RSS Feed

Monica Macovei, ai pierdut ocazia să le dai la loc comanda procurorilor care i-au făcut dosar de complicitate cu infractorul chirurgului Brădişteanu

vezi toate articolele de
19 Aug 2013 la 00:36 127 comentarii 2580 vizualizari.

Ce roman foileton ar ieşi din păruiala principială dintre Traian Băsescu, susţinut de comilitonii lui, şi Victor Ponta, cu ai săi, pe tema răposatului rege Cioabă al romilor! Sîntem în plin Dostoievski! (Vezi Fraţii Karamazov, şi o leacă din Idiotul. )

Băsescu i-a telefonat doctorului Şerban Brădişteanu, să-l ajute în Turcia pe Florin Cioabă. Iar Brădişteanu s-a dus imediat, deşi Cioabă nu era pacientul său. Pentru cei care au uitat şi pentru cei care se fac că uită, Brădişteanu e una şi aceeaşi persoană cu doctorul căruia nişte procurori i-au făcut dosar penal de complicitate cu infractorul,  fiindcă a avut suspect de multă grijă de Adrian Năstase, după ce fostul premier a încercat să se sinucidă.

Cea care a dat ideea procurorilor, Monica Macovei, susţinătoarea lui Traian Băsescu, tace acum, deşi ar fi normal să-şi dea în public cu palma peste gură după porcăria sinistră care a făcut-o să afirme, fără să se priceapă la medicină, că doctorul Brădişteanu ar fi fost complice cu infractorul Adrian Năstase, ajutîndu-l să mai stea cîteva zile în spital după încercarea lui de sinucidere.

Dacă fosta procuroare care i-a contestat priceperea medicală lui Brădişteanu, cînd cu Năstase, ar avea niscai omenie în sufleţelul ei, ar trebui ca acum, dacă tot îi suflă în spate lui Băsescu, să-i ceară scuze doctorului, care a avut dreptate cu diagnosticul pe care i l-a dat lui Cioabă.

Sau, ca una care s-a făcut că se pricepe la medicină şi l-a diagnosticat pe Brădişteanu ca medic pe care nu te poţi bizui, să-i fi spus lui Traian Băsescu că a apelat la cine nu trebuia.

Monica tace, iar beneficiarul acuzaţiilor ei împotriva doctorului Brădişteanu se face că uită de murdăriile debitate de fosta procuroare Macovei la adresa competenţei chirurgului.

Nu zic, ca Victor Ponta, că Băsescu a fost nesimţit adresîndu-i-se lui Brădişteanu, să vadă ce-i cu inima lui Cioabă, după ce l-a luat Parchetul la întrebări la îndrumarea Monică Macovei. Dar dacă Băsescu i-a telefonat lui Brădişteanu, normal ar fi fost s-o sune mai întîi pe Monica Macovei ca s-o roage să-i prezinte scuze chirurgului pentru dosarul politic care i-a fost pus la cale.

Nu spun că doctorul Brădişteanu e un înger, dar profesional, la concurenţă cu medicii unuia dintre cele mai bine cotate spitale din Europa, el l-a diagnosticat corect pe Florin Cioabă, aşa că măcar pentru acest motiv procurorii care s-au luat după mintea Monicăi Macovei ar trebui să facă uitat dosarul în care l-au acuzat pe chirurg de complicitate cu infractorul. Dacă nu din probitate profesională, măcar din omeneasca temere că, dacă păţesc ceva, vreo urgenţă, n-o să aibă cine să-i opereze fiindcă i-au făcut pe plac Monicăi Macovei. Care Monica Macovei, să fie sănătoasă, dar are şi ea o vîrstă şi la un caz de Doamne, fereşte, n-o operează Traian Băsescu.

P.S. Procurorii care se ţin acum de capul doctorului Brădişteanu, inclusiv fosta procuroare Monica Macovei, şi-au dobîndit competenţele medicale pe vremea cînd femeile bănuite că-şi făceau avorturi şi ajungeau la spital erau interogate împreună cu medicii de procurorii lui Ceauşescu?

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

127 comments
 • 1

  Laser frate. Decat care este un articol cine trebuie cititi de toate.

  PDan
  2013-08-19 06:40:37 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  Bradisteanu e cardiolog, parca. Poate ne explicați cum aceasta specialitate a fost relevanta in cazul lui Bombonel.

  Silviu
  2013-08-19 07:30:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  “pe tema răposatului regelui Cioabă” – o fi “raposatului reginei Cioaba”

  misHu
  2013-08-19 07:41:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  @Teodorescu, Basescu l-a rugat personal, nu oficial pe Bradisteanu “daca vrea si daca poate” sa se duca in Turcia. Nastase a fost favorizat de Bradisteanu acum un an. Va rog sa cautati inregistrarile video din emisiunile de stiri unde Bradisteanu povestea cum traiectoria glontului era din gat pana in umar ca mai apoi sa iasa Nastase pe picioarele lui din spital…Hai sa nu mai vorbim despre ce nu cunoastem. de exemplu dvs vorbiti si despre medicina si despre drept in articolul de mai sus si sunteti pe langa in ambele domenii.

 • 5

  Un gunoi de articol. bleah.

 • 6

  Da’ de ce nu a refuzat sa plece in Turcia Mare Bradisteanu?! Putea sa zica pas criminalului care se intoarce la locul faptei. Nu a zis, s-a conformat rugamintii, se vede treaba ca nu a fost domn doctor prea deranjat.
  Dar cine a fost deranjat la stomac, in afara de deranjatul de serviciu – domnul Teo ? Pai , smecherul de serviciu al tarii, ati ghicit , Victor Ponta. Oare de ce? Pai sa ne gandim cum a ajuns Nastase la Bradisteanu in seara cu pricina. A dat ordin Rus. Dar lui Rus cine i-a dat ordin, a?
  Asta sa ne spuna domn’ Teo (nu sa ne frece mintea cu Macovei). Si sa ne mai spuna daca a vazut adanca rana de la gatul lui Bombonel.

  Mircea_
  2013-08-19 07:55:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  Articol total vraiste, facut cu picioarele sau cu o ura ce intuneca mintea si n-o mai lasa sa judece logic.
  Caci:

  1º O tara intreaga a vazut ca Adita a facut bubitza la gat, dar a fost dus la cel mai tare spital si a incaput pe mana unui doctor de…inimi.
  Bine ca nu l-a consultat un ginecolog, ca-l gasea poate inapt de puscarie pe motiv de uter inflamat

  2º Monica Macovei nu l-a acuzat nicicum de nepricepere in tainele meseriei lui, ci pentru ca isi foloseste priceperea pentru a scapa infractori.
  Hai bre nea Teo, te faci ca uiti ca PSD-ul a facut o arta din a evada “cu ambulanta”—vezi Haissam, vezi ala de la Pitesti care lesina de cate ori lovea judecatorul cu ciocanelul si dadea sentinta.

  3º “Monica tace, iar beneficiarul acuzaţiilor ei împotriva doctorului Brădişteanu se face că uită de murdăriile debitate de fosta procuroare Macovei la adresa competenţei chirurgului.”
  Asta e cireasa de pe tort, doua minciuni dintr-o lovitura.
  De ce ar fi Basescu “beneficiarul”??
  Mintiti si cand sustineti ca Macovei l-a acuzat c-ar fi incompetent.Poti fi foarte bine un as in meserie dar sa te dai cu infractorii.
  Ati auzit de “hackers” vreodata ?

  4º Sa intelegem ca ori de cate ori procurorul Monica Macovei spune (sau va spune in viitor) ca s-a comis o infractionalitate, de vina sau beneficiarul trebuie sa fie vinovatul de serviciu–presedintele.

  Ai facut-o lata coane.

  Aranda
  2013-08-19 07:59:04 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  @ Teodorescu:
  “Sîntem în plin Dostoievski!” Cu alte cuvinte, tot Tomac este de vina asa este? Articolul trecut il jupuiati de viu, preventiv, sa nu creasca pupilul lui Basescu si sa le puna probleme lui Ponta si Antonescu, iar acum faceti referinte la scriitori rusi, dusmani ai poporului …
  “Dacă fosta procuroare care i-a contestat priceperea medicală lui Brădişteanu, cînd cu Năstase, ar avea niscai omenie în sufleţelul ei, ar trebui ca acum, dacă tot îi suflă în spate lui Băsescu, să-i ceară scuze doctorului, care a avut dreptate cu diagnosticul pe care i l-a dat lui Cioabă.”??????????
  Aveti mari probleme de logica domnule Teodorescu!!!!!
  In primul rand, Macovei n-a contestat priceperea lui Bradisteanu, ci modul cum a folosit-o si interesul cui l-a urmarit. Mai exista un proces pierdut de acesta pentru coruptie, pentru care n-a platit nimic doar din motiv de … prescriere a faptelor. Nu inseamna ca nu este un medic bun.
  Apoi, nu inteleg legatura dintr-e Nastase si Cioaba. Pentru ca a diagnosticat corect un pacient, are voie sa il fereasca de justitie pe un puscarias? Poate vreti sa imi spuneti ca nu avea de gand sa isi foloseasca toata expertiza sa in domeniul ca sa il faca scapat pe Nastase de puscarie… In cazul asta, de ce mai avem tribunale cu judecatori. Putem sa judecam infractorii cu doctori. V-am mai spus, cateodata va confundati cu nae.
  PS: Daca Videanu ar fi condamnat maine si scapat de puscarie de un medic renumit prin tot felul de smecherii medicale sunt convins ca n-ati avea aceeasi opinie ca in cazul Nastase. Sa fie doar un pic mai mult de subiectivism sau convingeri de USL-ism?

  poweraxxel
  2013-08-19 08:00:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  @ Teodorescu:
  PS2: desi practicati jurnalismul de destula vreme, faptul ca va scaldati in aceeasi oala cu politicienii a facut sa deprindeti unele din cele mai proaste obiceiuri ale lor … La fel ca multi alti jurnalisti inregimentati. Nu inteleg de ce va plangeti de partizanatul altora cu anumite tabere politice. Si dumneavoastra sunteti exact la fel. Folositi aceleasi tehnici, aceeasi ipocrizie, inconsecventa, aveti aceeasi ura si prezentati aceeasi intransigenta fata de adversarii taberei politice preferate. Pacat de cultura pe care o aveti …

  poweraxxel
  2013-08-19 08:09:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  Va place s-o faceti pe prostul?

