RSS Feed

FOTOGRAFII EXPLOZIVE: Operațiunea ”Plase pentru voturi”. Cine dă și cine ia plasă (VEZI FOTO)

vezi toate articolele de
07 Dec 2012 la 16:20 19 comentarii 1656 vizualizari.

Da, am mai scris despre asta: toată lumea știe că așa se face, dar refuză să creadă că, într-adevăr toate mizeriile din lume se întâmplă în realitate, în România. Acum aveți și dovada. Fotografiile de mai jos au fost făcute astăzi (vineri, 7 decembrie), în jurul orei 14, în comuna Întregalde, din județul Alba, una din localitățile în care, pe 9 decembrie 2012, se va desfășura un referendum referitor la mineritul din Apuseni. Și unde se duce o campanie dincolo de orice limite pentru ”convingerea” oamenilor să meargă la vot.

Poate că unii sunt imuni la asemenea imagini. Sau poate că li s-a făcut lehamite. Sper că nu și procurorilor. Dacă aveți dubii: mașinile cu numere de Alba cu mențiunea RMG aparțin companiei RMGC. Dintr-o mașină cu numărul AB 12 RMGC a coborât domnul din imagini, încărcat cu plase. Pe care s-a apucat să le distribuie oamenilor.

Despre modul în care se desfășoară ”informarea” legată de referendumul în discuție, puteți citi, pe larg, și aici. Pentru a înțelege (dacă mai avea cineva dubii) de ce reprezentanților autorităților locale refuză să acrediteze jurnaliști independenți în zonă. Dar și de ce, jurnalismul independent nu are nevoie de patalama de la Consiliul Județean ori Primărie. Și sunt al naibii de mulți jurnaliști independenți ;) . O întrebare tristă rămâne însă: cine ia plasă? Cel care o primește efectiv sau întreaga Românie?

***

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!