RSS Feed

… fara comentarii

vezi toate articolele de
23 Apr 2014 la 05:13 38 comentarii 764 vizualizari.

… ce ar mai fi de adaugat? Alesii si alegatorii.

… mai vreti? Realitatea – la TV.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

38 comments
 • 1

  Cind se ocupa Basescu de inundatii se iesea mult mai usor la liman. Nu isi batea joc de oameni si se suferea cu demnitate. Astora nu le pasa de binele oamenilor, asta e. S-a iesit nepermis de mult si cu paparuda in zonele useliste de cind Basescu nu se mai ocupa.

  victor L
  2014-04-23 07:06:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  mi s-au parut mai sugestive imaginile in care un jandarm si un pompier impingeau (din spate) barca.

  din pacate, imprejurarea re-confirma ‘profesionalismul’ media romanesti: fotografi,reporteri, jurnalisti.

  un ziarist talentat ar fi luat, aproape cu certitudine ‘Pulitzer’u cu un reportaj intitulat de exemplu:

  ‘Prim Ministru al unei tari membra UE si NATO indemnandu-si alegatorii in fata stihiei incazirii globale’

  berbecu mioritei
  2014-04-23 09:52:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  ce fain merge baronul in barca trasa de 20 de iobagi/votanti locali.

  Corul sclavilor din Nabuco ar merge de minune.

  Sa dea tonul Radu Humor, si apoi sa se ridice vocea sparta a lui nae.

 • 4

  sa raceasca la oute? Sa ramana iar sarbu cu urata pe cap? ce rai sunteti!

  cititor
  2014-04-23 12:53:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Ce dovedesc pozele astea?

  Haplo
  2014-04-23 13:04:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Din ce se vede in poze pare o plimbare cu barca asitata de personal calificat intr-un parc acvatic natural pe o vreme superba. Parca simt cum pluteste in aerul peisajului rural intrebarea: “Ce faci fa Doino, nu-ti era dor de o inundatie?”

  Pictor Vonta
  2014-04-23 13:39:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  fara comentarii foarte adevarat. Ce cind chiorul vesnic manga se ducea si certa sinistratii pentru inundatie era ceva de comentat. Sau cind era cu caciula aia in cap de semana cu un boschetar cum de fapt si este si alerga in calitate de presedinte dupa aia care turnau betonul la podul de la maracineni era de comentat, nu cred. Poate doar daca era pe teren dupa ce a suflat in fiola.
  Lasati labareala si bagati altceva.
  Cine are superimunitate parlamentarul sau chiorul.
  Cine este persoana din romania care se maro cu voiosie pe art. 2 constitutie nimeni nu este mai presus de lege. Ei uite ca avem un exemplar mai presus de lege. Si atunci de unde labarela cu baronii obstructioneaza justitia cind au un exemplu viu in fata de obstructionare a justitie.
  Ponta se plimba cu barca dar chirul tocmai a obstructionat mersul justitiei, prin slugi lui desigur el doar respecta ce a decis justitia adica sluga lui instruita chiar de el anterior.
  Si inca ceva loazele mosului. Chiorul zice sa nu aducem la cotroceni un presedinte dependent de baroni. Corect, sa aducem la cotroceni un presedinte de care sa depinda baronii.Adica cine nu vine cu tainul va fi descoperit de dna.Restul cinstiti si preacinstiti.
  Cum dracului a descoperit pericolul baroniadei acum in ultimile luni cind timp de zece ani l-au servit pe el.Deci baronii lui erau buni astia sint rai. Criteriul tainul. Ai lui dadeau astia nu dau si sint naspa.
  Astea sint problemele actuale nu cum se da ponta cu barcuta.

 • 8

  Din poze se vede o barca trasa de 20 de subofiteri-putere, care trag barca toata ziua in apa pana la genunchi ca sa vada stapanii peisajul.