  PS—ce necioplit si prost-crescut sunt, am uitat sa va dau binetze: PTIU

  Aranda
  2013-08-19 08:11:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  Cum era chestia cu “sa arunce cu piatra cel care…”?

  Isi aduce aminte cineva daca dl Teodorescu si-a dat vreodata peste mana, public, pt ca l-a votat de 3 ori pe TB, de ex? Si nu doar in felul acesta a sustinut, direct sau indirect, aparitia unr comportamente sau personaje pe care acum le incrimineaza cu atata inflacarare?

  Si unde va este omenia sa publicati azi un astfel de articol, in conditiile in care totusi, a murit un om? Cu alte cuvinte, da-l incolo pe Cioaba, duca-se…unde s-o duce si unde vom ajunge cu toti, buni si rai, dar cat mai traim, noi sa ne vedem de ale noastre, sa ne reglam conturi, sa ne scuipam in ceafa si sa facem in continuare pe moralistii de ceara…

  Nu sunteti doar un om ranchiunos, dle Teodorescu, stiam asta, nu ati ascuns-o vreodata; pur si simplu sunteti penibil.

  Va citesc rar articolele, nu o voi mai face vreodata, imi pierd vremea.

  Mitica
  2013-08-19 08:15:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  @ Teodorescu:
  “Dacă fosta procuroare care i-a contestat priceperea medicală lui Brădişteanu”???????
  Asta ati inteles dumneavoastra????????? Penibil!!!!!!!
  “Nu spun că doctorul Brădişteanu e un înger, dar profesional, la concurenţă cu medicii unuia dintre cele mai bine cotate spitale din Europa, el l-a diagnosticat corect pe Florin Cioabă, aşa că măcar pentru acest motiv procurorii care s-au luat după mintea Monicăi Macovei ar trebui să facă uitat dosarul în care l-au acuzat pe chirurg de complicitate cu infractorul. Dacă nu din probitate profesională, măcar din omeneasca temere că, dacă păţesc ceva, vreo urgenţă, n-o să aibă cine să-i opereze fiindcă i-au făcut pe plac Monicăi Macovei. ”
  Nu imi vine sa cred!!!!!!!! Daca asta poate scrie un om cu cultura dumneavoastra, ce pretentii sa mai avem de la unul ca nae????? Vazand ce ineptii puteti scrie, inteleg de ce Romania este unde este si nu va ajunge niciodata o “tara ca afara”. Romania are oameni destepti, care din ura si amor propriu sunt gata sa se comporte si reactioneze precum niste parliti de la marginea civilizatiei. Pe Basescu il poti critica in multe feluri si din multe motive, dar ce vad in articolul asta este penibil si hilar pentru autor …

  poweraxxel
  2013-08-19 08:19:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 13

  Mircea Beuran, PSD-ist cu acte, medicul infractorilor psd si al teroristului Haissam (tot psd-ist)

  Bradisteanu, fost senator PSD, doctor cardiolog, chemat de urgenta noaptea de acasa ca sa-i vada bubitza lui Bombonel

  Aranda
  2013-08-19 08:31:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 14

  Ietî trogloditul agramat, dă citate din mine, dar scrie “răposatului regelui Cioabă”. Ivane, davai mitralier!

  Dostoievski
  2013-08-19 08:34:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 15

  Va iert, domnule Teodorescu! Dupa ce s-a desfiintat redactia romana a Europei Libere, trebuia sa traiti si dvs. cumva. Dar e pacat!

  solomon
  2013-08-19 09:35:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 16

  Si-a pierdut mintile Teodorescu.

  oltean
  2013-08-19 10:19:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 17

  @poweraxxel: #8

  Scuza-ma, dar e o incercare complet nereusita de demontare a afirmatiilor domnului Teodorescu. Fiindca dansul are dreptate: Macovei i-a contestat priceperea profesionala. Spui tu asa:

  “In primul rand, Macovei n-a contestat priceperea lui Bradisteanu, ci modul cum a folosit-o si interesul cui l-a urmarit.”

  Pai, hai sa vedem ce declara Macovei prin iunie anul trecut. Asta declara:

  “Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (…) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”. gandul.info/sti../

  Si acum sa vedem:
  a). Din prima propozitie este pusa la indoiala priceperea profesionala a medicului.
  b). Macovei invoca apartenenta medicului la un partid aflat in componenta USL, adversar politic al regimului Basescu. Are dovezi clare, de natura medicala, formulate de o “instanta” de specialitate, care sa-i sustina afirmatiile cum ca medicul ar face favoruri unora si, doamne fereste- adaug eu, ar ajunge sa nu faca altora? Reputatia doctorului Bradisteanu contrazice toate astea. Asa reputatie nu se construieste decat in lung timp si este dovedita de rezultate.
  c). Dansa are dubii ferme la adresa diagnosticului. Asta e cel mai hilar lucru. De ce nu ne-a spus si ce diagnostic trebuia pus? Trebuia sa-si duca ideea pana la capat, daca tot s-a substituit unei instante medicale prin afirmatiile facute.
  d). Faptul ca a fost senator PSD inseamna, automat, ca pune diagnostice gresite sau cu rea intentie? Doresc sa vad si eu o contraexpertiza medicala care sa se opuna diagnosticului dat de dr. Bradisteanu si cine o semneaza. Deocamdata, din ce am cautat pe net, in afara de ceea ce spun procurorii nu am gasit nimic altceva. Or referatul procuraturii nu e expertiza medicala.
  e). Daca Macovei are dubii serioase la adresa competentei medicale a dr. Bradisteanu, de ce crezi ca Basescu nu a tinut cont de parerile doamnei, de dubiile ei, de ce a ignorat-o, practic, apeland la un medic asupra caruia ar exista nu-stiu-ce suspiciuni? Ori Basescu nu da doi bani pe opiniile lu` madam Macovei si-i face in ciuda apeland la Bradisteanu, ori Bradisteanu e chiar demn de toata increderea din punct de vedere profesional (si aici se anuleaza complet orice suspiciune!) si merita a-i fi aflata opinia medicala? Fiindca doua contradictii in acelasi loc nu au cum convietui, logic vorbind…
  f). (offtopic) Daca te/va tin “puterile”, faceti-va un bine si tabarati pe Eba si ziceti-i sa taca. Pe bune, fata asta e de un ridicol absolut.

  fist
  2013-08-19 10:32:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  Este jenanta logica unora printre care si domnul Teodorescu.
  Monica Macovei il suspecteaza pe Bradisteanu ca a dat un diagnostic incorect pentru al proteja pe Nastase si pentru a-l retine mai mult in spital deci nu are nimic deaface cu incompetenta. Esti incompetent cand pui diagnostic gresit din nestiinta.

  Costi
  2013-08-19 10:44:08 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Sa mai adaug ceva: in toata povestea asta cu Cioaba, Bradisteanu si Basescu, exista un lucru care mi se pare vrednic de toata mila (ca sa fiu elegant). Sa mai ridic un pic tonul: mi se pare jalnic.

  Faptul ca tu, Basescu, “pastor” al tuturor miscarilor poporane, republicilor noi, pedeului cu “L”, sfortzarilor civice si al altor povesti scoase de Lazaroiu apelezi la un medic cu reputatie aflat in “tabara cealalta”, in loc sa cauti sa vezi daca nu ai pe la tine prin curte asa ceva, denota o acuta lipsa de “cadre” deja. De asemenea, in toata administratia ta prezidentiala, plina de “experti pe probleme de sanatate”, nu ai gasit macar un singur expert caruia sa-i ceri opinia? Nu e nici macar unul singur, demn de toata admiratia profesionala?! Pai, e grav atunci!

