RSS Feed

Pasul pe loc. Dle Iohannis, lăsaţi-va de publicat cărţi. Acum

vezi toate articolele de
17 Apr 2015 la 16:38 50 comentarii 2906 vizualizari.

Pentru că în zona culturală/intelectuală lingăii şi perietorii proliferează, se îneacă unii pe alţii în laude, tăcere cu subînţeles şi bîrfă de culise, încerc eu să-i scutesc de durerile enunţului unui adevăr clar pentru preşedintele Iohannis: lăsaţi-vă de publicat cărţi, acum. “Pas cu pas” e o broşură electorală nu prea bine făcută. Am înţeles rostul ei, trebuia să ne gîdilăm publicul de dreapta evoluat şi cititor. E în regulă. Dar ascultaţi sfatul unuia care doar la asta se pricepe cu adevărat, la cărţi. Nu o mai publicaţi şi pe a doua prea curînd.

Impulsul pentru acest sfat sincer mi l-au dat ridicoli precum acest băiat (o tînără speranţă a pupatului de mîini sfinte culturale) care se scuză cum că n-a vrut să spună că “Pas cu pas” e o carte însăilată din interviuri.

În ce privește paternitatea cărții lui Klaus Iohannis, nu am negat-o niciodată. Se poate verifica în interviul cu pricina, de la minutul 18:30 încolo, că am spus ceva cu totul banal: anume că această carte e montată din niște interviuri anterioare ale lui. Ceea ce e o practică, firește, curentă. Și nu e nimic blamabil în ea. Paternitatea cărții n-a fost pusă, așadar, nicicând în discuție.

Ca şi cum asta ar fi problema, că sînt interviurile topite în proză electorală. Cartea e varză din mai multe motive, nu doar pentru că pare montată după reportofoanele unor ziarişti. Nimeni nu cere senzaţional, dar cere ceva mai mult decît înţelepciunea unui nene plictisit. Tai copaci de pomană dacă nu vrei să şi transmiţi ceva, orice în afară de “sînt cuminte, sînt politicos, sînt tăcut etc.”. Aşa cum preşedintele crede că economia de vorbe e preţioasă, economia de cuvinte scrise e şi mai importantă. Să publici nimic despre nimic, să nu introduci măcar un rînd de îndoială, de meditaţie, de amintire în toată complexitatea ei, asta e cu adevărat o performanţă. Să mai vorbim de idei politice? Să fim serioşi.

Ignoraţi piramida de lingăi care vă ridică în slăvi, ignoraţi şi mulţimile false de cititori. (Dacă pierdeaţi alegerile, rămîneaţi cu tirajul stocat în cele şase case). Şi nu mai scrieţi pînă nu învăţaţi măcar lecţia de bază: nu mă apuc de scris dacă nu am nimic de spus.

În schimb, insistenţa de a publica (a fost anunţat oficial încă un volum, ceva cu “pas” în titlu, evident) nu face decît să arate într-un mod din ce în ce mai dizgraţios o ambiţie fadă de autorlîc provincial pe care nu sînteţi capabil să o controlaţi.

Am recenzat cartea la apariţie. Puteţi vedea recenzia aici. Am fost blînd.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Etichete: ,


50 comments
 • 1

  Intr-un articol din DILEMA, dl Ioan Hollender, organizatorul Festivalului George Enescu, spunea ca domnul presedinte “straluceste prin absenta”. Este foarte trist pentru noi, cei care l-am votat. Dl presedinte vrea sa fie deasupra treburilor interne ale tarii, dar este mult prea sus, intr-un turn de fildes din care coboara, uneori, pentru o vizita in Germania, la Chisinau sau la Bruxelles, ori pentru o vacanta de recuperare dupa aceste vizite. Uneori mai cheama partidele la Cotroceni ca sa se discute vorbe, ca oricum tot ca Ponta ramane. Nu vrea sa fie presedinte jucator pe modelul Basescu, insa ar putea fi un presedinte caruia sa-i pese ce se intampla in ograda numita Romania, in care politicienii isi fac de cap, iar oamenii sunt disperati, isterizati, frustrati. A te implica (in limitele Constitutiei), a participa la viata de zi cu zi a tarii inseamna a-ti iubi cu adevarat tzara.