  In trecut li se spunea sclavi, respectiv lectica de 20 de sclavi putere. Lipseste un negru in chiloti cu un evantai mare, care sa le faca vant stapanilor. In general in asemenea momente se apeleaza la Mircea Badea, care este dezbracat, vopsit in negru, i se pun pene in koor si invarte evantaiul cu destula vigoare, in timp ce stapanii admira jungla din Teleorman, rezultatul a 16 ani de munca a lui Dragnea.

  Daca respectivul ajunge prim-ministru, vom avea norocul sa ajungem si noi ca si in Teleorman. Dupa cum ar spune nae, “Da Doamne”.

 • 9

  @nae: Bre nae… Hai sa jucam un joc. Tu spui un nume de baron PDL-ist. Eu spun 3 nume de baroni PSD-isti. Care ramine primul fara baroni pierde. Dar baroni adevarati: care au lucrat la stat o viata intreaga, au averi de sute de mii de euro si controleaza tot ce misca pe mosia lor…

  Ce zici? Te bagi? Sau iti este frica ca pierzi?

  gjgj9
  2014-04-23 14:24:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  mac gregorica

  ceva ceva despre obstuctionarea justitiei. Sau nu ca asta nu se pune acum.
  Cit despre dragnea afla de la mine loaza ca si simona senzual in postul lui udrea si ogica in postul piticului bou erau mai buni pe bune.
  Ce dracu ai utat culmea competentei seitan cind afla saracul de la reporterul tv ce masuri au luat chiorul& piticul bou fara ca el sa stie ceva.Habar nu avea de ce ocupa functia.
  Asa ca uita-te loaza mosului in gradina voastra ca aveti exemple de neegalat.
  Mai vrei iti maI bag una, bodu era seful fiscului si habar nu avea cum se calculeaza un tva.
  Mai vrei tit mai dau exemple tata tolba mea este plina.

 • 11

  Traiane, am fost in Delta si, intr-o zona cu putina apa, barcagiul s-a dat jos si a inceput sa traga barca. N-am rezistat decat 5 minute, dracu’ poate sa se lase tras ca un copil sau un stapan de sclavi, m-am simtit ridicol, am sarit jos si am mers prin apa pe picioarele mele.

  Nu degeaba echipajul de pe aeronava oficiala nu-l suporta pe Ponta, cica ii trateaza pe toti ca pe niste slugi. Pai si unei femei de 60 de ani, ministru al mediului, pentru el e “Fa”, e o sluga demna de dispret.

  Nu ma mir ca a ajuns asa, e inconjurat de acelasi anturaj de slugi ca si Adrian Nastase. Si iobagii astia pupincuristi vorbesc de demnitate.

  /”&”%”$%&/(/!! pe voi.

 • 12

  mac gregar si gîjgîj au aratat cruda realitate. E mult mai excelent de superbine sa iei miuie de la banda Basescu decit de la gasca Ponta. Pen’ca nu are atitia baroni si te simti violat in drepturi un pic mai rar. Cum ar zice victor L, mai bine sa te ungi cu kkt de doispe si nu de paispe ori pe zi. Da, are perfecta dreptate, sa-i dam limbistului ce-i al limbistului. Asa se face ca gîjgîj aproape ca nu miroase. La distanta asta.

  Radu Humor
  2014-04-23 14:35:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  nae, ce-i cu incercarile astea ieftine (si disperate) de schimbat subiectul? Nici macar tu, iobagu’ perfect, nu poti spune nimic de bine despre subiectul zilei?

 • 14

  gigi-ca

  numara-i tu tata.
  Si daca vrei un exemplu ia-l pe acesta. Tatal baronilor este chiorul manga care deasemenea a lucrat toata viata numai la stat si este unul din cei mai bogati oameni din romanica.Numai cite case a schimbat si acum este si mosier.DE UNDE TATA DIN CE BANI.
  Si hai sa facem o comparatie
  Care este mai bogat dintre iliescu si chiorul drag tie ca ambi au fost presedinti si toata viata au fost bugetari.
  Hai baga un raspuns, astept.
  Vezi ca sint baiat bun si nu te intreb daca chiorul tau a citit macar cite pagini a scris iliescu. Inca o data cite a citit nu a scris.
  hi, hi, hi.