  Ma tem ca, daca a vrut sa dea (cine stie, ca mintea-i poate coace si de-astea) vreo lovitura de imagine adversarilor prin apelarea la Bradisteanu (imaginand cine stie ce consecinte, iar aici si-au zis cuvantul “meserias” consilierii lui, probabil), n-a reusit decat sa-si dea cu stangu-n dreptu`. Mie imi arata ca nu e inconjurat de cine stie ce mari “scule” pricepute. Meseriase. Capabile. Demne de consultat in opinii profesionale. Unde sunt? Nu-s.

  fist
  2013-08-19 10:51:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  @fist: Domnule, vorbesti precum propagandistii USL … “o incercare complet nereusita de demontare a afirmatiilor domnului Teodorescu”??? Penibila exprimare!!! N-am incercat sa demontez nimic. Toata lumea stie in ce barca este Bradisteanu. Si este la mintea copilului ce a incercat sa faca. De altfel, decizia ulterioara a justitiei prin care l-a pus pe Nastase unde ii era locul si nu l-a lasat unde incerca Bradisteanu sa il tina spune totul. Sau Bradisteanu este mai presus decat justitia? Asta ii reprosam de fapt lui Teodorescu, dar “matale” (ca sa folosesc expresiile acestuia) n-ai cum sa intelegi. Nu v-a invatat nimeni chestii din astea. 2 moduri de discutii intelegeti voi, injuriile si limbajul de lemn … Este greu de inteles pentru voi ca nu competenta s-a pus la indoiala, ci modul cum este folosita. Citeste aceasta propozitie de 100 de ori, poate reusesti sa o intelegi …
  PS: nu va mai bagati in discutiile altora … Si-a angajat cumva Teodorescu avocati sa dea raspunsuri pe net in locul lui?

  poweraxxel
  2013-08-19 10:54:30 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  Haide, domnule, ne facem ca nu intelegem care gheseftul la povestea asta ? Basescu foloseste toate metodele ca sa atraga electorat de partea noii lui jucarii politice. O face fara jena din postura de presedinte, nu ca e de asteptat vreo sfiala din partea unora care se pupa pe gingii dupa ce-si cara pumni ani de zile.
  Tinteste orice bazin electoral, tiganii, maghiarii, romanii, asistatii, antreprenorii, gravidele ori pensionarii – orice fir de vot e bun pe seceta asta chit ca atatia ani de zile s-a indeletnicit cu dezbinarea lor.

  Basescu face un singur lucru si il face bine – nu exista publicitate negativa in Romania, exista doar notorietate si nu conteaza cum a fost obtinuta.
  Asadar, si cand il infatisati in culori inchise, dupa ce ani de zile l-ati spalat de orice pacate, pentru el e mana cereasca.

  Sorin
  2013-08-19 11:02:43 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 22

  @fist: “apelezi la un medic cu reputatie aflat in “tabara cealalta”, in loc sa cauti sa vezi daca nu ai pe la tine prin curte asa ceva, denota o acuta lipsa de “cadre” deja.”
  Este o afirmatie care demonstreaza fara echivoc “unitatea nationala” pe care USL o propovaduia. In realitate, USL-istii sunt fanatici, la fel ca Jobbik-ii. Pentru voi, cine este cu Basescu merita ponegrit, mazilit, schingiuit, aruncat afara din tara. “Lipsa de cadre”? Mi-e scarba de astia ca voi! Citind comentariul tau, imi aduc aminte de japonezul ala uitat de timp pe o insula pierduta in Pacific care inca mai era in razboi cu SUA cand l-au gasit astia …

  poweraxxel
  2013-08-19 11:02:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  Serios? “fiindcă a avut suspect de multă grijă de Adrian Năstase”? La tv Branisteanu declara ca glontul a intrat prin gat si a iesit prin omoplat. Incercare clara de legitimare a unei spitalizari de lunga durata. Apoi mai vedem noi. Sa nu uitam ca inainte a fost actiunea Grajdan. Cum pot fi tratate asa superficial aceste actiuni de manipulare in direct si in fata nasului natiunii. E foarte periculos, pentru ca s-a vazut ca se poate. Nu sunt fan pdl, dar usl au luat 70% pe contestarea gazelor de sist, pe distrugerea Oltchim, pe furaciunile pdl (nedemonstrate inca la nivelul la care au vociferat in campanie), a terenurilor de fotbal in panta. De un an jumate isi ascund in spatele nadragilor lui Basescu impotenta guvernarii. Tunuri de neam prost cu Cfr , Oltchim, redevente de 3.5% la exploatarea gazelor de sist. Pai daca a mers facatura cu Bradisteanu-Nastase, de ce nu am pune botu’ si la astea?!

  gugulanu
  2013-08-19 11:04:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  Ce poti ca sa mai zici? da, mare dreptate mai aveti, dle Teodorescu! sau cu o vorba din popol: ca bine le mai zici tu, Bibicule ;)
  (Ieri, fugitivo, v-am observat intr-un studio tv alaturi de Prostanac; n-am avut rabdarea sa astept inscrierea dvoastra la cuvint. Nu cre` ca am pierdut ceva; va regasesc in acest articol. De colectie pentru cind Istoria va consemna dizidenta din vreamea dictaturii Dictatorului.)

  victor L
  2013-08-19 11:06:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  ce poti sa urezi lui basescu si suporterilor lui decat sa aiba nevoie de priceperea lui bradisteanu exact cand acesta e chemat la parchet

  trolu
  2013-08-19 11:33:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  poweaaxel

  “In realitate, USL-istii sunt fanatici, la fel ca Jobbik-ii. Pentru voi, cine este cu Basescu merita ponegrit, mazilit, schingiuit, aruncat afara din tara.”

  foarte corect.Asa este.Cum dracului sa fii cu un vagabond de port cu o scursura jegoasa,un mincinos notoriu si ul LAS cum n-au mai fost altii.Toate aste dintr-o singura dorinta sa fie el la butoane.Cit de telectual sa fii sa nu vezi lucruri care iti sar in ochi tata nu trebuie sa fii subtil sa intelegi te lovesc peste moaca fara sa vrei.Doar bunavointa trebuie sa ai sa le vezi si nu ai cum sa sustii un asemenea specimen.
  si ca agument doua din multele foarte multele situatii:
  -imi dau demisisa in cinci minute
  sau
  - nu ma intorc la cotroceni de la masaverde
  si sa faca exact inversul de la ce a zis fara a-l obliga nimeni si nimic.
  Si mai vorbeste de lasitatea regelui mihai.
  Ce parere sa mai am de sustinatori, lasati-o in singe.

  “Mi-e scarba de astia ca voi!”

  dragoste reciproca si impatasita.

  si mie de astia ca tine.

 • 27

  @poweraxxel: #20

  Domnule draga, spre stiinta ta, nu am calcat niciodata pragul vreunui sediu de partid. Al niciunuia. Si nici n-am s-o fac, nu am nevoie, am o meserie mult prea buna si n-am timp de “sedintomaneli”. Restul de 4 zile de concediu pe care le mai am (vezi ca vin pe aici, pe vox, din an in Paste!) imi dau placutul prilej de a mai intra in cate o polemica cu cate unul, uite, azi, cu tine :)

  Ba da, ai incercat sa “il faci” pe dl Teodorescu, reciteste-ti comentariile. Par furibunde, facute pe un ton de-a dreptul ireverentios. Si mie mi se intampla sa nu fiu de acord cu cate un autor care isi asuma numele si prenumele, dar fie il ignor si nu postez nimic (cel mult ii votez negativ articolul si ies), fie imi exprim opinia, dar o fac in termenii civilitatii. Nu pot fi atat de las incat sa ma cobor sa-l fac asa cum te-ai pretat tu la articolul asta. Daca ai avea numele si prenumele in concret scris la comentariu, ar fi o adevarata dovada ca nu esti las, altfel, scuza-ma… Da, cu mine, cu altii care posteaza cu nick mai merge, dar altfel nu, ca se pune problema in termenii lipsei celor 7 ani de acasa mi. Nu ii sunt avocat dlui CT, nu am de gand, dar mi se pare un om cu toate mintile la el, in foarte buna stare. Si continui sa sustin cu tarie ca are dreptate in modul in care a pus, in articol, problema Bradisteanu vs Macovei&Basescu.

  Justitia? Oh, da. Sa ne amintim ca madam Macovei sarea ca arsa daca indraznea cineva sa conteste vreo “decizie a procurorilor”, invocand tot felul de “imixtiuni in actul de justitie”. Pot intreba si eu de cand e dansa medic, de cand poate sa-si dea cu parerea un absolvent de drept despre un caz medical? Mai pot, cumva, indrazni sa intreb de ce nu a facut cuvenitele presiuni, de exemplu, pentru ca procuratura sa vada ce s-a intamplat cu schimburile de teren intre Casuneanu si Basescu? Sau e teren interzis? Fiindca, nu-i asa, avem nevoie noi, rasa umana, ca intreaga natura de altfel, de echilibru: vedem de o parte niste nereguli, dar ne legam la ochi, la timpul potrivit, cand trebuie sa ne uitam in cealalta parte.