  Maria
  2015-04-17 18:59:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 2

  @Maria:
  Vad ca se insista pe ideea “vrem un presedinte , dar sa nu fie pe modelul Basescu”

  Ok. Basescu a fost un model rau. Catastrofal. A facut cel mai mare rău tarii in ultimii 2000 de ani. Tradator de tara si popor, dictator, betiv etc. Ok, e bine?

  Bine, atunci sa-i sugeram lui Johannis un alt model, unul din ala care a fost drag romanilor. De exemplu Constantinescu? Modelul care se da invins inainte de a intra in lupta. Ar fi bine? Sau…modelul Iliescu, n-ar fi bun? Gasim si cativa mineri si se poate intra in rol linistit. Ar fi bine?
  Sau vreti modelul nea Nicu? Nu-i greu, iesim, batem din palme..

  Daca nu va plac niciunul din aceste modele, sa-l lasam pe Johannis sa-si urmeze calea proprie: aia in care nu zice nimic si nu face nimic. Nici asa nu e bine?

  Mircius
  2015-04-17 20:42:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 3

  botic, nu te pricepi la carti. Ar trebui sa te pricepi, conform calificarilor, dar te vinzi la tot pasul, ba lui Gusa, ba comunistilor de la Critic Rahat, asa ca n-ai caracter. Toata retorica iti sta in “ma enerveaza”, “neoliberal” si “multinationala”. Si mut despre Putin si restul Ernilor. A, si iti tot promovezi specia retardus poenarus.

  botic
  2015-04-17 21:07:23 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 4

  Vezi ma Costi cum e viata ? Chiar acum aflii daca nu ai aflat mai devreme. Chiar acum la emisiunea cu acest Sotea care vine si va da la toti in cap. Poti sa citesti biblioteci intregi. Un lucru extrem de bun dar uite ma ca viata e ca virusul. E inaintea remediului. Acum toti patru va confruntati cu virusul suprem si uite ca nu-l puteti dovedi. Vorbiti de Leana si sa vedeti cum se moaie si vorbiti ca ce a taiat el au furat pdl-istii.

  sandu
  2015-04-17 21:40:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 5

  Sper ca urmatoarea carte a lui Johannis sa fie..Al doi-lea pas. Si sper ca acesta sa fie unul apasat. Asa e logica mea.

  sandu
  2015-04-17 21:43:14 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 6

  Un singur om putea sa-l bage sub masa pe acest fariseu. Momentan e plecat.. Adrian Paunescu. Acest monument in fata caruia tremura orice ziarist sau investigator. Acum se uita la Realitatea si tulbura norii.

  sandu
  2015-04-17 21:58:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 7

  Rogozaneee….cand vorbeste Basescu,taci !

  Andra
  2015-04-17 22:00:50 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 8

  Cata ura a strans dl Rogozanu la ficat….sigur ca vorbim de o carte subtire dar de aici pana la “o ambiţie fadă de autorlîc provincial” este cala lunga.

  Pai doctoratul plagiat al dlui Ponta, mult iubitul si pupatul nostru prim ministru de stanga, ce-o fi fost…vreo recunoastere fireasca a unui geniu din capitala?

  Aveti grija dle Rogozanu, sa nu va inverziti…si faceti poc. Acum!:)

  Mitica
  2015-04-17 22:25:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 9

  Domnule Costi Rogozan. Nu ştiu cum aveţi atâta răbdare cu Băsescu când vedeţi că minte ântr-una. Eu ca un pensionar mă ruşinez numai când aud vorbind atâta prostii şi voi o mai chemaţi acola la televizor. Dacă a-şi fi în locul lui ma-şi fi ascunde într-o gaură de şoarece şi nu a-şi da ochii cu oameni de rând care de multe ori nu au ce mânca, iar el se laudă ca un bou.

