RSS Feed

Îmi cer scuze. Am greșit

vezi toate articolele de
26 Mar 2015 la 16:05 52 comentarii 6204 vizualizari.

Îmi cer scuze pentru că am susținut în spațiul public ideea conform căreia ofensiva DNA duce și la o reformare a economiei românești. Am spus că prin efortul de eliminare a corupției și a clientelismului politic economia va avea șansa să finalizeze reformele începute după 1990 prin care s-ar fi putut crea o reală și funcțională economie de piață în care cultura contractuală ar fi eliminat cultura clientelară. Am afirmat că este bun și de admirat efortul DNA deși m-am arătat îngrijorat de faptul că rolul de reformator revine procuraturii și nu clasei politice, sugerând necesitatrea urgentă ca aceasta din urmă să consolideze, măcar în ceasul al doisprezecelea, curățirea mediului economic cu o legislație aptă de a elimina definitiv posibilitatea de regenerare a factorilor perturbatori corupționali.

Am avut o abordare incorectă și o analiză greșită.

Nu mai pot susține ideea reformării economiei prin DNA.

Iată de ce spun că am greșit și nu mai pot susține această idee:

 1. Scoaterea de sub urmărire penală a domnilor Claudiu Florică și Dinu Pescariu mă determină să cred că scopul DNA nu este curățirea mediului economic ci doar ” reușita” unor anchete menite să dea aureolă justiciară unor rapoarte de activitate. ” Curățirea” celor doi doar cu prețul ” primului denunț” și relansarea lor dotați cu averile lor neconfiscate în mediul economic arată cu claritate că DNA nu este interesată de asanarea economiei . Reintroducerea virusului în organismul economic pare a nu interesa atâta timp cât , din punctul de vedre al DNA, păcatul recunoscut este iertat. Numai că păcatul domnilor mai sus citați nu este unul oarecare, ci subminarea economiei prin fraudarea conștientă a bugetului național și a priorităților naționale investiționale. Atentatul la banul și interesul public al românilor nu poate fi iertat de nimeni, nici chiar de justițiarul DNA . Denunțul nu ne ține de foame nouă, celor care am fost furați.
 2. Dacă acțiunile DNA ar fi dus într-adevăr la asanarea și reformarea economiei atunci ar fi trebuit îmbinat entuziasmul justițiar cu un minim calcul economic în sensul evaluării pierderilor economice pe care le implică măsurile luate. DNA se pare că nu vede că în spatele unui proprietar sau administrator corupt de firme se află mii sau sute de mii de locuri de muncă. Ce vină au salariații dacă boss-ul este corupt ? Este justificată pierderea locurilor de muncă pentrucă respectivul inculpat este evazionist sau practică instrumentul comisionului pentru obținerea contractelor ? Suspendarea licenței Regiotrans este un exemplu concludent. Dacă am prelua comparația DNA cu Vlad Țepeș atunci ar trebui să atragem atenția că Domnitorul a folosit arbori pentru țepe dar a avut grije să nu-și despădurească țara . Fără falsă modestie trebuie să amintesc că sunt primul care am cerut DNA-ului să aibă în vedere efectele perverse în plan economic al anchetelor sale, propunând inființarea unei autorități sub control parlamentar care să asigure monitorizarea funcționării firmelor în cauză cu scopul protejării locurilor de muncă și recuperării sumelor datorate bugetului. Am lansat oferta publică tuturor parlamentarilor de a mă sprijini pentru lansarea unui proiect de lege în acest scop. Nu mi-a răspuns nimeni.
 3. Dacă asanarea economiei ar fi fost scop central, atunci DNA s-ar fi preocupat de asigurarea cadrului legal și instituțional de recuperare a prejudiciilor. Cu foarte mici excepții ( discutabile din punct de vedere metodologic) recuperările au fost doar virtuale. Colaborarea cu Ministerul Finanțelor în înființarea unei entități instituționale de recuperare nu este vizibilă deși ni se povesteste despre o preconizată colaborare cu instituțiile similare franceze.

Am greșit în analiză dar sper ca viitorul să mă disculpe de această greșeală prin modul cum va acționa de acum înainte DNA , dar nu numai ea. Multe din corecțiile în plan  economic a acestei necesare și binevenite ” curățenii” pe care o face DNA trebuie să vină din partea parlamentului ca și a guvernării.