  Si asta nu place. Asta nu se uita. Raman intrebari si se cer dovezi ca se poate face si necesaul echilibru. Si mai cred ca madam Udrea ar fi cea mai joasa treapta de la care poate sa inceapa reechilibrarea.

  PS: la comentariul meu de la #19, in care puneam problema lipsei de personalitati adevarate care sa-l inconjoare pe cel pe care eu nu l-am votat (si orice se va lega de numele lui va avea aceeasi soarta din partea mea; daca lucrurile se schimba radical, voi…reevalua:)), mi-ai raspuns cu registrul cunoscut: voi, uselistii, mi-e scarba de voi, etc etc. In lipsa unui raspuns, daca tot te-ai legat de acel comentariu al meu, iti fac un indemn: ia cu lamaie.

  fist
  2013-08-19 12:12:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 28

  @poweraxxel: @ Teodorescu. Zau ca ar trebui sa va plesneasca obrazul de atata nerusinar si obraznicie( mai ales cand jigniti pe doamna M.Macovei)Pacat ca dupa o viata onorabila va degradati in modul acesta nerusinat. Dovada: incoerenta gandirii.Ce ar zice Bula de asa zisul articol? RUSINE>

  Noni Voc
  2013-08-19 12:35:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29

  Noni Voc

  ce sari-si asa pentru moarte pasiunii ca nu este decit o loaza pdl-ista care iesea pe geamul unui closet srabatorind victoria-infringerii.Se bucura din closet.Cred ca dupa a tras apa.

 • 30

  @fist:
  Faptul ca tu, Basescu, “pastor” al tuturor miscarilor poporane, republicilor noi, pedeului cu “L”, sfortzarilor civice si al altor povesti scoase de Lazaroiu apelezi la un medic cu reputatie aflat in “tabara cealalta”, in loc sa cauti sa vezi daca nu ai pe la tine prin curte asa ceva, denota o acuta lipsa de “cadre” deja.

  Trebuie sa recunosc, ai dreptate. Si nu numai in domeniul medical are Basescu lipsa de cadre, ci si in alte domenii: SRI – unde a pus un PSDist (Maior) si SIE – unde a pus un liberal (Melescanu). Cand ai dreptate, ai.

  PS. Pana la urma care a fost diagnosticul pus lui Bombonel ?, ca nu mai mi-aduc aminte. Printre jugulara si sternocleidomastoidian, sau cam asa ceva?…

  Mircea_
  2013-08-19 12:59:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  Articol perfect

  Atat de bun articol incat a explodat bomba cu postaci-bassisti macovenieni (cei blagieni se abtin)!

  - cum comentam afirmatia domnului Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania,
  ca ‘justitia e cea mai mare rusine, de 68 de ani’ ?

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 13:00:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 32

  Visul lui c. teodorescu:
  youtube.com/wat../

  Mity
  2013-08-19 13:02:27 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  Intre timp,in pauzele de publicitate,Ponta mai si guverneaza si arata un respect deosebit pentru educatie:
  capitalismpepai../

  Mity
  2013-08-19 13:11:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  Mity

  1.ce sa faci tata daca voi ati inchs scoala.Pe timpuri profesorii alergau dupa elevi.Azi elevii alearga (cine poate )dupa profesori.Ca asa-i in democratie scapa cine poate.Nu asta va doriti.Asta aveti.

  2.pentru cine tot acest consum de energie
  ia ceva de la mine. Doar poza.

  cotidianul.ro/t../

  merita?

 • 35

  @nae: 34

  “taci nae ca esti mai prost ca ai lor”

  Mity
  2013-08-19 13:40:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  Interceptari cu Bradisteanu in dosarul Nastase:

  Nu imi moare pe masa ca nu sunt dobitoc sa-l omor
  Au fost facute publice primele interceptari in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu este acuzat de favorizarea infractorului. In urma acestora, s-a aflat ca doctoral era dispus sa il opereze pe Adrian Nastase pe inima.

  “Alice Draghici: Bine, da’ tu vrei sa-l operezi acum? Tu vrei sa-i faci bypass-uri?
  Serban Bradisteanu: Pot sa-i fac si bypass-ul.
  A. D. : Acum, dupa chestia asta? Pai, crezi ca rezista la asa ceva? Vezi, dracu’, sa nu faci vreo nefacuta!
  S. B. : Pai, mai bine…
  A. D. : Mai ne auzim si alte vorbe!
  S. B. : Asta e intrebarea! Stii? Intrebarea este: il trimitem sa faca un infarct acolo si sa moara…
  A. D. : Nu, da’ nici sa-ti moara tie pe masa.
  S. B. : Nu-mi moare, ma, pe masa, ca nu sunt asa un dobitoc sa-l omor…”, este o conversatie de pe 23 iunie, arata Digi 24.

  magrakagabra
  2013-08-19 14:06:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  Mity

  taci ca esti mai prost ca ai tai.

  trepanatul mosului ce dracului sa mai zici ca este cum am postat eu
  Probabil te-ai speriat cu poza.Asta sa stii si tu cu cine esti
  Daca mai vrei iti mai pun una si cu moarte pasiunii si o sa ramii socat
  concliuzia: te-am facut muci adica cum v-a facut si pe voi toti, “ai lor”
  Nu dipera se poarta.
  hi,hi,hi.

 • 38

  “Haitele” astea de procurori ai dictatorului devin de nesuportat:
  “Laura Codruta Kovesi “a solicitat Procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa sesizeze Camera Deputatilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului SILAGHI OVIDIU IOAN, pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, fapte despre care exista indicii si date ca ar fi fost savarsite in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor”, se arata intr-un comunicat al DNA publicat luni.”
  :P

  victor L
  2013-08-19 16:02:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 39

  @fist: Degeaba o sucesti, Macovei nu s-a indoit de priceperea medicului, ci de buna lui credinta. Poti fi un profesionist desavirsit, de renume mondial si sa pui un diagnostic fals, care sa-l avantajeze pe “pacient”. Complicitatea nu presupune incompetenta, ba chiar as zice – dimpotriva. Ce bine ar fi sa veniti cu argumente plauzibile, nu cu interpretari tendentioase. Ar avea sens discutiile. Asa n-au.

  florin
  2013-08-19 16:07:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 40

  Dracu’ mai pricepe: până mai ieri Dostoievski era cah; azi sunt indemnat sa-i citesc literatura…
  Aseara nu l-am prins la TV pe C
  Teodorescu ci putin pe DD. Acesta (DD) declama ca procurorii nu trebuie sa ancheteze oameni ca Bradisteanu, indiferent ce infractiune ar fi făcut. Nu ma contraziceti; era DD, nu C. Teodorescu.

  Zdrang
  2013-08-19 16:10:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 41

  Ovidiu Silaghi – propunerea lui Ponta pentru ministerul Transporutrilor

  Potrivit DNA, Ovidiu Silaghi, care a îndeplinit funcţia de ministru al Transporturilor până în toamna anului trecut, ar fi pretins 200,000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni pe lângă reprezentanţi CNADNR în cazul rezilierii, dar şi a continuării unor contracte.

  “Din referatul întocmit de procurori a rezultat că există indicii şi date temeinice potrivit cărora, în cursul anului 2012, Silaghi Ovidiu Ioan, în calitate de ministru al Transporturilor, i-a pretins lui Iordache Nelu, administrator al SC Romstrade SRL, deschiderea, de către compania de transport aerian din grupul de firme controlate de Iordache Nelu, a unor noi rute care să lege Aeroportul Satu Mare de alte destinaţii din Europa, în schimbul asigurării derulării contractelor pe care SC Romstrade SRL le încheiase cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (structură aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor) şi pentru ca plăţile intermediare să fie făcute într-un termen rezonabil. Totodată, Silaghi Ovidiu Ioan a primit de la aceeaşi persoană suma de 200.000 de euro, pentru a-şi exercita influenţa asupra persoanelor cu funcţii de decizie din cadrul CNADNR SA în vederea anulării deciziei de reziliere a unui contract şi pentru a nu proceda la rezilierea altor contracte”, se arată într-un comunicat al DNA.

  Mircea_
  2013-08-19 16:44:35 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 42

  chiorul aplica ce a invatat el mai bine la secu santajul.
  Prin dna trosc poc EXACT cind trebuia sa intre in functie o.silaghi pac la razboiu cu un dosar.
  De ce nu pina acum ?
  nelu iordache este arestat de vreun an si tocmai acum a declarat ca silaghi a primit bani de la el.
  bai sa moara ma-sa de coincidente ca prea se leaga.
  Tot acum au descoperit ca silaghi are si instalatie de bruiaj in casa frate
  si tot acum cu doua trei zile inainte de numire dna stie ca probabil acum peste un an silaghi a primit sute de mii de eurioi acum nu stie nimeni cind.Dar ACUM trebuia descoperit
  DE TOCMAI ACUM ?
  ca trebuia sa fie numit ministru
  si chiorului de la masaverde nu-i placea de el si nu ii placea
  Si daca nu ii placea zdrang cu un dosar ca asa se facea si la secu ca sa priponeasca omul daca nu raspundea la santaj
  Asta-i cea mai buna dovada de “independenta” justitiei in romanica.
  Independeta de independenta de mor si americanii de independenta el.
  De asta tata toate acete cocine imputite bs.si.ni.ste ca dna, ani, ccr unde s-a adunat toate scursorile portocalii TREBUIESC DESFIINTATE PRIN REORGANIZARE.
  Asta astept de la cei 70% din septembrie.
  Nu stiu daca este sau nu este vinovat dar sirul de coincidente ne arata ca totul este o comanda politica scoasa la momentul oportun.
  Greu de inteles pentru trepanatii portocalii dar asta dovedeste actiunea.
  ASTA DA “INDEPENDETA” A JUSTITIEI.

  ps.Silaghi nu este tata si fratele meu este vorba doar de principii ca tot o labarim toata ziua cu asta.
  Nu-i asa florinache.