  Bartos Rozalia
  2015-04-17 22:34:09 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 10

  Serviciile trebuiesc controlate. Vedeti ba cum e viata? Cand nu mai poti iti doresti.

  sandu
  2015-04-17 22:34:41 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 11

  Uite ma ca acum a intrat si Guse si a venit si revelatia ma! Mai lipseste ala cara miauna si asta e Romania. Romania intr-un studio. Romani uitati-va ce avem.

  sandu
  2015-04-17 22:40:20 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 12

  domnul presedinte Klaus Johannis inca este o figura cu care presa romaneasca nu s-a obisnuit. domnul presedinte Klaus Johannis chiar isi vede de treaba lui: de presedentia Romaniei! spre deosebire de basescu, Klaus Johannis nu este interesat de false scandaluri lansate, isi vede de treaba lui. inteleg ca scandalagii sunt scandalizati de faptul ca nu sunt luati in seama, dar politica adevarata a unei tari nu se face raspunzand la false scandaluri.

  asta este: adevaratul presedinte al Romaniei are ceva responsabilitati de care se ocupa. nu scandalurile media sunt problemele Romaniei! problemele Romaniei sunt coruptii acoperiti de senatori si deputati!

 • 13

  @Costi Rogozanu
  stimate domn, ca sa te citez: “Şi nu mai scrieţi pînă nu învăţaţi măcar lecţia de bază: nu mă apuc de scris dacă nu am nimic de spus”.

  chiar, de ce scrii, stimate domn? ca nu ai nimic de spus!

 • 14

  stimate domnule Costi Rogozanu, daca tot scrii, publica si o carte! nu de alta, dar sa vezi cine te cumpara:)
  altfel postacii psd te aplauda! hai sa vedem, poti publica o carte?

 • 15

  Domnule Rogozea,
  cum e sa faci parte din o turma care se napusteste asupra unui om(oricine ar fi el) intr-o discutie care se vrea un dialog.
  Oare esti in stare sa sustii o conversatie fata in fata cu fostul presedinte? Pai nu .E mai simplu sa ne napustim in hoarda . Nu se vede mediocritatea, lipsa de informare ci numai muscatura rabica.
  Te-ai simtit bine. Poate la fel de bine ca intr-o haita de golani la atac noaptea in Ferentari. Atita timp cit nu esti cel atacat.
  Tine-o tot asa ca poate ti se arunca o ciozvirta de emisiune undeva.

  fara respect(AZI)
  cu sinceritate,
  WM

 • 16

  sa ne aducem aminte de ce a fost ales Klaus Johannis presedintele Romaniei: pentru ca romanii au iesit masiv la vot. toti politologii, in frunte cu dancu de la psd, au spus ca daca voteaza peste 60% din populatie psd pierde. asta inseamna de fapt ca psd nu este dorit de majoritatea romanilor. psd a profitat de faptul ca cei dezamagiti de coruptie nu au votat de-a lungul timpului.
  acum romanii au inteles ca votul lor conteaza, ca dna lucreaza!

  romanii vor vota din nou impotriva coruptiei, impotriva psd cu prima ocazie!

