RSS Feed

EXCLUSIV: Dovada că Mircea Sandu vrea să vândă naționala de fotbal către RMGC (facsimil)

vezi toate articolele de
15 Feb 2012 la 17:05 77 comentarii 3569 vizualizari.

Asocierea dintre Federația Română de Fotbal și Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) a fost numită ”Cea mai tâmpită caterincă” de către ProSport. Mă rog, colegii de la ProSport califică drept ”caterincă” acele condiții trecute într-un comunicat trimis ieri presei în care se anunță un astfel de parteneriat: cum ar fi ideea ca jucătorii naționalei să poarte căști de miner înaintea meciurilor ori să bea apă cu cianură. Cei de la ProSport consideră că acel comunicat ar fi fost trimis fie de activiști implicați în Campania ”Salvați Roșia Montană!”, fie de membri ai unor galerii de fotbal care s-au manifestat împotriva proiectului RMGC.

Cum au scris și cei de la ProSport, reprezentanții FRF au confirmat însă că există negocieri cu cei de la RMGC. Mai mult decât această confirmare, vă pot prezenta în acest moment și dovada dincolo de orice dubiu că FRF a început demersuri încă de la sfârșitul anului trecut pentru vânzarea imaginii echipei naționale către RMGC. Mai jos, puteți vedea în facsimil, oferta FRF adresată RMGC, semnată și asumată de Mircea Sandu.

Sper că scrisoarea mea să vă găsească bine în noul an. Prin intermediul mass-media, am luat act cu satisfacție că, în 2011 s-a luat decizia cu privire la autorizarea exploatării de la Roșia Montană apreciind că, prin acest proiect se vor creea mii de locuri de muncă în mai multe domenii de activitate.

Federația Română de Fotbal – asociație non-profit sub egida căreia se desfășoară actiunile tutoror echipelor naționale de fotbal ale României – dorește să încheie un parteneriat pe termen lung cu Roșia Montană Gold Corporation. La baza acestui parteneriat stau câteva trăsături importante pe care le considerăm necesare în dezvoltarea parteneriatului și a unei relații de durată.

Aceste trăsături sunt încredere, angajament, cooperare, satisfacție”, se arată în deschiderea ofertei de patru pagini a FRF, pe care o puteți citi integral mai jos (dați de două ori click pe fiecare facsimil). În funcție de interesul dumneavoastră precum și de nivelul bugetului alocat activității de sponsorizare și publicitate se poate ajunge la o înțelegere în urma unor contacte directe între specialiștii celor două părți. Aștept răspunsul dumneavoastră și fiind încredințat într-un îndelungat și fructuos parteneriat, vă asigur de întreaga mea considerație ”, se arată în oferta semnată de Mircea Sandu.

Ei bine, ”contactele directe între specialiștii celor două părți” au început marți, 14 februarie 2012, la sediul Federației Române de Fotbal și, în principiu, s-a ajuns la un acord. Dincolo de oferta de mai sus, ”specialiștii” de la Roșia Montana au avut propriile lor cerințe legate de promovare, acceptate de Mircea Sandu în proporție de aproape 100%. Ele fac referire la acțiuni comune la Roșia Montana, la mutarea unor meciuri ale naționalei la Cluj, dar și unele lucruri absolut incredibile. Și nu e caterincă: Mircea Sandu chiar le-a acceptat pentru a intra în posesia banilor promiși de specialiștilor de la Roșia Montană.

Mâine dimineață veți putea afla suma pe care Mircea Sandu a solicitat-o, durata contractului, dar și amănunte extrem de savuroase (și triste în același timp) despre ce este dispus Mircea Sandu și naționala României să facă pentru această sumă.

ATENȚIE: va fi vorba de înregistrări din timpul întâlnirii dintre Mircea Sandu și ”oamenii de la Roșia Montană”!

***

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!