 • 43

  @trolu:
  ce poti sa le urezi suporterilor usl si lui teodorescu decat sa aiba nevoie de priceperea lu doctor ponta atunci cand vor avea nevoie de ingrijiri medicale.
  pentru ca bradisteanu si beuran vor ingrijidin spatele gratiilor, pe de-alde jiji si alti penali usl si-or sa fie extrem de ocupati.

  doctor academician a.nastase
  2013-08-19 17:05:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 44

  @nae:
  Ce-i naica draga, ai disconfort? :)

  Mircea_
  2013-08-19 17:23:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 45

  @nae
  bai nae,ce frumos mai vorbeste Ponta la televizor.Zici ca este tata omida.Mai rar asa prim ministru.
  Cred ca este mai destept decat tine.
  Eu inca nu am inteles nimic din conferinta de presa.Tu?

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 18:15:07 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 46

  @Mircea
  salut amice!Ce mai spune nae?Repeta caseta pe care o stie sau baga iar hitul verii trecute;zdrang,zdrang?

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 18:16:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 47

  @Dl.Teodorescu
  buna seara!Ce parere aveti despre Silaghi?
  Oare sa fie si aici mana Marinarului?

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 18:18:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 48

  Dl Ponta:1)’Taiem salarii si pensii sau sporim taxele si impozitele!’2)’Dl Silaghi si-a retras candidatura de la transporturi,regret situatia in care se afla dl Silaghi!(invitatia la DNA de miercuri)

  L.alex
  2013-08-19 18:30:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 49

  @Dl.Teodorescu
  mai tineti minte cand dl.Ponta spunea in fata boborului ca va prezenta cel mai cinstit guvern ever?Va mai aduceti aminte cand va promitea numai oameni cinstiti in functiile publice?
  De ce ati ramas intepenit in proiectul Basescu si nu vreti sa reveniti in actualitate?Lasati-l pe Basescu ca de el se ocupa Antenele lui Felix si nu numai!
  Scrieti macar un singur articol acuzator la adresa astora de la putere si poate ca veti da senzatia de impartialitate!Sau incercati o mica simulare!
  Glumeam dle.Teodorescu!

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 18:45:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 50

  @Mircea
  se pare ca nu mai am voie sa postez astazi.Nasol!

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 18:51:12 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 51

  @nepotu, @Mircea
  Dar voi cand ati avut vreun post acuzator la adresa lui Boc sau la adresa lui Base? E drept ca ei erau/sunt perfecti, dar macar incercati…..

  In plus, sunteti si anonimi, asa ca nu prea conteaza.
  PS.
  Stiu ca o sa ma injurati/ironizati/atacati la persoana, e modelul cunoscut al postacilor lipsiti de argumente.

  Maria
  2013-08-19 19:26:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 52

  buhahaha! v-a facut muci dictatorul din nou ,domnu teodorescu.Auzi cica silaghi are un discomfort penal si s-a restras ca-l mustra constiinta.
  doar cea aflat cu surprindere ca haitele de procurori l-au faultat.
  pana mai ieri era curat ca lacrima,doar v-a zis si dictatorul.
  partea nasoala e ca ramane tot ponta interimar la transporturi si dictatorul a belit-o.
  doar a promis ponta cu mana pe carnetul de partid ca o sa-l testeze personal pe basescu si n-o sa-i dea permisul de condus vapoare,daca o sa fie tot el interimar la transporturi.

  buhahahha! e din ce in ce mai vesel in romania.nici nu trebuie sa ma mai uit la comediile cu stan si bran.ma uit la ponta si la cel mai cinstit guvern.si bineinteles la teodorescu,pentru doza de ras zilnica!

  e data dracu macovei asta cum ii face ea pe toti,kiar in timpul guvernarii usliste.
  barbat adevarat!

  radeti voi,dragi dragi amici din bizant
  2013-08-19 19:26:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 53

  @nepotu lu tamara:
  lasa nu te-ngrijora, ca posteaza nae si pentru tine.nu tre sa te mai obosesti, ca nae face treaba buna.tu stai de-oparte si te-amuza.

  fara grija
  2013-08-19 19:29:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 54

  tu-i gura ma-sii de haite de procurori basziszti:

  DNA cere urmărirea penală față de Ovidiu Silaghi. A primit 200.000 de euro de la Nelu Iordache. Era ministru la Transporturi și avea în casă aparate de bruiaj

  pana cand o viata amara
  2013-08-19 19:36:51 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 55

  Aha, dl Teo incepe sa stearga comentariile care nu-i convin !

  Mircea_
  2013-08-19 19:38:19 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 56

  @Maria:
  Nu inteles. Noi vrem sa postam mesaje POZITIVE la adresa lui Ponta, Crin si celor din jurul lor , oamenii prezentului. Nu ne ajuti si tu un pic?

  Mircea_
  2013-08-19 19:41:17 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 57

  @pana cand o viata amara: da! nadejdea noastra este dl.Autor de articol! caci demasca ca nimeni altul dusmanul de clasa sil infereaza cu manie intelectuala care nu toti poti sal citeste si sal intelege bine cum e si acel Dostoevskii!

  si un trai nenorocit
  2013-08-19 20:18:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 58

  o bulibaseala de argumente in acest minunat articol, domnu Teodorescu, iar declaratia lui Ponta despre Basescu si dosarul penal pe care presedintele tarii i l-ar fi facut unui mare doctor e o tiganie autentica. Adica el, procuror de meserie, prim ministrul tarii asteia se vaita ca Basescu face dosare penale.Aia 70% care au votat USL ce or fi gindit despre lipsa de putere a primuli ministru care se uita neputincios cum elaboreaza Basescu dosare penale ? Se sparie gindul. Pai familia regala Cioaba e departe de tiganismele din presa si din politica de virf a Romanicai.

  mihai
  2013-08-19 20:33:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 59

  @Silviu: Chirurgie vasculara, glontul a trecut aprope de jugulara.

 • 60

  s-a intors nepotu
  s-a intors Jobbiku nostru din tabara de vara
  Jobbibiku sau Jobikuku ?

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 20:52:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 61

  @mihai: se spune ca in timp, cainele ajunge sa semene ca fizionomie,expresie si comportament cu stapanul sau;

  mie mi se pare verificabil enuntul de mai sus; odata ce constietizam fenomenul gasim raspunsuri simple si directe la foarte multe intrebari!

  Mitzu Baston
  2013-08-19 20:55:38 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 62

  Dacă Macovei este aşa meseriaşă şi corectă, de ce nu publică dosarul “Flota”???????

 • 63

  @pana cand o viata amara , la 55

  riguros corecta prima propozitie, iar
  actinea aceasta trebuie exercitata cu multa rigoare asupra tuturor ministrilor si ministereslor transporturilor, predecesorii anchetatului S.

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 21:04:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 64

  @Maria @ @Mircea_

  @Mircea_ nu a fost, nu este si nu va fi in vecii vecilor putintel critic si fata de Bok.

  De ce? Pentru ca Bok e perfect, un cyborg pergect,
  are corpul din Aur de 22 carate, are gura de platina,
  ochii din diamente de peste 5 carate fiecare.
  Orificiile le are cu cristale swarovski, pentru binele partidului si mai ales pentru cel al cotrocenianului

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 21:12:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 65

  @svf:
  pai vrei sa intre vacaroiu-n puscarie?
  stii tu ca se ocupa macovei de publicari de dosare?este ziarista ca sa publice dosare?!
  s-a ocupat ea de dosarul asta,ca procuror?
  daca exista un dosar flota fraierica,de ce nu-l publica domnul doctor procuror ponta? care a fost seful de control al primului ministru.

  kakareze usliste
  2013-08-19 21:21:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 66

  buhahaha,prim ministrul celui mai cinstit guvern intreaba pdlistii cam ce-ar trebui facut!

  kakareze usliste
  2013-08-19 21:24:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 67

  @pentru pupaciosii de macac:
  si cine vrei s-o faca? sunteti la putere fraiere de un an jumate!

  kakareze usliste
  2013-08-19 21:27:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 68

  domnu teodorescu,ce ne facem domne cu regele cioaba? ca astia cere 3000000 de euroi de la guvern!
  ii dam sau nu-i dam,ca avem nevoie de voturile lor

  un votac uslist
  2013-08-19 21:33:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 69

  @69
  ai castigat lejer premiul de cea mai mare kakareaza postaka

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 21:51:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 70

  @pentru pupaciosii de macac
  ai vazut papusel ce ingrijorat era Ponta despre viitorul tarisoarei?Ai vazut cum chema el opozitia sa-si dea cu parerea si ce democrat era?
  Sau esti prea obosit ca sa fi aflat ca numele Victor Ponta este vehiculat in acest dosar instrumentat de Marinar si slugile lui odioase,printre care am cinstea sa ma numar si eu?
  Ce-i cu voi fetelor,aveti probleme cu oamenii cinstiti alesi de voi,dintre voi si pentru voi?Nashpa moment!!!