25/martie/2015

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

52 comments
 • 1

  E inaltator Excelenta dar complet inutil acest articol….ar fi bine daca tot ati gresit sa nu mai faceti o vreme afirmatii in spatiul public….Romanii nu sunt prosti…au alte defecte….noi am inteles instrumentul cui este DNA…atat timp cat BASESCU merge la puscarie USA pot sa faca ce vor cu poporul roman ca nu ne intereseaza…dar daca DNA il scapa pe UDREA si pe BASESCU atunci , noi romanii, vom deveni constienti cat de prizonieri suntem in colonia Romania si vom incepe sa ne recapatam libertatea..in fond avem 2000 de ani de lupta pentru libertate….mie-mi place ca vad catuse si arestari….as vrea sa vad mult mai multe si de la PDL nu doar de la PSD

 • 2

  Se impune o abordare cuprinzatoare dupa o analiza atenta de perspectiva. Este posibil sa mai omiti unele probleme. Economia unei tari in conditiile imprevizibile in care se gaseste tara mea, supusa celui mai inimaginabil “JAF” comis de politicieni “borfasi” si a tolerantei poporului meu “amorf”, este greu de apreciat si judecat. ROMANI, mobilizati-va !. Alungati, incarcerati pe mizerabili !. In caz contrar veti trai si voi in continuare in neajunsuri, in saracie si veti continua sa traiti “la bloc -mahalaua comunista cu lift si lumina electrica-”. Noi am muncit sa construim “socialismul multilateral dezvoltat” si am ajuns niste parliti de pensionari. Pe voi dragii mei va plang !!.

 • 3

  @ThinkAgainRO: Daca il citesti si nu intelegi nimic nu inseamna ca articolul e inutil. Poate ar trebui totusi sa privesti evenimentele in ansamblu, dincolo de ura evidenta pt Basescu sau Udrea.

 • 4

  zinooo….

  parerea mea este ca tu ai trait pina acum la virsta pensionarii de pomana.Fi fericita fraiero ca datorita vechimii in munca acumulate pe timpul comunistitilor aia nenorociti maninci azi pensie asa mica si pirllita cum este.Ce zici aia care slugaresc de ani buni pe afara citi din ei vor minca pensie asa amarita si pirlita ca tine.Fato sint vreo trei milioane de romani care la virsta pesionarii vor minca din gunoaie si vor dormi sub pod ca pensie oha pentru necontributii.
  Asa ca taci dracu din gura si zi merci de vechimea ta acumulata pe timpul lui ceasca.Astia de acuma din democratie muncesc si tot democratic vor dormi sub pod.
  Sa nu vii cu labareala ca cine lucreaza cu contract va lua pensie.Vor lua dar citi? 0.3% din cei trei milioane care din democratie sint pe post de slugi.Restul ce au cautat aia au gasit.

 • 5

  @ThinkAgainRO: Imi pare rau ca trebuie sa constat ca dumneata judeci complet confuz si partinitor (clar de partea PSD)fenomenul DNA !Domnul Cosea are perfecta dreptate si numai un creier adanc virusat poate sa-l contrazica.Poporul roman vrea sa i se faca dreptate si asta inseamna ca toti vinovatii de starea deplorabila a tarii sa raspunda in fata legii! Nu ne intereseaza denunturile. oricat de importante si multe ar fi ele!Cu totii, fara exceptie, la puscarie si cu averile confiscate!Asta vrea poporul stimabile!Nu vrajeri comunistoide !S-a saturat de ele bre!!

  Tanase Vasile
  2015-03-26 17:48:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Tanasica

  de unde dracu stii tu ce vrea poporul de vorbesti in numele lui tata.Vezi ca esti mai comunist decit cel pe care il faci comunist ca te trezesti vorbind in numele poporului.Tu stii ce vrea poporul.
  Dar tu stii ce insemna comunismul? parerea mea este ca habar nu ai dar dai din clanta ca asa ai vazut la anticomunisti adica la fostii nomenclaturisti.Ca ei stiu cel mai bine “la timpuri noi tot noi” si ii halesc pe toti “comunistii” care vor sa o ia inaintea lor.
  hihihihihihi.

 • 7

  un subiect interesant ar fi dosarul Rosia Montana. DNA a primit dosarul Rosia Montana de la parlament. daca ne aducem aminte, comisia parlamentara infiintata pentru investigarea legii proiectului Rosia Montana a respins legea si a trimis, oficial si public, dosarul la DNA.

  un dosar trimis de parlament la DNA si nici o reactie de la DnA!

  yehudy
  2015-03-26 18:07:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  basescu acuza acte de coruptie in elaborarea proiectului de lege pentru Rosia Montana, iar ponta acuza ilegalitati in faza de inceput a proiectului Rosia Montana. DNA ar fi trebuit sa se autosesizeze dupa ce presedintele Romaniei si prim ministrul Romaniei au acuzat, amandoi, ilegalitati in acest proiect. DNA tace….

  yehudy
  2015-03-26 18:12:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  @ThinkAgainRO: atata timp cat aveti un avatar cu FASCISTUL putin, raspunsul dvs. este nul de drept.

