RSS Feed

KK-Maka, chupacabra, războiul climatronic, acid pe frunza lui Udrea. Și varză pentru Videanu

vezi toate articolele de
05 Aug 2010 la 21:54 23 comentarii 1763 vizualizari.

Buna-seara si bine v-am găsit, dragi prieteni, la revista presei românești și de pretutindeni.

În România s-a lansat KK-Maka, imnul românesc al crizei, care parodiază imnul Campionatului Mondial de fotbal. Aș fi vrut să spun că e o producție ”marca Divertis”. Dar nu e. Are dreptate Costi, ăsta nu e haz de necaz. E pur și simplu o platitudine.

Dar nu e vina a ceea ce a mai rămas din Divertis. Pur și simplu, divertișii nu mai pot ține ritmul cu viața de zi cu zi, care îi bate pe puncte la capitolul umor. În timp ce noi ne plângem că aproape jumătate dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului, 10% dintre ruși pun pe seama americanilor toate relele care li se întâmplă. Drept pentru care sunt convinși că efectele exloziilor solare asupra țării lor (canicula exasperantă și incendiile) sunt produse, de fapt, de armele climatronice americane.

Asta în timp ce vecinii lor (și ai noștri) ucrainieni afirmă că au vânat cu furca o chupacabra. Cercetătorii susțin că ar fi vorba de vreo mutație ori un hibrid, dar ”vânătorii” nu se lasă bătuți. Ei zic că ceea ce arată ca o vulpe fără păr țopăia prin fața lor precum un cangur. Iar la autopsie s-a dovedit că se hrănea cu dude. Cum ar fi putut să țopăie miticul animal mâncător de capre din Puerto Rico până în Ucraina rămâne, însă, un mister. Cu atât mai mult cu cât dude nu găsea la tot pasul în această migrație neobișnuită.

În acest timp, britanicii de la ”The Economist” n-au altceva mai bun de făcut decât să analizeze acid frunza Elenei Udrea din brandul turistic al României. Nu mai dezvolt subiectul. Cu siguranță, de vină sunt tot mogulii presei românești ;) .

Închei tot cu o ”știre” din România. Lui Videanu i s-a oferit în direct, la Realitatea TV, o varză. Asta pentru că, anterior, mărturisise că în adolescență și-a ajutat părinții la munca pământului, la Videle. Păi dacă e așa, țin să vă anunț că în copilărie și eu i-am ajutat pe bunici, la țară. Atât pe câmp, cât și prin gospodărie. Mâine merg la televiziune. Vă aștept cu un sac de cartofi, 5-6 verze,5 kilograme de roșii, 2 kilograme de ardei,  un cofraj de ouă și jumătate de porc tranșat (se acceptă și mezeluri gata fabricate). Exclus dude. Nu vreau să-mi cadă părul și să ajung să țopăi precum un cangur și să mă vâneze ucrainienii cu furca.

Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc o seară cât mai plăcută în continuare. Departe de erupțiile solare.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!