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 22:05:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 71

  @pentru pupaciosii de macaci uslisti
  bucura-te cat mai poti,fetita mica si rautacioasa!
  Daca se apuca nae sa cante melodia aia aducatoare de catuse si crema Nivea,nu te vad prea bine!Sau poate iti place si atunci imi retrag postarile.

  nepotu lu tamara
  2013-08-19 22:07:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 72

  @73

  ca esti odios yobbikule asta e evident,
  nu ar fi clar de ce esti sluga la 2, adica la yobbikul principal si la bibiku cel zbanghiu, eliminat de propriul sau neam de vreun an si tinut cu aparatele in viata, viata politica.
  Care e liantul?
  Foarte probabil e liantul tradarii permanente si dintotdeauna a zbanghiului

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-19 22:34:38 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 73

  @pentru pupacios
  Pupa-l in c.. pe kkrau, ca vad ca esti chiar obsedat de chestie. De unde naiba iesiti toti obsedatii astia?
  Nu esti cumva posedat, ptiu drace, duca-se pe pustii!

  Mircea_
  2013-08-19 23:36:28 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 74

  “aşa că măcar pentru acest motiv procurorii care s-au luat după mintea Monicăi Macovei ar trebui să facă uitat dosarul în care l-au acuzat pe chirurg de complicitate cu infractorul.”

  1) Cum se impaca ceea ce spuneti dumneavoastra cu articolul din Constitutie care spune ca toti romanii sint egali in fata legii?
  2) Dupa opinia dumneavoastra, cit de grav ar trebui sa incalce respectivul doctor legea pentru ca procurorii sa nu mai poata sa ii faca uitat dosarul? Sa violeze un copil? Sa omoare o familie intreaga? Sa arunce in aer un avion plin cu pasageri? Cam pe unde credeti ca ar trebui respectivul doctor sa fie tratat exact asa cum spune legea?

  gjgj7
  2013-08-20 00:03:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 75

  @pentru pupaciosii de macac: La ce te referi cand spui “pupaciosii de macac”?Adica “macac” e dosul kkraului de la cotroceni si slugile lui il pupa vartos?Sau macacul e chiar “badaranul mincinos” de la cotro si astia-l pupa! Pe gura? Autch!
  Oricum prin comparatia macac=băsănău pierde maimuta.Sa fii asa un animal dragut si sa fii comparat cu basescu! Ptiu!

  Labe1 TV prestează colonelu´!
  2013-08-20 00:56:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 76

  Dle Teodorescu,
  Cum puteti asista impasibil la batjocorirea,mutilarea,stalcirea,pocirea LIMBII ROMANE, zilnic si in proportie de masa prin “inovatii” abjecte si trivialitati din registrul subculturii?

  L.alex
  2013-08-20 09:08:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 77

  L alex

  te angajam pe tine profesor de l romana.ca sa ne arati cum poti scrie trei rinduri ca sa spui de exemplu ca eu sint un animal.Cind de fapt puteai spune simplu direct si la obiect nae esti un animal.Nu, tu ai facut risipa de cuvinte ca sa sa-mi spui lucrul asta.Ai vrut sa pari telectual dar ai facut exact ca in bancul cu bula ai ocoit ai ocolit si tot acolo ai nimerit.
  Am vazut esti telectual dar de-al lui basescu deci pentru mine nu faci doua parale.Ca nici chiorul nu face doua parale.Si cum cine se aseamana se si aduna… stii tu mai departe.
  Parerea mea este ca esti suparat de ce se spune despre chiorul naclait manga de la masaverde din fata perdelutei din ciresica.
  Te oftici?
  macacul tot macac ramine dar si cu o particularitata este chior si betiv.Maimuta chioara si betiva nu am vazut desi ma uit mult pe national geografic dar macac chior si etc etc….il vedem zilnic ba la o ciresica ,ba la o paranghelie ca asa se comporta un presedinte.
  In rest ramine cum am stabilit tot portocaliu o faci cind te maro.

 • 78

  @Labe1 TV prestează colonelu´!

  Macacul acesta e o fiinta tocmai buna de pupat de catre autohtonii iubitori de macac.
  Macacul are nevoie de hrana buna,
  mananca legume proaspete de calitate foarte buna si fructe exotice
  si are nevoie de mult wkisky ca sa se tina in forma.
  Altfel ar fi hipercinetic si ar fi si mai agresiv.
  Apa bea foarte putin.
  Are nevoie insa de apa, in piscine de resedinte mari
  unde face gratuit baita in orele diminetii.
  Aparent macacul este curatel.
  In aceste medii complexe nu contribuie cu nimic,
  ia totul de-a gata, lasa numai fecale si alte alea, sa le curete altii.
  Macacul are nevoie de ingrijitori foarte supusi, slugarnici, sa-l serveasca continuu.

  Macacul, aflat intr-o postura alfa prin viclenie, siretenie aproape degenerata, a fost confundat cu lupul alfa chiar de catre mari apologeti ai stiintei biologiei, cu elemente neodarwiniste de scoala veche sovietica.
  El este alfa on grupul sau pentru ca favorizeaza si ocroteste niste femele docile, cu care practica raporturi sexuale sau pe care le foloseste intens pentru a acumula resurse.
  Femelele descendente par a fi si ele aducatoare de resurse, nu s-a descoperitinsa si nu s-a exlicat niciodata clar cum le procura.
  In afara de femele, nu se mai foloseste decat de unii masculi docili (gama, teta ).
  Acestia din urma sunt mari mazgalitori de reviste sau de carti pe care oamenii nu prea le citesc. Macacul foloseste mai mult paginile, foile unei carti levantine,
  cu care se curata, sterge, atunci cand nu este in marile bazine ale marilor resedinte, care-i sunt puse la dispozitie.

  Cu alte grupuri nu are decat legaturi neclare,
  in general actiunile sale fiind de tradare continua:
  el da semanele unor raptori si megaraptori, feline, serpi, maimute mai mari de alta specie si alti pradatori sa nimiceasca elemente ale propriului grup extins.
  Lasa pentru prada propriile teritorii.
  Nu-i pasa decat de unele femele si de resursele acumulate.
  Macacul de care vorbim are un comportament atipic,
  a strans enorm de multe resurse, mai masiv decat stang si aduna biberii-castorii.

  Batranetile macacului vor fi insa grele, cum urat animalica si nefireasca i-a fost viata.

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 12:03:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 79

  da semnale pentru pradatori

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 12:06:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 80

  @pentru pupaciosii de macac:

  Darwin ar fi fericit sa stie ca existi!Te-a cautat toata viata; tu esti veriga de legatura dintre Homo neanderthalensis si Homo sapiens. Homo cocalarus!

  Cand copiezi din Atlasul De Mitocanie Urbana ar trebui sa ai bunul simt sa pui ghilimelele dar voua, plagiatorilor uslamisti,aceste semne grafice va sunt necunoscute!
  Exact asa a procedat si nen-tu c. teodorescu cand a adaptat “Eseu despre prostie” al lui Kosta Vianu intr-un articol propriu “uitand” sa puna ghilimelele!

  Mity
  2013-08-20 18:11:17 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 81

  @Mity:
  in timpul celui mai cinstit guvern,plagiatele se-ncadreaza la drepturi de autor

  dr procuror ponta
  2013-08-20 18:32:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 82

  @Mity -90

  bashinistule,
  degraba judecatorule, asa cum grabiti foarte sunt securistii procurori si militzieni ai bashistuklui,
  nu stiu despre ce vorbesti !

  N-am citit in viata mea un astfel de Atlas de Mitocanie.
  Nici nu stiu ca Romania sa aiba vreun dictionar bun de Argou.
  O fi existand, nu stiu eu.
  Pot trece de orice test, detector de minciuni,
  dumneata nu cred ca treci cu bine de un test de prostie.

  Nici vreun dictionar etimologic nou exceptional.
  Din cel al lui Alexandu Cioranascu am aflat ca nu trebuie sa ne sfiim, exista vorbe care nu se spun in public dar exista (acolo apare explicit p-la de origine latina si p-zda de origine slava).

  Ultimul Atlas din care am citit era unul pe CDuri/DVDuri, un Brockhaus Multimedial.