 • 10

  inseamna cosea ca esti un bou! desigur un an sau doi pot fi niste pierderi economice dar dupa aia noua clasa de patroni vor aparea pe baza concurentei si implicit va genera locuri de munca mai bune nu mai zic ca un mediu sanatos in curajeaza investitiile! cosea, esti si un cretin!

  jiji
  2015-03-26 19:39:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  presedintele Romaniei si prim ministrul Romaniei au acuzat in mod public, amandoi, ilegalitati in cadrul unui proiect.
  parlamentul Romaniei a trimis dosarul aceluiasi proiect la DNA.
  DNA are dosarul trimis de parlament de peste un an.

  DNA tace.
  in schimb RMGC ameninta din nou statul roman ca va cere despagubiri de miliarde de euro.

  daca DNA ar ancheta dosarul trimis de parlament, acuzele facute de presedintele si prim ministrul Romaniei privind proiectul RMGC si ar gasi vinovatii pentru ilegalitatile reclamate de parlament, presedinte si prim ministru, atunci ceva cetateni romani ar fi condamnati pentru coruptie. la fel ar fi condamnata pentru coruptie si RMGC. si statul roman nu ar avea de platit miliarde catre RMGC, ci de incasat amenzile si despagubirile la care ar fi condamnata RMGC pentru coruptie.

  vrea DNA sa faca dreptate in dosarul RMGC?
  sau DNA vrea sa protejeze niste corupti romani si sa plateasca Romania miliarde pentru actiunile coruptilor protejati?

  yehudy
  2015-03-26 19:50:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  DNA nu poate urmari banii deoarece banii sint in banci straine. Doar nu vrei sa dea falment vreun beredeu sau iengeu.

  marga
  2015-03-26 21:58:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  bai iehudule marea coruptie e facuta de straini dar nu te poti atinge de microsoft sau eads sau rmgc ca astia e aliatii nostri. doar nu vrei sa ne scoata din ioropa atlantic cat mai e ceva de muls.

  bil geitz la puscarie
  2015-03-26 22:05:59 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  dreptate face dzeu si kalasnicov . dna cerceteaza suspectii indicati de sefi.

  isis
  2015-03-26 22:09:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  dna a cerut ridicarea imunitatii lui iohanis pentru frauda fiscala cele 7 case din meditatii nefiscalizate .

  marmucea
  2015-03-26 22:34:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  coruptia in Romania a inceput cu ion iliescu. kgb-istul iliescu ion a indeplinit ordinele moscovei de a distruge economia Romaniei: a dat liber la furat. iliescu ion nu a furat el, ca ne costa mai puti, i-a lasat pe toti sa fure numai sa ramana la putere1

  yehudy
  2015-03-26 23:22:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 17

  coruptia si actualul sistem politic sunt creatia numitului iliescu ion: in anii 1990-1995 s-au vandut la fier vechi utilaje noi-noute, s-au inchis intreprineri profitabile si a aparut coruptia directorilor de fabrici care nu raspundeau nimanui.

  s-au vandut la pret de fier vechi utilaje care valorau de 100 de ori mai mult stiu cazuri cu utilaje din faur, fosta 23 august: masini grele de frezat portal Lime cu masa de lucru de 10 m lungime, cursa de 10 m lungime, ghidaje hidrostatice, sub 100 de ore de utilizare, au fost vandute la pret de fier vechi.

  in 1997 am gasit la la un depozit de fier vechi un flp1000 care avea florile initiale pe ghidajele verticale. a fost recuperat de titan suruburi cu bile. dupa ce a fost refacuta o roata dintata din cutia de viteze a devenit nou-nout!

  iliescu ion a distrus cu buna stiinta si la ordin economia Romaniei!

  yehudy
  2015-03-26 23:37:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  nu intelegeti care a fost sistemul promovat de iliescu ion, la ordinul moscovei!
  iliescu ion nu era bolnav dupa avere, era bolnav dupa putere! asa ca a cedat averea Romaniei celor care i-au sustinut puterea! a fost un regim mafiot in care nasul mafiotilor (numitul iliescu ion) dadea bani mafiotilor (dadea bani din averea economica a Romaniei) in schimbul pastrarii puterii politice!
  si asa a creat numitul iliescu ion sistemul politic mafiot: i-a lasat pe toti sa fure, dar i-a avut la mana! si asa Rusia, sub iliescu, a distrus Romania1

  yehudy
  2015-03-26 23:54:20 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Romania, ca sa devina stat de drept, trebuie sa se intoarca in momentul in care ceausecu a fugit din cc.