 • 15

  @Radu Humor: Daca poti repeta postarea 12 cu alte cuvinte te rog ca in afara de injuraturi am inteles doar ca e mai bine sa iei “miuie” de la Basescu! Si de fapt nu se intelege daca ai luat sau ti-a dat.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 14:50:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  mac gregorica

  bai loaza citeste ca am scris.despre plimbarea lui ponta cu barcuta. Nu ai ce spune loaza ce sa spun ca trebuia sa ia pompa din mina pompierului si sa scoata el apa din casa sinistratului, sau sa se fi apucat sa impinga el apa si sa si usuce locul.
  Oricum sa stii ca ponta arata mai ministru decit chiorul tau drag la podul de la maracineni cind era confundat cu un boschetar sau cu un neclificat pus sa tina de furtunul pe care venea betonul.
  Asa ca nu schimb nimic nu am ce sa spun si nici nu este mai important decit obstructionarea justitie da catre cine crezi tata, tocmai de aparatorul ei.
  Daca era barbat si sa zicem ca legea asa spune desi nu o spune asa, asa este interpretata de slugile lui trebuia sa iasa cu pieptul inainte si spuna MA PUN LA DISPOZITIA JUSTITIEI. Ce ii este frica de firea tata sau chiar a santajato. Una din doua loaza.
  Si inca o data la subiect ponta se dadea bine cu barcuta.
  Esti multumit? na ca nu am schimbat subiectul doar am facut niste adaugiri.
  dar totusi cum este cu adaugirea sau asta nu se pune ca altul este subiectul si nici nu este cu noi.

 • 17

  @nae: Ti-am mai zis ca ai simtul humorului, dar nu ai simtul ridicolului ca si Firea si cei n-spe parlamentari (printre care si cei 22 cu dosare)care au facut o plangere penala despre care stiau ca nu va avea efecte. In plus in loc sa spui ca aia sunt nebuni zici ca Basescu nu e barbat. Toata povestea nu are nicio legatura cu santajul ci cu circul de la TV care daca s-ar opri o singura zi s-ar vedea jalea din tara.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 15:07:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  @Pictor Vonta
  Nu-i nicio problema, nu se astepta nimeni sa intelegi mare lucru. Tocmai asta era ideea, ca activati putind cit puteti. Indiferent de cine da cui, ca asta de fapt nu va intereseaza, nu intra in fisa postului.

  Radu Humor
  2014-04-23 15:18:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Pictore

  las-o in singe pe bune. Problema este nu cine este nebun este cine pe care a santajat tata. Clar cu subiec si predicat nu labareli. Ce i-a transmis chiorul lui firea este santaj de manual nu labareala. Si ingerinta in treburile justitiei. Asa ca lasati-o cu nebunia ca nebun este cine nu vede ce s-a intimplat nu cine depune plingerea.
  Pictore unde este santajul mai CLAR in treaba bendei cu ala de la A1, sau la ce a facut chiorul lui firea.
  Hai bag-o sa vedem cum lucreaza justitia aia teleghidat comandata ca doar asta ne-a marturisit chiorul manga drag tie. fara dubii fara noante sii tu exact.
  Pictore tocmai de aceia ca era nebunie trebuia sa ne arate ca este barbat. dar in nota lui nu este, ne-a mai dovedit-o de citeva ori ca este pe linga un jegos moral si un las imputit.Nu de alta a fugit sub sutana celuilalt chior de la curtea borfasilor unde a s*** p***** ca sa-l puna la loc si a stat sub birou sase luni sa treaca furia populara si dupa a iesit si a luat nota.
  Despre ce vorbim pictore? las-o dracului.
  Fi atent tata si nimic nu a fost inventat de A3 chiar s-au intimplat. Asa ca aia ca m-a manipulat antenele a cazut cauta altceva.