  Nu stiu ce origini are Atlasul tau de Mitocanie apocrif?
  Daca or fi niste fotmulari ale mele asemanatoare cu cele din Atlasul acela vreau neaparat exemple nu glumitze bashiste de mitocan populist de blog,
  eu zic ca e vorba cel mult de o semanare/intamplare comuna fericita cum au mai fost
  - calculul diferential in paralel Leibniz-Newton
  - teoria Kant-Laplace

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 18:54:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 83

  @despre pupaciosii de macaci uslisti
  ce mai faci mate?Ai ramas singur pe baricade?
  PS-ti-am mai spus ca presedintele Romaniei se numeste Basescu si vrei sau nu vrei te reprezinta?Sa nu faci icter sau alte chestii nashpa ca nu am bani sa te aduc acasa….!

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 18:58:55 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 84

  @despre pupaciosii de macaci uslisti
  nu te supara ca te intreb,dar am si eu o nedumerire,kkrau doarme mult sau este ingrijorat de viitorul tarii?

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:00:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 85

  @nepotu lu tamara

  nu ma reprezinta deloc,
  nu ma poate reprezenta orice macac,
  e un simlu accident istoric, o gluma proasta,

  s-au mai intamplat accidente (Caragea, Dej, Ceusescu, Iliescu)

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:01:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 86

  @nepotu lu tamara

  mult mai bun unul care doarme , decat unul care distruge

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:03:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 87

  @despre macaci uslisti
  si spuneai ca esti bogat si ai o cultura vasta?Ai citit ceva din opera lui pontica sau te multumesti cu sforaiturile kkraului?
  Te intreb pentru ca esti putin mai deosebit de bietul nae,in sensul ca nae are doua clase peste personalul de Oltenita iar tu ai toata Wikipedia la indemana,ceeace inseamna ca esti baiat cultivat si cu aspiratii inalte.Pacat ca nu mai ai prea mult timp la dispozitie.Vorbesc de timp fizic efectiv si nu de timpul relativ al lui Einstein.
  PS-ce zici de faptul ca Felix va candida alone la PE?

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:04:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 88

  @nepot

  “Pacat ca nu mai ai prea mult timp”

  nu stiu cum sa interpretez asta,
  1)daca o iau ca o afirmatie pur satanica, trec usor peste ea.

  2) daca o iau ca expresie de imbecilitate /prostie pura e si mai simplu

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:09:46 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 89

  @despre pentru macaci
  ambele variante sunt la fel de bune!

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:13:19 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 90

  @despre macaci de stanga
  ti-am trimis un comentariu mai amplu dar nu a trecut de admin din cauze necunoscute.Voi reveni in scurt timp.Stai aproape ca nu stii ce pierzi!

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:16:33 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 91

  @nepot

  nu ma intereseaza nici felix cu figura sa urata cu tot,
  nu mai intereseaza nici politrucii de centru, stanga, dreapta, nici aia rascracarati si alea rascracarate in toate directiile politice.

  Ce spun eu simplu,
  nu vreau sa mai vad o anumita mutra mincinoasa de fiinta intens degradata (fizic, moral), e demult in extra-time.
  pur si simplu

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:17:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 92

  senzational,stire soc,breaking news:dictatorul n-a mai zis nimic iar teodorescu e in criza de subiecte.
  nimic pe vp pana la ora asta.
  udrea n-a mai iesti nicaieri,basescu se ascunde de frica.
  boc s-a facut mic.
  man,grea viata de jurnalist in vremea dictaturii cand n-ai voie sa zici nimic ca-ti si baga pacaneli in telefon.
  ti-e si frica sa mai scrii un articol decent ca se interpreteaza si trimite dictatorul haitele de procurori pe tine

  clubul roman de presa
  2013-08-20 19:17:57 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 93

  Pentru Mity, ultima oara

  Ti-am mai atras atenţia că nu ştii despre ce vorbeşti şi că nu te pot crede decît repetenţii din categoria cărora cred că faci parte, dacă nu cumva ţi-ai cîştigat promovarea dintr-o clasă în alta cu pile sau cu banii părinţilor dumitale.
  Dumneata faci parte din categoria zerodocţilor care sint în stare să dea cu tesla în statui şi să arunce cu vopsea pe tablouri. Locul dumitale nu e în faţa unui computer, ci la o şcoală ajutătoare, unde să înveţi lucrurile elementare pe care nu le ştii, dar despre care îţi dai prosteşte cu părerea.După ce te şcolarizezi, vino să dai o probă pe acest blog. Pînă atunci exersează-ţi prostiile şi grafomania în altă parte.

 • 94

  poti sa trimiti orice vrei, oricand,
  eu zic invers decat zici tu:
  ai tot timpul din Lume sa trimiti ce vrei,
  ba chiar si dincolo de perioada asta mundana

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:19:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 95

  @pentru pupaciosii de macac:
  la doctor ai incercat?

  pur si simplu
  2013-08-20 19:19:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 96

  @pentru pupaciosii de macac:
  te referi la dottore ponta cel mincinos sau la kakarau cel somnoros?
  n-avem cum sa te ajutam cu ponta caci guverneaza de la televizor,e peste tot invitat,la toate televiziunile.vrei nu vrei ii vezi mutra peste tot
  cat despre kakarau,treaba-i simpla.doarme tot timpul sau e-n vacanta. asa ca ai sa-l vezi doar la alegeri cand o sa-ti ceara sa-l votezi!
  dormiti bine,kakarau vegheaza!

  felix varanu
  2013-08-20 19:23:04 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 97

  @pur si simplu

  da, e ok totul,
  toate cele bune si pentru dumneata

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:23:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 98

  @all (team) @95 , 96 si deasupra

  Concentreaza-te te rog pe tastatura si semneaza cu o singura semnatura.
  Atltfel e greu de raspuns

  ma doare in cocosul udrei , intinerit ami nou de alta,
  de ponta si de ce zice el

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:27:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 99

  @pentru pupaciosii de macac:
  skimba doctorul ca-ti ia banii degeaba!
  mergi la un specialist cu capu,caci la cur esti sanatos,degeaba te cauti!

  pur si simplu
  2013-08-20 19:39:58 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 100

  @pentru pupaciosii de macac:
  ba te doare,caci altfel nu ti-ai urla durerea pe bloguri,in speranta ca vei fi ajutat!

  felix varanu
  2013-08-20 19:42:18 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 101

  @pur si simplu

  vezi, asta e, ai probleme serioase de interpretare,
  pentru ca ai un cap care s comporta ca un curr

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:43:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 102

  @pur si simplu / felix varanu

  nu e nicio durere, e veselie fireasca, amuzament simpu,
  de tipul contemplarii jocului nostim de macaci, jocul vostru (tau)

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:46:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 103

  Iata ca s-au facut >100 postari.

  A mers bune si la Cretan si la Fumurescu (>100).

  Ar trebui sa dea si Vox ceva:

  niste banane, mango, ananas, fructul pasiunii si legume feagede PENTRU MACACI
  - in special pentru macacii agresivi si mai ales agresivi cu dnl Teodorescu Cristian

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 19:50:39 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 104

  @despre pentru pupaciosii uslisti
  ai putea trai fara Antena 3?Ai mai putea zambi dimineata daca ai sti ca Antena 3 si macacii ei au tras cortina?
  Ti-ai mai putea regasi tonusul daca ai afla ca Marinarul si acolitii lui au inchis Antena 3?

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:53:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 105

  @despre macacii uslisti
  prescurtarea uzuala pentru “domnul” este “dl”.Banuiesc ca stiai asta dar ai tastat la repezeala…..
  Greu de tara unde corciturile romano-maghiare dau lectii de gramatica romanilor verzi pursange cu parinti campioni.

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 19:55:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 106

  @pentru pupaciosii de macac:
  pai bine bai macacule, la cat ai postat doar tu singur,ai sa-i lasi pe toti nemancati,calicule!
  doar la haleala de gandesti fomist uslist ce esti!

  vanghele ocrotitorul micului cu mustar
  2013-08-20 20:01:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 107

  @pentru pupaciosii de macac:
  pai vezi daca gandesti cu kuru? de-aia doctorul ti-a dat doctorii pentru kur in loc sa te drateze la cap
  e bine totusi ca esti vesel.inseamna ca si-au facut doctoriile efectul
  altfel as crede ca esti prost,caci doar prostii rad si sunt veseli fara motiv.

  felix varanu
  2013-08-20 20:04:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 108

  @pentru pupaciosii de macac:
  ai dat in boala lu ponta.plagiezi!
  ne miscam si noi mai cu talent si venim cu idei originale,in loc sa repeti ca papagalu ceea ce ti-am zis eu ca ai kur in loc de cap?
  nu tre sa insisti,m-ai convins din prima!

  pur si simplu
  2013-08-20 20:07:03 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 109

  Mitty,draga!
  Sa nu te-nfurii pe autor!
  Cand ti-a raspuns,am crezut ca a gresit si ca de fapt,a vrut sa se adreseze lui nae!
  Dar cum nae il apreciaza sincer pe autor si se regasesc perfect in ura lor comuna fatza de Basescu,unul ca nae NU poate fi deranjat!
  Nu stiu daca va aparea postarea mea,intrucat Teodorescu m-a SOMAT sa nu mai scriu….acileasa,ca sa fiu si io oleaca de….zerodocta de la scoala ajutatoare!
  Asadar….

  youtube.com/wat../

  LUANA
  2013-08-20 20:28:07 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 110

  @nepotu lu tamara

  da, ai dreptate,
  multumesc pentru corectia foarte utila

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 20:38:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 111

  @LUANA

  Uite ca a trecut cu bine postarea,
  intreeba-l la partid pe Patrasconiu,
  cate postari treceau la el, la voxul cau cotidianul pe stil vechi.
  taia bine si a ajuns si mai bine politolog-politruc sau politruc=politolog.