  si sa condamne vinovatii pentru teroristii care au omorat inca 1000 de oameni. sa ceara aducerea in justitie a celor 20.000 de spetnatz care erau in Romania pana cand petre roman a cerut retragerea lor (declaratii publice la tv). de ce nu se sesizeaza organele abilitate? Romania a fost sub ocupatie militara sovietica cel putin 2 ani, din declaratiile lui petre roman!

  yehudy
  2015-03-27 00:07:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  cu o mica mare erata: iliescu a fost pus de americani nu de moscova. la fel cum tot la ordinul americanilor coko s-a facut ca nu vede coruptia basita.

  koko
  2015-03-27 04:54:34 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Nu poti aresta teroristii din 89 nici pe cei din 2014 de la Kiev deoarece lunetistii americani au imunitate.

  Dobre
  2015-03-27 05:00:11 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  yehudy tata iar ai uitat sa-ti iei bulinele. Daca rusii au distrus averea de ce a ajuns averea la occidentali ?
  Cine a dictat in Romania rusii sa ne bage in federatia lor sau occidentul sa ne bage in uie si natio ?

  anton
  2015-03-27 05:10:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  Va felicit domnule MIRCEA COSEA, am avut si am incredere in comentariile dumneavoastra,le consider corecte la obiect de mult bun simt…Este motivul pentru care am vrut sa stiti ca urmaresc cu deosebit interes aparitiile dumneavoastra la tv.si citesc articole publicate . Cred cu tarie in profesionalismul si seriozitatea analizelor pe care le feceti,de aceea eu va multumesc pentru posibilitatea oferita de a intelege unele fenomene ec si sociale…DINCOLO DE TOATE TIMPENIILE CARE SE DEBITEAZA LA LIBER

 • 24

  “Imi cer scuze”???

  Adica cereti scuze de la propria persoana?

  Forma corecta este: “Va cer scuze”. Sau “Va prezint scuzele mele”.

  E destul de neplacut cand un comunicator public nu cunoaste regulile elementare ale limbii materne.

  Dana
  2015-03-27 07:58:34 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  Si Postelnicu a spus acelasi lucru, dar cu mult mai putine cuvinte.

 • 26

  DOMNULE PROFESOR Cosea,
  Imi pare rau ca trebuie sa va aduc o critica severa la sustinerile d-voastra privind economia si mai ales rolul institutiilor statului.
  In rezumat va atrag atentia ca DNA-ul trebuie sa prinda hotii si Guvernul trebuie sa gestioneze economia.Nu se poate ca juristii si procurorii sa se apuce, dupa ce au prins hotii, sa gestioneze economia si sa recupereze sumele furate de hoti.
  Daca mai aveti asemenea sustineri, pentru care va cereti scuze, este momentul sa nu mai zapaciti “poporul “cu televizorul.Cei care nu se pricep la economie s-ar putea sa va creada si sa inceapa sa restructureze institutiile statului.Poate le da prin cap unora ca trebuie desfiintate :P arlamentul,Guvernul,ANAF-ul,etc.si sa ramana numai DNA-ul la putere.Ce reducere de personal.Este bine sa ne lasati si sa plecati in pensie.

  Gheorghe
  2015-03-27 12:30:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 27

  Aveti perfecta dreptate domnule profesor.!! Imi cer eu iertare de la dumneavoastra pentru limbajul folosit de anumite persoane care au tinut sa-si spuna parerea. Noi ,o anumita parte a societatii romanesti,va apreciem enorm si asteptam punctul dumneavoastra de vedere cu total interes .

  chifu laura
  2015-03-27 15:50:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 28

  Urgent operatori online, in cea mai noua
  activitate! Castiguri substantiale, 300 de dolari lunar, acordate garantat!
  Timpul de lucru este de 3 ore pe zi! Aici avem cele mai serioase oportunitati!
  Special pentru toate localitatile tarii! Cereti mai multe detalii la adresa de
  email: stetcogabriela95@gmail.com

  GABI
  2015-03-27 18:56:29 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  romanii au inteles care este puterea lor daca ies la vot!
  si de aceea romanii vor iesi din nou la vot cu prima ocazie!
  psd a pierdut partida pe termen lung! sa reabiliteze ponta penitenciarele, va fi aglomeratie mare din mafia politica corupta!

  DNA daca intra in primul birou al mafiotilor guvernamentali sau locali si se uita cu atentie in jur, are un nou client! toti au furat si mai fura!

  yehudy
  2015-03-27 19:49:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  Dom’ Profesor,ai reusit: Mult si prost. Mult si inutil.