 • 17

  Spuneti sententios “ascultaţi sfatul unuia care doar la asta se pricepe cu adevărat, la cărţi”. Cine poate proba asta??! Nici macar dvs., despre care nu stiu sa fi produs vreo carte care sa fi fost macar vreun bestseller al unei edituri de apartament. Multa frustrare si foarte multa ura inmagazinate de un om care are cu cartea ce are si cu politica. Cat si cum: judecati fiecare…

  Constantin Agape
  2015-04-18 00:11:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 18

  @io: Pai asta-ica, pamatuf ,isi vede numai de treaba lui.Pe noi cui ne lasa martafoiul?

  anna
  2015-04-18 00:51:53 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 19

  Cand, in sfarsit avem un presedinte serios si care intelege ca trebuie sa lucreze in folosul tarii ii gasiti tot felul de defecte:ca nu e vorbaret-si daca ar fi si n-ar fi interest de tara, ar fi mai bine?
  Ca nu polemizeaza cu ziaristii si teleiziunile si ca nu-si pune “poalele-n cap”, cum le-ar placea unora ca sa mai aiba ce critica.Mai recent i-au scos si s-a scris ca e si plagiator, dupa sfaturile si indicatiile “intelepte” date de copiatorul ce se teme de concurenta.
  Trebuie sa fie interesat de progresul tarii si nu pe placul tuturor, ca nu s-a nascut inca un om, care sa indeplineascaa dorintele tuturor ,mai ales ca ele sunt contradictorii!

  Liana
  2015-04-18 05:23:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 20

  Erata:televiziunile….

  Liana
  2015-04-18 05:28:31 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 21

  [...] Voxpublica Related Posts Cand „Elie Wiesel” ii invata pe timisoreni cine a fost Petre Tutea Așa cum [...]

 • 22

  superba emisiunea de vineri seara, cu Basescu invitat si Hoara (sau cum il cheama), Gusa, Rares, Rogozan, Cosea, Poenaru si Leca in studio.

  Trebuie vazuta, nu comentata de prosti! Basescu o fi cum o fi (eu cred ca foarte destept), dar ceilalti sint mult mai prosti sau prosti/perversi.

  mandea
  2015-04-18 14:38:13 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 23

  Sluga lui Ponta ce putea sa scrie? O recenzie la cartea lui Iohannis, penibil…

  Claudiu
  2015-04-18 17:30:47 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 24

  cine imi explica cum a ajuns acest Hoandra “om de televiziune”? stim ca peste tot exista impostori dar acesta a ajuns prea departe! (oare a lucrat la vreo gazeta e perete pe cind lucra la ceva fabrici din cluj inainte de 89?)
  cu respect
  anion

  anion
  2015-04-18 18:26:36 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 25

  Sfatul e bun, dacă intră în melița urechistului în ale criticii livrești, costi sau a mârlanului cu batistă e de rău

  diana
  2015-04-18 18:29:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 26

  @Maria: Am avut un presedinte jucator[de circ], acum avem un presedinte scriitor[de maculatura infantila].Cred ca d-l Joianis calca mai mult pe urmele ,geniului” Constantinescu ,ilustrul si incetganditorul tzap .

 • 27

  Va anunt pe aceasta cale ca RTV cenzureaza tot pe marginea emisiunii catastrofale de aseara!Rusine!

 • 28

  Vad ca tot trustul Realitatea e pe cod rosu – dupa emisiunea de aseara !
  Se cenzureaza tot !

  Vasile
  2015-04-18 19:40:10 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 29


  „Încălcând toate regulile publicisticii și politeții, făcând o propagandă agresivă și nu un talk-show, șase indivizi visceral-solidari, asemenea câinilor care atacă în haită, l-au hărțuit pe Traian Băsescu, unul dintre puținii oameni politici de valoare pe care îi avem. Ore în șir, în seara zilei de vineri 17 aprilie 2015, oameni ai clipei, de care peste câțiva ani nu-și va mai aminti nimeni, l-au admonestat, l-au jignit, l-au nedreptățit pe un personaj istoric.

  Le transmit pe această cale celor de la Realitatea TV că ar fi bine să nu mai îndrăznească vreodată să mă invite la o emisiune”

  [ Alex Ștefănescu ]

  Vasile
  2015-04-18 19:41:52 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 30

  “nu mă apuc de scris dacă nu am nimic de spus” – iata o “lectie de baza” pe care din pacate nu v-ati insusit-o si dvs. d-le Rogozanu.

