RSS Feed

În apărarea ejaculatului Vanghelie. Know haos, marca Roberta Anastase

vezi toate articolele de
02 Jul 2011 la 12:10 un comentariu 1859 vizualizari.

Conform ”Adevărul”, membrii PDL primesc prin e-mail ”recomandări” din partea Robertei Anastase legate de temele și mesajele pe care ar trebui să le transmită prin mass-media. Nimic senzațional ori ieșit din comun până în acest moment. Orice organizație, politică sau non-politică, are o strategie de comunicare căreia ar trebui să i se conformeze membrii (că asta e ”bine” sau ”rău” e o altă discuție).

Ce e interesant e însă conținutul (ideile) acestor teme și mesaje. Din partea unui partid aflat la guvernare te-ai aștepta ca mesajele să se refere la propriile politici și intenții. Să fie legate de necesitatea modificării Constituției (cu argumente în acest sens), a reorganizrării teritoriale, statutului minorităților (pentru a numi doar câteva teme aflate, teoretic, pe agenda politică actuală).

Ei bine, nu. Mesajele se referă la modul în care trebuie să i se răspundă reprezentanților Rusiei pentru declarațiile făcute la adresa afirmațiilor președintelui Traian Băsescu, ori despre cum să se bage zânzanie în Opoziție (minimalizându-l pe Antonescu în raport cu Ponta, ori acuzându-l pe liderul social-democrat de abuz în cazul îndepărtării de la conducerea organizației București a lui Marian Vanghelie).

Ce e trist în această corespondență de partid e faptul că relevă (confirmă mai exact) că PDL nu e interesat de problemele guvernării, ci de păstrarea puterii. Și că nu-și construiesc strategia electorală bazându-se pe măsurile luate, ci pe diversiuni demagogice. Asta nu e know-how în domeniul comunicării, ci, mai degrabă, citându-l pe ”ejaculatul” Vanghelie, în apărarea căruia sar cei de la PDL, know-haos. Mai mult, transmiterea și promovarea unor mesaje conflictuale reprezintă și o atitudine iresponsabilă. La adresa românilor și României. Dar nu e acesta un lucru de care să-i pese Robertei Anastase și colegilor ei de partid.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

1 comment

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!