-a ales pictore de cei 10 ani ai chiorului?.Praful si pulberea.Si eu cind il faceam ticalos hot smenozar din omul varanului nu ma scoteai.Cind eu iti spuneam ca justitia este dreapta ca turnul din pisa ziceai ca iau apararea hotiilor.Eu nu luam apararea hotilor pictore eu spuneam doar DE CE DOAR UNII ceilalti fiind bine merci.
  Cit despre maidan, rusi, timosenko,sirbu iti spun eu iar nu ti-ai ales bine reperele.Iar o sa o iei in freza.
  Cert este un lucru dreapta voastra s-a facut de tot maroul.Cinstea corectitudinea, aparatorii legii nu a fost decit o mare vrajeala sa va pacaleasca iar,a cita oara,ca va distraga atentia de la furaciunile lor.V-a tras-o si cu “sa traiti bine”,si cu “rusine patriciu” iar in ultimii ani cu “statul de drept”.
  Oricum pictore eu m-am uitat la A3 si tu, voi ati fost manipulatii sau fraierii de serviciu.
  hihihihihihi

 • 33

  Mai nae,
  daca as vrea sa te manipulez ti-as spune ca esti inteligent, dar tu deja stii asta de la A3.
  Si crede-ma pentru tine “inteligenta” asta este suficienta daca nu chiar exagerata in amumite momente.

  Pictor Vonta
  2015-02-12 19:51:35 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  Iar eu ca angajat la negru al fostului gunoi de la Cotroceni, daca as lucra la Evz sau B1 mi-as spune ca nu sunt sluga deloc.
  Ps. Leana scapa, devine presedinta si gunoiul premier.
  Iar Tudor Breazu Ministrul Finantelor.

  Pictor Vonta
  2015-02-13 01:20:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  demult,
  -cand nu existau Statul de Drept, Partide -multe,multe, Parlament Bicameral Democratic,Justitia Independenta,
  DNA,SRI,Politie,niciMedia cu multe canale TV,Internet,
  Jurnalisi,nici Democratia Originala fondata de primul Presedinte ales liber dl.Ion Iliescu propovaduita, adnotata si explicata noua,cei ’stupid people’ de catre eliberatorul nostru Silviu Brucan;

  -dar existau Dtatul Muncitorilor si Taranilor, Partidul Unic,Marea Adunare Nationala, Tribunalele Poporului, Acuzatorii Publici,Securitatea Statului,Militia,Ziare, Radioficare,Ziaristi,existau Comisia Aliata de Control rezident komisarul Vasinski, Lupta de Clasa propovaduita,
  adnotata si explicata ‘clasei politice conducatoare-Clasa Muncitoare in Alianta cu Taranimea’ de catre kominternistul venit toocmai de la Moscova Silviu Brucan,

  Nu am vazut,dar(eu fiind un copil ce abia incepuse sa vada lumea din jur) dar,
  -nici nu am auzit de la cei maturi,
  -nici nu am am gasit, in pauzele de lucru la bibloteca
  Institutului, cand citeam presa anilor 47-64 pentru a ma lamuri de ce ajunsese ‘in corpore’ familia mea in inchisorile politice ,

  nu ‘am la cunostinta’ deci sa fi existat cineva arestat si incatusat de trei ori simultan, apoi prezentat de trei ori succesiv in toate ziarele.

  berbecu mioritei
  2015-02-13 07:42:17 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  Domnule profesor azi doamna Udrea chiar când fiecare dintre noi eram sub duş şi ne gândeam la generozitatea sânilor sau a ale altor părţi anatomice ale dumneaei, ne-a treimis un duş rece, iar băieţii cu ochi albaştri jucători la două capete precum Mataharry, au intrat în normalitate, coloneii nu vor mai fi întâi destituiţi şi apoi anchetaţi de către Tribunalul Militar ci taman pe viceversa, acei care au stârnit muşuroiul vor fi anchetaţi ei şi chiar rubedeniile, mamele …..şi mătuşele zburătorilor procurori de drept penal(Dumnezeu să-i odihnească-n pace, precum şi pe Tinu, Erbaşu & Co,

  nelutiu-ion
  2015-02-17 17:00:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!