  Maxentiu
  2015-04-18 20:21:48 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 31

  Domnule Rogozan
  Sunteti penibil! Cum v-ati simtit ieri in fata unui om mai in varsta decat dvs si pe care l-ati incoltit, precum hienele un leu! V-a tras-o si v-a aratat dimensiunea jurnalistica; nu mai scrieti articole, mai bine calificati-va intr-o meserie si incercati sa va castigati painea cinstit.

 • 32

  @Costi Rogozanu – “Ignoraţi piramida de lingăi care vă ridică în slăvi, ignoraţi şi mulţimile false de cititori. (Dacă pierdeaţi alegerile, rămîneaţi cu tirajul stocat în cele şase case). Şi nu mai scrieţi pînă nu învăţaţi măcar lecţia de bază: nu mă apuc de scris dacă nu am nimic de spus.” Ghinion, Ponta n-o sa faca democratia sociala de stanga, eventual schimba codul muncii si desfiinteaza notiunea de contract de munca pe perioada nedeterminata. Sau adauga eventual la motivele pentru incetarea contractului variatia presiunii atmosferice. Asa ca Iohannis este raul cel mai mic. Deja este miraculos ca Ponta nu e presedinte cu tot ce decurgea din chestia asta. Dupa mine deja e supranatural ca avem un presedinte care desi e in functie de ceva timp nu si-a tras casa in Mihaileanu, nu si-a aranjat o mica latifundie, nu si-a trimis deja un nepot ca europarlamentar si in general doar face ce scrie in Constitutie ca trebuie sa faca presedintele. Si scrie carti. Bine, s-a intalnit cu Merkel si Merkel i-a zambit, ceea ce e o noutate. Merkel nu a mai zambit niciunui alt presedinte roman . Da’ astea sunt amanunte. Pe de alta parte recunosc ca am fost dezamagit de istorica emisiune la care ati luat parte . Asteptam ca niste ziaristi de calibrele Dvs sa intrebe macar cum, pacatele mele, in cea mai saraca tara din UE e suficient sa lucri 20 de ani la stat ca ministru, primar si presedinte si dupa tot clanul tau e aranjat pe veci. Presupun ca nu ati putut sa puneti aceasta intrebare pentru ca erati preocupat de ce-a mai scris Iohannis.

  nelu
  2015-04-19 01:57:22 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 33

  ░░░░░░░░▄▄▄▀▀▀▄▄███▄
  ░░░░░▄▀▀░░░░░░░▐░▀██▌
  ░░░▄▀░░░░▄▄███░▌▀▀░▀█
  ░░▄█░░▄▀▀▒▒▒▒▒▄▐░░░░█▌
  ░▐█▀▄▀▄▄▄▄▀▀▀▀▌░░░░░▐█▄
  ░▌▄▄▀▀░░░░░░░░▌░░░░▄███████▄
  ░░░░░░░░░░░░░▐░░░░▐███████████▄
  ░░░░░░░░░░░░░▐░░░░▐█████████████▄
  ░░░░░░le░░░░░░▀▄░░░▐██████████████▄
  ░░░░toucan░░░░░░░▀▄▄████████████████▄
  ░░░░░has░░░░░░░░░░░░░░░░█▀██████▀▀▀▀█▄
  ░░░░arrived░░░░░░░░░░░░░▄▄▀▄▀░▀██▀▀▀▄▄▄▀█
  ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▀▀▀▀░░░░██▌
  ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▄▀

  costitotvarzaesti
  2015-04-19 05:46:02 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 34

  Cred ca ar fi bine sa publice “Fizica Pe Intelesul Tuturor”. O asemenea carte ar putea sa fie de folos celor care ar fi beneficiat de serviciile d-lui Johannis daca nu ar fi devenit presedinte.

