RSS Feed

Poftim scandal: Norica Nicolai in jacuzzi la Mandruta

vezi toate articolele de
18 Mar 2010 la 03:20 132 comentarii 2237 vizualizari.

De Dinamo-Steaua am reușit să mă feresc. Nici de CFR Cluj n-am fost prea interesat, că e doar umbra echipei care învingea Roma la ea acasă. Și așa am avut parte aseară de Barcelona. Că Stuttgart-ul lui Marica a fost prezent pe ”Camp Nou” doar în fișele tehnice, nu și pe teren. Iar ceea ce a făcut Messi și compania cu siguranță nu e fotbal. Ci nivelul următor, căruia specialiștii nu i-au găsit încă o denumire specifică.

Ei bine, după o asemenea exhuberanță, am făcut gafa să zapez prin online-ul autohton. Și care era știrea serii? Că Norica Nicolai a ajuns în jacuzzi cu Lucian Mândruță. Și uite așa, de la fotbalul secolului următor, m-am întors la politica de Neanderthal. Cea în care, pentru perpetuarea genelor (a partidului), ești dispus să faci orice să atragi atenția. Pe Mândruță pot să-l înțeleg. Dintr-un prezentator și realizator de emisiuni de dezbatere serioase a evoluat la postura de clovn. E o profesie cât se poate de onorabilă și, atâta vreme cât se reprezintă doar pe sine, e opțiunea lui din ce-și câștigă pâinea. Doar nu-și închipuie cineva că în ziua de astăzi se poate trăi din texte scrise în ”Dilema”.

Despre Norica Nicolai trebuie să recunosc, însă, că mă așteptam la mai mult. Păi când premierul Boc dă cu coasa, dansează pe muzică populară și rindeluiește cu spor pe câmpurile și fabricile patriei, doar de o scaldă cu Lucică e în stare opoziția?

Văleu, cât despre deșteptul ăla care s-a gândit să sesizeze Parlamentul European pe motiv că atitudinea Noricăi ar fi ”neconformă cu statutul de politician european” ce să mai spui? Poate doar că-l roade invidia că n-o fost el primul în jacuzzi. Păi de când a face circ a devenit o atitudine neconformă cu politica? Să mă anunțați și pe mine dacă s-a întâmplat asta și n-am aflat încă.

Și pe când să-i spun ”noapte bună” laptopului, mi-am verificat și profilul de pe Facebook. Și ce găsesc acolo? O fotografie în EXCLUSIVITATE  de la viitoarea emisiune a lui Lucian Mândruță ;) . Doar că cel care mi-a trimis-o s-a jucat în Photoshop și a șters capetele personajelor. Dar e mai frumos așa: până când emisiunea va fi difuzată, vă las pe d-voastră să ghiciți cine e Mândruță și cine invitații/invitatele lui din jacuzzi.

Foto: Reporter virtual & Mihai Lehănceanu

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

132 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!