 • 20

  @nae:
  Tu stii ca eu nu te pot contazice. Din fericre totusi pot demonstra prostia.
  Ziceai de santaj. Ca sa santajezi pe cineva trebuiesc intrunite 3 conditii esentiale:
  1. Obiectul santajului. Ceea ce urmeaza sa obtii in urma santajului.
  2. Subiectul santajului. Adica sa avem o persoana santajata.
  3. Instrumentul santajului. Modalitatea de constrangere prin care se urmareste scopul santajului.
  Acum in detaliu:
  1. Ceea ce se presupune a fi obiectul santajului si anume intreruperea activitatii Comisiei Nana (o rusine pentru Parlamentul Romaniei si pentru romanii care au adus in parlament niste maimute corupte)nu era in puterea Gabrielei Firea. Comisie a carei activitate a fost intrerupta de fapt de Premierul Ponta prin depunerea la parchet a propriei cercetari susceptibila de a fi complet fabricata. Rezulta ca obiectul santajului in acest caz nu exista.
  2. La subiectul santajului lucrurile sunt si mai vraiste. Asa cum am aratat nu statea in puterea Gabrielei Firea sa opreasca Comisia Nana. In plus nu este vorba doar de o persoana ci de 176 de maimutoi care nici macar nu stiau ce semneaza. Sa imi demonstrezi ca au fost santajati 176 de parlamentari ar fi criminal de hilar.
  3. Acum vine partea cea mai dubioasa. Santajul poate fi facut de o persoana care urmareste sa obtina ceva. In acest caz daca Basescu ar fi avut vreun interes ar fi trebuit sa santajeze la momentul constituirii comisiei Nana. Pe de alta parte Basescu nu avea niciun motiv sa opreasca ridicola comisie Nana care de la inceput si pana la sfarsit nu a gasit nimic impotriva lui Basescu. S-au vehiculat in final amenintari cu anularea tranzactiei pentru suspiciuni de retrocedari ilegale si de firme cu activitatea suspendata. Niste elucubratii ale unor persoane complet incompetente si rauvoitoare.
  In plus daca Basescu a facut aluzie la fapte de coruptie deja sesizate sau chiar in curs de instrumentare de catre institutii ale statului printre care majoritatea in subordinea premierului nu se poate discuta de ingerinte. Daca vreo maimuta s-ar fi gandit la ingerinte in justitie ar fi trebuit sa sesizeze CSM.
  Oricum daca in tara asta exista prosti care sa inghita circul facut de Ponta nu inseamna altceva decat ca isi merita soarta.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 17:37:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Pictore

  “Oricum daca in tara asta exista prosti care sa inghita circul facut de Ponta nu inseamna altceva decat ca isi merita soarta”.

  Pictore santajul a existat. ceva de genul “taci fa ca eu pot sa-ti arestez barbatul. Si daca vrei sa-l vezi acasa mucles “.
  Asa ca nu incerca sa vopsesti gardul ca inauntru este un leu cu cap de musca.
  Prosti sinteti voi ca la voi nici evidenta nu exista.Este doar ce spune chiorul manga. Voi sinteti ceva de genul daca chiorul desi este iarna si afara sint -25 grade va zice ca este canicula si sa va vedeti la bazin ca sa faceti plaja voi va luati slipul si va duceti la bazin.De ce pentru ca asa zis chiorul. Noi ceilalti vedem ca este ger de crapa piatra dar nu vedem canicula si pentru asta sintem prosti.
  Sa stii ceva de la mine eu unul sint satul pina in git de asemenea specimene, de geseli ale naturii cum este scursura imputita draga tie. Abia astept sa scap de el.
  Si la toate argumentele tale el daca era barbat iesea in fata si ca si tine demonta foarte usor totul in justitie. Si cerea ca despagubire cit nu putea duce firea.
  Dar stie si el ca pe argumentele tale se maro si mai sigur este sa se ascunda in spatele superimunitatii lui nu a parlamentarilor cum la sto o baga diversionist ca la secu.
  dar nu este barbat este un jegos de pe care curg flegmele la debitul amazonului. Ca de aceia si-a si luat consilier un scafandru sa nu moara inecat in flegme.

