RSS Feed

Punct

vezi toate articolele de
23 Sep 2015 la 13:13 142 comentarii 2476 vizualizari.

Au trecut mai mult de zece ani de cînd scriu pe voxpublica, plus alți vreo doi, de pe vremea cînd mi-am deschis un blog la Cotidianul și cînd trimiteam textele unui coleg care îmi administra blogul, fiindcă nu mă pricepeam la manevrele tehnice pe care le presupunea apariția lor pe blog. Între timp, am plecat de la Cotidianul și, de vreo doi ani, nu m-am mai dus la Realitatea tv.

Pentru cei care tot încercau să-mi scoată ochii că scriu la voxpublica pe bani: în cea mai mare parte a acestei perioade de peste zece ani am scris aici pro bono, adică pe gratis, spre deosebire de postacii care-mi făceau procese de intenție, susținînd că aș fi fost plătit pentru ceea ce postam.

Spre deosebire de postacii cu misie de la un partid sau altul, n-am scris cu agendă, ci numai așa cum m-a dus capul. Am făcut și greșeli, pe care le-am recunoscut din respect față de cei care îmi citeau postările, dar mai ales ca să am o relație bună cu propria mea conștiință. În tot acest interval n-am făcut servicii nici unui partid și nici unui politician, ci am scris de bine sau de rău despre această marfă perisabilă numai și numai ca evaluator din afară, nu ca negustor cu amănuntul, cum au făcut și fac jurnaliștii cu contract de partid sau cu angajamente secrete la anumiți politicieni sau la anumite instituții.

Pe acest blog am lăsat tot timpul comentariile la liber. Le-am șters numai pe cele care conțineau insulte și pe cele care intrau în coliziune cu ideile mele despre toleranța interetnică.

Le mulțumesc pentru curiozitatea lor față de acest blog și celor care sînt de acord cu mine, și celor cu care am polemizat.

Le cer scuze celor pe care i-am bruftuluit, la nervi, cu o impolitețe de care mă jenez și acum.

Așa cum ați bănuit, dacă ați citi pînă aici această postare, mă despart de voxpublica. Dar nu înainte de a-i mulțumi lui Costi Rogozanu că a înființat această platformă și prietenilor de la Realitatea care nu s-au ferit să aibă relații vizibile cu mine și după ce n-am mai colaborat cu acest post de televiziune.

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

142 comments

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
jurnalist Catavencii, scriitor
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!