RSS Feed

Mircea Badea Scaparici, iar ai ramas fara sclipici

vezi toate articolele de
16 Feb 2010 la 23:26 222 comentarii 5456 vizualizari.

No, mă puse ăl cu coadă să văd și eu ce treabă are Dragoș cu Mircea Badea ăla de-i face așa reclamă pe VoxPublica. Și, deși o trecut ceva vreme de când materialu-i sus, ca tot ardeleanu odihnit, numa amu ce mi-am făcut vreme să-l citesc.

Și așa am aflat că Mircea Badea îi unul care s-o lăudat pe la televizor că ce mare e el în parcare și câți cititori are el pe blog, doar că socoteala lui de pe trafic.ro nu se potrivea cu socoteala de pe SATI. De parcă ar fi singurele lucruri ce nu se potrivesc în țara asta.

Și așa, mai pe îndelete, mi-am amintit și de unde îl știu pe nea Badea ăsta. Prin 2003 era unul de i se spunea Scăpărici, care după ce o dat binețe o vreme pe la televizor o vrut să se facă mogulul giufelor la Gherla (pentru ăi care nu-s din Ardeal, giufele îs alea cărora pe Dâmbovița li se spune chibrituri), dar nu i-o ieșit afacerea, că pe la Cluj afacerile se fac un pic altfel decât pe la București. Că dacă știi să dai din fleancă nu-i de ajuns pentru a pune un cap la cui… ăăă, la giufă.

Și de atunci Scăpărici io rămas numele, chiar dacă s-o întors la Capitală, cu aripioarele arse, să se pună iară pe dat din gură la televizor.

Și acolo s-o luat de Boc-ul nost, da nu io fost de bine nici de data asta, c-o ajuns gol în Piața Victoriei să se minuneze ghiolbanii și să strige Mărie la Ion să închidă naibii televizorul, să nu se sparie copiii de ăl cu pene în fund.

Și de parcă nu io fost deajunsu că o pătimit-o de două ori cu clujenii, i-o mai trebuit o dată. De parcă n-ar ști că suntem vreo cinci de pe la Cluj (ori școliți pe la Cluj) care scriem pe VoxPublica. Și dacă io răspuns omul cumsecade, cu cifrele și datele de pe trafic.ro și SATI, el tot nu se lasă, și iară se bagă în seamă pe blog.

”Poate ca am fata de prost, dar daca as incepe sa cred ca proforma asta, sau platforma, cum i-o zice, traieste din ce produce, fara sa apeleze la sustinerea jucausa si amuzata a lui Vantu, ar insemna ca seman cu Radu Moraru, sau, la fel de rau, cu Mircea Marean. Aoleu!!!!! Cosmin Alexandru ?!?!?!?!”, scrie nea Badea pe acolo.

Măi nea Badea Scăpărici, să-ți spun un secret: dacă ai față de prost, asta nu înseamnă că nu ești prost. Că musca de proastă ce îi se bagă-n zăr. La fel și scăpăricii. Că sclipiciul nu-ți lipsește doar de pe pene, ci și de pe minte. Dacă tu te-ai ars când te-ai apucat de afaceri, asta nu înseamnă că alții nu se pot descurca pe propriile picioare. Și platforma asta trăiește numa din ce produce. Iar de nu produce s-o închide. Deși nu cred că ți-om face bucuria asta prea curând.

Și știi de ce? Uite-așa, de-a naibii, pentru că n-ai tu noroc când te pui cu ardelenii. Până una alta însă, cât mai suntem încă în viață, o dedicație specială pentru Scăpărici.

P.S. Nu vă fie cu supărare că i-am dedicat textul ăsta cu Scăpărici. Dar printre atâtea știri și comentarii despre ăi din PSD, mi s-o acrit și, cum spuneam, mă puse ăl cu coadă să citesc textul lui Dragoș și pe ăl al lui Scăpărici.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!