  Nici DNA, nici UE,nimeni nu va refoma nimic in economie si mai nimic in restul vietii romanilor. Asta pentru ca nimeni nui doreste cu adevarat asa ceva. In plus sunt unii care habar nu au ce vor cu adevarat, traind in confuzie.
  Ma uitam la niste stiri si vedeam niste ametiti care manifestau pt. ca nu le era pe plac votul parlamentarilor. Zici ei ca nu-i normal, chiar daca ar fi legal. Acum mai acuza ca nu stiu ce prevedere dintr-un regulament nu ar fi constitutionala.
  Bieti imbecili.
  Ei nu manifesta pentru modificarea Constitutiei si regulamentului. Nu. Ei sunt ofticati de cum se voteaza.
  De parca parlamentarii aia (cu siguranta puslamale multi dintre ei) le promisesera ceva in acest sens.

  Vin la mine 2 tineri medici, la vreo 35 ani, ca ar vrea sa lucreze si ei in spitale britanice. Aflu unde ar fi “gauri” si ii indrum. Totodata ii avertizez ca daca nu stiu carte si nu fac dovada atat practic dar si prin diplome, ca au abilitati nu sunt acceptati. Le spun ca mai usor ar putea fi angajati ca asistenti. Refuza cu dispret. La evaluare se fac de cacao si pleaca nervosi. Dupa vreo zece zile vin lihniti de foame ca vor sa fie asistenti. Le aranjez. Si britanicii au f. multi corupti. Ei, ratatii astia incep sa-i injure pe parlamentari. Ii intreb daca au votat psd-ul. Fereasca Domnul, zic ei. Pai atunci, de ce nu ii injurati pe aia de i-ati votat? Cica, aia nu au fost alesi. Asadar, este simplu. Cei care au votat cu astia , sunt multumiti si nu ii injura.
  Tampitilor mei le sare tandara: Daia o merge prost Romania pt. ca alegirile le castiga unii ca cei de la putere. Nu m-am rabdat si le-am taiat-o: Ba ratatilor, se traieste prost datorita lipsei de educatie si intruire. Uitati-va cine sunteti cu adevarat in lumea asta. Sunteti profesional, nu mai vorbesc sub aspectul culturii generale, cu mult sub nivelul celor cu scoala facuta sub un regim condus de un cizmar. O generatie de imbecili cu fumuri.
  Va place romani, dar din cauza asta se traieste prost. Generatiile tinere sunt mai numeroase. Daca ele ar vota ceva serios, serios s-ar trai si in Romania..

  sorel jr
  2015-03-27 22:29:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  Cel mai moale mă bucură că klaus johannis werner inocentus şi co ko ne scapă pe noi de corupţi.

  kjwi şi coko beetlejuice
  2015-03-28 00:41:49 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  gresit. ei se scapa pe ei , noi ne scapam pe noi si la urma ei se scapa pe noi si invers. e o situatie de rahat dar macar e de dreapta si euroatlantida. coko e xena kjwi e conan filmul e gretos de prost dar mai exista imbecili care aplauda

  rahat cu perje
  2015-03-28 00:56:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  sorel tu esti ori prost ori sluga. nu conteaza ce votezi conteaza cine numara si cine pe cine pune pe lista electorala

  tata lu sorel
  2015-03-28 01:02:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  Tovarăşe coşea, cu tot respectul, sunteteţi un comunist împuţit, d’ a lu’ meleşcanu!

  Alan Ritzi
  2015-03-28 02:01:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  Respect

  Adrian
  2015-03-28 10:16:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  @ Jan

  Adrian
  2015-03-28 10:18:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  am indraznit si eu sa pun niste ganduri pe acest suport si constat cu regret ca au fost respinse.revin,dar tot pe scurt. pentru profesorul cosea, un mare economist, am redactat acele intrebari si nedumeriri, deoarece sunt simple si constituie fundamentul dezvoltarii oricarei societati. deci, mai intreb odata: daca lipseste fundatia se poate construi ceva?
  M.I.R.

  Mos Ioan Roata
  2015-03-28 10:30:30 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 38

  @sorel jr: Stimate publicator…
  Avand in vedere limbajul d.voastra ,vorbind despre calitatea de “mentor“`pentru tineri colegi de breasla;
  eu va aduc aminte ca sistemul de invatamant care ,nu numai ca“ asimileaza“ tineri in cadrul institutiilor ,mai mult,
  ii “fereste“ de o practica in cadrul formatiunilor cu caracter social,medical,ori a celor economice puse in mana unor leaderi (notiune pentru conducatori,manageri,patronat),care au “aplicat“ privatizari la locuri caldute,inclusiv in Parlament..evident un simbol al puterii institutionale si cetatenesti,
  Dl.Cosea,atinge cu mare responsabilitate acest subiect ,atat ca didact la masa marilor economisti ,care au dorit si si-au oferit aportul pentru crearea unor institutii stiintifice economice ,in sprijinul continuarii reformei..

