RSS Feed

FOTOGRAFII EXPLOZIVE: Operațiunea ”Plase pentru voturi”. Cine dă și cine ia plasă (VEZI FOTO)

vezi toate articolele de
07 Dec 2012 la 16:20 107 comentarii 1656 vizualizari.

Da, am mai scris despre asta: toată lumea știe că așa se face, dar refuză să creadă că, într-adevăr toate mizeriile din lume se întâmplă în realitate, în România. Acum aveți și dovada. Fotografiile de mai jos au fost făcute astăzi (vineri, 7 decembrie), în jurul orei 14, în comuna Întregalde, din județul Alba, una din localitățile în care, pe 9 decembrie 2012, se va desfășura un referendum referitor la mineritul din Apuseni. Și unde se duce o campanie dincolo de orice limite pentru ”convingerea” oamenilor să meargă la vot.

Poate că unii sunt imuni la asemenea imagini. Sau poate că li s-a făcut lehamite. Sper că nu și procurorilor. Dacă aveți dubii: mașinile cu numere de Alba cu mențiunea RMG aparțin companiei RMGC. Dintr-o mașină cu numărul AB 12 RMGC a coborât domnul din imagini, încărcat cu plase. Pe care s-a apucat să le distribuie oamenilor.

Despre modul în care se desfășoară ”informarea” legată de referendumul în discuție, puteți citi, pe larg, și aici. Pentru a înțelege (dacă mai avea cineva dubii) de ce reprezentanților autorităților locale refuză să acrediteze jurnaliști independenți în zonă. Dar și de ce, jurnalismul independent nu are nevoie de patalama de la Consiliul Județean ori Primărie. Și sunt al naibii de mulți jurnaliști independenți ;) . O întrebare tristă rămâne însă: cine ia plasă? Cel care o primește efectiv sau întreaga Românie?

***

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

107 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!