 • 22

  @nae:
  Pana la urma daca Basescu ar fi vrut si ar fi putut sa-i aresteze barbatul de ce ar fi anuntat-o in direct la ora de maxima audienta? De ce nu ar fi facut-o la inceputul comisiei Nana? Sunt multe intrebari pe care o minte ratacita ca a ta nu si le pune.
  Eu ti-am demonstrat ca santajul nu exista. Iar o plangere penala facuta 176 de maimute care nu au nicio calitate in cauza nu face decat sa arate ce fel de parlament avem.
  Ca sa ai dreptate in privinta santajului trebuie sa ai raspunsuri la ce ti-am scris mai sus.
  Cum dracu si pentru ce sa o santajeze cand ea vorbea numai prostii, nu putea sa decida nimic in comisia Nana, iar comisia Nana se cam terminase si nu avea nimic impotriva lui Basescu. Ponta s-a dus la parchet cu o sesizare a Corpului de Control al PM ca sa nu se incheie comisia Nana in ridicol. Nu este decat circ.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 18:47:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  Un badaran mincinos . La ce te poti astepta de la un demn urmas comunist ? Am vazut ca procedeaza asemeni comunistilor ! Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  nina
  2014-04-23 18:52:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  Pictore

  inca o data si ultima oara pe acest subiect.

  DACA ERA BARBAT IESEA CU PIEPTUL IN FATA IN FATA JUSTITIEI. Si fara sa plinga sa spuna judecati-ma si pedepsitima daca eu sint vinovat. Daca nu firea sa nu mai ramina nici macar cu chilotii pe ea.
  NU A FACUT-O DECI UN LAS jegos de cea mai joasa speta. Nu ma surprinde el nu este decit un leu cu cap de musca. Si cind nu este sigur se baga in tufis sa nu-l vada nimeni.In cazul lui dupa clubul borfasilor dna si alte institutii populate de de alte jeguri cu nasul in suflet.Ca daca nu ar fi astea imparatul ar ramine gol.

 • 25

  @nae:E bine ca insisti. D-aia s-au facut doua suspendari inutile. Pentru ca avem in parlament oameni ca tine. Esti dus cu pluta. Nici macar nu exista un caz. Cum sa-si piarda timpul un om normal la cap cu tampeniile lui Ponta. Nici nu prea am ce sa-ti mai explic. Este clar ca pentru multi care s-au intoxicat cu A3 a fost rupta legatura cu realitatea. Eu iti cer sa gandesti cu o bruma de logica si tu imi repeti clisee de la A3. Omul a spus de la inceput: cu cazul Nana mergeti direct la Parchet nu pierdeti vremea cu comisii ridicole. Evident s-au facut de tot rasul si nu prea au cu ce drege lucrurile.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 19:27:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  Pictore

  Nu pictore iar gresesti. Te uiti la efecte nu si la cauza efectului pentru ca orce efect este rezultatul unei cauze. Si cauza a fost si este inca chiorul manga las si ghiolban. De asta au fost doua suspendari pentru ca omul nu era la locul potivit, nu a avut niciodata nici cea mai mica legatura cu fisa postului. Toti cei zece ani a fost paralel cu atributiile postului. Un impostor dupa 2012 deadevaratelea ca a fost demis de popor.O sluga a occidentului. A facut numai interesul lor si al lui. Nimic altceva. de asta a fost suspendat de doua ori si demis in 2012.
  Cit despre antene las-o in singe ca atit cit sint eu de manipulat de A 3 tot atit esti si tu manipulat de labe1. daca nu ma crezi iti bag imediat un TRU.
  Asa ca la bulgari nula a nula

 • 27

  @nae:
  Eu gresesc, iar tu impotriva realitatii il consideri demis pe Basescu. Credeam ca exista doar un singur personaj atat de rupt de realitate. Daca esti Ioan Ghise poti sa fii mandru de asta esti original in suferinta ta.
  Totusi am o mare satisfactie.
  Stiu ca nu veti castiga pana nu veti invata sa pierdeti. Si dupa cum vad va straduiti sa va pierdeti din ce in ce mai mult mintile.
  Exista un mic secret. Ca sa poti sa castigi trebuie sa respecti regulile jocului. Daca esti doctor doar cu numele pana la urma tot te faci de KKO chiar daca pana cand se va intampla sunt milioane care cred in tine.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 20:19:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 28

  Mai fratilor, aici e vorba despre cum e plimbat ponta, dragnea si fadoina cu barca pe ulita precum mandarinii chinei si consulii romani acum 2000 de ani. Ca n-au avut la dispozitie lectica carata pe umeri de sclavi abisinieni e vina lor ca s-au nascut prea tarziu.