  Patrasconiu il cenzura si pe @InimaRea-scriitorul,
  care iata, intre timp, a ajuns sa scoata vreo 2 carti,

  Asta apropos si de grija @nepotului referitor la gramatica, stil, exprimare.

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 20:44:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 112

  Domnule Teodorescu, ma uimeste lipsa crasa de tact a sustinatorilor USL. Un gest marunt poate estompa util o evidenta nedorita. Daca ati fi venit cu o dojana genarala la adresa celor care mai sar calul, daca din cind in cind ati fi scris si cite un articol critic la adresa celor care (cica) guverneaza azi, ati fi fost privit cu alti ochi. Bine, polarizarea s-ar fi observat oricum, dar e mare diferenta intre soldatul care executa un ordin, dar e constient ca nu e in regula sa ucida oameni si cel care se arunca in lupta cu mintea intunecata de ura. Nu inteleg lipsa asta USL-ista de tact, ce se intimpla, trebuie predat la intrare ?

  florin
  2013-08-20 20:47:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 113

  @nepotu lu tamara

  daca vrei sa bagi text lung, incerca sa trimiti pe pe sectiuni, sa vezi ce cuvant nu trece.
  Sunt ‘cuvinte cheie’ care nu trec de robot/parser, criteriile pentru care nu trec sunt foarte neclare

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 20:48:16 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 114

  @despre pentru
  ok,sa ai o seara buna si multumesc pentru sfat!

  nepotu lu tamara
  2013-08-20 20:54:26 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 115

  @pentru pupaciosii de macac: Mi se intimpla si mie. Am trimis pe bucati si asa a trecut tot textul, nu a fost “filtrat” nimic. oricum, e o prostie sa nu trimiti tot textul pentru o vorba nepotrivita. pe Forumul Realitatea nu poti scrie “tigan” sau cuvinte care contin termenul, dar nu iti taie toata macaroana, apare o linie de lungimea cuvintului, restul textului trecind nealterat. Cenzura e o prostie, o sclifoseala, de ce le-o placea unora…?

  florin
  2013-08-20 20:57:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 116

  @florin && all

  domnule Florin

  problema e foarte simpla:
  voi injurati la Cristian Teodorescu pentru
  CA SI-A PIERDUT ORICE SIMPATIE PENTRU LEADERUL VOSTRU POLITIC
  si
  REVENDICATI INTEGRAL ACEASTA PLAFORMA
  CARE A FOST ANI DE ZILE 95=99% bassista .

  E firesc sa o revenducati, lacomia de a avea tot e in firea pacatoasa a omului,
  dar
  nu va dati seama ca in caz ca platforma vox ar fi sau ar redeveni 100% bassista,
  s-ar adauga altor foarte multe ‘platforme’, reviste online. care sunt covarsitor bassiste:
  contributors, revista22, evz, in linie dreapta, dilema , adevarul ??

  Nu ar fi cumva prea mult bassism?

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:01:04 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 117

  @nepotu lu tamara

  toate cele bune

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:02:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 118

  @florin

  nu e chiar cenzura ,
  e o aiureala de filtrare automata a textelor;

  de altfel sunt si multe ale restrictii,
  unele TAG-URI HTML sunt permise, altele nu

  Nu e rea vointa, e o simplificare a filtrarii care
  genereaza probleme (si enervarea postatorului)

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:06:04 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 119

  @florin @@ all

  problema mult mai grava nu e bassismul, pontismul, antonescianismul de site , blog, portal ,

  problema mult mai grava pe care o sesizez e ca:

  contributors, revista22, dilema , adevarul
  dar si vox si mai tot ce misca in onlineul autoproclamat ‘progresist’, ‘modern’

  sunt covarsitor:
  anti-crestine , anti-ortodoxie

  iar cand se apropie vreun pic de crestinism
  sunt contributiile sunt de tipul ‘muzeu-cultural’

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:12:32 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 120

  @pentru pupaciosii de macac: Asa se vede din partea cealalta, ca cineva revendica platforma cu totul ? Noi nu injuram la Dl. Teodorescu, el injura la Basescu iar noi sintem de parere ca e ciudat pentru un autor de articole politice sa nu vada si partea executiva, guvernul si majoritatea care il sustine. Prea mult basism intr-o vreme in care USL-ul are 70% si aproape toata presa face ca dl. Teodorescu, injura la Basescu si intoparce capul de la nemerniciile guvernamentale ? Sova “pierde” contractul in care e implicat si el si ma-sa, timp in care dl. Teodorescu ne vorbeste de Elena Udrea. Ponta o freaca cu CFR-marfa, iar dl. Teodorescu ne povesteste de vizita prezidentiala la Nadlac. Zici ca e prea mult basism aici ? Hm.

  P.S. Nu ma mai domni, ce dracu’ …

  florin
  2013-08-20 21:13:06 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 121

  @pentru pupaciosii de macac: Daca te uiti la gradul de dezvoltare al tarilor ne-ortodoxe, macar din pdv al civilizatiei, daca te uiti cum se trag pe coate credinciosii ortodocsi pe linga manastiri la vreo sarbatoare, ai putea inclina sa le dai dreptate anti-ortodocsilor pe care ii blamezi.

  florin
  2013-08-20 21:17:42 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 122

  @florin

  scuze,
  e adevarat nu e cazul tau,
  vorbesti/scrii chiar elegant,
  politicos pentru ‘vremurile astea salbatice’

  dar sunt multi care-l injura pe C. Teodorescu
  (despre varsta, familie, probleme de viata/existentiale din trecut si dificultatile de trai ale contemporaneitatii oribile romanesti)

  si-i scriu foarte urat (cam ca intr-un scandal la betzie)

  Ceea ce e mai important
  ar fi ce am scris eu la postarea @119 .

  Ca o parere si credinta personala:
  cu cat un ins e mai rau , ticalos, satanizat.
  cu atat mai mari sanse un ins sa ajunga la Putere .
  E vorba de cei care sunt din clasa/categoria celor care pot ajunge la Putere,
  si e valabil si aici si acum
  si in alte societati (chiar foarte democratice),
  asta intamplandu-se accelerat si ‘apasat’, mai ales de cateva zeci de ani incoace, cam din 1917

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:25:21 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 123

  @florin – 121

  Ei vezi,
  uite cat de usor a ajuns un om ca tine sa
  introduca o astfel
  de ‘judecata universala’ ca cea de la @121,
  un om cu inteligenta peste medie si preponderent cu activitate de birou
  (cu aer conditionat continuu, colegi tineri si cu catering si/sau bucatarie incorporata si cu drumul spre job in auto personal sau al prietenei/sotiei)

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:30:32 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 124

  @pentru pupaciosii de macac: Am descris o aparenta, n-am decretat ca asa e.

  florin
  2013-08-20 21:34:43 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 125

  @florin – 121
  corectie
  ‘judecata universala’ cum e judecata de la @121.

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:36:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 126

  @florin

  ‘o aparenta’,
  cum m-as grabi si eu sa vorbesc despre ‘corporatistul’ roman mediu,
  despre supusenia si lasitatile acestuia fata de sefime/de headquarter, cum mai barfesc cu jumatate de gura si un ‘gigantic’ CEO american (care nu da un partz pe lumea a III-a),
  despre mediul de lucru monoton,
  despre tipul conversatiilor (despre tabletele mai noi, despre Android sau IOS, despre VW sau Renault , despre cum a fost scurta vacanta in Portugalia sau Italia sau mai probabil in Grecia sau Turcia
  ++ multe foto cu aparatul mai nou cu zoom optic nemaipomenit)
  –>

  cum ar fi sa vorbesc eu DESPRE “CORPORATIST” ca GEN, nu despre individul care intr-o etapa a vietii sale a ajuns sa fie ‘corporatist’

  pentru pupaciosii de macac
  2013-08-20 21:45:24 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 127

  @pentru pupaciosii de macac: Generalizarea nu e o crima, n-ai cum sa nu vorbesti despre tigani la modul general, din moment ce comportamentul le e definitoriu. Ma deranjeaza, la politicieni, chestia asta, vine cite unul in emisiune si face tot felul de comentarii generale referitoare la ceilalti, iar daca i se da replica “dar voi cum ati facut in cazul Bivolaru” (de exemplu) baga imediat raspunsul: eu n-am fost la Parchet cu Bivolaru (de parca despre el era vorba, nu despre cei pe care ii reprezenta in emisiune). O personalizeaza imediat cind le vine la socoteala, altfel, pentru adversari, generalizarea e buna.

  florin
  2013-08-20 22:07:00 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!