RSS Feed

Răfuielile domnului Antonescu şi şedinţa sa de spiritism cu istoria PNL

vezi toate articolele de
13 Apr 2012 la 12:09 54 comentarii 1699 vizualizari.

Autosuficienţa e la mare căutare în PNL. Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la emisiunea de joi seara de la Realitatea TV, ce l-a avut ca protagonist pe cine altul decât pe preşedintele liberal, Crin Antonescu. Preocupat să se războiască în buna sa tradiţie cu toţi cei care îi ies din cuvânt şi degrabă vărsătoriu de sânge, domnul Antonescu nu s-a sfiit să facă mişto de istoria partidului pe al cărui scaun suprem a fost aşezat cu atât de mult entuziasm pe vremea când părea o tânără speranţă bătrână a politicii româneşti.

“În orice partid serios, deci şi în PNL, o decizie o dată luată, şi ea nu a fost luată de mine, ci de CEN, se respectă, nu se negociază, nu se discută. Nici măcar cu domnul Câmpeanu, nici cu domnul Quintus, nici cu Ionel Brătianu dacă ar apărea prin spiritism. Este o decizie care s-a luat şi care se respectă, sper ca domnul Andrei Chiliman să nu-şi dea demisia pentru că nu are de ce. El nu a fost pus niciodată în discuţie în calitatea sa de candidat. Eu nu am răspuns în niciun fel, nici atacurilor, nici declaraţiilor domnului Chiliman, nu am făcut nici cea mai mică polemică la adresa sa, nu am spus decât lucruri bune. Eu nu am răspuns la toate declaraţiile care sunt violente, care sunt nepermise într-un partid aflat în campanie electorală”, a declarat Crin Antonescu, în emisiunea Andreei Creţulescu şi a lui Adrian Cioroianu.

După interviul dat de Mihai Răzvan Ungureanu la Realitatea TV, în urmă cu câteva săptămâni, o amică din PNL (Alina Gorghiu, nu e niciun secret) posta pe Facebook un comentariu la care subscriu total: Oare vanitatea nu doare? Până să afle răspunsul de la MRU, Alina Gorghiu ar putea să-i adreseze aceeaşi întrebare şefului său de partid. Numai că mai apoi, ştim bine, ar trebui să se ferească de ocările şi zeflemeaua repetate ale acestuia. Meleşcanu, Săftoiu sau mai nou, Radu Câmpeanu, au simţit-o pe propria piele.

PS. Domnul Crin Antonescu se simte confortabil şi extrem de sigur pe el privind la sondajele care arată USL câştigătoare. Ceea ce pare că nu vrea să vadă preşedintele PNL este cota de încredere de care domnia sa se bucură. Doar 25%. Asta după patru ani de guvernare înfiorătoare a PDL şi pe finalul “odiosului” regim Băsescu. Matematica e simplă: Antonescu are cu vreo 15 procente mai multe decât cel mai urât dintre politicienii români. Asta e alternativa! Şi unde te pomeneşti că dintr-o dată, de nicăieri, s-a trezit cu un outsider lângă el, care nu a apucat să facă nimic ca să ajungă acolo unde domnul Antonescu se chinuie iată! de 22 de ani.

PS. Sărbători fericite tuturor celor care celebraţi Paştele!

Post to Twitter Post to Delicious Post to Facebook Post to StumbleUpon

 

Comentează


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Dan Duca, jurnalist realitatea.net
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Vezi aici episoadele din seria BOOKFACE!

Ce fac prietenii tăi pe Voxpublica

Romania Curata
Curs de Guvernare

Ultimele comentarii

afacerea roşia montană alburnus maior alex mazilu antonescu banci basescu blaga blog Blogviu interviu Boc Bruxelles Bucuresti candidatura cianură cluj CNA comisia europeana corupţie criza CTP curtea constituțională Dan Diaconescu Dinu Patriciu educatie Elena Basescu europarlamentare experiment Facebook gabriel resources gaze de șist Gigi Becali google guvern humanitas internet iohannis Istodor Johannis kelemen hunor Liiceanu macovei Media mihai goţiu motiune Năstase obama o fraza o poza parlament Parlamentul European pdl Plesu Polirom ponta presedinte protest proteste riscograma romani rosia roșia montană Rusia securitate Senat sindicate sondaj steaua SUA suspendare Tariceanu tiff TRU UBB UE uichendist.ro unesco Vanghelie Vasile Blaga victor ponta voiculescu

© 2009 VoxPublica.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!