  S-au scos ei cumva (dar sub nivelul asteptarilor maselor largi de sinistrati) cu niste amarati din ISU si Pompieri. Am zis “amarati” ca era bai mare de se rasturna barca cu guvernu’.

  Cred ca-i casapeau acolo pe loc pe purtatorii de barca si-i dadeau jertfa la zei ca Ponta, din mijlocul lecticii, a zis ca el nu poate sa opreasca ploaia, taranul a incercat el sa zica ceva de diguri dar lectica amfibie plecase deja catre Ararat.

  Trageau saracii de la ISU cam anevoie barca pe ulita ca apa era mica rau si se harsaia fundul lui fadoina de pietre insa important este ca presa cu papucii uscati (de pe malurile santului- vezi poza 2) a imortalizat, a inregistrat si a transmis ca Intaiul e intre oameni.

  Ca privitor m-am cocotat si eu pe sant sa vad cum trece lectica cu domnii de la bucuresti si mi-a parut rau de oamenii aia ce trageau de ea pe pietre.

  Mi-a parut rau si de oamenii locului ca priveau ca la saltimbanci plimbarea Intaiului dar o sa-l voteze iar.

  In situatii din astea nu conteaza ca Dragnea e plimbat ca moastele chiar in judetul lui pe care-l baroneste de 15 ani si mor oameni dupa ce ploua mai mult decat zic hartile alea de risc (sau Busu).

  Acum conteaza ca Dragnea a dat o galeata la ultimele alegeri si o sa dea inca o galeata la proximele alegeri; e fix ce le trebuie.

  Punem pariu ca o sa voteze iar saltimbancii astia de se plimba cu lectica pe ulita? Inundati cum sunt, o galeata le rezolva mare parte din probleme.

  Daca nu mai vor Dragnea nu e o problema: aia morti si ingropati il vor si o sa voteze pentru el si pentru ei.

  cipici
  2014-04-23 22:27:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  *punem pariu ca oamenii o sa voteze iar “PE” saltimbancii astia…

  cipici
  2014-04-23 22:32:05 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  Pictore

  nu sint ghise dar sint solidar cu el 1000%. Este SINGURUL PARLAMENTAR CU COLOANA VERTEBRALA pentru care eu am toata stima.Imi pare rau ca nu sint ca el.
  Cit depre realitate in irealitate traiti voi. Chiorul daca nu stiai a fost demis de 7.4 mil cetateni.Ca sta la cotroceni este datorita unei curti a borfasilor si a agentrurilor. Daca nu stiai el ocupa functia prin impostura si este pe post de guvernator de colonie.
  Si inca ceva NICIODATA in istoria post decembrista pina la el cineva nu a luat atitea voturi pro sau contra.L-a batut si pe iliescu Este unic si probabil de neegalat.Si de asta este cel mai jegos om politic, cel mai las om si cel mai ghiolban presidinte din istoria moderna a romaniei.Dej si ceasca un electrician si un cismar au fost parfum in functiile de stat pe linga acest ghilban betiv.

 • 31

  Am inteles mai Nae. Daca legea zicea ca poate fi demis cu doua voturi si voi aveati doar unul ziceati ca a fost demis cu un vot pe care incercati sa-l numarati de mai multe ori sau sa faceti recensamant sa iasa ca nu se poate la 2 ca sunt doar 1,5 cetateni cu drept de vot. Am aflat asta mai demult. In cazul asta problema este ce cauti tu la un calculator la ora asta.