  siriona
  2015-03-28 10:35:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 39

  Cosea Mircea: E cam prea mult, dupa cate ai inhatat si primit pan-acum, sa-ti mai ceri si scuze. Le vrei si pe astea pe gratis, nu? Poate si ceva “reparatii”, nu? Victimizam un pic si-ndesam la botic, nu?

  samsy baoad
  2015-03-28 10:48:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 40

  @Mos Ioan Roata: Sigur ca da si istoria a demonstrat-o de nenumarate ori. Nu-ti trebuie nici-o fundatie ori fundament cand n-ai alt tel decat sa induci in eroare. Ai nevoie doar de papagal si de papagali creduli. Dumnezeu a lasat gramezi de inteligente lacunare capabile a prelua si insusi, fara prea multe indoieli, in special acest gen de idei, pe unele facandu-le ideologii. Ghici, cui ii folosesc chestiile astea?

  samsy baoad
  2015-03-28 11:12:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 41

  In 1990 mi-ai luat 100lei. Pentru ce? Oare pentru asta:
  blog.webphoto.r../

  Descultul
  2015-03-28 11:44:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 42

  @ThinkAgainRO: In conditiile in care 90% din economia Romaniei a fost devalizata si distrusa de PSD, nu inteleg de ce unii ca tine asteapta sa vada la puscarie membri PDL si pe Basescu …
  Daca nu era Basescu azi eram mai rau ca Grecia si n-ai fi vazut pe nimeni arestat. Probabil ca esti vreun bugetar ofuscat de taierile din salariile si sporurile nesimtite daruite cu gratie de PSD si “laberalul” Tariceanu…
  PDL-stii au fost mici copii pe linga alde Nastase, Hrebe, Miky Spaga & Co care au distrus si vindut Romania bucata cu bucata…inclusiv cu resursele subsolului…
  Asa ca, mai intai cugeta si apoi vorbeste…
  Uita-te numai la Ponta, monument de infatuare si incompetenta ce pagube de sute de milioane de euro a facut tarii de cind de PM…
  Pe asta nu-l vrei la puscarie ??

  Vigilante
  2015-03-28 19:27:45 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 43

  @bob: Daca puneam poza lui OBAMA argumentele mele erau solide…iti dai seama in ce hal esti?

 • 44

  @eul: Ideea era ca DNA este bratul cu catusele al USA…si ca bagand lapsucarie pe toti ramane economia romaneasca fara capitalul romanesc…..asta era ideea de baza a lui COSEA…iar eu i-am replicat ca pot sa fac americanii ce vor atat timp cat UDREA si BASESCU ppleaca la puscarie

 • 45

  @Gheorghe: Spuneti mari tampenii, domnule, in primul rand, habar nu aveti economie si nici cine e domnul profesor Cosea!! Va fac o favoare si va spun eu: e un mare profesor, de valoare, care ii baga in buzunar pe multi in domeniu si in niciun caz nu aveti dreptul sa va adresati asa, ca nu v-ati tras de sireturi!! Avem nevoie de oameni cu experienta si cultura dumnealui, nu e in niciun caz de ignorat sau de contestat, stie bine ce spune!!! Si, daca nu ati inteles, chestia cu cerutul de scuze era..ironica!!

  LILISOR
  2015-03-29 00:33:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 46

  Sriona, nu m-am declarat sau considerat mentor al acestor tampitei. Nu imi alaturam niste nulitati profesionale.Limbajul folosit este absolut potrivit. Ii caracterizeaza perfect. Cine se face vinvat (sau ce) de starea acestor nefericiti chiar nu ma mai intereseaza. Dar cu siguranta orice individ cinstit vede ca ei sunt vinovati si parintii lor.

  Istetule, de-ti zici “tata lui sorel”! Ai probleme de logica. Da pe nemtalaul asta cine l-a “numarat”?
  Despre prostie, cred ca ar fi bine sa te analizezi. Dar la nivelul tau de “inteligenta” cu siguranta nu vei observa cat de prostanac esti.

  sorel jr
  2015-03-29 17:48:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 47

  Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.
  Conditii necesare :
  - calculator + internet , cunostiinte minime de operare.
  Fiecare isi stabileste programul sau de lucru.
  Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
  Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.Se ofera contract !
  Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
  Daca esti interesat trimite un mail la adresa:saiocioanaliliana@yahoo.com cu subiectul “detalii”.

