RSS Feed

Modelele Coaliției pentru Familie: nu doar Siria, ci și Malaezia, și Rusia

vezi toate articolele de
16 Mar la 21:41 comenteaza acum 805 vizualizari.

Despre Coaliția pentru Familie, inițiativa care ȋși propune să interzică ȋn Romȃnia căsătoriile gay, s-a tot vorbit ȋn ultima vreme, mai ales ȋn urma celor 3 milioane de semnături strȃnse pentru a modifica Constituția. E important să aflăm cine sunt acești oameni și ce vor, ce model de societate ne propun de fapt.

Săptămȃna trecută, Coaliția pentru Familie a postat un material în care promova regimul dictatorial al lui Bashar al-Assad, responsabil pentru uciderea a sute de mii de civili, dar și pentru milioanele de refugiați sirieni.

Săptămȃna asta, Coliția pentru Familie revine cu un alt material de propagandă, de data asta ȋn favoarea Malaeziei și a Rusiei lui Putin, țări ȋn care Drepturile Omului sunt ȋncălcate ȋn mod frecvent. Remarcați vă rog, pe lȃngă dorința evidentă de a cenzura desenele animate, admirația pentru modelele sociale din Malaezia și Rusia:

Postarea a fost ștearsă ȋntre timp, dar ne rămȃne un screenshot.
Mai jos aveți și harta Indexului de Risc al Drepturilor Omului din anul 2016, Q4 – Malaezia este ȋn portocaliu (cu risc ridicat), iar Siria și Rusia ȋn roșu (cu risc extrem de ridicat).

Siria, Malaezia și Rusia, astea par să fie modelele Coaliției pentru Familie; ȋn direcția asta vor să ne ducă. Să ținem minte deci cine vrea să modifice Constituția, și să ținem cont de asta.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Andrei Panţu a studiat filozofie şi literatură în Berlin, la  European College of Liberal Arts (2004-2005), şi este absolvent în ştiinţe politice şi relaţii internaţionale al American University in Bulgaria (2008). În 2010obţine diploma de filozofie politică de la Universitatea din Leiden.
» citeste biografia

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!