  Pictor Vonta
  2014-04-23 22:55:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  Pictore

  realitatea este ca a facut un scor inegalabil in analele democratiei romanesti si europene.Unde dracul ai mai vazut un scor electoral de 88-12 in UE, nicaieri tata.
  Si cu toate astea un ghiolban ordinar a ramas incontinuare in functie IMPUS de altii.
  Unde sint stachetele, criteriile standardele moralitatea cu care sinteti in gura toata ziua.
  Ce om politic din UE daca ar fi facut un asemennea scor electoral ar mai fi ramas in politica si nu ar fi fugit sa se ascunda de rusine pe insula pastelui dupa vreo statuie sa nu-l mai vada nimeni.
  Raspunde-ti la intrebarile astea si pe urma sa vedem cine ce mai cauta pe calculator.
  Pictore mergeti pina in pinzele albe va umpleti de ridicol cum s-a umplut el de flegme si zau ca nu aveti pentru cine. Este doar un vagabond de port cu comportament de ultinmul ghiolban.Lupta tata lupta dar pentru o cauza mai buna.

 • 33

  @nae: Daca inca nu ti-a spus nimeni pana acum, poate ca este momentul sa afli. Oamenii inteligenti nu s-au prezentat la acel referendum pentru ca prostii sa se mire si sa nu inteleaga niciodata. Putea sa fie si 100-0 daca nu exista cvorum degeaba. Atunci cred ca iti dadeai foc in fata Cotroceniului impreuna cu Ghise.

  Pictor Vonta
  2014-04-24 09:59:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  Pictore

  cu cvorum fara cvorum chiorul tau drag a fost DEMIS de popor de cei care l-au ales. si inca la un scor de neegalat 88-12. Doar cine voteza conteza retul in ciclul electoral nu conteaza sint ZERO barat.Nu ai de unde sa stii din cei care nu voteaza citi sint cu tine sau cu mine.Dupa logica ta chiorul nu avea ce cauta la cotroceni pentru ca de fiecare data a fost ales de doar 1/3 din cei de pe liste.
  Asa ca d.p.a.v las-o in singe ca te faci de ris.
  dincolo de asta pictore ceva tot ramine.
  -ce fel de om politic este nesimtit de nu se poate sau cum
  -unde in UE un politician cu asa un vot mai raminea in politica. Stii tu chestiile cu standardele, criteriile, stachetele si MORALITATEA OMULUI POLITIC.Unde sint tata?. in pamint sau sint doar pentru altii pentru el nu ca habar nu are ce este MORALITATEA SI BUNUL SIMT.
  Pictore sa stii ceva de la mine chiorului i se rupe in paispe si de tine si de mine lui sa-i iasa smenozeala sa mai stea acolo ca sa-si faca smenonezelilile lui vagaboande mai o nana mai o vinzare anterioara mai sa puna mina pe o vila de protocol etc etc sa incerce sa-si lasae la cotroceni o sluga credincioasa care sa-l aiba la suflet ca sa scape de puscarie, dar nu va scapa.
  asta-i tot si tu ca ultimul fraier musti din cascavalul lui. Ai grija ce este imbibat cu flegme si o sa faci hepatita..

 • 35

  Thanks so much for providing individuals with a very spectacular possiblity to read from this site. It is always very pleasing and also jam-packed with amusement for me and my office friends to search your site at the very least 3 times per week to see the new secrets you have. Of course, we’re at all times satisfied with your amazing knowledge you serve. Certain 3 points in this article are honestly the most efficient I’ve ever had.

 • 36

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I’m quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 • 37

  I think this is among the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers|

 • 38

  Merely want to state I’m ecstatic I happened upon your webpage!.

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
VoxPublica este platforma de comentarii, bloguri si opinii sustinuta de REALITATEA.NET dar este, si va ramane, un spatiu public, deschis tuturor celor care au ceva de spus intr-un mod civilizat si inteligent: cititori, bloggeri, profesionisti in orice domeniu, jurnalisti freelanceri sau colaboratori ai oricarui grup media sau institutie independenta.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!