RSS Feed

Monica Macovei, ai pierdut ocazia să le dai la loc comanda procurorilor care i-au făcut dosar de complicitate cu infractorul chirurgului Brădişteanu

vezi toate articolele de
19 Aug 2013 la 00:36 127 comentarii 2573 vizualizari.

Ce roman foileton ar ieşi din păruiala principială dintre Traian Băsescu, susţinut de comilitonii lui, şi Victor Ponta, cu ai săi, pe tema răposatului rege Cioabă al romilor! Sîntem în plin Dostoievski! (Vezi Fraţii Karamazov, şi o leacă din Idiotul. )

Băsescu i-a telefonat doctorului Şerban Brădişteanu, să-l ajute în Turcia pe Florin Cioabă. Iar Brădişteanu s-a dus imediat, deşi Cioabă nu era pacientul său. Pentru cei care au uitat şi pentru cei care se fac că uită, Brădişteanu e una şi aceeaşi persoană cu doctorul căruia nişte procurori i-au făcut dosar penal de complicitate cu infractorul,  fiindcă a avut suspect de multă grijă de Adrian Năstase, după ce fostul premier a încercat să se sinucidă.

Cea care a dat ideea procurorilor, Monica Macovei, susţinătoarea lui Traian Băsescu, tace acum, deşi ar fi normal să-şi dea în public cu palma peste gură după porcăria sinistră care a făcut-o să afirme, fără să se priceapă la medicină, că doctorul Brădişteanu ar fi fost complice cu infractorul Adrian Năstase, ajutîndu-l să mai stea cîteva zile în spital după încercarea lui de sinucidere.

Dacă fosta procuroare care i-a contestat priceperea medicală lui Brădişteanu, cînd cu Năstase, ar avea niscai omenie în sufleţelul ei, ar trebui ca acum, dacă tot îi suflă în spate lui Băsescu, să-i ceară scuze doctorului, care a avut dreptate cu diagnosticul pe care i l-a dat lui Cioabă.

Sau, ca una care s-a făcut că se pricepe la medicină şi l-a diagnosticat pe Brădişteanu ca medic pe care nu te poţi bizui, să-i fi spus lui Traian Băsescu că a apelat la cine nu trebuia.

Monica tace, iar beneficiarul acuzaţiilor ei împotriva doctorului Brădişteanu se face că uită de murdăriile debitate de fosta procuroare Macovei la adresa competenţei chirurgului.

Nu zic, ca Victor Ponta, că Băsescu a fost nesimţit adresîndu-i-se lui Brădişteanu, să vadă ce-i cu inima lui Cioabă, după ce l-a luat Parchetul la întrebări la îndrumarea Monică Macovei. Dar dacă Băsescu i-a telefonat lui Brădişteanu, normal ar fi fost s-o sune mai întîi pe Monica Macovei ca s-o roage să-i prezinte scuze chirurgului pentru dosarul politic care i-a fost pus la cale.

Nu spun că doctorul Brădişteanu e un înger, dar profesional, la concurenţă cu medicii unuia dintre cele mai bine cotate spitale din Europa, el l-a diagnosticat corect pe Florin Cioabă, aşa că măcar pentru acest motiv procurorii care s-au luat după mintea Monicăi Macovei ar trebui să facă uitat dosarul în care l-au acuzat pe chirurg de complicitate cu infractorul. Dacă nu din probitate profesională, măcar din omeneasca temere că, dacă păţesc ceva, vreo urgenţă, n-o să aibă cine să-i opereze fiindcă i-au făcut pe plac Monicăi Macovei. Care Monica Macovei, să fie sănătoasă, dar are şi ea o vîrstă şi la un caz de Doamne, fereşte, n-o operează Traian Băsescu.

P.S. Procurorii care se ţin acum de capul doctorului Brădişteanu, inclusiv fosta procuroare Monica Macovei, şi-au dobîndit competenţele medicale pe vremea cînd femeile bănuite că-şi făceau avorturi şi ajungeau la spital erau interogate împreună cu medicii de procurorii lui Ceauşescu?

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!