 • 48

  pe nemtalau l-a numarat cine l-a pus pe lista, asa cum e normal prostule. Esti cumva de-ai lui Tisminyetsky de te agiti asa ?
  Cat de prost sa fii sa mai umbli in ziua de azi cu votarea in gura ?!

  tactu
  2015-03-29 23:07:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 49

  In primul rand, multumim pentru articol, ceva interesant de citit. In al 2-lea rand, am stat si am citit fiecare comentariu in parte.
  Concluzii: Suntem comunisti, Basescu este dracu si faptul ca nu putem sa argumentam decat daca injuram.
  Meritam situatia in care suntem; noi suntem romani doar cand joaca Halep, Steaua si echipa nationala. In rest.. ne credem destepti si frumosi si suntem vai de mama noastra.
  Mai bine n-am mai comenta atat cand noi (cei de peste 45 de ani) i-am condamnat pe copii din ziua de astazi la o viata fara viitor…

  Mihai
  2015-04-06 22:55:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 50

  Nu domnule Cosea nu ati gresit cu nimic.Am urmarit emisiunea si cred ca interlocutorul (Basescu )va datoreaza mii de scuze public.

  Maria Urban
  2015-05-14 10:38:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 51

  b24gUmVkc2tpbnMgYW5kIEF0bGFudGEgRmFsY29ucy48L3A+PHA+Q292ZW50cnkgZ3JhZHVhdGUg tn pas cher Lopez, who also wrote letters to a federal judge and pleaded for his execution to move forward, said a Supreme Court reprieve would be “disappointing.” s tn pas cher
  Great when you think over the decades the MILLIONS never paid in Council arrears and Council Tax it beggars belief. Nearly always the same, workshy feckless scroungers, timer and time again and non rent payers. The mug WORKING Taxpayer as usual foots the Bill for these non paying lot. tn pas cher Dwyer has been a county supervisor for 20 years and board chairman, a position elected by his peers, for the last 18. Brandtjen painted herself as the more conservative alternative with business experience – she and her husband own an advertising agency – compared to Dwyer, whom she labeled a career politician.
  UNC Health Care, Rex Healthcare, the Durham Bulls and the Kay Yow Cancer Fund are teaming up for the 鈥淔ield of Hope鈥?Durham Bulls game on Saturday. Fans are invited to purchase special 鈥淔ield of Hope鈥?tickets for $12.99, with $5 of each ticket sold benefiting the Kay Yow Cancer Fund. Tickets can be purchased at using the promo code 鈥淧LAY4KAY.鈥?The first 1,000 fans to present their 鈥淔ield of Hope鈥?ticket at the UNC-Rex Healthcare tables along the outfield concourse of the Durham Bulls Athletic Park on game day will receive a free gift. The Bulls also will recognize survivors during the game and Rex鈥檚 Mobile Mammography Unit will be on-site. joffreyfaroux.f../ Update an old garage door o escarpins louboutin
  Durham will also have to adapt to handling the sort of pace and bounce they experienced from Olly Stone at Northampton on Saturday as they can expect more of the same from the Overton twins, Craig and Jamie. nike tn pas cher france Vagabond, 1122 N. Edison St., is finishing the conversion of an Airstream trailer into a bar on its seven-table outdoor patio, but guests have already been filling the space in nice weather to order the restaurant’s tacos and more. An enclosed patio is open year-round.
  h IGhpdHMgYW5kIHN0cnVjayBvdXQgZm91ciB0aHJvdWdoIHNpeCBpbm5pbmdzIHRvIGVhcm4gdGhl nike tn pas cher Read this article in: – IRIN’s Top picks: Effective altruism, humanitarian complicity and Boko HaramSHAREPhoto: Thousands in Cameroon have fled Boko HaramDUBAI, 24 July 2015 (IRIN) – Welcome to IRIN’s reading list. Every week our global network of specialist correspondents share their top picks of recent must-read research, interviews, reports, blogs and in-depth articles to help you keep on top of global crises. We also highlight key upcoming conferences, book releases and policy debates. chaussure louboutin pas cher
  THIS year marks the 100th anniversary of the first Women’s Institute meeting, which was held in a garden shed on the Welsh island of Anglesey. Lucy Worsley looks at the part the WI played in keeping the home fires burning during two World Wars, and discovers how the famous naked calendar by North Yorkshire’s Rylstone Women’s Institute, which has inspired a book, a film and a musical, and a new wave of feminist WIs have drawn in a new generation of members. chaussure louboutin pas cher Steve Wencel has been selling cars forfor twenty-five years. 鈥淚 applied for the job while my car was in for service. I loved the way Zimbrick did business, and I鈥檝e been here since,鈥?he says. cheapnfljerseys../
  However, the fund soon ran into trouble. It lost billions in derivatives trades made through Goldman Sachs, Soci茅t茅 G茅n茅rale and others when the markets crashed in 2008 鈥?the LIA is suing the two banks for hundreds of millions of pounds in cases set to be heard next year 鈥?and the fund was increasingly used as a vehicle for Gaddafi鈥檚 own interests. For example, in 2009, Gaddafi was appointed chairman of the African Union and a source reveals he agreed deals with various parties at the time 鈥渙n pieces of paper or via handshakes, for which the LIA coughed up鈥? nike pas cher County councillor Clare Wood, executive member in adult social care, said: 鈥淲e were very keen to support Dementia Friends when the campaign was launched in the spring. k escarpins louboutin
