RSS Feed

Hai la haita cea mare! Mazare cheama la razboi cu dulaii lui Basescu. UPDATE: Mitrea, tot cu Ponta

vezi toate articolele de
20 Feb 2010 la 13:25 un comentariu 813 vizualizari.

A spus-o Iliescu, nu eu. În PSD nu e vorba de liste ori echipe, ci de haite! ”Eu am respins ideea atacului în haită. Adică formarea de echipe în spatele sau în jurul unui candidat. Să iasă fiecare şi să lupte pentru el”, a zis Ion Iliescu cu puțin timp ce începerea Congresului PSD.

Și mai subliniez un lucru, fiecare ”să lupte pentru el”. Să fie clar. Nu pentru partid, nu pentru România, nu pentru o idee, nu pentru un program, ci… ”fiecare pentru el”. Asta e, practic miza acestor alegeri, ce poate fiecare să obțină mai mult pentru el.  O funcție, prezența în jurul candidatului care va câștiga înseamnă ceva ”pentru el”. Un acces mai direct, mai în față, în jurul hoitului care urmează să fie ciopărțit și împărțit. Și care, e evident, nu ajunge pentru toată lumea.

A vrut și unul Pandele să prindă un loc mai în față. Să nu rămână să facă foamea. Mi-era simpatic.  L-au hăicuit. Chiar dacă Iliescu i-a luat apărarea.

Și apoi a venit Mazăre în uniformă militară. ”De cinci ani sunt în uniforma militară pentru că sunt în război cu poliția politică. Vă reprezint pe toți cei care sunteți hăituiți de dulăii lui Băsescu”, a spus Radu Mazăre. După care a anunțat că se retrage pentru a-l susține pe Ponta. ”Pentru că are sânge în el”.

Ce să mai comentez. Iliescu vorbește de haite. Mazăre se luptă cu dulăii și îl susține pe cel care are ”sânge în el”. Așadar, totul se reduce la registrul animalier. Și la marea luptă…

Ponta mai zice că vrea să redevină mândru că e PSD-ist. Poate că imnul de mai jos o să-l ajute să redevină mândru. Împreună cu toată haita pe care vrea s-o reunească.

UPDATE: Mitrea s-a retras și el din competiție, susținându-l tot pe Victor Ponta. Geoană, pe Geoană îl mai susține cineva?

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete: , ,


1 comment

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!