  Constantin
  2015-04-19 09:17:56 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 35

  @Bartos Rozalia: Draga Rozalia faptul ca esti pensionara nu exclude faptul ca esti si proasta.
  Acel Basescu de care faci vorbire este sustinut inca de cel putin 1,8 milioane de cetaten care nu sunt spalati la creer de latrinistii A3

  gigi
  2015-04-19 09:19:25 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 36

  @Liana: Hai ca ai umor. Nemtalaul asta insipid si ciubucar este SERIOS!

  sorel jr
  2015-04-19 21:45:49 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 37

  @gigi: Nu doamna este, cum in mod nesimitit spui, ci cu siguranta tu si cei 1,8 milioane aveti mari probleme cu intelectul si bunul simt.
  Am vazut emisunea cu scursura de basescu. Chiar nu ma asteptam ca individul sa nu se poata abtine de la mitocanii nici macar acum. Pesemne ca este ingozit de catusele ce il asteapta.

  sorel jr
  2015-04-19 21:52:15 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 38

  @cetatean: Ala nu-i om. Sa-ti intre bine in dovleac, caci cap putin probabil sa ai in posesie. Ala nu trebuie incoltit, ala trebuie scuipat in ochi.
  Sa-si castige painea cinstit, asa cum o facea tarfulita de Nutzy, nu ?

  sorel jr
  2015-04-19 21:58:40 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 39

  @Bartos Rozalia: Lasa ca daca Basescu nu era pe cine mai criticam acuma.Bun rau cum a fost dar mi se pare ca a scos Romania dintr-o mare belea

 • 40

  Ce de postaci pe aici, incredibil! Demult n-am mai vazut o asemenea adunatura.

  Maxa
  2015-04-20 12:16:09 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 41

  felicitari pentru prestatia din emisiunea cu dl Basescu !
  foarte echilibrata abordare !
  toata stima !

  clujan
  2015-04-20 16:28:44 | Raporteaza
  RăspundeRăspunde
 • 42

  air max 180 terrachrome nike air max 90sair jordan 4 men all greymens adidas camo cuffed pants
  nike barkley posite max metallic green black first look ibcbrazil.com/1../

 • 43

  commentary are leaks ruining the new sneaker experienceair jordan 13 2014 retro black redmens nike blazer rednike free tr flyknit 5.0 sky blue purple
  aidas boost clima chill grey silver pstronics.com/3../

 • 44

  vente air jordan 11 hommes bleu royalnike free run colorsair jordan trunner max air jordan trunner lx2nike air max 1 premium beast
  nike mayfly woven nsw tz black another look 5rollingridgela../

 • 45

  nike free run 4.0 silver goldair jordan 5 retro girl s gym redion pink 4408926052012 2013 jordan shoesair jordan retro 17 pink sky blue
  adidas superstars price guttercleanings../

 • 46

  mens nike hyperdunk 2017 tb basketball shoesair max 90 crocadidas harden grey redair max 180 for sale air max 180 basketball
  new balance 574 red green medicispharmace../

 • 47

  womens air max 2017nike lunar terra safari blue ribbon and prize blueair jordan 12 retro gg chinese new year light orewood brown varsity red 881428 142jordan retro 12 size 10
  kids pittsburgh pirates customized black jersey edgerowsecurity../

 • 48

  nike free mary jane ii womens shoe blackgirls air jordan 12 gs white red gold for womens cheap for saleair jordan 4 christmas red menauthentic air jordan 12 hyper violetgs 781
  17 denny mclain jersey utilities gumrusharifova.../

 • 49

  nike mercurial superfly fg onlinevibrant colour air max 90nike sportswear air pegasus 83 leather jade stone river rock glassvert en prix spcial air jordan 3 joker electric hommes violet noir
  nike dunk navy garethhughesbas../

 • 50

  adidas d rose 7 knicks orangeblue and grey air max leoadidas originals introduces the roundhouse instinctair jordan 5 gs black alarming red
  jordan trunner lx gs volt mercer-studio.c../

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!