  Group B results: Blue Bell B 3 Queen鈥檚 Head B 5; Coach Horses 4 Three Tuns Inn 4; Queen鈥檚 Head A 6 Smallways Inn 2; Royal Oak 5 Blue Bell A 3. louboutin pas cher The Circle-Inspector told
  Daniel Bice can be contacted by phone at (414) 223-5468 or by e-mail at . louboutin pas cher “More and more domestic violence cases are entering the formal justice sector each year, but overall our research shows that a lot of cases are still being sent back to communities,” said Todd Wassel, director of safety and at TAF in Timor-Leste. “What we think is happening in most of the cases is that the police are present, and providing conditions for community-led mediation and dispute resolution to take place.”
  , Journal Sentinel Inc. All rights reserved. louboutin REVEL IN RATTAN
  The PMI is a preliminary reading on the nation’s manufacturing activity, with 50 demarcating expansion from contraction. chaussure nike tn pas cher Authorities say the boy wasn t from Norwood and was visiting a relative with his parents.
  b 鈥淚 am, though, pleased that we are in the play-offs. We have had games in hand and been slightly below it. It鈥檚 nice to be in there now. Our objective at the start of the season was a good run in the FA Trophy and to get in the play-offs would be a successful season. tn pas cher Beverly Dunaway, court clerk for Henderson County, said he’s a resident of Lexington, Tenn., which is in the western part of the state between Nashville and Memphis. He was released on $5,000 bond.
  This may not prevent the breach itself, but it means hackers would only be able to obtain useless, garbled information. tn pas cher Obama said in a speech to the American University in Washington last week, every nation in the world that has commented publicly, with the exception of the Israeli government, has expressed support. v chaussure louboutin
  Collingwood was also pleased with MacLeod, who he has helped to coach for Scotland. tn pas cher There was a hell of a lot more passing than I thought there was going to be, third-place Graham Rahal said. I think the cars were pretty even. The Honda was pretty competitive today.
  y ZSBzdHVkaW8gdGVsZXByb21wdGVycy4gV2h5IG5vdCBob29rIHRoZSBjbG9zZWQgY2FwdGlvbmlu pourmetz.fr../ A positive frame of mind will help lift the sense of anxiety when it comes to returning to work, says social and emotional intelligence coach Gai O’Dwyer. j
  There were also walking floats, vintage vehicles, fire engines, pupils from local schools and nurseries and much more. air max 90 pas cher Today I’m making a Middle Eastern spiced tuna kebab flanked by sweet dates stuffed with quick-pickled turnips, marinated eggplant and briny olives. tn pas cher
  An August 6, 1945, photo taken shortly after the first atomic bomb ever used in warfare was dropped over Hiroshima. Photo: AP air max 90 pas cher Cultural resistance from Nigerian refugees a air max pas cher
  dwilliams387 wrote鈥?louboutin pas cher Citing unidentified defense industry sources, Vedomosti said theDefense Ministry will sign a100 billion ruble ($1.5 billion) contract for48 brand new Su-35 fighters, which will keep Sukhoi’s production lines busy forseveral years thelargest Russian fighter contract since 2012.
  In a statement, the company said it is “significantly investing in … restaurants to create an exciting new environment and improve the customer experience.” louboutin There’s much to admire in all this right up to the poignantly underplayed ending but I spent a lot of time wishing that Caton had had the chance to offset some of the seriousness with a bit more of the bracingly sardonic humour that animates the opening scene. b louboutin pas cher
  Demichelis also played at Bayern Munich between 2003 and 2010, a time during which the now-European champions failed to progress beyond the quarter-finals of any continental competition. louboutin homme pas cher Unbelievers by Vampire Weekend

 • 52

  Back strap is not very good quality in general, the price a little high! Or praise it! Back to catch it on foot tall, good seller to several layers of newspaper, Express is also pretty good backs, leather good, innovative style, logistics is to force, I like carrying pretty good, is not it my skin Look out, color is also good for the summer back shell bag is very beautiful, genuine not to say, workmanship, friends say good. Had to buy black, but out of stock. Bags darker color than the picture kind of. Originally thought it was a small point! The results beat big! Good quality! To reclaim it! Love it! I like the big bag.
  burberry store valley fair experimentelle-../

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!